Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kız bu sefer benim suçum yok kocam almnış getirmiş dibime kadar e napaydım :)adet olmadım hala bacım hayırlısı beklios kırmızılar gelmedikçe umut tükenmez dimi

Herkese gunaydinlaaar evet bebek ziyareti çok zor geliyor malesef yasadim biliyorum yakın arkadasim diye doğumunun ertesi gün gittim hastaneye ziyarete kotU oldum kıskandım içten ice yerinde olmak istedim bebegebakamadim bile şimdi diğer arkadas hamile ona da gidecem ama nasıl bilmem

Ben bebek I'sini zamana bıraktım esimi kırmayacak onun toparlanmasını bekleyecek zamanla onun fikirleri de değişir onemli olan aramız iyi olsun soğumasın benden

kız bu sefer benim suçum yok kocam almnış getirmiş dibime kadar e napaydım :)adet olmadım hala bacım hayırlısı beklios kırmızılar gelmedikçe umut tükenmez dimi

eweet umudunu tüketme tabi cnmm kırmızılar gelene kdr işlhh gelmezde....gelse bile tüketme daha önümüzde koskoca aylaar war:)

benim eşimde ben o acıyı çekerken o dışarda ağlıyodu yüzü kıpkırmız gelmişti yanıma ayyy hatırlayınca yine sinirlerim bozuldu (( yeni umut yeni heyecan ii gelicek inşaşllah :)))
yok ben kötü oldum ama okadar çok istiyorum ki arkadaşımı görmeyi bebeği kucagıma alıp koklamayı o kadar hasretim ki o bebek kokusuna (

gerçekten çok zor yşayıp öğrenicez eşimle bakalım kısmet Allahım en kıza zamnda bizede yaşatsın bu güzel duyguyu inşaşallah

eweet umudunu tüketme tabi cnmm kırmızılar gelene kdr işlhh gelmezde....gelse bile tüketme daha önümüzde koskoca aylaar war:)

kocamannn bi sene var be hem dün dedim gelmezsen gelme ben seni çok sevcektim sen kaybedersin dedim:)hayırlısı ya valla rahatım kuzum allah kocamla bana sağlık versin olur elbet daha 25 yaşımdayım ::)

Amin inş. canım hayırlı bir evlat inş. canım okumanın süresi yok yani okurum dersen 1 tane yazıcam senin için bana haber verirsen sevinirim

günaydın kızlar... yılın son cuması bugün...

arkadaşların doğumuna gitmekten konuşuoyosunuz ya marttan başlayarak mayıs sonuna kadar biri eltim olmak üzere gitmem gerekecek olan 4 tane doğum var. ben şu and türlü bahanelerle hiçbirine gitmeyi düşünmüyorum. varsın onlar da benimkine gelmesin zamanı gelince napiyim. onu sevindircem ayıp olmasın diycem diye kendimi harcayamam.

cnm uzulme yavrum olacak insAllahhh merak etme er veya gecc
bu ay bnm belirtiler hamis olduguma isaretti bide edebsiz 3 gun once geldiiii bu ay es gecicem yoruldumm artik

cnm uzulme yavrum olacak insAllahhh merak etme er veya gecc
bu ay bnm belirtiler hamis olduguma isaretti bide edebsiz 3 gun once geldiiii bu ay es gecicem yoruldumm artik

benimde 7 ay oldu abla velet aklımdan çıkmıyo hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim valla dicek başka bişi yok

nazlımmmm üzme kendini yaaa.bak yeni yıl gelio yeni bebekle gelecek inşallah hepimize...moralimizi yüksek tutalımmm...Allah bizede nasip edecek elbet...umutsuzluğa kapılma sakın..

kızlar saolun güzel dilekleriniz için çikolata yedim kendime geldim:)hayırlısı sağlıpğıyla gelsinde beklemeye razıyım kafam karışık sadece dinlenmeli ara vermelimiyim yoksa doktora gidip tahlil falan yaptırmalımıyım bana hiç hormon tahlili falan yapılmadı

adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim
çok üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... ocak ayında yepyeni bi başlangıç yaparsın inşallh...

selam kızlar siz nasılsınız..yılın son günü baya hareketli geçiyo benim için... ayrıca birde hasta oldum grip başım çok ağrıyodu dayanamadım bi parol içtim... şimdi iyim çok şükür..

ohohh sevindim canım sen hep çikolata ye mutlu ol sonrada çalışmalara devam et mutlu mutlu tahlil konusunda bişe diemicem..ben düşükten sonra doktora gittim birsürü tahlil yaptı hatta 400 tl tutmuştu tahlillerim...genetik simir testi..vsvs...fazla bilmiom hangi tahliller oldugunu ama...istersen git bi doktora..zararı olmaz faydası olur bence...

iyiyim ben canım..çok geçmiş olsunnn...iyi bak kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…