- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm benim aklım sendeydi çok sevindim adına sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin kesin hamişsin cnmmm değerlerin süper :)))
cnm benim yaa Allah razı olsun bitanemm düşünmen yeterrr :)) akşam gitcem kzuum olmucak böle :)) bence yakın heee onun içinde test yaptırman haberin olsunnn :))
cnm inşallah sende mutlu haberler alırsın ama ihmal etme kan testi yaptırmadıysan bi git görün doktora :))
amin canım inşaallah...sağol canım, eskiden kürtajlar kazıma yöntemi ile oluyormuş şimdi vakumla olduğu için de daha kısa sürede toparlanılıyormuş...inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz da yüzlerimiz güler
inşaallah valla olurmu olur ben rahim filminden sonra hemen hamile kalmıştım...kız giriyorum karşılaşamıyoruz birde ben annemle ilgilendiğim için ancak vakit buluyorum işte...canım geçmiş olsun doktor kontrolü altındasın nasılsa Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bak tosun gibi olmuş bebiş maşallah
ağlarım bakduygusala bağlama beni ne yapatım yarın tekrar gidicem doktora kan vermeye sonrada rahim filmi günümü bekliyorum ayyy dilek bide bu rahim filminden sonra doğal yolla sağlıklı bi bebeğe hamile kalıyomuşum ne güzel olur Allah bi kere daha göstersin mucizesini hepimize bu sefer tamamına erdirsin inşallah bu ara çok girmiyosun özlüyorum bak
canım ya ben okuyamadan silinmiş yazdıkların sitede genel bi problem varmış. süpersin bunu öğrendiğim iyi oldu bi an önce bitsin tahliller istiyorum bi an önce ne yapacaksak yapalım artık
:)) ozamn ben şimdiden hediyemi düşüneyim malum baya az kaldı :))
aynen öle kuzum yaaa mahvetti beni bu klimalar ... gittik akşam cnm dahiliye doktoruna serum verelim dedi istemedim birsürü ilaç yazdı ama hiç birini kullanmıcam normalde gripken bile okadar çok ilaç kullanmıyorum diinlenim benkemdime bakarım :)) 2günlük rapor aldım dinlenmek iyi gelicek :))
çok saol kuzum :)) ayy yerim senin kuzunu ben tombiş olcek hee :)) ahh kuzum yaaa benimde tatlıyla hiç işim yok ama hamilelikte şeker yapabiliyomuş belki ondandır merak etme düzelicektir diyetisyene gidince :))
cnm bencede beklememn en iyisi biz bekledik zaman kaybından başka bişi olmadı Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahh
çok saol kuzum bakıyorum kendime dinlenicem iyi gelicek iyileşicem inşallahh
günaydınnn süpper hep böle mtlu ol cnmm :)))
günaydın cnmmm :))
hadi hyayırlısı güzel haberlerle gel inşallahhhbu akşam testlerimi yaptırcam yarın akşamda doktora gidicem hayırlısı bakalım. allah yüzümüzü kara çıkarmasın :)
amin canım inşaallah...
inşaallah valla olurmu olur ben rahim filminden sonra hemen hamile kalmıştım...kız giriyorum karşılaşamıyoruz birde ben annemle ilgilendiğim için ancak vakit buluyorum işte...
iyi canım dinlen bol,bol ve sıvı tüket ilaç içmemekle iyi etmişsin..
iyilesene kadar bi guzel dinlenirsin canim,ne guzel olmuskızlarr günaydınnn
doktordan 2 gün rapor aldım evde yatışa geçtimm :)) uff zaten işe gitmek istemiyodum süpper oldu valla :)) genel olarak iyiyim öldüren başağrım geçti burnum ve azcık boğazım onlarıda bugün halletmeyi planlıyorum :))
hadi hayirlisi,bize de haber ver..muhtemelen herkes oyledir,burada aldigim her guzel haberi sanki kendim almis gibi seviniyorum.bu akşam testlerimi yaptırcam yarın akşamda doktora gidicem hayırlısı bakalım. allah yüzümüzü kara çıkarmasın :)
saol canim,avatari degistirmisin taniyamadimgunaydin
ne mutlu sana keep
mutlu gunler herkese
canım geçmiş olsun doktor sadece bu saydıklarınımı yeme dedi ben çayı bile şekersiz içiyom ama normalde öyle tatlı arayan tip degilim ama bu hamilelikdede oglumdada her gün illa tatlı bişe yicem bende yaz helvası aldım günde 1 dilim yiyom canım tatlı istiyo meyve pek kesmiyo oglanda hergün tatlı yemekden 2 dişim giti bunda da öyle bazen diyom acaba budamı oglan ama ıkız dedi doktor benim şekerde 76 çıkdı hep böyle çıkıyo şükür bende babada halamda şeker var şimdilik biende yok şükür işlh olmazda
hadi hyayırlısı güzel haberlerle gel inşallahhh
öle yapıyorum cnm :)) ayy bi görsen 4 tane ilaç verdi almadım hiç birini ilaçsız iyileşebilirm ben :))
beydağlı, duman, tubiş, kardelya, müge, mirage ve tüm kızlar iyi ki varsınız desteğinize sonsuz teşekkürler...
dirmit nerelerdeeeeeeeee?
:)) ozamn ben şimdiden hediyemi düşüneyim malum baya az kaldı :))
aynen öle kuzum yaaa mahvetti beni bu klimalar ... gittik akşam cnm dahiliye doktoruna serum verelim dedi istemedim birsürü ilaç yazdı ama hiç birini kullanmıcam normalde gripken bile okadar çok ilaç kullanmıyorum diinlenim benkemdime bakarım :)) 2günlük rapor aldım dinlenmek iyi gelicek :))
çok saol kuzum :)) ayy yerim senin kuzunu ben tombiş olcek hee :)) ahh kuzum yaaa benimde tatlıyla hiç işim yok ama hamilelikte şeker yapabiliyomuş belki ondandır merak etme düzelicektir diyetisyene gidince :))
cnm bencede beklememn en iyisi biz bekledik zaman kaybından başka bişi olmadı Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahh
çok saol kuzum bakıyorum kendime dinlenicem iyi gelicek iyileşicem inşallahh
günaydınnn süpper hep böle mtlu ol cnmm :)))
günaydın cnmmm :))
kızlarr günaydınnn
doktordan 2 gün rapor aldım evde yatışa geçtimm :)) uff zaten işe gitmek istemiyodum süpper oldu valla :)) genel olarak iyiyim öldüren başağrım geçti burnum ve azcık boğazım onlarıda bugün halletmeyi planlıyorum :))
amin canım inşaallah...
inşaallah valla olurmu olur ben rahim filminden sonra hemen hamile kalmıştım...kız giriyorum karşılaşamıyoruz birde ben annemle ilgilendiğim için ancak vakit buluyorum işte...
iyi canım dinlen bol,bol ve sıvı tüket ilaç içmemekle iyi etmişsin..
ben adet olucam
bu ay da yok
:))) ay saf gibi mutlu oluyorum kendi kendime gülümsüyorum falan şu anda
ooh çocukta acık tatil yapsın canım çalış çalış nereye kadar. inşallah hemen iyileşip ayağa kalkarsın
inşallah canım. ya sen benim şımarıklığıma ver ilgilen tabi annciğinle. yazışıyoruz eninde sonunda :)
şımar uzum yakışır sana..bende burda olduğuğumda hepinizi arıyorum walla...sen kan vermeye gittinmi:26:
kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))ben adet olucam
bu ay da yok
sende hoşgeldinnn kuzummm ....mügee ,ewery,tuğbaa penpetekir hoşgeldiniz kızlarrr
:))) ay saf gibi mutlu oluyorum kendi kendime gülümsüyorum falan şu anda
ooh çocukta acık tatil yapsın canım çalış çalış nereye kadar. inşallah hemen iyileşip ayağa kalkarsın
inşallah canım. ya sen benim şımarıklığıma ver ilgilen tabi annciğinle. yazışıyoruz eninde sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?