aynen öle kuzum dinlenmeden geçmicek bu meret :)) ahh yaa oğluşumu şimdiden çalıştırıyorum valla sabah 6 da uyanıyo meleğim kıyamam ben oda az dinlensin :))) aminn kuzum en başta o sağlıklı sıhatli olsunda gerisi boş ama yakında gibi geliyo bana :))
çok saolcnm ediyodum ama klima vurdu beni okadar dikkat etmeme ramen :)) gidicem doktora bugün inşallah yazarlar raporda az dinlenirim :))
klimalar gerçekten hasta ediyo herşeyin yapayı kötü işte..git bakalım canım inşaallah verirler rapor...aynen öle kuzum dinlenmeden geçmicek bu meret :)) ahh yaa oğluşumu şimdiden çalıştırıyorum valla sabah 6 da uyanıyo meleğim kıyamam ben oda az dinlensin :))) aminn kuzum en başta o sağlıklı sıhatli olsunda gerisi boş ama yakında gibi geliyo bana :))
çok saolcnm ediyodum ama klima vurdu beni okadar dikkat etmeme ramen :)) gidicem doktora bugün inşallah yazarlar raporda az dinlenirim :))
ağzından bal damlıyo tugba :) müjdeyi vereceğim zaman yakınsa müjde hediyen benden :)
klimalar gerçekten hasta ediyo herşeyin yapayı kötü işte..git bakalım canım inşaallah verirler rapor...
banadaaaaaaaaaaaaaaa
umarım hepiniz iyisinizdir.
masal, hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini canım...
tubiş geçmiş olsun tatlım,
mirage, umarım iyi geçirirsin bu süreci.
benim pztsi kontolüm vardı. bebek almış başını gidi 1050 gram ve 35cm boyunda. Salı günü şeker yüklemesi yapıldı ve maalesef gebelik diyabetine tutulmuşum. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Siz siz olun sakın aldığınız kilonun azlığına güvenmeyin. 7 ay bitti aldığım kilo5. Ben değil de bebeğe yaramış kilolar. Gözünüzü seveyim hamişler tatlıdan, kola türlerinden şekerli her türlü yiyecekten karpuz üzümden uzak durun. Ben çok yemediğim halde yakalandım. 15 gün diyet sonucu bi daha bakcaz bakalım.
Hepinizi öpyorum...
ah kuzuuuum bi sağ salim hamile kalayım doğurayım sen ne istersen canımıniçi :)
Düşük nasıl engellenebilir?-HABERTÜRK bak bu ve benzeri birçok yerde yazmışlar, medical park'ta uygulanıyormuş ama uygulaması çok kolay gibi göründü gözüme, şöyle ki her hafta ultrasona giriyorsun, bebeği görüyorsun ve doktorun da bu sırada sana psikolojik destek veriyor.ya ne güzel bişimiş o yöntem bende öyle bişi istiyordum önceki sayfalara bakıp okım o zaman ben bilgim olsun ayy çok saol ya
evet eşimden çıktı fikir, 5 gün önce ovulasyon testi yaptım, çift çizgiyi gördüm. Sonra doktor da dedi ki gerek yok, her şey iyi. Bıraktım gitti. Bakalım batım 8 ağustos...Psikolojim düzelmedi henüz, doktorun muayenesinde hamileleri, doktoru sonra yumurtamı fln görünce ağladım ama denedik bakalım..bekleyince birşey değişmeyecek gibi geldi banasen şimdi korunmayı bıraktınmı canım...
evet eşimden çıktı fikir, 5 gün önce ovulasyon testi yaptım, çift çizgiyi gördüm. Sonra doktor da dedi ki gerek yok, her şey iyi. Bıraktım gitti. Bakalım batım 8 ağustos...Psikolojim düzelmedi henüz, doktorun muayenesinde hamileleri, doktoru sonra yumurtamı fln görünce ağladım ama denedik bakalım..bekleyince birşey değişmeyecek gibi geldi bana
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hasta( çok fena grip oldum bol bol sıvı alıyorum portakal suyu falan başım çatlıyo murnumm akıyo falan ayy ne iğrencimm :)) akşam acile gidicem olmadı 2 günlük rapor yazsın yatim evde dinlenim yoksa geçmicek (
hayırlısı olsun kuzum ayyy 7 tüpten sonra yinemi kann bu son olsun inşallah kuzum bundan sonraki kan testin haöişlik için olsun :))
benim pztsi kontolüm vardı. bebek almış başını gidi 1050 gram ve 35cm boyunda. Salı günü şeker yüklemesi yapıldı ve maalesef gebelik diyabetine tutulmuşum. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Siz siz olun sakın aldığınız kilonun azlığına güvenmeyin. 7 ay bitti aldığım kilo5. Ben değil de bebeğe yaramış kilolar. Gözünüzü seveyim hamişler tatlıdan, kola türlerinden şekerli her türlü yiyecekten karpuz üzümden uzak durun. Ben çok yemediğim halde yakalandım. 15 gün diyet sonucu bi daha bakcaz bakalım.
Hepinizi öpyorum...
sağol canım, eskiden kürtajlar kazıma yöntemi ile oluyormuş şimdi vakumla olduğu için de daha kısa sürede toparlanılıyormuş...inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz da yüzlerimiz gülerhayırlısı canım inşaallah bu kez hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..hem zaten yanılmıyorsam senin 6 hafatlıktı..küçük oluncada çok uzun süre korunmak gerkmiyor....demek ki büyük gün 8 ağustosss:))
en güzelini yapıyosun cnm için rahat olsun işte... bizde iyiz çok şükürbirsen dilek beni ikna etti ben cerrahpaşada bütün testlerimi yaptırıyorum. pzt 7 tüp kan verdim pıhtılaşma falan hepsine bakacaklar. hormon tahlili için bi daha kan vericem yarın gerçi yapıldı 2 ay önce bu bişey çıkmamıştı ama istedi doktor tekrar. rahim filmini çektirecek yer arıyorum şimdi bi de sen ve kızın nasılsınız bakalım
hayyddeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnK I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
dengesiz kız bu kadın, onuda öyle kabul etcen bi yerde demekki.... kabul etmesi zor ama yaşamaya mecbursan da napıcaksın hayatı kendine zindan etmektense....canım terslıyorum somurtuyor gıdıo bı bakıom gene duramamıs gelmıs hele kapıdan bırı gırsın ole bı anten varkı kadında anında damlıo kım gelırse gelsın gecen akrabalarım geldı hep sı genc sakalasıos felan bıda gelmıs oturuo bızle bıseyde dıemıon ne ısın var genclerın ıcınde dımı ama huzursuz edecek ya benı gıtmez durur ole
bıde gecen gelmıs benı anneme sıkayet edıo neler dıo bı duysanız annemde yazık bısey dıemıo sınır ettı benı agzıma gelenı saydım kadın gene aynı gene aynı cıktı ben solenınce yarım saat gecmedı gene gelıo yuzsuz suratsız bıde benle konusmaya calısıo az once benı delı edıp aglatıon sonra gelıo benle konusmaya calısıo madem ole yapcan neden huzursuzluk cıkarıon demı bende eskıden yutuodum yzuune zorlada olsa guluodum sımdı onuda yapmıom suratına bıle bakmıom tuylerım dıken dıken oluo ıyyyyy:))
masalcım hayırlı olsun canım ıns saglıkla kucagına alırsın
Hepinizi öpyorum...
Hepinizi öpyorum...
inşşaalllah hamile olmakla kalmıcak kucağına alıp büyüteceksinde..sen hamile olda en güzel hediye o bize ben bişey istemem canım..ne yapıyosun??
geçmiş olsun canım yaa, iyi bak kendine de hemen iyileşşş...
canım bebeğine kocaman bir maşallah diyyim :)) sana da geçmiş olsun. inşallah hemen sonuç verir diyetisyenin listesi...
MÜGECİİİM, rahim filminden 2 saat önce apranax fort, sonra nerdeyse birşey hissetmezsin. dün de yazmıştım ama silindi galiba...
en güzelini yapıyosun cnm için rahat olsun işte... bizde iyiz çok şükür
hayyddeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnallah tamamına erdirsin değerin gayet güzel cnm.
dengesiz kız bu kadın, onuda öyle kabul etcen bi yerde demekki.... kabul etmesi zor ama yaşamaya mecbursan da napıcaksın hayatı kendine zindan etmektense....
tubicimm geçmiş olsun tekrardan cnm.
:)) ozamn ben şimdiden hediyemi düşüneyim malum baya az kaldı :))ağzından bal damlıyo tugba :) müjdeyi vereceğim zaman yakınsa müjde hediyen benden :)
aynen öle kuzum yaaa mahvetti beni bu klimalar ... gittik akşam cnm dahiliye doktoruna serum verelim dedi istemedim birsürü ilaç yazdı ama hiç birini kullanmıcam normalde gripken bile okadar çok ilaç kullanmıyorum diinlenim benkemdime bakarım :)) 2günlük rapor aldım dinlenmek iyi gelicek :))klimalar gerçekten hasta ediyo herşeyin yapayı kötü işte..git bakalım canım inşaallah verirler rapor...
banadaaaaaaaaaaaaaaa
çok saol kuzum :)) ayy yerim senin kuzunu ben tombiş olcek hee :)) ahh kuzum yaaa benimde tatlıyla hiç işim yok ama hamilelikte şeker yapabiliyomuş belki ondandır merak etme düzelicektir diyetisyene gidince :))umarım hepiniz iyisinizdir.
Hepinizi öpyorum...
cnm bencede beklememn en iyisi biz bekledik zaman kaybından başka bişi olmadı Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahhevet eşimden çıktı fikir, 5 gün önce ovulasyon testi yaptım, çift çizgiyi gördüm. Sonra doktor da dedi ki gerek yok, her şey iyi. Bıraktım gitti. Bakalım batım 8 ağustos...Psikolojim düzelmedi henüz, doktorun muayenesinde hamileleri, doktoru sonra yumurtamı fln görünce ağladım ama denedik bakalım..bekleyince birşey değişmeyecek gibi geldi bana
çok saol kuzum bakıyorum kendime dinlenicem iyi gelicek iyileşicem inşallahhgeçmiş olsun canım yaa, iyi bak kendine de hemen iyileşşş...
canım bebeğine kocaman bir maşallah diyyim :)) sana da geçmiş olsun. inşallah hemen sonuç verir diyetisyenin listesi...
MÜGECİİİM, rahim filminden 2 saat önce apranax fort, sonra nerdeyse birşey hissetmezsin. dün de yazmıştım ama silindi galiba...
günaydınnn süpper hep böle mtlu ol cnmm :)))günaydın kızlar , kaç zamandır ilk defa bi mutlu mutlu kalktım, paylaşayım dedimhepimize hayırlı günler
gunaydin
ne mutlu sana keep
mutlu gunler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?