bi yorum yapamıyorum cnm eşin ne derse desin o isteğin bitmez biliyorum zaman bırakmanız lazım demekki inşallah bikaç ay sonra fikri değişir..Herkese gunaydinlarrr
Biz herhalde tek çocukla kalacaz esim sabah sabah moralimi bozdu yine düşünmüyorum cocuk diyor acelen ne 38 yasında doğurursun diyor ben sana başka kadından cocuk yapıp getiririm diyor
Tek oğluma sarılıp dua edip şükretsen artık ne yapayım
bi yorum yapamıyorum cnm eşin ne derse desin o isteğin bitmez biliyorum zaman bırakmanız lazım demekki inşallah bikaç ay sonra fikri değişir..
kızlarrr bengeldimmmm
en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum ama yanına gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr bengeldimmmm
en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum ama yanına gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
canım beklemekten ve üzülmekten başka çaremiz yok maelsef,Allah hepimize istediği kadar çocuk versin...Âmin insallah elimden dua etmekten başka birsey gelmiyor zaten
Etrafımda iki uç cocuklulari gördükçe icim eziliyor
Hele bu Aralar çok duygusalim çünkü bebisim kaybetmeseydim şimdilerde kucağımda olacaktı malesef olmadı doğuranları duydukca uzuluyorm
Hayırlı oslun çok güzel bi haber darısı bize inşallahhhh.kızlarrr bengeldimmmm
benim arkadaşta doğum yaptı gitmedim :)ama en yakınım diildi en yakından biraz uzaktı gebeliğindede gitmedim hamile kalana kadar gelmicem diye söledim kızmıyo saolsun telefondan kutladım bide face e bebeğin resimlerini koymuş onuda gördğm yeter:)
Benimde yakın arkadasım Kasım'da dogum yapmisti ikinci cocuğuna gittim ama içten ice kıskandım bebeğe bakamadım bile zor oluyor smdi başka arkadasım son haftalarında doğuracak onada gitmem lazım amabelkide gitmem
bendeeeeeeeeee................yaaaa böle kötü olucamı düşünmemeiştim(( gitmem lazım ama offf yaaaaaaaa bende istiyırum bende istiyorum bende istiyorummm
merak etme Birsencim busefer geliyo yolda seninki :))) yaaa benimde olmuştu cnm hatta bacaklarım çok sismiştibendeeeeeeeeee................
yaa kızlar benim 2-3 gündür çok belim ağrıyo kopacak gibi normalmi sizce? diğer hamileliklerimde olmamıştı diye hatırlıyorum sanki,szde olmuşmuydu?
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım..ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur..Aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur.Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."
Mevlana
aman öyle olsun ağrıya razıyımmm...merak etme Birsencim busefer geliyo yolda seninki :))) yaaa benimde olmuştu cnm hatta bacaklarım çok sismişti
yaaaaa negüzel demiş mevlana gerçekten doğru :)))
canım esıne korunuyorum de ama korunmaaÂmin insallah elimden dua etmekten başka birsey gelmiyor zaten
Etrafımda iki uç cocuklulari gördükçe icim eziliyor
Hele bu Aralar çok duygusalim çünkü bebisim kaybetmeseydim şimdilerde kucağımda olacaktı malesef olmadı doğuranları duydukca uzuluyorm
canım bebıs yerlesıooo bıde sunu unutma her hamılelık cok farklıdır bırbırınden benım bırınde hıcbır sorunum olmadı kullandıgım hapların an etkılerını bıle yasamadım dogru duzgun mıde bulantısı bas donmesı ve ben gunde uc tane alıodum dusun ama bundaa mıde bulantılarım kusmalarım cok agırr olduuubendeeeeeeeeee................
yaa kızlar benim 2-3 gündür çok belim ağrıyo kopacak gibi normalmi sizce? diğer hamileliklerimde olmamıştı diye hatırlıyorum sanki,szde olmuşmuydu?
canımm ben iyim dün biraz belim ağrıdı,,bebiş de iyidir inşallah ama hiç belirtim yok benim yaa şimdi biraz karnımda bişey var gibi hissediyorum o kadar,,,artık başlasın iyice bulantılarım filan çok korkuyorum ben yaaa(
yaa böyle bel ağrısı hep düşük yapanarda olur ya Allah korusun hep öyle şeyler geliyo aklıma... Valla semracım şöyle varlığını belli etsin başka bişey istemiyorum,gerçi diğerinde de vardı çok bulantım ama yine işe yaramadı ama yine de ne bileyim herşeye razıyım.siz nasılsınız???canım esıne korunuyorum de ama korunmaa
canım bebıs yerlesıooo bıde sunu unutma her hamılelık cok farklıdır bırbırınden benım bırınde hıcbır sorunum olmadı kullandıgım hapların an etkılerını bıle yasamadım dogru duzgun mıde bulantısı bas donmesı ve ben gunde uc tane alıodum dusun ama bundaa mıde bulantılarım kusmalarım cok agırr olduuu
ya sonrada ne zaman bıtecek bu bulantılar dıosun cok zor oluo canım benım
slm kızlar nasılsınız ne war ne yook??
hoşgeldin kuzumm iyi senden naber
dumanım ağrıları takma kafaya gebelik belirtilerini oku bak bel ağrısıda en baş sırada var
hoşgeldin cnm iyiz sen nslsn???slm kızlar nasılsınız ne war ne yook??
hoşgeldin kuzumm iyi senden naber
dumanım ağrıları takma kafaya gebelik belirtilerini oku bak bel ağrısıda en baş sırada var
evet kızlar normalmiş anladım tşklr:))nolsun cnmm ii işte
bel ağrısı normal birsen hamilelikte....
kızlar kardeşimde adet düzensizliği vardı doktora gitti pco teşhisi konmuş of çok üzüldüm tedavisi düzelme şansı varmı bu hastalığın yaa
geçmiş olsun cnmm ewet tedawisi war tabii geçer işlhh biranewel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?