K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
Kızlar merhaba, uzun süredir sessiz takipçinizim. Allah hepimize sabır versin....
ben geçen hafta Fındıkzade Radyomar'da rahim filmi çektirdim. Hiç acımadı dersem yalan olur ama, teknolojisi iyi olduğu için anesteziye falan ihtiyaç duymadım. 5 dk. içinde adet sansıcı kadar bir ağrı ile bitti. Gitmeden 30 dk önce bir ağrı kesici alırsan daha da rahat olursun diye düşünüyorum.
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hasta( çok fena grip oldum bol bol sıvı alıyorum portakal suyu falan başım çatlıyo murnumm akıyo falan ayy ne iğrencimm :)) akşam acile gidicem olmadı 2 günlük rapor yazsın yatim evde dinlenim yoksa geçmicek (
hayırlısı olsun kuzum ayyy 7 tüpten sonra yinemi kann bu son olsun inşallah kuzum bundan sonraki kan testin haöişlik için olsun :))
K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
saol canım ya içim rahatladı 2 kayıp olunca korkuyorum çok istemeden aklım karışmıştı Allah herkese nasip etsin tez zamanda
çok sevindim canım rabbim bereketli saglıklı ömrüyle kucagına nasip etsin işlh
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hasta( çok fena grip oldum bol bol sıvı alıyorum portakal suyu falan başım çatlıyo murnumm akıyo falan ayy ne iğrencimm :)) akşam acile gidicem olmadı 2 günlük rapor yazsın yatim evde dinlenim yoksa geçmicek (
hayırlısı olsun kuzum ayyy 7 tüpten sonra yinemi kann bu son olsun inşallah kuzum bundan sonraki kan testin haöişlik için olsun :))
cnm benim aklım sendeydi çok sevindim adına sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin kesin hamişsin cnmmm değerlerin süper :)))K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
cnm benim yaa Allah razı olsun bitanemm düşünmen yeterrr :)) akşam gitcem kzuum olmucak böle :)) bence yakın heee onun içinde test yaptırman haberin olsunnn :))hoşgeldin canım bende haftaya çektiriyorum bi hastaneye gidicem ayarladım canım sağolasın. yarım saatönce ağrı kesici almak iyi fikir gerçekten korkuyorum bende ama korkunun ecele faydası yok. Senin hikayen nasıl?
canııım kıyamam ben sizeatla gel yakınız biz ben bakarım sana :) ama rapor iyi fikir ihmal etme canım tugbacım en son yazdığına tüm yüreğimle amin bende müjde vermek istiyorum artık size
amin canım bende 1 kere düşük yaptım ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hiç kan testi falan yaptırmadım daha o kadar çok tırsıyorum ki bu hafta doktora gitcem ne var ne yok çıkcak ortaya ama bu sefer umudum var :)
kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum
canım geçmiş olsun dikkat et
cnm benim aklım sendeydi çok sevindim adına sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin kesin hamişsin cnmmm değerlerin süper :)))
cnm benim yaa Allah razı olsun bitanemm düşünmen yeterrr :)) akşam gitcem kzuum olmucak böle :)) bence yakın heee onun içinde test yaptırman haberin olsunnn :))
cnm inşallah sende mutlu haberler alırsın ama ihmal etme kan testi yaptırmadıysan bi git görün doktora :))
semracım senin yazını da okumuştum da cevap yazamamıştım..o kaynananın varyaa yatacak yeri yok, ayy rahat bıraksa da bi anneliğinin adına varsan, çıkar sesini canım bi rahat bıraksınlar artık seni... susma artık bak yazık kendine zarar...karşındaki saygıyı hakeden bi insan olsa dicemki büyüktür alttan al ama bu iş artık seni çok yıpratıyo gibi, uygun bi dille kovalamaya çalışsan.
valla değer mis gibi, kontrol amaçlı bi kere daha yaptırmakta fayda var (hani katlanması düzenli mi diye) ama gerek bile olmayablirK I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
valla değer mis gibi, kontrol amaçlı bi kere daha yaptırmakta fayda var (hani katlanması düzenli mi diye) ama gerek bile olmayablirtebrikler canım..bi de daha önceki sayfalarda bahsetmiştim, "hassas sevgi gösterimi" diye bir yöntem var, düşük yaşayan anneler için haftada bir ultrasondan bebeğe bakılıp destek veriliyor onu da doktoruna sor istersen
ewet yaa neler yazmıştım sana neyse tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..olsun hayırlısı olsun hem tahlillerin sonucu çıkınca daha kontrollü bir şekilde hamile kalırsın...bende daha iyiyim canım sağol..kuzuuuum yazdıklarımız gitmiş evet farkettim ama bi ara hata falan verdi sürekli bi problem olduğu belliydi ben kırmızı kartı bu ay da yedim bu arada yarın tekrar kan aldırmaya gitmem lazım :S sen napıyosun nasıl oldun
aynen öle kuzum dinlenmeden geçmicek bu meret :)) ahh yaa oğluşumu şimdiden çalıştırıyorum valla sabah 6 da uyanıyo meleğim kıyamam ben oda az dinlensin :))) aminn kuzum en başta o sağlıklı sıhatli olsunda gerisi boş ama yakında gibi geliyo bana :))git tabi dinlenmeden geçmez o meret ya bi de oğluşunda rahat etsin hergün işe götürüp çalıştırıyosun çocuğusağ salim sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda ben her zaman test yaptırayım tuğba
ewet yaa neler yazmıştım sana neyse tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..olsun hayırlısı olsun hem tahlillerin sonucu çıkınca daha kontrollü bir şekilde hamile kalırsın...bende daha iyiyim canım sağol..
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine ve kuzuna:)) rapor alıp dinlenirsen iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?