Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ağzından bal damlıyo tugba :) müjdeyi vereceğim zaman yakınsa müjde hediyen benden :)

klimalar gerçekten hasta ediyo herşeyin yapayı kötü işte..git bakalım canım inşaallah verirler rapor...

ağzından bal damlıyo tugba :) müjdeyi vereceğim zaman yakınsa müjde hediyen benden :)

banadaaaaaaaaaaaaaaa

umarım hepiniz iyisinizdir.

masal, hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini canım...

tubiş geçmiş olsun tatlım,

mirage, umarım iyi geçirirsin bu süreci.

benim pztsi kontolüm vardı. bebek almış başını gidi 1050 gram ve 35cm boyunda. Salı günü şeker yüklemesi yapıldı ve maalesef gebelik diyabetine tutulmuşum. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Siz siz olun sakın aldığınız kilonun azlığına güvenmeyin. 7 ay bitti aldığım kilo5. Ben değil de bebeğe yaramış kilolar. Gözünüzü seveyim hamişler tatlıdan, kola türlerinden şekerli her türlü yiyecekten karpuz üzümden uzak durun. Ben çok yemediğim halde yakalandım. 15 gün diyet sonucu bi daha bakcaz bakalım.

Hepinizi öpyorum...

aman canım dikkat et diyetisyene uy bari..bebiş iyiymiş neyseki maaşşallah

ah kuzuuuum bi sağ salim hamile kalayım doğurayım sen ne istersen canımıniçi :)

inşşaalllah hamile olmakla kalmıcak kucağına alıp büyüteceksinde..sen hamile olda en güzel hediye o bize ben bişey istemem canım..ne yapıyosun??

Son düzenleme:
ya ne güzel bişimiş o yöntem bende öyle bişi istiyordum önceki sayfalara bakıp okım o zaman ben bilgim olsun ayy çok saol ya
Düşük nasıl engellenebilir?-HABERTÜRK bak bu ve benzeri birçok yerde yazmışlar, medical park'ta uygulanıyormuş ama uygulaması çok kolay gibi göründü gözüme, şöyle ki her hafta ultrasona giriyorsun, bebeği görüyorsun ve doktorun da bu sırada sana psikolojik destek veriyor.

sen şimdi korunmayı bıraktınmı canım...
evet eşimden çıktı fikir, 5 gün önce ovulasyon testi yaptım, çift çizgiyi gördüm. Sonra doktor da dedi ki gerek yok, her şey iyi. Bıraktım gitti. Bakalım batım 8 ağustos...Psikolojim düzelmedi henüz, doktorun muayenesinde hamileleri, doktoru sonra yumurtamı fln görünce ağladım ama denedik bakalım..bekleyince birşey değişmeyecek gibi geldi bana

hayırlısı canım inşaallah bu kez hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..hem zaten yanılmıyorsam senin 6 hafatlıktı..küçük oluncada çok uzun süre korunmak gerkmiyor....demek ki büyük gün 8 ağustosss:))

geçmiş olsun canım yaa, iyi bak kendine de hemen iyileşşş...

canım bebeğine kocaman bir maşallah diyyim :)) sana da geçmiş olsun. inşallah hemen sonuç verir diyetisyenin listesi...

MÜGECİİİM, rahim filminden 2 saat önce apranax fort, sonra nerdeyse birşey hissetmezsin. dün de yazmıştım ama silindi galiba...

sağol canım, eskiden kürtajlar kazıma yöntemi ile oluyormuş şimdi vakumla olduğu için de daha kısa sürede toparlanılıyormuş...inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz da yüzlerimiz güler

en güzelini yapıyosun cnm için rahat olsun işte... bizde iyiz çok şükür

K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
hayyddeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnallah tamamına erdirsin değerin gayet güzel cnm.

dengesiz kız bu kadın, onuda öyle kabul etcen bi yerde demekki.... kabul etmesi zor ama yaşamaya mecbursan da napıcaksın hayatı kendine zindan etmektense....

tubicimm geçmiş olsun tekrardan cnm.

canım geçmiş olsun doktor sadece bu saydıklarınımı yeme dedi ben çayı bile şekersiz içiyom ama normalde öyle tatlı arayan tip degilim ama bu hamilelikdede oglumdada her gün illa tatlı bişe yicem bende yaz helvası aldım günde 1 dilim yiyom canım tatlı istiyo meyve pek kesmiyo oglanda hergün tatlı yemekden 2 dişim giti bunda da öyle bazen diyom acaba budamı oglan ama ıkız dedi doktor benim şekerde 76 çıkdı hep böyle çıkıyo şükür bende babada halamda şeker var şimdilik biende yok şükür işlh olmazda

canım yazdıklarını okudum ama bi türlü bişe yazamadım .onun yapdıgı hiç hoş degil losalı bi kadına hiç yakışmıyo senide insanlıkdan çıkarıp çirkinleştiriyo zorla sana bi tavsiyem var şükür ben hiç uygulamadım benim kayınvalidem benden iyi maşlh ama başkalarından duydugum geldimi kapıyı açma her seferinde banyodaydım afedersin tuvalletteydim .desen olmazmı bide bunu dene uyudum dummadım de.......ddışarıya çıkmaya başladıysan sık sık gez biraz losalı losalıda seni evinden etcek ama bi süre suratını görmemeye çalış olan çünkü sana olcak ona degil .......canım inan bu günlerin tadını çıkar bebeginle ben şimdi dönüp bakıyom kızımın dogdugu güne 8 sene önceye diyom en mutlu günlerimiş meyer ondan tadını çıkarmaya bak birazda tehtit et ......annem gidip kalcam bir sureee desen belki biraz korkar gidersin diye ...gece gece bende bukadar canım işlh iyi olur sende kötü davranmak zorunda kalmassın ama napcan mecbur bırakıyo senide öptm canım by

canım geçmiş olsun doktor kontrolü altındasın nasılsa Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bak tosun gibi olmuş bebiş maşallah

inşşaalllah hamile olmakla kalmıcak kucağına alıp büyüteceksinde..sen hamile olda en güzel hediye o bize ben bişey istemem canım..ne yapıyosun??

ağlarım bak duygusala bağlama beni ne yapatım yarın tekrar gidicem doktora kan vermeye sonrada rahim filmi günümü bekliyorum ayyy dilek bide bu rahim filminden sonra doğal yolla sağlıklı bi bebeğe hamile kalıyomuşum ne güzel olur Allah bi kere daha göstersin mucizesini hepimize bu sefer tamamına erdirsin inşallah bu ara çok girmiyosun özlüyorum bak

canım ya ben okuyamadan silinmiş yazdıkların sitede genel bi problem varmış. süpersin bunu öğrendiğim iyi oldu bi an önce bitsin tahliller istiyorum bi an önce ne yapacaksak yapalım artık

Son düzenleme:

bi an önce bitsin istiyorum yapışıklık çıkacakmı merak ediyorum çok sabırsızım ben ama Allah öğretiyo sabretmeyi canım iyi olun hep iyi olun değerlerin nasıl bu aralar

:)) ozamn ben şimdiden hediyemi düşüneyim malum baya az kaldı :))
klimalar gerçekten hasta ediyo herşeyin yapayı kötü işte..git bakalım canım inşaallah verirler rapor...

banadaaaaaaaaaaaaaaa
aynen öle kuzum yaaa mahvetti beni bu klimalar ... gittik akşam cnm dahiliye doktoruna serum verelim dedi istemedim birsürü ilaç yazdı ama hiç birini kullanmıcam normalde gripken bile okadar çok ilaç kullanmıyorum diinlenim benkemdime bakarım :)) 2günlük rapor aldım dinlenmek iyi gelicek :))
çok saol kuzum :)) ayy yerim senin kuzunu ben tombiş olcek hee :)) ahh kuzum yaaa benimde tatlıyla hiç işim yok ama hamilelikte şeker yapabiliyomuş belki ondandır merak etme düzelicektir diyetisyene gidince :))
cnm bencede beklememn en iyisi biz bekledik zaman kaybından başka bişi olmadı Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahh

çok saol kuzum bakıyorum kendime dinlenicem iyi gelicek iyileşicem inşallahh
günaydın kızlar , kaç zamandır ilk defa bi mutlu mutlu kalktım, paylaşayım dedim hepimize hayırlı günler
günaydınnn süpper hep böle mtlu ol cnmm :)))
gunaydin
ne mutlu sana keep
mutlu gunler herkese

günaydın cnmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…