Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bnm eşim takıntılı deli çalarlar malarlar diyo güwenilir diyo işte bnide korkuttu herkes alıyo yaa ne war aslında bunda
eczanelerde 50 milyon olan bi kren orda 35 milyon ucuz bayaa

bnm eşim takıntılı deli çalarlar malarlar diyo güwenilir diyo işte bnide korkuttu herkes alıyo yaa ne war aslında bunda

çatlaklar için falanmı alcan kuzum valla eşine söle şu alıyo bu alıyo eczanelerde 80 lira orda 35 de:)

cnm batdaşım galiba bende durumlarda aynı artık umudumuz şubatmı diyelim :)) hayırlısı bakalım hepimiz için :))
cnm benimm inşallah geçicek bugünlerde hayırlısı ile alıcan kucagına bebişi :)))

nazcım int bankacılıgın varsa orda sanal kart oluşturabiliyosun ve istediğin kadarını ona yukleyip harcama yapabilirsin o güvenli :))

öle dicem artık bnde:))

tubişim okdrı bni aşar be kuzum zaten yaparsam ilk defa alışweriş yapıcam.)

:))) cnm yaaa bak bebiş kıyafetleri falanda çok uygun oluyo int bilgin olsun bugünün yarını var :)))

öle dicem artık bnde:))

tubişim okdrı bni aşar be kuzum zaten yaparsam ilk defa alışweriş yapıcam.)

ben testleri falan ordan aldım biliosun kardeşime ayakkabı aldım o kartını kullandıım arkadaş sürekli alışveriş yapıo zaten çılgın gibi benim eşimde korkar hayatta netten alışveriş yapmaz

ben testleri falan ordan aldım biliosun kardeşime ayakkabı aldım o kartını kullandıım arkadaş sürekli alışveriş yapıo zaten çılgın gibi benim eşimde korkar hayatta netten alışveriş yapmaz

tırsaklar bize karışmasalar bari ama bnmki banada karışıyo:)))

tırsaklar bize karışmasalar bari ama bnmki banada karışıyo:)))

benimkide öyle kızım bazen diom başımda kaynanam yok diye seviniom ama sen varsın diom yemek yaprken bile başıma gelio tuzunu koydunmu suyunu ne kadar koydun falan diye herşeyi bilio beyefendi evden kovuyom bazen gezmeyide sevmio hep evde oturcak

yaa ewet bayaa uygun şeyler war gerçektende ben alışırmışım bu netten alışwerişe puhahahahah
cnm gerçekten başlayınc alışkanlık yapıyo :))

ne güzel işte eve bağlı daha ne istiyoonnnn

ay allahım yaaaa
ama olsun kötü bşy değil ki ewe bağlı işte ne gzl sana yardımcı bnmki mutfaktan hiç anlamaz akşam oldumu arada bi meywe soyar bide arada süt ısıtır okdr:)

cnm gerçekten başlayınc alışkanlık yapıyo :))

ne güzel işte eve bağlı daha ne istiyoonnnn

yani şükürler olsun evine bağlı da bazen gıcık oluyom:)

ay allahım yaaaa
ama olsun kötü bşy değil ki ewe bağlı işte ne gzl sana yardımcı bnmki mutfaktan hiç anlamaz akşam oldumu arada bi meywe soyar bide arada süt ısıtır okdr:)
kız arkadaşlarım gelio benim herif evde biz mutfağa tıkılıos beyefendimiz tv başında yayma durumunda amann bu erkelerin hepsi acaip ama şükür hiç bi yere gitmez gözümün önünden kaybolmasın ben gidincede şişirir beni hadi gel hadi gell diye

:)) o mesle bzdede war cnmm biyere gittimmi teller susmaaz hadi gel artık yeteer
zamanla geçer diyolar ama 5 sene oldu walla değişim yokk

:)) o mesle bzdede war cnmm biyere gittimmi teller susmaaz hadi gel artık yeteer
zamanla geçer diyolar ama 5 sene oldu walla değişim yokk

hadi beee geçmio demekki off hadi bakalım hayırlı akşamlar ikna et akşam krem için dışarda 80 de 100 de:)

selam duman aranıza yeni katılan biri olarak aynı şeyleri yaşadığımız için çok iyi anlıyorum seni. 20 aralıkta düşük yaptığım için kürtaj oldum. düşüğün ne olduğunu çok iyi bilirim. Allah yar ve yardımcımız olsun. insan üzülmeden edemiyor. sana üzülme diyemeyeceğim üzül ama asla umudunu yitirme arkadaşım. herşeyin hayırlısı benim yaptığım bu düşük zaten tedavi görerek olmuştu. o süreç zaten ayrı bir sabır gerektiren durum. inan tekrar denemeye korkuyorum, ama bir tararftanda korkularımla yüzleşmesem sıkıntılarımın üstesinden gelemeyeceğimi düşünüyorum. dua ile istemek herşeyi. birde gerçekten bu durumda Allah'tan şifa ve sabır istemek en güzeli.
Allah'a emanet ol, dualrıma seni de ekleyeceğim..

slm arkadaşlar aranıza bende geldim bebgimi perşembe günü kürtaşla benden aldılar 3 ay korunma sürecine girdim nisanda inş tekrar deneyecegiz rabbim herkese hayırlısı ile nasip eder inş

hoşgeldin arkadaşım geçmiş olsun. aynı durumdayız doktor 3 ay dedi bana da. ama ben 2. aydan sonra korunmayı düşünmüyorum. zaten çok yıprandığımız için psikoljik ve fiziksel açıdan hazır olamyınca olmuyor. ben daha önce çok kafama takdığım için olmuyordu. birde eşim varikosel ameliyatı oldu. şuan 4 ay bitti. doktorlar zaten 6 ayda sonuç alınır diyor. yani 2. aydan sonra korunmuycam bakalım olursa olur. olmazsa da Allah bize ve eşlerimize sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…