kız kartını neden vermion ben bide arkadaşın kini kullanıom he:)ız gözü kapalı veriyo benim kartım yok korkma bebeem eşin falanmı kızıyo benimki kızıypo çünkü bende arkadaşınkini kullanıom
bnm eşim takıntılı deli çalarlar malarlar diyo güwenilir diyo işte bnide korkuttu herkes alıyo yaa ne war aslında bunda
eczanelerde 50 milyon olan bi kren orda 35 milyon ucuz bayaa
cnm batdaşım galiba bende durumlarda aynı artık umudumuz şubatmı diyelim :)) hayırlısı bakalım hepimiz için :))sevgili batdaş :) ben yine beceremedim bu ay, ateşim düşmeye başladı. cumaya kırmızıları bekliyorum, her tür regl belirtisi mevcut. artık vücudumuzu tanıyoruz tabi.
rahim filmi falan gibi bişeyler demesin de...
iyi dileklerinin hepsi için amiiiin diyorum. cümlemize inşallahhh...
cnm benimm inşallah geçicek bugünlerde hayırlısı ile alıcan kucagına bebişi :)))edıyorum canım benım kendım ıcın olmasada bu bebek ıcın cok pışmanlıklar duyuyorummm benım vıcudum kanıo ona zarar verıyorum dıye rabbım hepımıze bebeklerımızı nasıp etsın ınsss
bnm eşim takıntılı deli çalarlar malarlar diyo güwenilir diyo işte bnide korkuttu herkes alıyo yaa ne war aslında bunda
eczanelerde 50 milyon olan bi kren orda 35 milyon ucuz bayaa
çatlaklar için falanmı alcan kuzum valla eşine söle şu alıyo bu alıyo eczanelerde 80 lira orda 35 de:)
öle dicem artık bnde:))
tubişim okdrı bni aşar be kuzum zaten yaparsam ilk defa alışweriş yapıcam.)
öle dicem artık bnde:))
tubişim okdrı bni aşar be kuzum zaten yaparsam ilk defa alışweriş yapıcam.)
:))) cnm yaaa bak bebiş kıyafetleri falanda çok uygun oluyo int bilgin olsun bugünün yarını var :)))
ben testleri falan ordan aldım biliosun kardeşime ayakkabı aldım o kartını kullandıım arkadaş sürekli alışveriş yapıo zaten çılgın gibi benim eşimde korkar hayatta netten alışveriş yapmaz
tırsaklar bize karışmasalar bari ama bnmki banada karışıyo:)))
cnm gerçekten başlayınc alışkanlık yapıyo :))yaa ewet bayaa uygun şeyler war gerçektende ben alışırmışım bu netten alışwerişe puhahahahah
benimkide öyle kızım bazen diom başımda kaynanam yok diye seviniom ama sen varsın diom yemek yaprken bile başıma gelio tuzunu koydunmu suyunu ne kadar koydun falan diye herşeyi bilio beyefendi evden kovuyom bazen gezmeyide sevmio hep evde oturcak
benimkide öyle kızım bazen diom başımda kaynanam yok diye seviniom ama sen varsın diom yemek yaprken bile başıma gelio tuzunu koydunmu suyunu ne kadar koydun falan diye herşeyi bilio beyefendi evden kovuyom bazen gezmeyide sevmio hep evde oturcak
cnm gerçekten başlayınc alışkanlık yapıyo :))
ne güzel işte eve bağlı daha ne istiyoonnnn
kız arkadaşlarım gelio benim herif evde biz mutfağa tıkılıos beyefendimiz tv başında yayma durumunda amann bu erkelerin hepsi acaip ama şükür hiç bi yere gitmez gözümün önünden kaybolmasın ben gidincede şişirir beni hadi gel hadi gell diyeay allahım yaaaa
ama olsun kötü bşy değil ki ewe bağlı işte ne gzl sana yardımcı bnmki mutfaktan hiç anlamaz akşam oldumu arada bi meywe soyar bide arada süt ısıtır okdr:)
yani şükürler olsun evine bağlı da bazen gıcık oluyom:)
kız arkadaşlarım gelio benim herif evde biz mutfağa tıkılıos beyefendimiz tv başında yayma durumunda amann bu erkelerin hepsi acaip ama şükür hiç bi yere gitmez gözümün önünden kaybolmasın ben gidincede şişirir beni hadi gel hadi gell diye
:)) o mesle bzdede war cnmm biyere gittimmi teller susmaaz hadi gel artık yeteer
zamanla geçer diyolar ama 5 sene oldu walla değişim yokk
selam kızlar... yeni yılın ilk günü sabaha gözlerimi şiddetli bi karın ağrısıyla açtım, sonuç olarak bebeğimi yine kaybettim....suan düşük yapıyorum sevgili dr umun teşhisine göre,adamcağız da şok oldu sabah sabah benim telime... hcg değerim 9a kadar düşmüş, adet olur gibiyim suan tek sevindiğim nokta bu kez kürtaja gerek kalmıycak yaşamadığım bi düşük vardı onu da yaşadım... Dicek hiç bişey bulamıyorum sanırım alıştım artık iyice,ağlamıyorum bile... 1 hafta önce kan testi yaptırmasaydım hamile oldugumu bile farketmiycektim belkide bunu daha öncede yaşadım bilemiyorum... geleceğe dair önümüzdeki bikaç aya dair hiç bi plan yapamıyorum ama sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo, müge ye kızmıştım ben neden böyle düşünüyosun diye sanırım ümitsizlik böyle bişeymiş,herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bende ona alıştırmaya çalışıcam kendimi....olursa mucize olur benim için sanırım...yeni yıla kötü bi haberle başlamanızı istemezdiminşallah bu son olur bizim için...
slm arkadaşlar aranıza bende geldim bebgimi perşembe günü kürtaşla benden aldılar 3 ay korunma sürecine girdim nisanda inş tekrar deneyecegiz rabbim herkese hayırlısı ile nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?