Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

siz kardeş kardeş takılıonus tabi:)ay bi hamile kalayım rahata ercem bu çalışmalar yordu beni 12 ay istemiom ellemesin bana :)

ewet cnmm hazaa kardeşiz çook nadir kaynaşıyoz oda çok temkinlii ewet cnmm sen bi hamiş kal zaten uzun bi süre istemiceksin

Son düzenleme:
miragecim ben aynıyım walla yarın tsh için dra gidicem yine bakalım hayırlısı işşallah değerlerim düzelmiştir.tubişş dur bakalım bu işler hiç belli olmazzz son ana kadar bekleeeroyalcım eczanelerde ve internette var çakşır suyu eşine hergün içiriyosun bi fincan sabahları aç karna.semroşummm aferin sana gep böyle ol bnitek ewladını düşün zuzmmm

ketenhelvam ben iyiyim canım. yarın kırmızı kart görcem ona hazırlanıyorum. yine olmadı anlıycaan. sen napıyosun? ne durumdasın?

yaaaa battaşş nie öle diyonnnnnnn kırmızıları görmeden umudunu kaybetme lüffeennnn :)) hem senin hamiş kalman lazım yoksa bende olamammm

ewet cnmm hazaa kardeşiz çook nadir kaynaşıyoz oda çok temkinlii ewet cnmm sen bi hamiş kal zaten uzun bi süre istemiceksin

aynen valla adama da aldım pekmezi hadi bakalım yandım ben bu ay bende ballı ballı şeyler yiyom hayrolsun :)

aynen valla adama da aldım pekmezi hadi bakalım yandım ben bu ay bende ballı ballı şeyler yiyom hayrolsun :)

hamile kaldığım ay bnde pekmez almıştım eşimle içiyodk hamile kalınca sakladım adamdan içmesin diye fındık fıstık bal yasak artık ona öle şeyleer

slm kızlar napıyonus semra nasıl oldun cnmm azalma warmı kanamanda
suan akıntı olarak dev<m edıo canım
:))))))))

hamile kaldığım ay bnde pekmez almıştım eşimle içiyodk hamile kalınca sakladım adamdan içmesin diye fındık fıstık bal yasak artık ona öle şeyleer

aman yedirme zaten yazık adamcaazlara geçen halam diyoki şimdiki adamlar neden 1 tane çocuk istiyo bilionmu kadınlar hamileyken elletmiolar kendilerinide ondan:):):)

aman yedirme zaten yazık adamcaazlara geçen halam diyoki şimdiki adamlar neden 1 tane çocuk istiyo bilionmu kadınlar hamileyken elletmiolar kendilerinide ondan:):):)

puhahahaha doğru diyo wallaaa

semroşum biticek ozmn allahın izniyle sen yatmaya dwm et ama azaldı diye ayaklanma sakın

yaaaa battaşş nie öle diyonnnnnnn kırmızıları görmeden umudunu kaybetme lüffeennnn :)) hem senin hamiş kalman lazım yoksa bende olamammm

tubişim sanki ben istio muyum kırmızı kart görmeyi, ama tamtamına regl belirtisi var. hatta yumurtlama günümden beri var diyebilirim. gerginlikle başladı, göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı, gaz herşey var eksiksiz. ben hamile kaldığım ay hep söylüyprum ya belirtisiz olduğum tek aydı. kürtajdan sonra huyum suyum değiştiyse bilmem. bugün de sürekli regl oldum sanıp sanp tuvalete gidiyorum ama normalde günüm yarın zaten.

reglimin düzenli olması da iyi bişey bi yerde ama de mi? herşey yolunda demek oluo bu...elbet bi gün tutacak.

ketenhelvam yarın için iyi şanslar diliyorum canım sana. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

nasılsınız hanımlar yeni katılanlar olmuş hepinize geçmiş olsun .eeeeeeeeeeee nasılsınız naz nazlım ketenhelva semroş kanamanmı var dikkat et iyisinizdir işlh bende iyim şükür hayat devam ediyo işde

kızlar size bişey dicem eşimin kuzeninin milli piyango biletine ikramiye çıktı şimdi netten baktım 1.250.000 offf şans işte ya :)

kızlar size bişey dicem eşimin kuzeninin milli piyango biletine ikramiye çıktı şimdi netten baktım 1.250.000 offf şans işte ya :)

anam 1 trilyonmu kız o rakam:)eski rakamlardan gidiom ben hala alışamadım:)ilk senmi öğrendin ay güzel günlerde kullansınlar işallahhh

kardelya iyiyz canım sen nasılsın güzel kızın nasıl

anam 1 trilyonmu kız o rakam:)eski rakamlardan gidiom ben hala alışamadım:)ilk senmi öğrendin ay güzel günlerde kullansınlar işallahhh

kardelya iyiyz canım sen nasılsın güzel kızın nasıl

canım yazdım bilet noyu 5.000.000 diye çıktı çeyrek bilet bende tam anlamadım kaç tl olduğunu iyi günlerde kullansın inş. çok güzel duygudur herhalde bende çok sevindim ama bende pek şans yok:)))

canım yazdım bilet noyu 5.000.000 diye çıktı çeyrek bilet bende tam anlamadım kaç tl olduğunu iyi günlerde kullansın inş. çok güzel duygudur herhalde bende çok sevindim ama bende pek şans yok:)))

bizede 26 tl çıktı artık nerde harcasak bilemedik:)bu zamana kadar bakmamışlarmı yaa allahım hayırlı yemelerini nasib etsin

bizede 26 tl çıktı artık nerde harcasak bilemedik:)bu zamana kadar bakmamışlarmı yaa allahım hayırlı yemelerini nasib etsin

dimi amorti bizde o da yok çünkü bilet almadık bitmişti neyse kuzum rabbim başka şanslar versin bize :)

puhahahaha doğru diyo wallaaa

semroşum biticek ozmn allahın izniyle sen yatmaya dwm et ama azaldı diye ayaklanma sakın
inş canım bı dus aldım eltımde bıseyler hazırlamıs cagırdı yedım geldımmm gene yattımnmm
ıns olmazsın canımm
evet canım pazar gununden berı var

bana cıksaa bı hastahane alırım dogurana kadar cıkmam ıcınden

kızlar bugün doktora gittim rütin kontrole ama canım çok sıkıldı aglamaktan içim dışıma çıktı((muayenede dedimki nasılım maşşallah yumurtalıkların rahimin çok güzel ve dedim rahim boyum kaç deyincede dediki 2.5 cm dedi normal bir kadının 10 cm yani mm diyelim yanı benimki 7.5 malesef bebeklerim rahimde kısalık var diye doguyolarmış testlere baktı doktorum hepsi temiz dedi sen gerekeni yapmışsın dedi dikişe ragmen bile durmadıysa dedi ya ilaçlar yetersiz yada aşırı strese girmişsin dedi ama rahim boyun çok kısa oldugundan hamile kalsan bile bebegi zor taşırsın dedi senin işin allaha kalmış dedi canım çok sıkıldı ya beni zeynep kamile yönlendirdiler orda bir doktor varmış testlerinde eksik olabilir bu konuda uzman doktor var dediler elime özel kagıdı verdi doktor benim yolladıgımı söyle dedi seninle ilgilenir dedi ben ona meyıl atıcam seni söylücem dedi senle ilgilenir dedi üzme tatlı canını dedi
aman ne biliyim sabahtan beri hep panik atagım azdı hemde gözümde aglamaktan yaş kalmadı ben anne olamıcagım galiba bu gidişle(14:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…