Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

semracım senin yazını da okumuştum da cevap yazamamıştım..o kaynananın varyaa yatacak yeri yok, ayy rahat bıraksa da bi anneliğinin adına varsan, çıkar sesini canım bi rahat bıraksınlar artık seni... susma artık bak yazık kendine zarar...karşındaki saygıyı hakeden bi insan olsa dicemki büyüktür alttan al ama bu iş artık seni çok yıpratıyo gibi, uygun bi dille kovalamaya çalışsan.

beyse güzel şeyler yazdığına eminim nasılsın canım????

kız ben size kötü şeyler yazarmıyım hiçsağol kuzum,iyi olmaya çalışıyorum kum döküyorum inşaat yapıcamvücudum aşırı derecede susuz kalmış e adananın sıcağında terlemekten ne olucak,bu yüzden orucumda bozuldu...suçlu hissediyorum kendimi..sen nasılsın bakalım..

geçmiş olsun canım yaaa sağlığın daha önemli allah görüyo biliyo seni hiç üzülme,bu sıcaklarda oruç tutmak sana eziyet veriyosa rahatsızlık veriyosa o daha kötüdür... aman dikkat et yaa valla ankara bile cehennem gibi günler geçiriyo, benimde sıcaktan hergün başım aprıyo bunalıma girdim:) bol bol sıvı tüket kum da daha rahat akar

sağol canım bende de çok başağrısı oluyor, bol su içiyorum ve tuvaletten çıkmıyorumsende dikkat et ve bol,bol su iç...kuzum ben çıkyorum kocacım çağırıyor öpüyorum seni iyigeceler

kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum

kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum
geçmiş olsun canım, sanırım yavrularımızı kucağımıza alınca geçecek...valla benim bırak düşünmeyi ağlamalarım bile bitmedi henüz ama bir arkadaş demişti ki "geçmese de azalacak"...o doğruymuş, en azından her aklına geldiğinde duyduğun acı azalıyormuş gerçekten.

günaydın kızlarrrsağlıklı,hayırlı,mutlu bir gün diliyorum hepimize

amin canım...geçmiyor ama azalıyor bir çok arkadaşa dediğim givi..ALLAH yardımcımız olsun..

müügeeeeeeeeeee napıyosuuuuunnnnnnnnnn???? kan neden aldırıcaksın?

tamamen unutmamız mümkün diil cnm, bak suan hamileyim çok şükür ama hala aklıma geldikçe kaybettiklerim için ağlarım... doğmadan böyle olduk biz Allah herkesin evladına uzun ömür versin,kaybetmek çok zor..

müügeeeeeeeeeee napıyosuuuuunnnnnnnnnn???? kan neden aldırıcaksın?

birsen dilek beni ikna etti ben cerrahpaşada bütün testlerimi yaptırıyorum. pzt 7 tüp kan verdim pıhtılaşma falan hepsine bakacaklar. hormon tahlili için bi daha kan vericem yarın gerçi yapıldı 2 ay önce bu bişey çıkmamıştı ama istedi doktor tekrar. rahim filmini çektirecek yer arıyorum şimdi bi de sen ve kızın nasılsınız bakalım

Kızlar merhaba, uzun süredir sessiz takipçinizim. Allah hepimize sabır versin....

ben geçen hafta Fındıkzade Radyomar'da rahim filmi çektirdim. Hiç acımadı dersem yalan olur ama, teknolojisi iyi olduğu için anesteziye falan ihtiyaç duymadım. 5 dk. içinde adet sansıcı kadar bir ağrı ile bitti. Gitmeden 30 dk önce bir ağrı kesici alırsan daha da rahat olursun diye düşünüyorum.

tubacım nasılsın bebişin nasıl
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hasta ( çok fena grip oldum bol bol sıvı alıyorum portakal suyu falan başım çatlıyo murnumm akıyo falan ayy ne iğrencimm :)) akşam acile gidicem olmadı 2 günlük rapor yazsın yatim evde dinlenim yoksa geçmicek (

hayırlısı olsun kuzum ayyy 7 tüpten sonra yinemi kann bu son olsun inşallah kuzum bundan sonraki kan testin haöişlik için olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…