slm canlarım nasılsınız bakalımbirsenim walla hala şoktayım süpper bi durum bu senin hayırlısyla bu kez herşey çok güzel olucak semroşum sen nasılsın bebiş nasıl bakalım ayy benimde çarşamba gününden beri karnımda bi ağrı var böyle sızlama gibi:26:bide üstüne dişim ağrıyor yazık bana yaaaa semroş senin dişin nasıl bende yaqrın tüp bebek druma gidicem çok dua edin bana canlarım
canım ya doğumdan 2 ay sonrasına kadar iğne vurulacam demişsin bana doktorum bahsetmemişti ondan şimdi senden duydum niyeymiş ki ocanım inşallah bende doğum günü yaklaştı diye konuşurum:) bak senin ne kadar az kaldı yaa maşallahh size az kaldı alacaksın bebeğini kucağına çok güzel bi duygudur bu hepimiz yaşayacağız birgün bunu eminim... salı günü bize kesin haber ver olurmu doğum ne zaman merak ederim...
cnmm:) burda zaten kardeş gibi olduk üzüntümüzüde sevincimizide beraber yaşıyoruz inşallah hepimiz bigün doğurup bebek fotolarımızı filan paylaşırız... ben hergün kendime iğne yapıcam cnm doğurana kadar hatta doğumdan sonra 2 ay sonra bile.kan pıhtılaşması var bende, dün başladım göbüşümden iğne yapıyorum bebeğim sağlıklı olacak bu sayede inşallahh.
slm canlarım nasılsınız bakalımbirsenim walla hala şoktayım süpper bi durum bu senin hayırlısyla bu kez herşey çok güzel olucak semroşum sen nasılsın bebiş nasıl bakalım ayy benimde çarşamba gününden beri karnımda bi ağrı var böyle sızlama gibi:26:bide üstüne dişim ağrıyor yazık bana yaaaa semroş senin dişin nasıl bende yaqrın tüp bebek druma gidicem çok dua edin bana canlarım
ok cnm dr dan sonra güzel haberlerle gel buraya günü filan belli olcak dime?walla bilermedim ne olduğunu canım:26:yarın druma bi soruyum bari neyim var diye sen içini serin tut canım bebişin seninle
tam bilmiyorum tatlım aslında dr bana tam olarak öyle söylemedi doğumdan sonra da bi süre devam edeceksin demişiti,ama benim gibi olup da doğum yapan bikaç kişi 2 ay boyunca yine devam ettiğini söyledi,,, doğum sonrası pıhtılaşma artarmış sanırım...canım ya doğumdan 2 ay sonrasına kadar iğne vurulacam demişsin bana doktorum bahsetmemişti ondan şimdi senden duydum niyeymiş ki o
canım hadi hayırlısıyla birsenden sonra sırayla güzel haberler gelsin inşallah bir müjdede senden duyalım :)
:)) optuk canim moral bozmak yok bebisinee yazikk kiyamam :)ok cnm dr dan sonra güzel haberlerle gel buraya günü filan belli olcak dime?
ben çıkıyorum pazar akşamı evde oturup moralim bozuk bi halde yarın iş var diye düşünmek istemediğimden sinemaya gidiyoruz:) görüşürüz kızlar öptüm hepinizi...
o hürrem gelmişhoş gelmiş senin adına çok sevindim bebem rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
canım benimkide babaya düşkün resmini görmeden bişey diyemem yaradan öle yaradıyoki baktıgında surayına kızmı erkekmi bilirsin kızlar cilveli oluyokıızmın gagası ten rengi ama len hep oglan yiyo kıza gagasılla besliyo çok pasaklı kız aldım anam ne ev temizliyo ne kocaya bakıyo
canım işşallah kullanmak nasip olur biliyosun ben 3 evlat yitirdimkızım ölünce eve geldim küçük bir hurç aldım orta boy yavrumun neyi varsa koydum ellerimle herbirinde gözyaşlarım var kokladım öptüm ömürüm dedim annecigin sütleri boşa gitti abinler gitti sen dikişe ragmen gene durmadın gittin dedim eşim zor zapdetti teselli verdi yapma alahtan ne gelir elden dedi canımı hiç bir şey acıtmadı inan ne eziyetim ne canlı kürtaşım nede kanamalarım sadece elimden bişey gelmedi ey rabbim senin verdigine boynum kıldan ince dedim ama ne olur can ver kızıma burdan birlikte çıkalım dedim sesimi duyuramadım kimseye kıyafetlerini elime her alışımda aglayıp duruyorum allahtan herşey diyorum ama içimin acısını korunu görsen varya cehenemin ateşi koru yanında sönük kalır bugün arkadaşlarla buluştum okadar güzel bir vakit geçirdimki onlar agladıkça zor tuttum kendimi aglamamak için rahatsızlıgım üstüme gelir diye ama gemide çok agladım onlarla ayrıldıktan sonra hilal beni maffetti
kızlar günaydın kötü bi pazar sabahı saat 8de telefona uyandık sze bahsetmiştm çok yakın arkadaşımın babası yoğun bakımda die kaybettik
6 aylık bebeği dedesine doyamadı
dün bşka arkadaşımın hamileym çift çizgi çıktı yoncaa demesiyle uyandım bu sabahta bu hayat ne garip.................
hadi bakalım cnm sanırım şubat ortası gibi belli olacak bebeğin...inşallah olacak bu kez,moralin çok yüksek başla tedaviye olurmu...amin canım benim bu ay iğneye başlıycam işte yumurta sayım arttsın diye sonraki ayda işte yumurtalarım toplanacak ve transfer yapılacak bu arada kocişte ilaca başladı sperm sayısı artsın diye sonrada bebişşşşsuperisi çok sağol canım hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın canım
cnm tşkr ederim iyiz valla bi gelişme yok hiç bi değişiklik yok zaten bende,bikaç hafta geçsin inşallah o zaamn daha iyi olucaz...sen nslsn???iyi seyirler.nasılsınız bakalım? yani sen ve bebişin.
selam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
amin inşallah canım bekliyoruz hala... bugün gelmesi istenmeyen adete 5 gün kaldı geçmiyo zamançok özledim hamile olduğum günleri evin içinde göbeğim şişince böyle yürürüm heralde deyip paytak gezinişlerimi, elimi karnıma koyup sen bir mucizesin demeyi başın sağolsun seninde çok zor günlerdir tahmin edebiliyorum... Allah sabırlar versin, miniğim için aldığım herşeyi kardeşim kaldırdı o günden beri neredeler onu bile bilmiyorum Güzel günler gelecek deyip inandır kendini nolur tıp çok ilerledi sonra Allah ömür verdiyse ne olursa olsun doğuyor minikler. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda...
hadi bakalım cnm sanırım şubat ortası gibi belli olacak bebeğin...inşallah olacak bu kez,moralin çok yüksek başla tedaviye olurmu...
cnm tşkr ederim iyiz valla bi gelişme yok hiç bi değişiklik yok zaten bende,bikaç hafta geçsin inşallah o zaamn daha iyi olucaz...sen nslsn???
ay dumanım dün mesajını bi okudum ama cevap yazamadan kapadım, dışarı çıkıyoduk kocam beni bekliyodu. canım çok sevindim senin için :))) inşallah bu defa herşey yolunda gidecek ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın. Darısı bizlerin başına.
ben 5. ayın içindeyim ya, yavaş yavaş telaş başladı niye olmuyo die. Allahım yardımcımız olsun.
günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii
Günaydın kuzuuuu
günaydın canım nasılasın kan testi yaptırdınmı hafta sonu yaptırırım diodun ben adet olcam bütün adet belirtilerim var sivilcem blle çıktı inşallah senden güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?