- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
cnm yaaaa ne bu böle umutsuzlukk hiç yakışmıyo amagünaydın tubişşş. ya ben bugün regl olcam sanıyodum yarınmış günüüü....sıkıldım beklemekteeeennn...
cnm istersen git bidaha sor hatta mail adresini falan al sen mailleş istersen :))sagolun kızlar ya destek oldugunuz için inanın dünden beri çok kötüyüm zeynep kamili aradım araştırdım bana dedigi doktor yokne yapayım simtene yendenmi gidiyimde soruyum ya kafayı yicem biri akıl versin ne olur
bu arada hayırlı cumalar hepinize
arkadaslar gunaydın ya ben 3 aralıkta bebegımı kaybetım ıkı gun once adet oldum kurtajdan sonra yanı uc gundur bır pedın yarısı kadar kan gıtmedı yanı cay bardagının ceyregı kadar uc gun boyunca kanamam olmadı bu tıkalı oldugunun ısaretı olabılırmıs tuplerımın kurtajdan sonra yanı sızde aynı sey oldumu dr aradım hasta bnakıyordu sadece hafta ıcı gel bakalım dedı ve ben dun geceden berı uyuyamadım sıtresten ne olacak dıye allah sabır versın bıze
ilginize çok teşekkür ederim kızlar ben çıkıyımda işlerimi yapyım sonra görüşürz bu moralle nası yapıcaksam işsemracım kagıthane
gunaydıııııııııın
arkadaslar gunaydın ya ben 3 aralıkta bebegımı kaybetım ıkı gun once adet oldum kurtajdan sonra yanı uc gundur bır pedın yarısı kadar kan gıtmedı yanı cay bardagının ceyregı kadar uc gun boyunca kanamam olmadı bu tıkalı oldugunun ısaretı olabılırmıs tuplerımın kurtajdan sonra yanı sızde aynı sey oldumu dr aradım hasta bnakıyordu sadece hafta ıcı gel bakalım dedı ve ben dun geceden berı uyuyamadım sıtresten ne olacak dıye allah sabır versın bıze
semracım kanamanın azalmasına, en azından standartta gitmesine sevindim. Herşey yolunda gidecek emin ol.
paşam, nolur kendini harab etme, öyle bir doktor dedi diye ne demek anne olamayacağım. Sen hamile kalma yönünden sıkıntılı değilsin ve en önemlisi bu. Eğer gebe kalırsan çok çok iyi bir doktorla devam edeceksin o kadar. Kendini üzdükçe zaten herşeyi kötüye çevirirsin. İyi düşün. Ne verirsen onu alırsın. İyi ol iyi olsun.Allah en iyisini bilir sakın tevekkülü elden bırakma.
salsa, ben öyle bişi yaşamamıştım bişey diyemeyeceğim.
tuğba,dirmit,naz,nazlım,mirage hepinize selamlar.
duman iyi misin canım?
cnm yaaaa ne bu böle umutsuzlukk hiç yakışmıyo ama( böle isyan etmek yok hayırlısı bu ay diilmiş demekkki senin için hayırlı olan zamnda gelsin inşallah :))
cnm istersen git bidaha sor hatta mail adresini falan al sen mailleş istersen :))
öncelikle çok çok geçmiş olsun cnm bence farklı bi doktora git tekrar muayene ol tedbiri elden bırakma lütfen :))
canım suan lekelenmeler var onunda araları baya acıldı ınss hersey yoluna gırecek bakalım yatıyorum sureklı zatennsemra nasılsın...herşey yolundadır inş...bol bol dinlen cnm
semracım hayırlısıyla biz de bi hamile kalabilsek anlatacak çok şeyimiz olacak ve yazacağız tabi ama demek daha vakit var. öle bişeyler olsa ilk kontrolü anlatırız. ne değişiklikler yaşadığımızı anlatırız. bir sürü şey anlatırız. şimdi ancak yok regl oldum olmadım, yumurtladım yumurtlamadım, çalıştım çalışmadım. konumuz sınırlı :)
semracım kanamanın azalmasına, en azından standartta gitmesine sevindim. Herşey yolunda gidecek emin ol.
paşam, nolur kendini harab etme, öyle bir doktor dedi diye ne demek anne olamayacağım. Sen hamile kalma yönünden sıkıntılı değilsin ve en önemlisi bu. Eğer gebe kalırsan çok çok iyi bir doktorla devam edeceksin o kadar. Kendini üzdükçe zaten herşeyi kötüye çevirirsin. İyi düşün. Ne verirsen onu alırsın. İyi ol iyi olsun.Allah en iyisini bilir sakın tevekkülü elden bırakma.
salsa, ben öyle bişi yaşamamıştım bişey diyemeyeceğim.
tuğba,dirmit,naz,nazlım,mirage hepinize selamlar.
duman iyi misin canım?
canım suan lekelenmeler var onunda araları baya acıldı ınss hersey yoluna gırecek bakalım yatıyorum sureklı zatenn
canım ne bılım yazın ıste ya bıde hamıle kalan kacıo canım benım bende anlamadımkı
canlarım bu bebegin hamile kalmamın çaresi var evet çok şükür çaresi ama 9 milyar 200 bakıyo çaresisadece ameliyat abdominal serklaj parası araştırdım 3 gece yatıcaksın vs işte ama yılmış degilim nasıl yaradanım bana emanetlerini verdi geri aldı ayaktayım çok şükür bunada gögüs gererim alim allahama daha yılmadım ben şu testlerimin hepsi çıksın işşallah gidicem cemil beye ve ali beye muayene olucam bakalım onlar ne dicek normalde bir kadının rahimi 5 cm miş benimki 2.5 ve 3 arası gidiyomuş doktor öle dedi yani ortası rahim boyumun inanmadım kalktım bir doktora daha gittim sagolsun oda muayene etti ve ban dediki senin şansızlıgın rahim boyunun kısalıgı dedi ama çaresi yok degil dedi en son çare abdominal serklaş dedi rahimi diktirmişsin dedi ne pronuton igne olmuşun nede magnezyum vs ilaçları saydı onları kullanmamışsın dedi igneyi 3 günde birde olabilirsin hergünde dedi mümkünse ignesinin yanında projineks jel ve progestoron ilaç kullanman lazım dedi iyice kilo vericen strese girmicen dedi aglamama dayanamadı doktor oda olumlu konuştu kafan anlıcagınız karıştıtestlerim işşallah çıksın tam yaptırmadıgım testim kalmasın rabbimin izniyle cemil beye gidicem konuşucam son çaren abdominal serklaj allahım işşallah bu sabrımı mükafatımı vericek işşallah rabbime inanıyorum güveniyorum iyiki varsınızda sizin gibi arkadaşlarım var inanın içime su serptiniz desem yeri var iyiki gittimde doktora içim rahatladı allahtan randevusuz aldı yoksa almıyodu sekreterine dedim oda gel seni bir araya sıkıştırırz dedi vallahi bu dogum doktorlarına verdigim parayı altıma çok güzel bir araba alırdım ama olsun evladım için deger iyikide gittim muayene oldum en azından içim rahatladı allahım hepimizin yardımcısı olsun işşallah çıkmayan 2 yaptırıcagım bir testim var onuda 23 adet olucam işşallah o zaman z.kamile gidp yaptırıcam dedigim doktorda orda yok eşim doktora gitti sormuş yerinde yok diye doktorda orası en iyi hastane z.kamile gidin sizinle ilgilenirler demiş şu adetim gelsinde bakalım kader ne gösteriyo biraz kendime vakit ayırmam lazım bir müddet bebek fikrini aklımdan çıkarıcam testlerim bitsinde ya haziranda yada eylül gibi işşallah bebege vesile olurum tabikide kaza kurşununa gitmezsemallahımdan tek istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip etsin hayırlısıysa versin hayırsız olucaksa vermesin allahım sen paşa kulunu görüyosun bana merhamet et
paşam dr un dedikleri çok can sıkıcı, ama ümit her zaman vardır ve çare de varmış... gerekirse ameliyatını olur 9 ay sürekli yatar yinede kavuşursun bebeğine inşallah... evlenmeden önce ihtimal bile veremeyeceğim bi konuda büyük bi sınavdan geçiyorum hepimizde öyleyiz, inşallah bizim için de güzel günler gelecek...canlarım bu bebegin hamile kalmamın çaresi var evet çok şükür çaresi ama 9 milyar 200 bakıyo çaresisadece ameliyat abdominal serklaj parası araştırdım 3 gece yatıcaksın vs işte ama yılmış degilim nasıl yaradanım bana emanetlerini verdi geri aldı ayaktayım çok şükür bunada gögüs gererim alim allahama daha yılmadım ben şu testlerimin hepsi çıksın işşallah gidicem cemil beye ve ali beye muayene olucam bakalım onlar ne dicek normalde bir kadının rahimi 5 cm miş benimki 2.5 ve 3 arası gidiyomuş doktor öle dedi yani ortası rahim boyumun inanmadım kalktım bir doktora daha gittim sagolsun oda muayene etti ve ban dediki senin şansızlıgın rahim boyunun kısalıgı dedi ama çaresi yok degil dedi en son çare abdominal serklaş dedi rahimi diktirmişsin dedi ne pronuton igne olmuşun nede magnezyum vs ilaçları saydı onları kullanmamışsın dedi igneyi 3 günde birde olabilirsin hergünde dedi mümkünse ignesinin yanında projineks jel ve progestoron ilaç kullanman lazım dedi iyice kilo vericen strese girmicen dedi aglamama dayanamadı doktor oda olumlu konuştu kafan anlıcagınız karıştıtestlerim işşallah çıksın tam yaptırmadıgım testim kalmasın rabbimin izniyle cemil beye gidicem konuşucam son çaren abdominal serklaj allahım işşallah bu sabrımı mükafatımı vericek işşallah rabbime inanıyorum güveniyorum iyiki varsınızda sizin gibi arkadaşlarım var inanın içime su serptiniz desem yeri var iyiki gittimde doktora içim rahatladı allahtan randevusuz aldı yoksa almıyodu sekreterine dedim oda gel seni bir araya sıkıştırırz dedi vallahi bu dogum doktorlarına verdigim parayı altıma çok güzel bir araba alırdım ama olsun evladım için deger iyikide gittim muayene oldum en azından içim rahatladı allahım hepimizin yardımcısı olsun işşallah çıkmayan 2 yaptırıcagım bir testim var onuda 23 adet olucam işşallah o zaman z.kamile gidp yaptırıcam dedigim doktorda orda yok eşim doktora gitti sormuş yerinde yok diye doktorda orası en iyi hastane z.kamile gidin sizinle ilgilenirler demiş şu adetim gelsinde bakalım kader ne gösteriyo biraz kendime vakit ayırmam lazım bir müddet bebek fikrini aklımdan çıkarıcam testlerim bitsinde ya haziranda yada eylül gibi işşallah bebege vesile olurum tabikide kaza kurşununa gitmezsemallahımdan tek istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip etsin hayırlısıysa versin hayırsız olucaksa vermesin allahım sen paşa kulunu görüyosun bana merhamet et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?