terslemekten de anlamıo kı yuzsuz bısey yaaa delı edıo benı bez baglamama bıle laf sokuo herseye ya herseye elım ayagıma dolanıo hepten sınırden sutumde gıttı galıba sımdı bakcam sut yapan seylee re delı oldum delı kızlar yaa
bu arada masal ıns hamılesındırr benımde persembe adetımdı salıdan cıft cızgımı gormustummmm
yazmamışsın işte görmedim ben bişeyyyhadi bana baştan yazzzzz
söz uçar yazı kalır ama bizim onlarda gitti,kız yazamam walla ne yazdığımıda unuttum
beyse güzel şeyler yazdığına eminimnasılsın canım????
kız ben size kötü şeyler yazarmıyım hiçsağol kuzum,iyi olmaya çalışıyorum kum döküyorum inşaat yapıcam vücudum aşırı derecede susuz kalmış e adananın sıcağında terlemekten ne olucak,bu yüzden orucumda bozuldu...suçlu hissediyorum kendimi..sen nasılsın bakalım..
geçmiş olsun canım yaaa sağlığın daha önemli allah görüyo biliyo seni hiç üzülme,bu sıcaklarda oruç tutmak sana eziyet veriyosa rahatsızlık veriyosa o daha kötüdür... aman dikkat et yaa valla ankara bile cehennem gibi günler geçiriyo, benimde sıcaktan hergün başım aprıyo bunalıma girdim:) bol bol sıvı tüket kum da daha rahat akar
sağol canım bende de çok başağrısı oluyor, bol su içiyorum ve tuvaletten çıkmıyorumsende dikkat et ve bol,bol su iç...kuzum ben çıkyorum kocacım çağırıyor öpüyorum seni iyigeceler
evet canım benimkiler de gitti, sitede sorun olmuşmüge,birsen,yasemin,keep,masal,ya kızlar hepinize birsürü cevap yazmıştım ama hepsi silinmiş
geçmiş olsun canım, sanırım yavrularımızı kucağımıza alınca geçecek...valla benim bırak düşünmeyi ağlamalarım bile bitmedi henüz ama bir arkadaş demişti ki "geçmese de azalacak"...o doğruymuş, en azından her aklına geldiğinde duyduğun acı azalıyormuş gerçekten.kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum
kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum
kuzuuuum yazdıklarımız gitmiş evet farkettim ama bi ara hata falan verdi sürekli bi problem olduğu belliydi ben kırmızı kartı bu ay da yedim bu arada yarın tekrar kan aldırmaya gitmem lazım :S sen napıyosun nasıl oldun
tamamen unutmamız mümkün diil cnm, bak suan hamileyim çok şükür ama hala aklıma geldikçe kaybettiklerim için ağlarım... doğmadan böyle olduk biz Allah herkesin evladına uzun ömür versin,kaybetmek çok zor..kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum
müügeeeeeeeeeee napıyosuuuuunnnnnnnnnn???? kan neden aldırıcaksın?
birsen dilek beni ikna etti ben cerrahpaşada bütün testlerimi yaptırıyorum. pzt 7 tüp kan verdim pıhtılaşma falan hepsine bakacaklar. hormon tahlili için bi daha kan vericem yarın gerçi yapıldı 2 ay önce bu bişey çıkmamıştı ama istedi doktor tekrar. rahim filmini çektirecek yer arıyorum şimdi bi de sen ve kızın nasılsınız bakalım
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hastatubacım nasılsın bebişin nasıl
kuzuuuum yazdıklarımız gitmiş evet farkettim ama bi ara hata falan verdi sürekli bi problem olduğu belliydi ben kırmızı kartı bu ay da yedim bu arada yarın tekrar kan aldırmaya gitmem lazım :S sen napıyosun nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?