Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dumannnnnn çokkkk sevindim adına bitanem bakkkkk demekki hemen hamiş kalınıyomuşşş çok mutlu oldum allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh ayyy sabah sabah süper bi haber aldımmm Allah hepimize tüm isteyenlere versin inşallahhhh

bu ardaaaa kızlarrrr günaydınnn çok özlemiştim siziiiii ve geldimmmmm :))

geçmiş olsun canım yanık çok kötü allah bida göstermesin inşallah sabretmek çok zor 3 günüm kaldı benimde bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

tuğba günaydın canımm

çok sevindim canım Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sorunsuz 40 haftaları göstersin inş.

kızlae cumartesi akşamı yakın bi arkadaşımın nişanı vardı oraya gittik eşim annem kardeşim onun nişanlısı falan neyse baya kalabalıktık arkadaşlarla anam bi oynadık bi oynadık benim eşim sevmez fazla oynamayı o bile coştu dans ettik falan çok eğlendik çok neyse nişandan sonra çay içmeye gidelim bi yerlere dediler bursada müthiş kar vardı cumartesi akşamı dağ yolu diye bi yer var cafeler gece bi orda açık oluyo bide fsm de orasıda acaip kazık maksat çay içmek olduundan cafe arıos dağ yoluna çıkamıos yollar kar dolu kocam demezmi hadi bize gidelim diye :):):

biz hemen eve gittik toparladık 3 demlik çay demledik :) tam 23 kişi benim 16 mt2 lik odama sığdık kapının önündeki ayakkabıları gören korkmuştur ama çokkk eğlendik nasıl mutlu oldular eşim dedi bi yere gitseniz bi sürü para harcancak ev var nasıl olsa yarında tatil gelin bize gidleim kızlarla hep beraber hallettik süperdi ama yaaa biz kendi nikahımızdan sonra bi yere çay içmeye gitmiştik ve çok fazla hesap ödedik o eşimin içine yara olmuş demekki:)

dirmit günaydın kuzummm

canım geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış tedavin hayırlı olsun rabbim inş. sağlıkla ve hayırlısı ile bebişler nasip etsin esracım

günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii

günaydın yasemin kuzum nasılsın? az kaldı bata kan testi yaptırmayı düşünüyor musun moral bozmak yok sağlık olsun kuzum rabbim inş. sesimizi duyacak

geçmiş olsun canım yanık çok kötüdür allahtan mevsim kış... moral bozmak yok kuzum kırmızıları görmeden...

bu ardaaaa kızlarrrr günaydınnn çok özlemiştim siziiiii ve geldimmmmm :))

günaydın tubiş nasılsın kuzum? çalışmalar nasıl gidiyo

burda yakınlarda bi sağlık ocağında yaptırıcam bende 30 aralıkta. bakalım nasip az kaldı artık... amin canım inşallah...

günaydın kızlar herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum :)

günaydın :)

yok canım yaptırmıcam kan testi şüphelendiim bişi yok:)hayırlısı kuzum sağlımız yerinde olsun vakti zamanı vardır herşeyin rabbim hayırlısını nasib etsin inşallahhh sen bu ay kullanıomusun klomen filan

canım dünde bizim nişanımız vardı eşimin kuzeninin bende eğlendim walla oynadık kızlarla eşimde oynamayı sevmez biraz moral oldu walla iyi yapmışsınız kuzum ev partilerini ben çok severim ohhh rahatsız karışan eden yok ne güzel çay muhabbeti de güzeldir bende severim çayı:)

çay dedinmi akan sular durur koca bi kupa içtim az önce doymadım valla gençlere iyi oldu yaa sevindiler çok dışarda ordaki gibi asla eğlenemezdik damadın kafasıda hep gelecek olan hesapta olurdu :)

Çok sağol canım, yine de şanslıyız gerçekten kışken bile çok çekti yazı düşünemiyorum. Buraya gelince düzeliyor moralim

burda yakınlarda bi sağlık ocağında yaptırıcam bende 30 aralıkta. bakalım nasip az kaldı artık... amin canım inşallah...

günaydın :)

hayırlısı olsun canım umutsuzluğa kapılmak yok rabbim nasip edecek inş.

hayırlısı kuzum sen hiç bu ay beklemiyorsun yani ben öyle hissediyorum çok umutsuzsun ama belki güzel bir süpriz yapar bebişin bakarsın:)canım bu klomen yok akışına bıraktım ben saldım nereye giderse artık....

yok canım hiççç beklemiorum insan kendini tanıyo ben gebeliği uzun süre yaşadım neler hissettiğimi de hep inceledim ondan anlayabiliorum bizde bi kaç ay doktora ara vermeye karar verdik ben şimdiden önümüzdeki ayın planlarını yapmaya başladım:) doktor yok hemen adet olunca aktara gidicem çörek otu bal tarçın keçi boynuzu pekmezi alcam bizim burda bi aktar var baya eski aktarlardan onunla konuşcam baalım önereceği başka bişide olabilir doktor istemiorum ilaç istemiorum artık bıktım hormon hormon

iyiym kuşummm sen nasılsın valla tam gaz çalışmalar devam ediyo :)) cumartesi pazarı boş geçmedik hatta eşim cumartesi işe geç kaldııı bırakamadı beni

Dumancim çok sevindim Canım Rabbim sağlıklı bir dokuz ay geçirip saglikla bebeğine kavuşmanı nasip etsin darisida bizlere olsun

Bugün icim buruldu sabah esim bebegimi kaybetmeseydik şimdilerde kucağımızda olurdu iki oğlumuz olacaktı dedi üzüldüm Rabbim yine nasip ede belki yine iki oğlumuz olur dedim ( bir oğlumuz var 4.5)yasında hem keremde kardes istiyor dedim istesin dedi hiç yanasmiyor ikinci bebek konusuna kilolarını ver diyor ben daha unutamadım diyor alışamadım diyor üzülüyorum o öyle deyince yasım 34
Rabbine sığınıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden

cnm inşallah darısı size olsun en kısa zamanda, telaş yapma er yada geç olacak 1 kere oldu çünkü biliyoruz

iyiyim canım nolsun aynı işte. rüyalar görmeye başladın mı garip garip? ben bu zamanlarda çok görmüştüm. işte kendini sakın yorma, kimseyi de ipleme. kolay gelsin.
cnm evet geçen hafta 2 gün üstüste rüyam da birileri bana hamile oldugumu söyledi durdu:)

günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii
günaydın canımmm

canım benim çok tşk darısı en kısa zamanda size inşalllahhhhhhhhhhhhhh...
çok sevindim canım Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sorunsuz 40 haftaları göstersin inş.
CNM BENİM VALLA İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜM KORKULARIM BAŞLADI ÇÜNKÜ YİNE...
GEÇMİŞ OLSUN MÜGE...YANIK ÇOK ZORDUR ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

cnm çok sağol inşallah bu kez güzel olur, benimde ilk bbeğim bu aralar doğacaktı hala ağlıyorum yeni bebek bile hafifletmiyo valla.... allah sabır versin bize...

Çok sağol canım Allah razı olsun...

günaydın ve iyi haftalar kızlarr...canım çok sıkılıyo. dün yine eltimlerle görüşmek zorunda kaldım. ayarı aldm döndüm. onu gördükten sonra kendime gelmem 2 günümü alıyo. kadın tamamen hayvansal güdülerle yaşıyo ben buna karar verdim. yani hayva ne yapar çiftleşir, beslenir, şartlanır...hani köpeğe topu atarsın getirir ya bu da o mantıkla işe gidip gelio. yani insanı diğer canlıdan ayıran özellik olan duygusallık, düşüncelilik falan gibi manevi kavramlardan yoksun. kendisi hayvansal değerlerde yaşamını sürdürüyo :))) dün gelmiş kayınbiraderimi sorguluyo, bilmem hangi çocuk mobilyasının fiyatını aldın mı? anan anan diycektim de valla zor tuttum kendimi. :) töbe ya rabbiiiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…