Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur

K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur

öncelikle çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsn inşallah allahım. değerin çok iyi için rahat olsun

saol canım ya içim rahatladı 2 kayıp olunca korkuyorum çok istemeden aklım karışmıştı Allah herkese nasip etsin tez zamanda

hoşgeldin canım bende haftaya çektiriyorum bi hastaneye gidicem ayarladım canım sağolasın. yarım saatönce ağrı kesici almak iyi fikir gerçekten korkuyorum bende ama korkunun ecele faydası yok. Senin hikayen nasıl?

canııım kıyamam ben size atla gel yakınız biz ben bakarım sana :) ama rapor iyi fikir ihmal etme canım tugbacım en son yazdığına tüm yüreğimle amin bende müjde vermek istiyorum artık size

Son düzenleme:
saol canım ya içim rahatladı 2 kayıp olunca korkuyorum çok istemeden aklım karışmıştı Allah herkese nasip etsin tez zamanda

amin canım bende 1 kere düşük yaptım ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hiç kan testi falan yaptırmadım daha o kadar çok tırsıyorum ki bu hafta doktora gitcem ne var ne yok çıkcak ortaya ama bu sefer umudum var :)

canım geçmiş olsun dikkat et

cnm benim aklım sendeydi çok sevindim adına sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin kesin hamişsin cnmmm değerlerin süper :)))
cnm benim yaa Allah razı olsun bitanemm düşünmen yeterrr :)) akşam gitcem kzuum olmucak böle :)) bence yakın heee onun içinde test yaptırman haberin olsunnn :))

cnm inşallah sende mutlu haberler alırsın ama ihmal etme kan testi yaptırmadıysan bi git görün doktora :))

kızlar allah kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın yaşamayan anlayamaz bunu tamamen unutmamız mümkün mü yada aklımıza gelmediği bir gün olucak mı gerçekten merak ediyorum

canım ben unutmadım her aklıma geldiğinde filim gibi gözümün önünden her şey geçer gözümden yaşlar iner unutmadım zaten unutmakda istemiyom o benim karnımda büyyen yüzünü görmediğim biricik oglumdu varsın unutmayayım

tubaemrah çok teşekkür ederim yarın yine değerlerime baktırcam doktorla görüşücem hastaneden sonuçları alınca yazıcam yine yorumlamanızı istiyorum Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın herkesin göbişi bebekle dolsun inşallah

git tabi dinlenmeden geçmez o meret ya bi de oğluşunda rahat etsin hergün işe götürüp çalıştırıyosun çocuğu sağ salim sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda ben her zaman test yaptırayım tuğba

canım terslıyorum somurtuyor gıdıo bı bakıom gene duramamıs gelmıs hele kapıdan bırı gırsın ole bı anten varkı kadında anında damlıo kım gelırse gelsın gecen akrabalarım geldı hep sı genc sakalasıos felan bıda gelmıs oturuo bızle bıseyde dıemıon ne ısın var genclerın ıcınde dımı ama huzursuz edecek ya benı gıtmez durur ole

bıde gecen gelmıs benı anneme sıkayet edıo neler dıo bı duysanız annemde yazık bısey dıemıo sınır ettı benı agzıma gelenı saydım kadın gene aynı gene aynı cıktı ben solenınce yarım saat gecmedı gene gelıo yuzsuz suratsız bıde benle konusmaya calısıo az once benı delı edıp aglatıon sonra gelıo benle konusmaya calısıo madem ole yapcan neden huzursuzluk cıkarıon demı bende eskıden yutuodum yzuune zorlada olsa guluodum sımdı onuda yapmıom suratına bıle bakmıom tuylerım dıken dıken oluo ıyyyyy:))

masalcım hayırlı olsun canım ıns saglıkla kucagına alırsın

valla değer mis gibi, kontrol amaçlı bi kere daha yaptırmakta fayda var (hani katlanması düzenli mi diye) ama gerek bile olmayablir tebrikler canım..bi de daha önceki sayfalarda bahsetmiştim, "hassas sevgi gösterimi" diye bir yöntem var, düşük yaşayan anneler için haftada bir ultrasondan bebeğe bakılıp destek veriliyor onu da doktoruna sor istersen

Son düzenleme:

ya ne güzel bişimiş o yöntem bende öyle bişi istiyordum önceki sayfalara bakıp okım o zaman ben bilgim olsun ayy çok saol ya

canım gözünaydın değerin çok çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin..daha öncede 2 kez yazdım ama hepsi silinmiş..

ewet yaa neler yazmıştım sana neyse tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..olsun hayırlısı olsun hem tahlillerin sonucu çıkınca daha kontrollü bir şekilde hamile kalırsın...bende daha iyiyim canım sağol..

geçmiş olsun canım..dikkat et kendine ve kuzuna:)) rapor alıp dinlenirsen iyi olur..

aynen öle kuzum dinlenmeden geçmicek bu meret :)) ahh yaa oğluşumu şimdiden çalıştırıyorum valla sabah 6 da uyanıyo meleğim kıyamam ben oda az dinlensin :))) aminn kuzum en başta o sağlıklı sıhatli olsunda gerisi boş ama yakında gibi geliyo bana :))

çok saolcnm ediyodum ama klima vurdu beni okadar dikkat etmeme ramen :)) gidicem doktora bugün inşallah yazarlar raporda az dinlenirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…