Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ole seyler dusunme ve bıde eger ızın alma sansın varsa bence ızın al bebegın yerlesme zamanlarında evde dınlen derım ben cnım ıns bu sefer hepımızde hersey cok guzel olacakkkk valla bızzz cok ıyıyız cumartesı cınsıyet ıcın gıtmeyı dusunuyoruz esımle dun aksam konustuk daha erken de bellı olan varmıs dıo eskıden kızıodum ona sen hıc arastırmıosun bılmıosun gercekten bu konularda hıc bılgısı yok aılesınde zaten konusulmaz bıle ayıptır hep artık arastırıo galıba bende dedım ıstersen ozele bıdaha gıderız ama bellı olmayabılır ultrasondan cok farkedıo dedım hanı masraf olmasın gıbılerınden bellı olmazsa bosa gıtmıs oluruz dedım zaten ıkılı testım cıksın onuda ozelde yorumlatcam kızdı bana ne masrafı dıye kı benım esım normalde hanı hep sabırlı olmaktan yanadır agrım sızım olsun dakıka beklemez ama bole seylerde hep sabır derdı baktım onuda heycan sarmısss
bıde ben normal dogum olursa onunda yanımda olmasını ıstıodum arastırmıss pek ıı degıl mıs dıo esler eslerınden tıksınebılıolarmıs korkabılıyorlarmıs bır daha bırlıkte olamayan varmısss ben senı dısarda beklerım dıo :)))sabır sabır dıyen kocam bu zamana kadar sabrettı artık yeter dedı galıba:)))
kızlar kardeşimde adet düzensizliği vardı doktora gitti pco teşhisi konmuş of çok üzüldüm tedavisi düzelme şansı varmı bu hastalığın yaa
canım hıc ole seyler dusunme hem bı doktorun pco dedıgıne dıgerı hayor deyen ole cok kısı gordum kı aklın durur ve pcolu olup kac tane cocugu olan ınsanda gordum ornegın maxderınnnn derım ben sana hıc aklını karıstırıp evlılık oncesı kendını uzmesın canımm

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla kişi başı 1 yasin olarak okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

allah yardımcın olsun canımm rabbım tez zamanda bı evlat versın ben tek basıma olunca yalnıslarım oluo ancak esımle okuyabılıyorum kendım olunca turkceden okuyorum kusura bakma canım paşam felan olsa o okuyorrr ama bugun gelmedıı hıc

Nazlimcm bende de pco var ama iki bebisime de kolay hamile kaldım korkulacak birsey değil doktorun dediklerine uysun yeter ve yemesine icmesie dikkat etsin o hastalık kilo yapar o hastalığın iletdi eger dikkat edilmezse diabet demişti bana doktorum kilo vermek çok etkili o hastalıkta

Arkadaslar karar verdim çaldık mevzusun bir süre dilegetirmeecem esimin yaninda olayı zamana bırakacam anladım ki atlatamamis daha ona zaman tanıyacak bir süre sonra fikirleri değişir belki

Degismezsede rabbime şükür bir evladım var Rabbim bana o duyguyu tattrdi hiç yaşamayan var varını yoğunu o Ylda harcayan vR allahıma şükürler olsun

Amin
Dua edece hep hayırlısı ne ise o olsun

Canım ya bak ne güzel mantıklı düşünüosun şu an. Zamana bırak. Eşin senin üzülmeni istemiyor bu ortada. Çok şükür en azından bir bebişin var biz de o da yok. Bir konuyu açma o açacak emin ol. Baktın iflah olmuyor hap içiyorum de içme.

Pcolu hamile çok var tanıdığım. Kardeşim hiç takılmasın o noktaya, sen de takılma canım. Hatta unutun. Çünkü artık çok normal bişi.

Canikom benim ilk haftalar o kadar bel, kasık ve bacaklarım ve de özellikle başım ağrıdı ki anlatamam. Kanama eşlik etmediği sürece ağrıdan çekinme.

kızlarrr bengeldimmmm
en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum ama yanına gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmm

ne acayip bişey di mi bu, gözün kimseyi görmüyo. öyle bir acı gelio ki insanın üstüne, yakın arkadaşmış yakın akrabaymış dinlemio. bizim de olcak inşallah tugbacım.

dumanım süpermiş...

ben kırmızıları bu gün gördüm inşallah ocak 29 oldu mutlu haberi alacağım tarih...

inşallah mügecim, bi dahaki aya kısmetse...

ben bugün dışardaydım gelemedim, siz de pek yoktunuz herhalde buralarda, çok bişey yazmamışsınız. yarın görüşürüz artık kızlarr...

pcoyla ilgili cvp veren ark allah razı olsun saolun kardeşim hiç sallamıo zaten umrunda diil onun çok rahat maşallah ben evham yaptım:)
mügecim canım benim yeni ayın hayırlı uğurlu olsun hakkımızda hayırlısı olsun devam etcenmi iğneler falan ne düşünüosun

günaydın bacılarrr hayırlı cumalar rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahhh

gunaydin canim
gunaydin kizlar
bunyem bu ay dalga geciyor benle bat yarin ates yuksek hala
dusukten sonra dengem bozuldu tum hamilelik belirtilerim devam ediyor
hatta test bile yaptim korundugum halde belki donemim degismistir diye tek cizgi...
ama psikolojim cok bozuk gerginlik ve alinganlik var adet oncesi sendromum kotu halde

canım günaydın hamilelik belirtileri bendede 1-2 ay devam etti takılma çok kendini üzme bi adet ol hemen başla yeniden düşükten sonra adet gecikmesi olabilir ben 40 gün sonra adet oldum tabloma baksana benim yaa ff çizgiyi 18 den 20.güne çekti ateşim düşük adet olmadım hala
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu cizgiye gore 3 gun var ya belki atesin yeniden yukselir umit var
zaten obur cizgine gore de gunun gecmis
sen nasil hissediyorsun peki test yaptin mi?

bu cizgiye gore 3 gun var ya belki atesin yeniden yukselir umit var
zaten obur cizgine gore de gunun gecmis
sen nasil hissediyorsun peki test yaptin mi?

2 gün önce yaptım canım negatif di valla ben adet gelcek diye hissediom eksik ateşim çok olduundan bu tabloyada pel güvenemiom çizgimi hep değiştirdi yani bugüne kadar 18. gündeydi bugün ne alakaysa 20.güne çekti

evet cnm maleseff dün akşam aradım tebrikettim arkadan bebeğin sesi geliyodu çok kötü oldum eşim eşiyle konuştu ama görmen lazım sözler çok zor çıktı ağzından eve geldiğimizde çok açımm diyodu konuştuktan sonra yemek yemek istemedi yaaa çok etkilendik biz nasıl gidicezki bebek görmeye çok zor

bu arada kızlarrr günaydınn :))

günaydın tubiş naberr yavrum eşinde sende üzmeyin kendinizi eşler belli de edemio yazık benim eşim bebek öldüü gün hastanede ağladı bi kez sonrasında hep beni iyileştirmek için güçlü durmaya çalıştı ama bebek öldüü günden beri hastanelerde sürekli içine atmaktan mide hastası oldu yazık onlarada bigün bi patladı 12 senedir tanıorum eşimi böyle ağladıını görmedim rahatladı ama şükür üzmeyin kendinizi çok kuzum

günaydın canlar mugecim yeni ay yeni umut olsun işlh senin için....
yeseminn test canawarı gene dayanamadın yaptın demi test hakkında hayırlısı nese o olsun bacım
tubiş bn o bebek görmesini çok ii bilirim 2 aylık doğum yapmıştım arkadaşım doğurduğunda ayaklarım geri geri giitii hastaneye odadan şöle bi baktım öle bi sıktımki çenem acımıştı düşün bebeği kucağıma bile alamamıştım tabi şimdi bn uyutuyorum o başka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…