Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın canlarım:)

nazlım sanada kuzum, can sen çalışma günlerin kaçıncı günler arası benim doktor 11-17 günler demişti

paşam canım üzülme allah büyüktür inş. nasip edecek rabbim....

canım valla dün başladık biz çalışmalara 7-9-11-13-15-...23 öyle devam etces 23 den sonra bırakırız bi aksilik çıkmazsa tabi doktor bana sölemesi öyle bişi ben 18 günlerde falan yumurtluodum sanırım ama riske atmayalım dedik eşimede yedirdim keçi boynuzlarını :)

oooy oooooyyyy full dolu inş. canım bende 22 günde son o zaman. eşine 2 saat önce sert bi kahve içir kuzu bu ay sizde enerji patlaması yaşanacak

oooy oooooyyyy full dolu inş. canım bende 22 günde son o zaman. eşine 2 saat önce sert bi kahve içir kuzu bu ay sizde enerji patlaması yaşanacak

sorma ya bende yiyom ballar filan eşim kahve hayatta içmez canım malesef midesi rahatsız onun kahve çay mahfediyo sabaha kadar uyuyamaz cumartesi başlıcaktık biz aslında ama dün başlıyıverdik

günaydın kızlar...ben de şiştim şiştim patlıycam yakında. parmaklarım bile şişti. bugün kırmızı kart gelcek. eğer hamilelik yoksa gecikmeden gelsin inşallah. bugün kayınvalideme davetliyim, eltimi görcem. eltimi her gördüğümde regl olmuş oluyorum. onun o koca göbeğinin karşısına en umutsuz halimle çıkıyorum her seferinde.

paşamm dua et canımm...Allah isterse herşey olur...

çizelgeye göre bugün değil yarınmış reglim ya, şimdi gördüm...

o kadar inceliyoski kendimizi bilioruz adetmi olcaz nolcaz bende anlıorum canım adet olcamı ama umarım sen yanılırsın bu ay ateş ölçüomusun sen onda durum nedir varsa listen bakmak isterim

o kadar inceliyoski kendimizi bilioruz adetmi olcaz nolcaz bende anlıorum canım adet olcamı ama umarım sen yanılırsın bu ay ateş ölçüomusun sen onda durum nedir varsa listen bakmak isterim

canım normal şartlara göre eminim ben hamile olmadığıma, regl belirtilerim çok kuvvetli. hatta diyebilirim ki yumurtlamanın ertesi günü başladı belirtiler. hani kürtajdan sonra bazı değişiklikler oluyodu regl belirtilerimde. hep diorum ya hamile kaldığımda hiçbir belirti olmamıştı vücudumda. yani bu ay hamilelik olursa büyük süpriz olur. ateşimi ölçtüm ama bilgisayarda değil, kendim yatağımın başında not aldım evde. başta 35,5 civarında gidiyodu. yumurtlamadan sonra 36,4 civarında devam etti. 3 gün önce bi düşük çıktı. 3 gündür yine 36.4 gidio. regl olduğun gün düşüo ateş de mi?

bitanemmm üzme kendini lütfen çıkmadık candan umut kesilmez derler cnm benim sen dualarını eksik etme biliyosun herşey onun bir ol demesine bakar cnm benim senin için en hayırlısını diliyorum :)) sen yönlendirdiği doktora git bi bakalım o nedicek nezamn gidiceksin ??

sagolun kızlar ya destek oldugunuz için inanın dünden beri çok kötüyüm zeynep kamili aradım araştırdım bana dedigi doktor yok ne yapayım simtene yendenmi gidiyimde soruyum ya kafayı yicem biri akıl versin ne olur
bu arada hayırlı cumalar hepinize

paşam canım benım cok uzuldumm yaaa sen nerde oturuon ozelden yazsana bana zeynep kamıl ın bashekım yardımcısının cebı felan var ben de ıstersen verım ozel muayenanesıne gıdersın cok ılgılenıomusss tabı paralııı ama tahlılerını felan hastahanede yaptırıomuss o zaman para vermıosunnnn

arkadaslar gunaydın ya ben 3 aralıkta bebegımı kaybetım ıkı gun once adet oldum kurtajdan sonra yanı uc gundur bır pedın yarısı kadar kan gıtmedı yanı cay bardagının ceyregı kadar uc gun boyunca kanamam olmadı bu tıkalı oldugunun ısaretı olabılırmıs tuplerımın kurtajdan sonra yanı sızde aynı sey oldumu dr aradım hasta bnakıyordu sadece hafta ıcı gel bakalım dedı ve ben dun geceden berı uyuyamadım sıtresten ne olacak dıye allah sabır versın bıze

allah allah yaa canım en ıyısı gıt muayene ol ama baska doktorada gıt kurtaj yapanlar kendı hatalarını solemıolarda ondan bende parca kalmıstı doktor temız deyıp gondermıstı sonra sureklı kanam olunca ogrendımkı tam kurtaj olmamaısım

semracım kanamanın azalmasına, en azından standartta gitmesine sevindim. Herşey yolunda gidecek emin ol.

paşam, nolur kendini harab etme, öyle bir doktor dedi diye ne demek anne olamayacağım. Sen hamile kalma yönünden sıkıntılı değilsin ve en önemlisi bu. Eğer gebe kalırsan çok çok iyi bir doktorla devam edeceksin o kadar. Kendini üzdükçe zaten herşeyi kötüye çevirirsin. İyi düşün. Ne verirsen onu alırsın. İyi ol iyi olsun.Allah en iyisini bilir sakın tevekkülü elden bırakma.

salsa, ben öyle bişi yaşamamıştım bişey diyemeyeceğim.

tuğba,dirmit,naz,nazlım,mirage hepinize selamlar.

duman iyi misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…