- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
selam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
cnm benim tşk ederim inşallah bende öyle ümit ediyorum herşey güzel olacak bu kez... darısı en kısa zamanda size olsun inşallah...canım çok sevindim kesinlikle olumsuz düşünmek yok artık herşey çok güzel sorunsuz bir şekilde ilerleyecek bu defa :))
cnm benim tşk ederim inşallah bende öyle ümit ediyorum herşey güzel olacak bu kez... darısı en kısa zamanda size olsun inşallah...
cnm çok da geçmiş aslında üzerinden dr ne dedi bu duruma sordunmu_?inşallah canım bende 10 gün oldu adetim geçeli ama ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim cuma günü kan testi yaptım sonuç 0.35 çıktı artık negatif olduğuna bile üzülmüyorum keşke artık adet olsam diye bekliyorum ya pazartesi doktora gidecem ..
cnm çok da geçmiş aslında üzerinden dr ne dedi bu duruma sordunmu_?
hayırlısı o zaman canım..inşallah geç döllenme falan olur da bebek çıkar ortaya...[SUB][/SUB]
yok canım soramadım doktora cuma akşam yatım testi araya hafta sonu girince sormadım bakalım artık hayırlısı ya pazartesi gidecem doktora ..
dumaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa
çokkkkkkkkk amaaaaa çokkkkkkkkkkk sevınnnnnnnddddddddddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
sakın sakın kotu seyler getırme aklına tamam canımmmm bak banaaaa neler dedılerrrr ama cok sukurrr yarınnnnn 13.hafftamıza gırecegızzz bakk rabbım sanada gosterecek bu sefer ınsss..
canımmm çok sağol inşallah bu kez güzel olacak... korkularımın üzerine gidicem40.haftayı da görücem inşallllahhhhhhhhhhhhh...darısı hepimize
cnm k.bakma yemek yapmaya çıkmıştım... yaa aslında şöylehangi gündü net hatırlamıyorum perşembeydi galiba,benim içimden test yapmak geçti nedense,nöbetçi eczaneye yollayım dedim kocişi:) o da gitmedi tabi beklemiyoruz ya biz olmaz diyoruz,neyse bu bana çok abartıyosun falan filan diyodu ihtimal olsa gider alırım şimdi bu saatte nereye gidiyim dedi, bende küstüm :) ertesi sabah işe giderken eczanenin önünde inip gidip test aldım hemen acele yaptım testi sonra zar zor 2.çizgiyi gördüm, söylemedim ama bunu eşime...akşam eve gittim testi uzattım bu da sana kapak olsun dedimesın ne yaptıı anlatsana nasıl soledınnn
tşkkr ederim cnm Allah isteyen herkese nasip etsin...semra2003 çok sevindim canım.maşallah.sende yanılmıyorsam bebeğini son haftalarda kaybetmiştin.rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
duman85 canım senide tebrik ederim.ALLAH hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
:)))) canimm yaaa allahimm kendim hamile kaldigimda bukadar heycanla ati kalbim ne kadar mutlu oldum bilemesin burdaki herkeste bukadar sevindi emin ol allahh tamamina erdirsin insallah sagsalim 40.haftayi gorursun gozunuz aydin ne inesi yapacaklar dumanselam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
canım inşallah bende doğum günü yaklaştı diye konuşurum:) bak senin ne kadar az kaldı yaa maşallahh size az kaldı alacaksın bebeğini kucağına çok güzel bi duygudur bu hepimiz yaşayacağız birgün bunu eminim... salı günü bize kesin haber ver olurmu doğum ne zaman merak ederim...duman sakın kafana hiç birşey takma allahın izniyle bu defa 40.haftanı göreceksin ve meleğini kucağına alacaksın.sizlerin adına çok seviniyorum kayıplarada bi okadar üzülüyorum.benimde salı günü kontrolum var artık dr gün verir gibime geliyo malum benim sezeryan olacak.birde şu hazırlıklarıbu hafta bitirsem iyi olacak.
cnmm:) burda zaten kardeş gibi olduk üzüntümüzüde sevincimizide beraber yaşıyoruz inşallah hepimiz bigün doğurup bebek fotolarımızı filan paylaşırız... ben hergün kendime iğne yapıcam cnm doğurana kadar hatta doğumdan sonra 2 ay sonra bile.kan pıhtılaşması var bende, dün başladım göbüşümden iğne yapıyorum bebeğim sağlıklı olacak bu sayede inşallahh.:)))) canimm yaaa allahimm kendim hamile kaldigimda bukadar heycanla ati kalbim ne kadar mutlu oldum bilemesin burdaki herkeste bukadar sevindi emin ol allahh tamamina erdirsin insallah sagsalim 40.haftayi gorursun gozunuz aydin ne inesi yapacaklar duman
dumaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa
çokkkkkkkkk amaaaaa çokkkkkkkkkkk sevınnnnnnnddddddddddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
sakın sakın kotu seyler getırme aklına tamam canımmmm bak banaaaa neler dedılerrrr ama cok sukurrr yarınnnnn 13.hafftamıza gırecegızzz bakk rabbım sanada gosterecek bu sefer ınsss..
yok canımmm ben bebegımı 9.haftasındaa kalbı durmasıyla kaybettım ne kadarlık olursa olsun tabı ınsanı cok yaralıo ama yıne hamıleyım ve ıns bu sefer hersey cok guzel olacakkk herkez ıcın aynı dualarımmm cok sagoll ıyı dıleklerın ıcın rabbım herekeze nasıp etsın ınsssemra2003 çok sevindim canım.maşallah.sende yanılmıyorsam bebeğini son haftalarda kaybetmiştin.rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
duman85 canım senide tebrik ederim.ALLAH hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cnm k.bakma yemek yapmaya çıkmıştım... yaa aslında şöylehangi gündü net hatırlamıyorum perşembeydi galiba,benim içimden test yapmak geçti nedense,nöbetçi eczaneye yollayım dedim kocişi:) o da gitmedi tabi beklemiyoruz ya biz olmaz diyoruz,neyse bu bana çok abartıyosun falan filan diyodu ihtimal olsa gider alırım şimdi bu saatte nereye gidiyim dedi, bende küstüm :) ertesi sabah işe giderken eczanenin önünde inip gidip test aldım hemen acele yaptım testi sonra zar zor 2.çizgiyi gördüm, söylemedim ama bunu eşime...akşam eve gittim testi uzattım bu da sana kapak olsun dedimsonra yeni testler aldı 3 pozitif 1 negatif çıktı sonra da gidip kan testi yaptırdık sonuç 22 :) böyle ihtimal vermezken hamile kaldığımı öğrendik işte,hayırlısı olsun...
tşkkr ederim cnm Allah isteyen herkese nasip etsin...
yok canımmm ben bebegımı 9.haftasındaa kalbı durmasıyla kaybettım ne kadarlık olursa olsun tabı ınsanı cok yaralıo ama yıne hamıleyım ve ıns bu sefer hersey cok guzel olacakkk herkez ıcın aynı dualarımmm cok sagoll ıyı dıleklerın ıcın rabbım herekeze nasıp etsın ınss
bıde adama kusmusss bakk baakkk benımkıde almazdı kı hep kızıo zaten cok acelecısın dıye helekı bu konuda cok fenaa ..zaten hep dıolar yaaa beklenmedıgı zaman gelıo bebek dıyee. benımde bu sabah bırden agzımdan sey cıkıverdııı bı gıdıp baksak mı cocuga dedım esım tabıı olece bakıo gecen hafta ozele gıtmıstık kontrol gunu daha var dıye bı gıtsekmı dıyıverdımmm:))
canım inşallah bende doğum günü yaklaştı diye konuşurum:) bak senin ne kadar az kaldı yaa maşallahh size az kaldı alacaksın bebeğini kucağına çok güzel bi duygudur bu hepimiz yaşayacağız birgün bunu eminim... salı günü bize kesin haber ver olurmu doğum ne zaman merak ederim...
cnmm:) burda zaten kardeş gibi olduk üzüntümüzüde sevincimizide beraber yaşıyoruz inşallah hepimiz bigün doğurup bebek fotolarımızı filan paylaşırız... ben hergün kendime iğne yapıcam cnm doğurana kadar hatta doğumdan sonra 2 ay sonra bile.kan pıhtılaşması var bende, dün başladım göbüşümden iğne yapıyorum bebeğim sağlıklı olacak bu sayede inşallahh.
il bebeğimi kaybettikten sonra öğrendik cnm gen testi yapılıd,ama sende olmaz sanmıyoru m bebğin büyükmüş pıhtılaşmada bebek küçükken kalbi duruyocanim benim aman bebegin saglikli olsunda hergun igne yap hayirlisiyla insallahh peki kan pihtilasmasi oldugunu testlemi yaptin bebeginin kaybindan sonrami ogrendin artik varya kim ne soylerse acaba bendedemi bu var diye dusunuyorum kafayi yemeden bir bebis yapsamda artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?