Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))

sende hoşgeldinnn kuzummm ....

ayyyy saf demee arkadaşıma lüffennn :)) mutlu ol zaten sen gül moralin yüksek olsun tabikisideeee ...

ne yapıyon kız göbekli marul,daha iyimisin kuzum...

7 ay oluyor
esimin degerlerde sorun mu var acaba
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz

aaaa yazmışsıınn

hihihih sabırsız şey seni

kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))

sende hoşgeldinnn kuzummm ....

ayyyy saf demee arkadaşıma lüffennn :)) mutlu ol zaten sen gül moralin yüksek olsun tabikisideeee ...

tamam tamam ne kıymetliymiş arkadaşın valla sayesinizde moral buluyorum biraz tugbacım sana hediye almaktan vazgeçtim birsene sözüm var 9. ayın içine bi girsin nevresim takımı dikicem bebeğine daha yeni geldiğim zaman demiştim bembe beyaz tavşanlı dikeyim kız olacak sanki diye :) senin de bebeğine dikeyim nevresim takımı ne dersin :)

7 ay oluyor
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz

ALLAH iyiliğni versin bacaklar havada heekız siz daha sperm testi yaptırmadınız mı ben yaptırmıştınız sanıyordum bence hemen yaptırın kuzum belli mi olur...

ewet sabırsızımmm..bugün menüde ne var mügecimm

ALLAH iyiliğni versin bacaklar havada heekız siz daha sperm testi yaptırmadınız mı ben yaptırmıştınız sanıyordum bence hemen yaptırın kuzum belli mi olur...

yoooooook yaptirmadimmmm (((((((((((
nasilsa oldu hersye normaldir dedim bir kere hamile kaldim dedim
offfff cok zor olacak esimle ugrasmak

yoooooook yaptirmadimmmm (((((((((((
nasilsa oldu hersye normaldir dedim bir kere hamile kaldim dedim
offfff cok zor olacak esimle ugrasmak

canım hemen yaptırın..hem neden zor olacakmış,eğer spermler kalitesiz yada değeri düşükse çaresi var nasılsa ona göre önlem alırsınız..eşin gidip yaptırmazmı yoksa ,ama çocuk istiyorsa hemen gider...kadınlar nelere katlanıyor..

kuzuuum söylemesem oruçluların canı çekerse sen de oruçlusundur

hımmm doğru:26: ama iftarada fikir olur ne güzel,ben hala oruç tutamadım canım ilaçlarım bitsin başlıcam inşaallah....ewet ya söyleme hamilelerde var ben bazen unutuyorum....

erkek iste
gururuna yediremez
nasil davranicam bilmiyorum
eger dengemi kuramazsam cinsel hayatimi bile etkiler bu durum
cok zor ama yaptirmak zorundayim
ben kaidn olarak yuz kere kontrole gittim sira onda

erkek iste
gururuna yediremez
nasil davranicam bilmiyorum
eger dengemi kuramazsam cinsel hayatimi bile etkiler bu durum
cok zor ama yaptirmak zorundayim
ben kaidn olarak yuz kere kontrole gittim sira onda

bunda gurur yapacak bişey yok ki sende uygun bir zamanda güzel bir dille anlat canım..biz daha 2 inci düşükte doktorunda istemesiyle onuda yaptırmıştık..doktor istese yaptırmaz mıki acaba üstelik bunun erkeklikle bir alakası yok ki..

ne yapıyon kız göbekli marul,daha iyimisin kuzum...
ayy kuzum iyiyim Allahıma şükürler olsunn sadece boğazlarım acıyo biraz murnumu saymıyorum zaten :120: ama baş ağrım hafifledi :))
7 ay oluyor
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz
cnm bi yaptırın ne kaybedersin ki en azından sorunun ne oldugunu bilirsiniz
kıymetlidir benim arkadaşlarım bikereee :)) ayyyy kuzum çok mutlu olurum gözlerim doldu gıcık şey bizim birsenle aramızda 1 hafta falan var zor olmasın kuzum sana ikisini aynı zamanda yapmak
ewet sabırsızımmm..bugün menüde ne var mügecimm

kuzuuu heyyy burda hamileler varrr bakın ne yaparsanız isterim kargolamak zorunda kalırsınız heeeee sölemedi demeyinnn

Son düzenleme:

bilmiyorum benimki cok abartiyor
sorun cikacagindan korkuyor
bir de sorun cikarsa psikolojisi altust olur biliyorum
senin ikinci kac ay sonra olmustu canim
bir de degerler nasil cikti

iyi sewindim ağrında hafiflemiş..ewet ya ben bazen unutuyorum kuzum afedersiniz artık yemek sormıcammsenin canın sağolsun ne istiyosun göndereyim sana:))

...................................................mesaj tekrarı

Son düzenleme:
bilmiyorum benimki cok abartiyor
sorun cikacagindan korkuyor
bir de sorun cikarsa psikolojisi altust olur biliyorum
senin ikinci kac ay sonra olmustu canim
bir de degerler nasil cikti

sen onu ikna etmeye çalış ikna ederken bir yandan da poh pohla,sen şöyle erkeksin ,sen böylesin diye..canım benim hamile kalmamada problem olmuyodu ama sperm kalitesiz olursa düşüğe bile neden oluyormuş doktor o yüzden istemişti,ama benim eşimde bir problem çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…