pcoyla ilgili cvp veren ark allah razı olsun saolun kardeşim hiç sallamıo zaten umrunda diil onun çok rahat maşallah ben evham yaptım:)
mügecim canım benim yeni ayın hayırlı uğurlu olsun hakkımızda hayırlısı olsun devam etcenmi iğneler falan ne düşünüosun
günaydın bacılarrr hayırlı cumalar rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahhh
günaydın canlar mugecim yeni ay yeni umut olsun işlh senin için....
yeseminn test canawarı gene dayanamadın yaptın demi test hakkında hayırlısı nese o olsun bacım
tubiş bn o bebek görmesini çok ii bilirim 2 aylık doğum yapmıştım arkadaşım doğurduğunda ayaklarım geri geri giitii hastaneye odadan şöle bi baktım öle bi sıktımki çenem acımıştı düşün bebeği kucağıma bile alamamıştım tabi şimdi bn uyutuyorum o başka:)
adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim
çok üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... ocak ayında yepyeni bi başlangıç yaparsın inşallh...
selam kızlar siz nasılsınız..yılın son günü baya hareketli geçiyo benim için... ayrıca birde hasta oldum grip başım çok ağrıyodu dayanamadım bi parol içtim... şimdi iyim çok şükür..
bu ay dinlencem canım ya karar verdim biraz nadasa bırakayım kendimi ilaçlar iğneler fenalık geldi bakalım neler görces yeni yıl uğurlu gelir belkiohohh sevindim canım sen hep çikolata ye mutlu ol sonrada çalışmalara devam et mutlu mutlutahlil konusunda bişe diemicem..ben düşükten sonra doktora gittim birsürü tahlil yaptı hatta 400 tl tutmuştu tahlillerim...genetik simir testi..vsvs...fazla bilmiom hangi tahliller oldugunu ama...istersen git bi doktora..zararı olmaz faydası olur bence...
kuzum ben devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik ama kafamda bi soru işareti yok değil acaba kullansammı diye.
nazcım çok sağol inşallah güzel bebişin ve sen iyisinizdir umarım :) ocak listesine ekleyebilirmisin beni 29 unda geldi kırmızılar 30 gün döngüm şimdi 28 ocak falan oluyo galiba bat dimi :S
kuzuum geçicek bunlar dün bizde bebek görmeye gittik çok fenaydıartık beklemiyorum geldiği zaman düşünürüm bol bol nasıl olsa. Ne kadar çok ümitlenirsem o kadar büyük hayal kırıklığı oluyo malesef
üzülme bebeğim hayırlısı inşallah şubatta menopoza girene kadar yolu var:):):)geçmiş olsun sana da dikkat et dinlen hafta sonu bol bol
bu ay dinlencem canım ya karar verdim biraz nadasa bırakayım kendimi ilaçlar iğneler fenalık geldi bakalım neler görces yeni yıl uğurlu gelir belki
canım hayırlısı olsunnn klomenın bıldıgım kadarı ıle ıkı ay felan etkısı suruyormuss zaten belkı bı ay ara vermek sana ıyı geelebılırüzülme bebeğim hayırlısı inşallah şubatta menopoza girene kadar yolu var:):):)geçmiş olsun sana da dikkat et dinlen hafta sonu bol bol
bu ay dinlencem canım ya karar verdim biraz nadasa bırakayım kendimi ilaçlar iğneler fenalık geldi bakalım neler görces yeni yıl uğurlu gelir belki
hayırlısı olur ınss canımbndee bu ay olmadiiiiii
kızlar saolun güzel dilekleriniz için çikolata yedim kendime geldim:)hayırlısı sağlıpğıyla gelsinde beklemeye razıyım kafam karışık sadece dinlenmeli ara vermelimiyim yoksa doktora gidip tahlil falan yaptırmalımıyım bana hiç hormon tahlili falan yapılmadı
canım hayırlısı olsunnn klomenın bıldıgım kadarı ıle ıkı ay felan etkısı suruyormuss zaten belkı bı ay ara vermek sana ıyı geelebılır
hayırlısı olur ınss canım
canım bısey dıcem bence bı hormonlarına baktır derım cunku bende prolaktın cıkmıstı mesela ben ondan hamıle kalamamısım bırazda doktor dedıkı bu ay klomenle deneyelım olmazsa bı ay hap kullancan ve kullandıgın donem ve ondan sonrakı bı ay korunmak zorundasın dedı kafadan ıkı ay olunca bu ay deneyelım olmadı hormonu dusurur ole bıdaha denerız demıstı sınırsel bı hormonmus ee benım durumlarıda bılıonuzz sende bı hormonlarına baktırsan esınde sperm testı yaptırsın bı gun ızın alın ama yıne bu ay kendınızı kasmayın hıc dusunme bısey kullanma ama testlerını yaptır derım sen bılırsın tabıı yınede
nazlım boşver kardeş, belki 2012'de olması daha iyi olur. ben bu 2011 senesinden fena sıkıldım. bi an önce çeksin gitsin.
ne acayip bişey di mi bu, gözün kimseyi görmüyo. öyle bir acı gelio ki insanın üstüne, yakın arkadaşmış yakın akrabaymış dinlemio. bizim de olcak inşallah tugbacım.
dumanım süpermiş...
inşallah mügecim, bi dahaki aya kısmetse...
ben bugün dışardaydım gelemedim, siz de pek yoktunuz herhalde buralarda, çok bişey yazmamışsınız. yarın görüşürüz artık kızlarr...
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh rabbim güzel günler göstersin hepimize yeni ay yeni yıl umut dolsun bizim için
nazlım, müge hayırllısı canlarım. ben de ocağa kaldım. gelin hep berber bilip bilmezlikten gelmece oynayalım yani ocakta kendimizi hiç dinlemeyip iplemeyelim. bakalım takıntılı olmamak, stres yapmamak nasıl olcek?
kızlar canım çok sıkkın annemi hastaneye götürdüm kadında astım boranşit gene kudurmuş tansiyonu ilaçlara ragmen 16 ya 10 ve kötü haber artık annem bir şeker hastasıkilo vericen dedi kalpbe dokunmuş tansiyon hafif büyüme yapmış canım çok sıkkın ya allahım anacıgıma şifa versin işşallah çok özüldüm çok içim yanıyo ya geçmişe gidemedim anacıgımı bırakmıcam benimle birlikte artık hafta içi göndericem canımın sıkıntısından panik atagımda azdı ne olacak beni bu halim 2 hafta sonra gene çagırdı doktor allahım anacıgımı başımdan eksik etmesin işşallah
kızlar canım çok sıkkın annemi hastaneye götürdüm kadında astım boranşit gene kudurmuş tansiyonu ilaçlara ragmen 16 ya 10 ve kötü haber artık annem bir şeker hastasıkilo vericen dedi kalpbe dokunmuş tansiyon hafif büyüme yapmış canım çok sıkkın ya allahım anacıgıma şifa versin işşallah çok özüldüm çok içim yanıyo ya geçmişe gidemedim anacıgımı bırakmıcam benimle birlikte artık hafta içi göndericem canımın sıkıntısından panik atagımda azdı ne olacak beni bu halim 2 hafta sonra gene çagırdı doktor allahım anacıgımı başımdan eksik etmesin işşallah
arkadaşlar merhaba forumu önceden de takip ediyordum. burada yazılanları okuyunca ben de moral buldum. eksik olmayın. 20 aralıkta 7+2 günlük bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım. tabi düşüğü olanlar çok iyi anlar beni. zor günler geçiriyorum anlayacağınız. etrafımda dost dediğim kimse yok. insan ne çok ihtiyaç duyarmış bir sese çok iyi anladım. burada zaman buldukça formdaki arkadaşların yazılarını okudukça yalnızlığım azalıyor.
tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum ama insan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Allah bir daha yaşatmasın bu durumu yaşayanlara. evlatlarımızın kısmeti yokmuş olmadı. Allah'tan sabır istiyorum hepimiize...
arkadaşlar merhaba forumu önceden de takip ediyordum. burada yazılanları okuyunca ben de moral buldum. eksik olmayın. 20 aralıkta 7+2 günlük bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım. tabi düşüğü olanlar çok iyi anlar beni. zor günler geçiriyorum anlayacağınız. etrafımda dost dediğim kimse yok. insan ne çok ihtiyaç duyarmış bir sese çok iyi anladım. burada zaman buldukça formdaki arkadaşların yazılarını okudukça yalnızlığım azalıyor.
tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum ama insan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Allah bir daha yaşatmasın bu durumu yaşayanlara. evlatlarımızın kısmeti yokmuş olmadı. Allah'tan sabır istiyorum hepimiize...
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım
roral çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bende 23 haftalıkken 20 ağustosta gelişme geriliği olduğu için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım kızımdan ayrıldım çok zor bişey rabbim kimselere yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?