- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
selam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
yok canım yaptırmadım 1 hafta önce kocamın ayağına kızgın yağ döküldü. Hala iyileşmedi ayağı haftasonu hep onunla uğraştım. Bende de tık yok dün akşam yine sağ kasıkta sızı gibi ağrı vardı. Gebelikten geçtim, inşallah kist falan oluşmaz korkuyorum, başka bi belirti yok bende olucam heralde
selam kızlar ben geldim,biraz geç oldu farkındayım özür dilerim:26: dr a yarım saat geç girdim sonra hcg filan baktırdık yani 3.30 gibi herşey bitmişti.son hcg değerim 44 çıktıdünün tam 2 katı yaniiiii hamileyimmmmmmmmmmm içim çok rahatladı.... dr un yanına girdim hemen hayatında bi değişiklik varmı dedi sanırım var diye cevapladım, test yaptığımı ve sonucun çok düşük çıktığını söyledim... sonuç kağıdını inceledi, çok şaşırdı tüp bebek yaptıranlarda bile bu kadar erken çıkmazdı dedi,daha oluşum aşamasındaymış fasülyem :) zerre kadar suan tane bile diil yani ben kimyasal gebelik olabilirmi deyince çok kızdı kötü düşündüğüm için, bu sonuca bakıp nasıl kimyasal olduğunu düşünürsün dedi sadece bikaç gün sonra yaptırman gerekirdi testi acele etmişsin ama iğneye hemen başlarsın dedi... ultrasonla bi baktı içerde neler oluyo bi görelim diye:) rahim duvarım kalınlaşmış, tabi bebek kese filan hiç bişey yok, ama bomboş da diil kesenin olduğu bölge oluşmuştu pek anlamadım..ultrasonlada bakınca kesinleştirdi hamile olduğumu, sonra hcg yle birlikte hayırlısı olsun dedi ve 10 ocak gibi keseyi görmek üzere tekrar görüşmeye karar verdik çok mutluyum hatta yemek yerken aradı beni dr sonuç için,onu duyunca tutamadım kendimi ağladım baya, inşallah bu kez sonuna kadar götürürüz bebeğimle... Allah hepinize nasip etsin bunu tekrardan...
amin canım benim bu ay iğneye başlıycam işte yumurta sayım arttsın diye sonraki ayda işte yumurtalarım toplanacak ve transfer yapılacak bu arada kocişte ilaca başladı sperm sayısı artsın diye sonrada bebişşşşsuperisi çok sağol canım hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın canım
günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii
yok canım yaptırmadım 1 hafta önce kocamın ayağına kızgın yağ döküldü. Hala iyileşmedi ayağı haftasonu hep onunla uğraştım. Bende de tık yok dün akşam yine sağ kasıkta sızı gibi ağrı vardı. Gebelikten geçtim, inşallah kist falan oluşmaz korkuyorum, başka bi belirti yok bende olucam heralde
bu ardaaaa kızlarrrr günaydınnn çok özlemiştim siziiiii ve geldimmmmm :))
geçmiş olsun canım yanık çok kötü allah bida göstermesin inşallah sabretmek çok zor 3 günüm kaldı benimde bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
tuğba günaydın canımm
günaydın kızlar herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum :)
canım geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış tedavin hayırlı olsun rabbim inş. sağlıkla ve hayırlısı ile bebişler nasip etsin esracım
günaydın yasemin kuzum nasılsın? az kaldı bata kan testi yaptırmayı düşünüyor musun moral bozmak yok sağlık olsun kuzum rabbim inş. sesimizi duyacak
geçmiş olsun canım yanık çok kötüdür allahtan mevsim kış... moral bozmak yok kuzum kırmızıları görmeden...
günaydın tubiş nasılsın kuzum? çalışmalar nasıl gidiyo
kızlae cumartesi akşamı yakın bi arkadaşımın nişanı vardı oraya gittik eşim annem kardeşim onun nişanlısı falan neyse baya kalabalıktık arkadaşlarla anam bi oynadık bi oynadık benim eşim sevmez fazla oynamayı o bile coştu dans ettik falan çok eğlendik çok neyse nişandan sonra çay içmeye gidelim bi yerlere dediler bursada müthiş kar vardı cumartesi akşamı dağ yolu diye bi yer var cafeler gece bi orda açık oluyo bide fsm de orasıda acaip kazık maksat çay içmek olduundan cafe arıos dağ yoluna çıkamıos yollar kar dolu kocam demezmi hadi bize gidelim diye :):):
biz hemen eve gittik toparladık 3 demlik çay demledik :) tam 23 kişi benim 16 mt2 lik odama sığdık kapının önündeki ayakkabıları gören korkmuştur ama çokkk eğlendik nasıl mutlu oldular eşim dedi bi yere gitseniz bi sürü para harcancak ev var nasıl olsa yarında tatil gelin bize gidleim kızlarla hep beraber hallettik süperdi ama yaaa biz kendi nikahımızdan sonra bi yere çay içmeye gitmiştik ve çok fazla hesap ödedik o eşimin içine yara olmuş demekki:)
dirmit günaydın kuzummm
canım dünde bizim nişanımız vardı eşimin kuzeninin bende eğlendim walla oynadık kızlarlaeşimde oynamayı sevmez biraz moral oldu walla iyi yapmışsınız kuzum ev partilerini ben çok severim ohhh rahatsız karışan eden yok ne güzel çay muhabbeti de güzeldir bende severim çayı:)
canım geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış tedavin hayırlı olsun rabbim inş. sağlıkla ve hayırlısı ile bebişler nasip etsin esracım
günaydın yasemin kuzum nasılsın? az kaldı bata kan testi yaptırmayı düşünüyor musun moral bozmak yok sağlık olsun kuzum rabbim inş. sesimizi duyacak
geçmiş olsun canım yanık çok kötüdür allahtan mevsim kış... moral bozmak yok kuzum kırmızıları görmeden...
burda yakınlarda bi sağlık ocağında yaptırıcam bende 30 aralıkta. bakalım nasip az kaldı artık... amin canım inşallah...
günaydın :)
yok canım yaptırmıcam kan testi şüphelendiim bişi yok:)hayırlısı kuzum sağlımız yerinde olsun vakti zamanı vardır herşeyin rabbim hayırlısını nasib etsin inşallahhh sen bu ay kullanıomusun klomen filan
hayırlısı olsun canım umutsuzluğa kapılmak yok rabbim nasip edecek inş.
hayırlısı kuzum sen hiç bu ay beklemiyorsun yani ben öyle hissediyorum çok umutsuzsun ama belki güzel bir süpriz yapar bebişin bakarsın:)canım bu klomen yok akışına bıraktım ben saldım nereye giderse artık....
cnm inşallah darısı size olsun en kısa zamanda, telaş yapma er yada geç olacak 1 kere oldu çünkü biliyoruzay dumanım dün mesajını bi okudum ama cevap yazamadan kapadım, dışarı çıkıyoduk kocam beni bekliyodu. canım çok sevindim senin için :))) inşallah bu defa herşey yolunda gidecek ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın. Darısı bizlerin başına.
ben 5. ayın içindeyim ya, yavaş yavaş telaş başladı niye olmuyo die. Allahım yardımcımız olsun.
cnm evet geçen hafta 2 gün üstüste rüyam da birileri bana hamile oldugumu söyledi durdu:)iyiyim canım nolsun aynı işte. rüyalar görmeye başladın mı garip garip? ben bu zamanlarda çok görmüştüm. işte kendini sakın yorma, kimseyi de ipleme. kolay gelsin.
günaydın canımmmgünaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii
canım benim çok tşk darısı en kısa zamanda size inşalllahhhhhhhhhhhhhh...dumannnnnn çokkkk sevindim adına bitanem bakkkkk demekki hemen hamiş kalınıyomuşşş çok mutlu oldum allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh ayyy sabah sabah süper bi haber aldımmm Allah hepimize tüm isteyenlere versin inşallahhhh
CNM BENİM VALLA İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜM KORKULARIM BAŞLADI ÇÜNKÜ YİNE...çok sevindim canım Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sorunsuz 40 haftaları göstersin inş.
GEÇMİŞ OLSUN MÜGE...YANIK ÇOK ZORDUR ALLAH KOLAYLIK VERSİN.yok canım yaptırmadım 1 hafta önce kocamın ayağına kızgın yağ döküldü. Hala iyileşmedi ayağı haftasonu hep onunla uğraştım. Bende de tık yok dün akşam yine sağ kasıkta sızı gibi ağrı vardı. Gebelikten geçtim, inşallah kist falan oluşmaz korkuyorum, başka bi belirti yok bende olucam heralde
cnm çok sağol inşallah bu kez güzel olur, benimde ilk bbeğim bu aralar doğacaktı hala ağlıyorum yeni bebek bile hafifletmiyo valla.... allah sabır versin bize...Dumancim çok sevindim Canım Rabbim sağlıklı bir dokuz ay geçirip saglikla bebeğine kavuşmanı nasip etsin darisida bizlere olsun
Bugün icim buruldu sabah esim bebegimi kaybetmeseydik şimdilerde kucağımızda olurdu iki oğlumuz olacaktı dedi üzüldüm Rabbim yine nasip ede belki yine iki oğlumuz olur dedim ( bir oğlumuz var 4.5)yasında hem keremde kardes istiyor dedim istesin dedi hiç yanasmiyor ikinci bebek konusuna kilolarını ver diyor ben daha unutamadım diyor alışamadım diyor üzülüyorum o öyle deyince yasım 34
Rabbine sığınıp dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden
cnm inşallah darısı size olsun en kısa zamanda, telaş yapma er yada geç olacak 1 kere oldu çünkü biliyoruz
cnm evet geçen hafta 2 gün üstüste rüyam da birileri bana hamile oldugumu söyledi durdu:)
günaydın canımmm
canım benim çok tşk darısı en kısa zamanda size inşalllahhhhhhhhhhhhhh...
CNM BENİM VALLA İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜM KORKULARIM BAŞLADI ÇÜNKÜ YİNE...
GEÇMİŞ OLSUN MÜGE...YANIK ÇOK ZORDUR ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?