günaydın canlarım:)
nazlım sanada kuzum, can sen çalışma günlerin kaçıncı günler arası benim doktor 11-17 günler demişti
paşam canım üzülme allah büyüktür inş. nasip edecek rabbim....
canım valla dün başladık biz çalışmalara 7-9-11-13-15-...23 öyle devam etces 23 den sonra bırakırız bi aksilik çıkmazsa tabi doktor bana sölemesi öyle bişi ben 18 günlerde falan yumurtluodum sanırım ama riske atmayalım dedik eşimede yedirdim keçi boynuzlarını :)
oooy oooooyyyy full doluinş. canım bende 22 günde son o zaman. eşine 2 saat önce sert bi kahve içir kuzu bu ay sizde enerji patlaması yaşanacak
çizelgeye göre bugün değil yarınmış reglim ya, şimdi gördüm...
o kadar inceliyoski kendimizi bilioruz adetmi olcaz nolcaz bende anlıorum canım adet olcamı ama umarım sen yanılırsın bu ay ateş ölçüomusun sen onda durum nedir varsa listen bakmak isterim
kızlar bugün doktora gittim rütin kontrole ama canım çok sıkıldı aglamaktan içim dışıma çıktı((muayenede dedimki nasılım maşşallah yumurtalıkların rahimin çok güzel ve dedim rahim boyum kaç deyincede dediki 2.5 cm dedi normal bir kadının 10 cm yani mm diyelim yanı benimki 7.5 malesef bebeklerim rahimde kısalık var diye doguyolarmış testlere baktı doktorum hepsi temiz dedi sen gerekeni yapmışsın dedi dikişe ragmen bile durmadıysa dedi ya ilaçlar yetersiz yada aşırı strese girmişsin dedi ama rahim boyun çok kısa oldugundan hamile kalsan bile bebegi zor taşırsın dedi senin işin allaha kalmış dedi canım çok sıkıldı ya beni zeynep kamile yönlendirdiler orda bir doktor varmış testlerinde eksik olabilir bu konuda uzman doktor var dediler elime özel kagıdı verdi doktor benim yolladıgımı söyle dedi seninle ilgilenir dedi ben ona meyıl atıcam seni söylücem dedi senle ilgilenir dedi üzme tatlı canını dedi
aman ne biliyim sabahtan beri hep panik atagım azdı hemde gözümde aglamaktan yaş kalmadı ben anne olamıcagım galiba bu gidişle( 14:
kızlarrrrr günaydınnnn :))))))
günaydın canlarım:)
nazlım sanada kuzum, can sen çalışma günlerin kaçıncı günler arası benim doktor 11-17 günler demişti
paşam canım üzülme allah büyüktür inş. nasip edecek rabbim....
günaydın kızlar...ben de şiştim şiştim patlıycam yakında. parmaklarım bile şişti. bugün kırmızı kart gelcek. eğer hamilelik yoksa gecikmeden gelsin inşallah. bugün kayınvalideme davetliyim, eltimi görcem. eltimi her gördüğümde regl olmuş oluyorum. onun o koca göbeğinin karşısına en umutsuz halimle çıkıyorum her seferinde.
paşamm dua et canımm...Allah isterse herşey olur...
sagolun kızlar ya destek oldugunuz için inanın dünden beri çok kötüyüm zeynep kamili aradım araştırdım bana dedigi doktor yokbitanemmm üzme kendini lütfen çıkmadık candan umut kesilmez derler cnm benim sen dualarını eksik etme biliyosun herşey onun bir ol demesine bakar cnm benim senin için en hayırlısını diliyorum :)) sen yönlendirdiği doktora git bi bakalım o nedicek nezamn gidiceksin ??
kızlar bugün doktora gittim rütin kontrole ama canım çok sıkıldı aglamaktan içim dışıma çıktı((muayenede dedimki nasılım maşşallah yumurtalıkların rahimin çok güzel ve dedim rahim boyum kaç deyincede dediki 2.5 cm dedi normal bir kadının 10 cm yani mm diyelim yanı benimki 7.5 malesef bebeklerim rahimde kısalık var diye doguyolarmış testlere baktı doktorum hepsi temiz dedi sen gerekeni yapmışsın dedi dikişe ragmen bile durmadıysa dedi ya ilaçlar yetersiz yada aşırı strese girmişsin dedi ama rahim boyun çok kısa oldugundan hamile kalsan bile bebegi zor taşırsın dedi senin işin allaha kalmış dedi canım çok sıkıldı ya beni zeynep kamile yönlendirdiler orda bir doktor varmış testlerinde eksik olabilir bu konuda uzman doktor var dediler elime özel kagıdı verdi doktor benim yolladıgımı söyle dedi seninle ilgilenir dedi ben ona meyıl atıcam seni söylücem dedi senle ilgilenir dedi üzme tatlı canını dedi
aman ne biliyim sabahtan beri hep panik atagım azdı hemde gözümde aglamaktan yaş kalmadı ben anne olamıcagım galiba bu gidişle( 14:
arkadaslar gunaydın ya ben 3 aralıkta bebegımı kaybetım ıkı gun once adet oldum kurtajdan sonra yanı uc gundur bır pedın yarısı kadar kan gıtmedı yanı cay bardagının ceyregı kadar uc gun boyunca kanamam olmadı bu tıkalı oldugunun ısaretı olabılırmıs tuplerımın kurtajdan sonra yanı sızde aynı sey oldumu dr aradım hasta bnakıyordu sadece hafta ıcı gel bakalım dedı ve ben dun geceden berı uyuyamadım sıtresten ne olacak dıye allah sabır versın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?