Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar 9.gün için 10-11mm yumoş küçükmü ki
başka sayfalarda baktım 17mm olanlar var..

ya ne stesli şey bu...
canım bebek olması için en az 21 olması lazım malesef yumurtanın döllenmesi içinama işşallah 22 bulurda bebegin seni bulur bu arada cemil akgüle görünmeni tavsiye ederim sana dedigim testleri ne yaptın yaptırdınmı:44::44:

sagolun kızlar allah razı olsun canlarım benimkusura bakmayın fazla alıntı alamadım anacım burdada ondan bu arada keten tohumu ve bal ve turplu bal çok şükür iyi geldi allah razı olsun hepinizden vallahi iyi geldi öksürmüyo şimdi allah razı olsun beni mutlu ettiniz dilerim yaradanda sizleri mutlu etsin evladınızla mükafatlandırsın canlarıminanın annem hasta olunca içim acıyoı bir tarafım eksik kalıyo nedense o bana bakardı bebekken şimdi filim degişti ben ona bakıyorum o benim bebegim oldurabbim herkeze şifa versin işallah

günaydın kızlar
mugecim umutlr başka bahara kaldı üzülme dicem biliorum üzülüosun benimde ateşim düştü bugün gelir heralde dün akşam eşim test almış yaptım negatif çıktı bendende pas anlıyacağın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

günaydın cnmm :)) yaaaaa kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz cnm :))) ayrıca adet gününden 5 gün falan geçmeden doğru çıkmıyo o idrar testleri :))

günaydın cnmm :)) yaaaaa kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz cnm :))) ayrıca adet gününden 5 gün falan geçmeden doğru çıkmıyo o idrar testleri :))

canım ben ateş de ölçüorum düşünce adet oluyorum bugünde düştü umut filan yok kuzum gaza gelmiyeyim boşuna:)

günaydıııınnnnn....nazlım biliyomusun dün akşam bende idrar testi yaptım yine negatif çıktı:))) güvenme sen o aptal testlere bebek 2 aylık olmadan belli etmiyo onlar..adete kadar moral bozma cnm

ayy nasıl oluşturdun bu tabloyu böyle çok karışık.... neyse hiç belli olmaz bence o cnm her duruma karşı sen hazırlıklı ol yinede...

umudum kalmadı kuzum şimdi adete odaklandım eşimde bi gideyim diyo bunca şey yaptık belki bende sorun vardır diyo onada randevu alcam önbümüzdeki hafta gitcek bakalım

ay akşam muhteşem yüzyılı izledim hürremi gördükçe sen geldin aklıam :)ay dedim benim birsenimde böle eli kolu dolu bi anne olur inşallahhhh

umudum kalmadı kuzum şimdi adete odaklandım eşimde bi gideyim diyo bunca şey yaptık belki bende sorun vardır diyo onada randevu alcam önbümüzdeki hafta gitcek bakalım
evet cnm mutlaka baktırın ona da, her ihtimali değerlendirin...

ay akşam muhteşem yüzyılı izledim hürremi gördükçe sen geldin aklıam :)ay dedim benim birsenimde böle eli kolu dolu bi anne olur inşallahhhh
yok leeen hürremin cariyeleri var yardımcı benim bi annem var o da bakmaz 4 çocuğa:))

evet cnm mutlaka baktırın ona da, her ihtimali değerlendirin...

yok leeen hürremin cariyeleri var yardımcı benim bi annem var o da bakmaz 4 çocuğa:))

gerçekten böle hayatlar sürmüşse bu kadınlar şanslılarmış izlionmu diziyi sen ben bayıla bayıla izliom dün akşamda süperdi yine

günaydın kıssslarrrrr :119:mügecim dur bakalım hemen pes etme senin bat ne zamandı belki zmanla yükselir değerin malum bu topik alışkın mucizelereyasemin zuzum sende bozma moralini idrar testlerine güvenilmemesi gerektiğini en iyi sen bilirsin hemayrıca eşine helal olsun bencede görünsün dra bak misal bende hiç şüphelenmezdim eşimden nasılsa bikez doğal yolla üstelikte ilk denemede hamiş kaldım diye ama kazın ayağı öyle değilmiş tatlım o yüzden her ihtimalideğerlendirin ve bi an önce tedaviye başlayınbende bugün dişçiye gidicem uzun zamandır erteliyordum 2.45te randevum varrrrrr:18:hepinizi öpüyorummm nanaktan nn

Herkese gunaydinlarrr
Biz herhalde tek çocukla kalacaz esim sabah sabah moralimi bozdu yine düşünmüyorum cocuk diyor acelen ne 38 yasında doğurursun diyor ben sana başka kadından cocuk yapıp getiririm diyor

Tek oğluma sarılıp dua edip şükretsen artık ne yapayım

birsenn zuzum günaydınnnn sanada bebiş nasıl bakalım
canımm ben iyim dün biraz belim ağrıdı,,bebiş de iyidir inşallah ama hiç belirtim yok benim yaa şimdi biraz karnımda bişey var gibi hissediyorum o kadar,,,artık başlasın iyice bulantılarım filan çok korkuyorum ben yaaa (

kız bu ne? anlamadım

mala bağlayan gomşu teyze izle eve gidince yarılıom her izlediimde seviyom bu teyzeyi
özey eşine diyecek söz bulamıorum canım sen üzme kendini söylediği söz çok acı ama sana umut olsun bizim burda aşçımız var eşi 46 yalında anne oldu maşallah güzeller güzeli bi oğulları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…