Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kuzum ben devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik ama kafamda bi soru işareti yok değil acaba kullansammı diye.

nazcım çok sağol inşallah güzel bebişin ve sen iyisinizdir umarım :) ocak listesine ekleyebilirmisin beni 29 unda geldi kırmızılar 30 gün döngüm şimdi 28 ocak falan oluyo galiba bat dimi :S

adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzuum geçicek bunlar dün bizde bebek görmeye gittik çok fenaydı artık beklemiyorum geldiği zaman düşünürüm bol bol nasıl olsa. Ne kadar çok ümitlenirsem o kadar büyük hayal kırıklığı oluyo malesef

üzülme bebeğim hayırlısı inşallah şubatta menopoza girene kadar yolu var:):):)geçmiş olsun sana da dikkat et dinlen hafta sonu bol bol

bu ay dinlencem canım ya karar verdim biraz nadasa bırakayım kendimi ilaçlar iğneler fenalık geldi bakalım neler görces yeni yıl uğurlu gelir belki

hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh rabbim güzel günler göstersin hepimize yeni ay yeni yıl umut dolsun bizim için

dinlen bakalım canım...inşallah uğurlu gelecek tabii...inşallah 2012 de bebişlerimizi alcaz kucağımıza..

canım hayırlısı olsunnn klomenın bıldıgım kadarı ıle ıkı ay felan etkısı suruyormuss zaten belkı bı ay ara vermek sana ıyı geelebılır
bndee bu ay olmadiiiiii
hayırlısı olur ınss canım

canım bısey dıcem bence bı hormonlarına baktır derım cunku bende prolaktın cıkmıstı mesela ben ondan hamıle kalamamısım bırazda doktor dedıkı bu ay klomenle deneyelım olmazsa bı ay hap kullancan ve kullandıgın donem ve ondan sonrakı bı ay korunmak zorundasın dedı kafadan ıkı ay olunca bu ay deneyelım olmadı hormonu dusurur ole bıdaha denerız demıstı sınırsel bı hormonmus ee benım durumlarıda bılıonuzz sende bı hormonlarına baktırsan esınde sperm testı yaptırsın bı gun ızın alın ama yıne bu ay kendınızı kasmayın hıc dusunme bısey kullanma ama testlerını yaptır derım sen bılırsın tabıı yınede

yok kuzum be bi ay dinlencem test falan hiç bişi istemiom kasmıcam kendimi hayırlısı sonraki ay başka bi doktora gidip bütün testlerimizi yaptırcas konuştum eşimle oda böyle olmasını istiyo biz yine deneriz ama ilaç test doktor hastane falan görmek duymak istemiorum rahat olalım birazcık eşimde böyle istiyo o beni hep dinledi bugüne kadar bende bu ay onu dinliyeyim

nazlım boşver kardeş, belki 2012'de olması daha iyi olur. ben bu 2011 senesinden fena sıkıldım. bi an önce çeksin gitsin.

üzülmüom gelmezse gelmesin kendi kaybeder napayım:)ya vucudumda kırmızı kırmızı bişiler çıktı aşırı kaşıntı stresten valla kendimi ne hale sokuyorum

nazlım, müge hayırllısı canlarım. ben de ocağa kaldım. gelin hep berber bilip bilmezlikten gelmece oynayalım yani ocakta kendimizi hiç dinlemeyip iplemeyelim. bakalım takıntılı olmamak, stres yapmamak nasıl olcek?

hafta sonu bol bol dinlen. ağrılarını bilki fasülyen yapıyor. böyle düşününce inan tahmmül edilesi oluyor o ağrılar.

mirage'm bi daha ki ay diye şartlamıyorum artık nasip kısmet, geleceği zamanı Allah biliyo, bize de sabretmek kalıyo çok zor ama dayanmak zorundayım...

hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh rabbim güzel günler göstersin hepimize yeni ay yeni yıl umut dolsun bizim için

Amin canım inşallah hepimiz hakediyoruz güzel günler görmeyi...

amin canım hepimiz için en uygun en güzel zamanda gelsin minnak bebişlerimiz :) bende öyle düşünüyorum farkettim ki bu ay olmadı ocak ta olsun dediğim zaman kendimi ocak ayına şartlıyorum sonra ocakta olmuyo ve ben çok büyük hüsrana uğruyorum. bıktım kendimi harap etmekten.. vaktim olursa biraz yürüyüş ve mümkün olduğu kadar dikiş dikmek bana iyi gelecek. Bugün çeşit çeşit dikiş makinası ayağı aldım hepsinle 1 hafta oynasam :) 5 hafta idare eder beni oyalanacak şey çok yeni bi kitaba da başladım şimdi olumlu düşünmeye çalışıyorum quantumcu olucam başınıza

kızlar canım çok sıkkın annemi hastaneye götürdüm kadında astım boranşit gene kudurmuş tansiyonu ilaçlara ragmen 16 ya 10 ve kötü haber artık annem bir şeker hastası kilo vericen dedi kalpbe dokunmuş tansiyon hafif büyüme yapmış canım çok sıkkın ya allahım anacıgıma şifa versin işşallah çok özüldüm çok içim yanıyo yageçmişe gidemedim anacıgımı bırakmıcam benimle birlikte artık hafta içi göndericem canımın sıkıntısından panik atagımda azdıne olacak beni bu halim 2 hafta sonra gene çagırdı doktor allahım anacıgımı başımdan eksik etmesin işşallah

canım geçmiş olsun
bendede panik atak,

annemde şeker,tansiyon ve 2 aydırda astım var. sürekli öksürüyor ne yaptıysa geçmedi bende onu yüzü gözü şişmiş görünce kahroluyorum. teyzelerim annemden genç duruyor. zavallı annem ömrü hastalıkla geçti...
Allah korusun onları...
Annem canım benimmmmmm....

ah paşam Allah sağlık sıhhat versin, şifa versin... geçmiş olsun canım

arkadaşlar merhaba forumu önceden de takip ediyordum. burada yazılanları okuyunca ben de moral buldum. eksik olmayın. 20 aralıkta 7+2 günlük bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım. tabi düşüğü olanlar çok iyi anlar beni. zor günler geçiriyorum anlayacağınız. etrafımda dost dediğim kimse yok. insan ne çok ihtiyaç duyarmış bir sese çok iyi anladım. burada zaman buldukça formdaki arkadaşların yazılarını okudukça yalnızlığım azalıyor.
tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum ama insan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Allah bir daha yaşatmasın bu durumu yaşayanlara. evlatlarımızın kısmeti yokmuş olmadı. Allah'tan sabır istiyorum hepimiize...

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım
roral çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bende 23 haftalıkken 20 ağustosta gelişme geriliği olduğu için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım kızımdan ayrıldım çok zor bişey rabbim kimselere yaşatmasın

geçmiş olsun roral. Allahım en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben de korkuyorum yeniden aynı şeyi yaşamaktan ama dua ediyorum, elimden başka birşey gelmez. ayrıca birşey eklemek isterim. etrafında ses arıyosun ya, hiç arama sinirlerin bozulur, çünkü bu olaydan sonra birçok insanın ne kadar düşüncesiz, ne kadar anlayışsız olabildiğini görmek daha çok sinirini bozar. tecrübe konuşuyor...eminim burdaki diğer kızlar da hak verecektir bu söylediğime. gel burda paylaş, bizi ancak biz anlarız.

geçmiş olsun pembi. yeni yılda yeni umutlar, mutluluklar seninle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…