Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarr günaydınnn
doktordan 2 gün rapor aldım evde yatışa geçtimm :)) uff zaten işe gitmek istemiyodum süpper oldu valla :)) genel olarak iyiyim öldüren başağrım geçti burnum ve azcık boğazım onlarıda bugün halletmeyi planlıyorum :))

bu akşam testlerimi yaptırcam yarın akşamda doktora gidicem hayırlısı bakalım. allah yüzümüzü kara çıkarmasın :)

sağol canım, eskiden kürtajlar kazıma yöntemi ile oluyormuş şimdi vakumla olduğu için de daha kısa sürede toparlanılıyormuş...inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz da yüzlerimiz güler
amin canım inşaallah...
inşaallah valla olurmu olur ben rahim filminden sonra hemen hamile kalmıştım...kız giriyorum karşılaşamıyoruz birde ben annemle ilgilendiğim için ancak vakit buluyorum işte...

iyi canım dinlen bol,bol ve sıvı tüket ilaç içmemekle iyi etmişsin..

bu akşam testlerimi yaptırcam yarın akşamda doktora gidicem hayırlısı bakalım. allah yüzümüzü kara çıkarmasın :)
hadi hyayırlısı güzel haberlerle gel inşallahhh

öle yapıyorum cnm :)) ayy bi görsen 4 tane ilaç verdi almadım hiç birini ilaçsız iyileşebilirm ben :))

iyilesene kadar bi guzel dinlenirsin canim,ne guzel olmus

hadi hayirlisi,bize de haber ver..muhtemelen herkes oyledir,burada aldigim her guzel haberi sanki kendim almis gibi seviniyorum.testlerimiz guzel ciksin,haberlerimiz guzel olsun

inşallah olmaz canım. meyve grubundan karpuz üzüm incir ve muz yasak. onların dışında pirinç başta olmak üzere işlenmiş gıdalar, şekerli ve yağlı yiyecrkler yasak tamamen. tatlı gurubu ise hiç yok. ya dayanılmaz değil. kızım için katlancam artık. tek korkum kızımın kilolu olmasından sebep sezaryen olmak. başka bi korkum yok zaten geçecek biliyorum şekerim diyabetle. neyse canım hayırlısı...

beydağlı, duman, tubiş, kardelya, müge, mirage ve tüm kızlar iyi ki varsınız desteğinize sonsuz teşekkürler...

dirmit nerelerdeeeeeeeee?

:))) ay saf gibi mutlu oluyorum kendi kendime gülümsüyorum falan şu anda

ooh çocukta acık tatil yapsın canım çalış çalış nereye kadar. inşallah hemen iyileşip ayağa kalkarsın

inşallah canım. ya sen benim şımarıklığıma ver ilgilen tabi annciğinle. yazışıyoruz eninde sonunda :)

şımar uzum yakışır sana..bende burda olduğuğumda hepinizi arıyorum walla...sen kan vermeye gittinmi:26:

mmüüüüüüüüüügeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cevap yazsana banaa nerdesiiinnnn

ben adet olucam
bu ay da yok
kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))
mügee ,ewery,tuğbaa penpetekir hoşgeldiniz kızlarrr
sende hoşgeldinnn kuzummm ....

ayyyy saf demee arkadaşıma lüffennn :)) mutlu ol zaten sen gül moralin yüksek olsun tabikisideeee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…