canım bebek olması için en az 21 olması lazım malesef yumurtanın döllenmesi içinkızlar 9.gün için 10-11mm yumoş küçükmü ki
başka sayfalarda baktım 17mm olanlar var..
ya ne stesli şey bu...
Ben geldimmmmmmsabahtan beri ewi topladım wala yeminle kırkladım sonrada karşı komsumla biraz gezdik evime çok yakın bi alışveriş merkezi var bunda geçmişi okudum biraz tubişim tsh önemli hormon gebelikte bebeğe zarar veriyor çok olması normal bi değerde olmalı birsenim sabr diyorum sadece rabbim çok büyük mügecim işşallah pozitif olur sonuç yas3eminnnn sende öyle kırmızı falan bekleme aaaaaaa paşam çokgeçmiş olsun canım annene ballı karabiber yedir zuzum iyi gelir öksürüğe ılgım mirage sizler nasılsınız bakalım semroşum bence süper valla gidin bebişi görün veee hemennnn ilk kıyafetinizi alın yoncamm çokl dua et bize oğluşunla canım benimmm
hiç üzülme mügecim, en kısa zamanda yeniden devam edersin inş.çalışmalara....az önce baktım tahlil sonucumamalesef 0,51
günaydın kızlar
mugecim umutlr başka bahara kaldı üzülme dicem biliorum üzülüosun benimde ateşim düştü bugün gelir heralde dün akşam eşim test almış yaptım negatif çıktı bendende pas anlıyacağın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
günaydın cnmm :)) yaaaaa kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz cnm :))) ayrıca adet gününden 5 gün falan geçmeden doğru çıkmıyo o idrar testleri :))
günaydıııınnnnn....nazlım biliyomusun dün akşam bende idrar testi yaptım yine negatif çıktı:))) güvenme sen o aptal testlere bebek 2 aylık olmadan belli etmiyo onlar..adete kadar moral bozma cnmgünaydın kızlar
mugecim umutlr başka bahara kaldı üzülme dicem biliorum üzülüosun benimde ateşim düştü bugün gelir heralde dün akşam eşim test almış yaptım negatif çıktı bendende pas anlıyacağın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
günaydıııınnnnn....nazlım biliyomusun dün akşam bende idrar testi yaptım yine negatif çıktı:))) güvenme sen o aptal testlere bebek 2 aylık olmadan belli etmiyo onlar..adete kadar moral bozma cnm
ayy nasıl oluşturdun bu tabloyu böyle çok karışık.... neyse hiç belli olmaz bence o cnm her duruma karşı sen hazırlıklı ol yinede...canım ben ateşimi de ölçüom ateşim de düşünce adet oluyorum bak tablom
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy nasıl oluşturdun bu tabloyu böyle çok karışık.... neyse hiç belli olmaz bence o cnm her duruma karşı sen hazırlıklı ol yinede...
evet cnm mutlaka baktırın ona da, her ihtimali değerlendirin...umudum kalmadı kuzum şimdi adete odaklandım eşimde bi gideyim diyo bunca şey yaptık belki bende sorun vardır diyo onada randevu alcam önbümüzdeki hafta gitcek bakalım
yok leeen hürremin cariyeleri var yardımcı benim bi annem var o da bakmaz 4 çocuğa:))ay akşam muhteşem yüzyılı izledim hürremi gördükçe sen geldin aklıam :)ay dedim benim birsenimde böle eli kolu dolu bi anne olur inşallahhhh
evet cnm mutlaka baktırın ona da, her ihtimali değerlendirin...
yok leeen hürremin cariyeleri var yardımcı benim bi annem var o da bakmaz 4 çocuğa:))
evet çok seviyorum bendeee...gerçekten böle hayatlar sürmüşse bu kadınlar şanslılarmış izlionmu diziyi sen ben bayıla bayıla izliom dün akşamda süperdi yine
canımm ben iyim dün biraz belim ağrıdı,,bebiş de iyidir inşallah ama hiç belirtim yok benim yaa şimdi biraz karnımda bişey var gibi hissediyorum o kadar,,,artık başlasın iyice bulantılarım filan çok korkuyorum ben yaaabirsenn zuzum günaydınnnn sanada bebiş nasıl bakalım
kız bu ne? anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?