günaydın canlar mugecim yeni ay yeni umut olsun işlh senin için....
yeseminn test canawarı gene dayanamadın yaptın demi test hakkında hayırlısı nese o olsun bacım
tubiş bn o bebek görmesini çok ii bilirim 2 aylık doğum yapmıştım arkadaşım doğurduğunda ayaklarım geri geri giitii hastaneye odadan şöle bi baktım öle bi sıktımki çenem acımıştı düşün bebeği kucağıma bile alamamıştım tabi şimdi bn uyutuyorum o başka:)
kız bu sefer benim suçum yok kocam almnış getirmiş dibime kadar e napaydım :)adet olmadım hala bacım hayırlısı beklios kırmızılar gelmedikçe umut tükenmez dimi
benim eşimde ben o acıyı çekerken o dışarda ağlıyodu yüzü kıpkırmız gelmişti yanıma ayyy hatırlayınca yine sinirlerim bozuldugünaydın tubiş naberr yavrum eşinde sende üzmeyin kendinizi eşler belli de edemio yazık benim eşim bebek öldüü gün hastanede ağladı bi kez sonrasında hep beni iyileştirmek için güçlü durmaya çalıştı ama bebek öldüü günden beri hastanelerde sürekli içine atmaktan mide hastası oldu yazık onlarada bigün bi patladı 12 senedir tanıorum eşimi böyle ağladıını görmedim rahatladı ama şükür üzmeyin kendinizi çok kuzum
yok ben kötü oldum ama okadar çok istiyorum ki arkadaşımı görmeyi bebeği kucagıma alıp koklamayı o kadar hasretim ki o bebek kokusunagünaydın canlar mugecim yeni ay yeni umut olsun işlh senin için....
yeseminn test canawarı gene dayanamadın yaptın demi test hakkında hayırlısı nese o olsun bacım
tubiş bn o bebek görmesini çok ii bilirim 2 aylık doğum yapmıştım arkadaşım doğurduğunda ayaklarım geri geri giitii hastaneye odadan şöle bi baktım öle bi sıktımki çenem acımıştı düşün bebeği kucağıma bile alamamıştım tabi şimdi bn uyutuyorum o başka:)
Herkese gunaydinlaaar evet bebek ziyareti çok zor geliyor malesef yasadim biliyorum yakın arkadasim diye doğumunun ertesi gün gittim hastaneye ziyarete kotU oldum kıskandım içten ice yerinde olmak istedim bebegebakamadim bile şimdi diğer arkadas hamile ona da gidecem ama nasıl bilmem
Ben bebek I'sini zamana bıraktım esimi kırmayacak onun toparlanmasını bekleyecek zamanla onun fikirleri de değişir onemli olan aramız iyi olsun soğumasın benden
eweet umudunu tüketme tabi cnmm kırmızılar gelene kdr işlhh gelmezde....gelse bile tüketme daha önümüzde koskoca aylaar war:)
allah yardımcın olsun canımm rabbım tez zamanda bı evlat versın ben tek basıma olunca yalnıslarım oluo ancak esımle okuyabılıyorum kendım olunca turkceden okuyorum kusura bakma canım paşam felan olsa o okuyorrr ama bugun gelmedıı hıc
adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm uzulme yavrum olacak insAllahhh merak etme er veya gecc
bu ay bnm belirtiler hamis olduguma isaretti bide edebsiz 3 gun once geldiiii bu ay es gecicem yoruldumm artik
canım benimadet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar saolun güzel dilekleriniz için çikolata yedim kendime geldim:)hayırlısı sağlıpğıyla gelsinde beklemeye razıyım kafam karışık sadece dinlenmeli ara vermelimiyim yoksa doktora gidip tahlil falan yaptırmalımıyım bana hiç hormon tahlili falan yapılmadı
canım benim
çok üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... Ocak ayında yepyeni bi başlangıç yaparsın inşallh...
Selam kızlar siz nasılsınız..yılın son günü baya hareketli geçiyo benim için... Ayrıca birde hasta oldum grip başım çok ağrıyodu dayanamadım bi parol içtim... şimdi iyim çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?