Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm canlarım nasılsınız bakalımbirsenim walla hala şoktayım süpper bi durum bu seninhayırlısyla bu kez herşey çok güzel olucaksemroşum sen nasılsın bebiş nasıl bakalımayy benimde çarşamba gününden beri karnımda bi ağrı var böyle sızlama gibi:26:bide üstüne dişim ağrıyor yazık bana yaaaasemroş senin dişin nasıl bende yaqrın tüp bebek druma gidicem çok dua edin bana canlarım

:) esracım valla bende hala tam alışabilmiş diilim sabah bile uyandım kendi kendime düşünüyorum ben hamilemiyim şimdi diye:) sana noldu yaa geçmiş olsun, tüp bebeğe tam başlamadan önce dişçiye git aman ihmal etme cnmm

walla bilermedim ne olduğunu canım:26:yarın druma bi soruyum bari neyim var diye sen içini serin tut canım bebişin seninle

canım ya doğumdan 2 ay sonrasına kadar iğne vurulacam demişsin bana doktorum bahsetmemişti ondan şimdi senden duydum niyeymiş ki o

canım hadi hayırlısıyla birsenden sonra sırayla güzel haberler gelsin inşallah bir müjdede senden duyalım :)

walla bilermedim ne olduğunu canım:26:yarın druma bi soruyum bari neyim var diye sen içini serin tut canım bebişin seninle
ok cnm dr dan sonra güzel haberlerle gel buraya günü filan belli olcak dime?

ben çıkıyorum pazar akşamı evde oturup moralim bozuk bi halde yarın iş var diye düşünmek istemediğimden sinemaya gidiyoruz:) görüşürüz kızlar öptüm hepinizi...

tam bilmiyorum tatlım aslında dr bana tam olarak öyle söylemedi doğumdan sonra da bi süre devam edeceksin demişiti,ama benim gibi olup da doğum yapan bikaç kişi 2 ay boyunca yine devam ettiğini söyledi,,, doğum sonrası pıhtılaşma artarmış sanırım...

:)) optuk canim moral bozmak yok bebisinee yazikk kiyamam :)

amin canım benim bu ay iğneye başlıycam işte yumurta sayım arttsın diye sonraki ayda işte yumurtalarım toplanacak ve transfer yapılacak bu arada kocişte ilaca başladı sperm sayısı artsın diye sonrada bebişşşşsuperisi çok sağol canım hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın canım

amin inşallah canım bekliyoruz hala... bugün gelmesi istenmeyen adete 5 gün kaldı geçmiyo zaman çok özledim hamile olduğum günleri evin içinde göbeğim şişince böyle yürürüm heralde deyip paytak gezinişlerimi, elimi karnıma koyup sen bir mucizesin demeyi başın sağolsun seninde çok zor günlerdir tahmin edebiliyorum... Allah sabırlar versin, miniğim için aldığım herşeyi kardeşim kaldırdı o günden beri neredeler onu bile bilmiyorum Güzel günler gelecek deyip inandır kendini nolur tıp çok ilerledi sonra Allah ömür verdiyse ne olursa olsun doğuyor minikler. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda...

arkadaşının başı sağolsun canım. hayat işte bir hayat solarken diğeri başlıyor. müdahalenin mümkün olmadığı noktadayız işte...

hadi bakalım. inşallah iyi olur senin ve ailen için. Allah yüzünü güldürsün canım...

hadi bakalım cnm sanırım şubat ortası gibi belli olacak bebeğin...inşallah olacak bu kez,moralin çok yüksek başla tedaviye olurmu...

iyi seyirler.nasılsınız bakalım? yani sen ve bebişin.
cnm tşkr ederim iyiz valla bi gelişme yok hiç bi değişiklik yok zaten bende,bikaç hafta geçsin inşallah o zaamn daha iyi olucaz...sen nslsn???

ay dumanım dün mesajını bi okudum ama cevap yazamadan kapadım, dışarı çıkıyoduk kocam beni bekliyodu. canım çok sevindim senin için :))) inşallah bu defa herşey yolunda gidecek ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın. Darısı bizlerin başına.

ben 5. ayın içindeyim ya, yavaş yavaş telaş başladı niye olmuyo die. Allahım yardımcımız olsun.

işşallah canım ya tek temennim o zaten ya allahım bir daha ne gam ne keder vermesin işşallah

iyiyim canım nolsun aynı işte. rüyalar görmeye başladın mı garip garip? ben bu zamanlarda çok görmüştüm. işte kendini sakın yorma, kimseyi de ipleme. kolay gelsin.

ah mirage ya niye telaş yaptın. daha dur telaşlanmak için 7 ayın daha var önünde. sakın strese girme daha kötü bu.

günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii

günaydın canım nasılasın kan testi yaptırdınmı hafta sonu yaptırırım diodun ben adet olcam bütün adet belirtilerim var sivilcem blle çıktı inşallah senden güzel haberler alırız

yok canım yaptırmadım 1 hafta önce kocamın ayağına kızgın yağ döküldü. Hala iyileşmedi ayağı haftasonu hep onunla uğraştım. Bende de tık yok dün akşam yine sağ kasıkta sızı gibi ağrı vardı. Gebelikten geçtim, inşallah kist falan oluşmaz korkuyorum, başka bi belirti yok bende olucam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…