kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))
sende hoşgeldinnn kuzummm ....
ayyyy saf demee arkadaşıma lüffennn :)) mutlu ol zaten sen gül moralin yüksek olsun tabikisideeee ...
aaaa yazmışsıınn
kuzum kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))
sende hoşgeldinnn kuzummm ....
ayyyy saf demee arkadaşıma lüffennn :)) mutlu ol zaten sen gül moralin yüksek olsun tabikisideeee ...
7 ay oluyor
esimin degerlerde sorun mu var acaba
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz
hihihih sabırsız şey seni
tamam tamam ne kıymetliymiş arkadaşınvalla sayesinizde moral buluyorum biraz tugbacım sana hediye almaktan vazgeçtim birsene sözüm var 9. ayın içine bi girsin nevresim takımı dikicem bebeğine daha yeni geldiğim zaman demiştim bembe beyaz tavşanlı dikeyim kız olacak sanki diye :) senin de bebeğine dikeyim nevresim takımı ne dersin :)
ALLAH iyiliğni versin bacaklar havada heekız siz daha sperm testi yaptırmadınız mı ben yaptırmıştınız sanıyordum bence hemen yaptırın kuzum belli mi olur...
yoooooook yaptirmadimmmm(((((((((((
nasilsa oldu hersye normaldir dedim bir kere hamile kaldim dedim
offfff cok zor olacak esimle ugrasmak
ewet sabırsızımmm..bugün menüde ne var mügecimm
kuzuuum söylemesem oruçluların canı çekerse sen de oruçlusundur
canım hemen yaptırın..hem neden zor olacakmış,eğer spermler kalitesiz yada değeri düşükse çaresi var nasılsa ona göre önlem alırsınız..eşin gidip yaptırmazmı yoksa ,ama çocuk istiyorsa hemen gider...kadınlar nelere katlanıyor..
hımmm doğru:26: ama iftarada fikir olur ne güzel,ben hala oruç tutamadım canım ilaçlarım bitsin başlıcam inşaallah....ewet ya söyleme hamilelerde var ben bazen unutuyorum....
erkek iste
gururuna yediremez
nasil davranicam bilmiyorum
eger dengemi kuramazsam cinsel hayatimi bile etkiler bu durum
cok zor ama yaptirmak zorundayim
ben kaidn olarak yuz kere kontrole gittim sira onda
ben gidiyorum hastaneye kızlaaar kendinize iyi bakın gece 12 den sonra görüşürüz anca girebiliyorum :)
ayy kuzum iyiyim Allahıma şükürler olsunn sadece boğazlarım acıyo biraz murnumu saymıyorum zaten :120: ama baş ağrım hafifledi :))ne yapıyon kız göbekli marul,daha iyimisin kuzum...
cnm bi yaptırın ne kaybedersin ki en azından sorunun ne oldugunu bilirsiniz7 ay oluyor
esimin degerlerde sorun mu var acaba
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz
kıymetlidir benim arkadaşlarım bikereee :)) ayyyy kuzum çok mutlu olurum gözlerim doldu gıcık şeyhihihih sabırsız şey seni
tamam tamam ne kıymetliymiş arkadaşınvalla sayesinizde moral buluyorum biraz tugbacım sana hediye almaktan vazgeçtim birsene sözüm var 9. ayın içine bi girsin nevresim takımı dikicem bebeğine daha yeni geldiğim zaman demiştim bembe beyaz tavşanlı dikeyim kız olacak sanki diye :) senin de bebeğine dikeyim nevresim takımı ne dersin :)
ewet sabırsızımmm..bugün menüde ne var mügecimm
bunda gurur yapacak bişey yok ki sende uygun bir zamanda güzel bir dille anlat canım..biz daha 2 inci düşükte doktorunda istemesiyle onuda yaptırmıştık..doktor istese yaptırmaz mıki acaba üstelik bunun erkeklikle bir alakası yok ki..
ayy kuzum iyiyim Allahıma şükürler olsunn sadece boğazlarım acıyo biraz murnumu saymıyorum zaten :120: ama baş ağrım hafifledi :))
cnm bi yaptırın ne kaybedersin ki en azından sorunun ne oldugunu bilirsiniz
kıymetlidir benim arkadaşlarım bikereee :)) ayyyy kuzum çok mutlu olurum gözlerim doldu gıcık şey
kuzuuu heyyy burda hamileler varrr bakın ne yaparsanız isterim kargolamak zorunda kalırsınız heeeee sölemedi demeyinnn
bilmiyorum benimki cok abartiyor
sorun cikacagindan korkuyor
bir de sorun cikarsa psikolojisi altust olur biliyorum
senin ikinci kac ay sonra olmustu canim
bir de degerler nasil cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?