Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarrr günaydınnnn özledim sizi hadi sarılalım :))

günaydın kızlar mutlu günlerrrr

günaydın canım sana da:) sertabın parçası çok güzel çok beğendim nazlım bu ay akışına mı bıraktın sen durumlar nasıl?

günaydın tubişim

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum bol bol gülümseyin :)

günaydınnn cnmmm inşallah :)))

günaydın kuzummm tubiş sanada günaydın canım gel sarılak:)
cancazım akışına bıraktımmı bilmiorum şöyle anlatayım sabah akşam birer tatlı kşaığı çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum gün içinde gün bitene kadar 5 tane kuru incir akşamları 2 tane havuç incir ve karışım kaliteli yumureta için havuşda çatlaması için eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım oda sabah akşam birer kaşık yiyo sperm kalitesini hızını düzenliomuşl bu ay ota çöpe vurdum kendimi anlıyacağın doktora falan gitmiyoum bi kaç bunları denicem sanırım :)

şansın bol olsun kuzum rabbim rast getirsin sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin inş. dileyen ve isyeten herkese.... bal tarçın çörek otunu bende kullanıcam gelecek ay hele şu reglim bi başlasın:) kuru incir ve havuç ta ekliyim listeye eşimde keçi boynuzu pekmezi.... sterssiz günler ve haftalar diliyorum kuzum sana

nazlım süppermiş valla eger bu ay tutmadıysa bende yapimmm :)))

günaydın tubişş, günaydın kızlaaaar...

dirmit yukarki yazıdan aldın mı cevabını :))) bırakmış mı akışına??? :))))

valla kızlar aklımdan geçen bu ay hiç bişey yaomamak dı ama sağolsun bi arkadaş kanıma girdi:)bu ayda bunları deniyeyim dedim inşallah adet olmazsınızda olursanız sizde deneyin zararı yok yumurtlama yanında bi sürü şeye faydası var heleki çörek otu ne yararlı bişey

ohh yarasın valla canım bende yapmıstım ama nerdeyse hıc yememıstım yaaa
ay allahım yaaaa
ama olsun kötü bşy değil ki ewe bağlı işte ne gzl sana yardımcı bnmki mutfaktan hiç anlamaz akşam oldumu arada bi meywe soyar bide arada süt ısıtır okdr:)
ay benımkı kapısından zor gırer yaaa sınır oluo ben olmayım hayatta sunu yapımda yeyım demez dısardan yerrr getır gotur yapar sadece kendılerııı
ay benımkıde ole olsa keske haftanın uc gunu spora gıder sureklııı işi olur cıkarız bılgısayardan anladıgı ıcın sureklı bırılerı cagırır mahallede bırı elektronık esya alacak olsa cagırır gobegı dısarda kesılmıs sankı bende hep yanımda olsun ısterım ama degıll(

ınss canım ınsss tek umudum

valla kızlar benım kocıs yakında ekmegıde netten alacak gecen bana hedıye almıs yıl basınaa netten hamıle badısı alms evın sus esyalarını felanda hep netten alır kendılerı bı benı kendı aldı galıba:))

slm kısslar nasılsınız bakalım yasemincim incir erken yumurtlamaya sebeb oluyor dikkatli ol ben incir kürü yaptığımda yumurtam çok erken çatlamıştı zuzum bide keçi boynuzu kürünün yanına çakşır suyu var oda süper bişey ben eşime alıcam bu ay hem sayıyı hemde kaliteyi arttırıyor erkekte aklında bulunsunwalla bende netten bi dolu şey aldım abonesi olduğum bi çok site var ençokta kıyafet aldım ama bide kozmatik tabiiiiisemroşum aman dikkat zuzum stres yoook iş yapmak yok öyle eltiymiş kaynanaymış hiçççç yokkkkkkkanenle yaşadıkların gerçekten çok üzücü dilerim ev ladın senin yüzüne güler canım benim.gökçemmmm yerim ben o ece bebeğin kıyafetlerini hadi bakalım az kaldı sanada bi avazda doğur işşallahpaşammmm sende artık bi yolunu bulursun eşini kandırırsın diyorummm bebiş için:13:tubişşş bata az kaldı senin durumlar nsl bakalım:103:ılgım mirage sizler nasılsınızzzzzz

selam ketenhelva bu cakşır suyu nerden alıyorsunuz. nasıl kullanıyorsunuz

ıyı sayılırım canım benım aynıyım dınlenıyorummm yok be canımmm kımseyı takmıyorum suan tek onemlı sey evladımın saglıgı onun varlıgı

evet cnm yaaa bekliyoruz bakalım ama içimde hiç bişey yok heyacan korku gibi nötürüm ama bilmiyorum yaaa :)) sen nasılsın nasıl gidiyo ???

yok anacım akşam ewe geç geldi arkadaşı kaza yapmış gelincede yemek fln yattık uyuduk unuttum

siz kardeş kardeş takılıonus tabi:)ay bi hamile kalayım rahata ercem bu çalışmalar yordu beni 12 ay istemiom ellemesin bana :)

ketenhelvam ben iyiyim canım. yarın kırmızı kart görcem ona hazırlanıyorum. yine olmadı anlıycaan. sen napıyosun? ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…