Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar ya ben bu ay hani demiştim ya kendimizi dinlemeyelim, iplemeyelim diye.
Tam planımı uyguluyordum ki hani şu yumurtlama döneminde fazlalaşan salgı var ya, bu sefer o bırakmadı yakamı. Araştırdım, bu salgıyı takip ederek büyük başarı yakalanıyormuş. Siz hiç o sistemi uyguladınız mı? Bilgisi olan var mı?

ilginize çok teşekkür ederim kızlar ben çıkıyımda işlerimi yapyım sonra görüşürz bu moralle nası yapıcaksam işsemracım kagıthane

günaydın tubişşş. ya ben bugün regl olcam sanıyodum yarınmış günüüü....sıkıldım beklemekteeeennn...
cnm yaaaa ne bu böle umutsuzlukk hiç yakışmıyo ama ( böle isyan etmek yok hayırlısı bu ay diilmiş demekkki senin için hayırlı olan zamnda gelsin inşallah :))
cnm istersen git bidaha sor hatta mail adresini falan al sen mailleş istersen :))

öncelikle çok çok geçmiş olsun cnm bence farklı bi doktora git tekrar muayene ol tedbiri elden bırakma lütfen :))

salsa, benim de aynen öle olmuştu. kürtajdan sonra çok çok az kanamam olmuştu. sonra regl zamanına yakın otururken falan çok ağrım oluyodu. regl de olamamıştım. kontrole gittim. kendimi kasmaktan mı ne spazm olmuş, kanın gelmesi gereken yerden kan gelememiş. ufak bir müdahale ile açtı orayı. 15 gün sonra falan aynı ağrı yine ortaya çıktı, ben yine korkup gittim, meğer bu seferki yumurtlama ağrısıymış. kürtajdan sonra ilk yumurtlama sancı yapabilirmiş. sonra tıkır tıkır düzene girdi. bi problem olmadı. ama şunu söyliim az kan gelmesinin spazmla alakalı olduğunu sanmıyorum. çok kan gelecek diye bir şart yok. devamında benimki gibi bişey yaşarsan da korkmayasın diye anlattım. çözümü var ve zor değil. rahat ol.

geçmiş olsun canım.

selam penpetekir, nasılsın??

tubiş ben regl olmak için beklemekten sıkıldım diorum, hamile kalmak için değil :)) isyan etmiom yani. regl hesabımı tutturamadım bi türlü kafamda. aman boşver. kendi kendime konu yaratıyorum işte.

semracım hayırlısıyla biz de bi hamile kalabilsek anlatacak çok şeyimiz olacak ve yazacağız tabi ama demek daha vakit var. öle bişeyler olsa ilk kontrolü anlatırız. ne değişiklikler yaşadığımızı anlatırız. bir sürü şey anlatırız. şimdi ancak yok regl oldum olmadım, yumurtladım yumurtlamadım, çalıştım çalışmadım. konumuz sınırlı :)

[/QUOTE]
selam penpetekir, nasılsın??
[/QUOTE]

iyiyim canım ya nolsun aynı tas aynı hamam...

semra nasılsın...herşey yolundadır inş...bol bol dinlen cnm
canım suan lekelenmeler var onunda araları baya acıldı ınss hersey yoluna gırecek bakalım yatıyorum sureklı zatenn

canım ne bılım yazın ıste ya bıde hamıle kalan kacıo canım benım bende anlamadımkı

slm canım nasılsın?

semra kuzum nasılsın?

canlarım bu bebegin hamile kalmamın çaresi var evet çok şükür çaresi ama 9 milyar 200 bakıyo çaresi sadece ameliyat abdominal serklaj parası araştırdım 3 gece yatıcaksın vs işte ama yılmış degilim nasıl yaradanım bana emanetlerini verdi geri aldı ayaktayım çok şükür bunada gögüs gererim alim allahama daha yılmadım ben şu testlerimin hepsi çıksın işşallah gidicem cemil beye ve ali beye muayene olucam bakalım onlar ne dicek normalde bir kadının rahimi 5 cm miş benimki 2.5 ve 3 arası gidiyomuş doktor öle dedi yani ortası rahim boyumun inanmadım kalktım bir doktora daha gittim sagolsun oda muayene etti ve ban dediki senin şansızlıgın rahim boyunun kısalıgı dedi ama çaresi yok degil dedi en son çare abdominal serklaş dedi rahimi diktirmişsin dedi ne pronuton igne olmuşun nede magnezyum vs ilaçları saydı onları kullanmamışsın dedi igneyi 3 günde birde olabilirsin hergünde dedi mümkünse ignesinin yanında projineks jel ve progestoron ilaç kullanman lazım dedi iyice kilo vericen strese girmicen dedi aglamama dayanamadı doktor oda olumlu konuştu kafan anlıcagınız karıştıtestlerim işşallah çıksın tam yaptırmadıgım testim kalmasın rabbimin izniyle cemil beye gidicem konuşucam son çaren abdominal serklaj allahım işşallah bu sabrımı mükafatımı vericek işşallah rabbime inanıyorum güveniyorum iyiki varsınızda sizin gibi arkadaşlarım var inanın içime su serptiniz desem yeri var iyiki gittimde doktora içim rahatladı allahtan randevusuz aldı yoksa almıyodu sekreterine dedim oda gel seni bir araya sıkıştırırz dedi vallahi bu dogum doktorlarına verdigim parayı altıma çok güzel bir araba alırdım ama olsun evladım için deger iyikide gittim muayene oldum en azından içim rahatladı allahım hepimizin yardımcısı olsun işşallah çıkmayan 2 yaptırıcagım bir testim var onuda 23 adet olucam işşallah o zaman z.kamile gidp yaptırıcam dedigim doktorda orda yok eşim doktora gitti sormuş yerinde yok diye doktorda orası en iyi hastane z.kamile gidin sizinle ilgilenirler demiş şu adetim gelsinde bakalım kader ne gösteriyo biraz kendime vakit ayırmam lazım bir müddet bebek fikrini aklımdan çıkarıcam testlerim bitsinde ya haziranda yada eylül gibi işşallah bebege vesile olurum tabikide kaza kurşununa gitmezsemallahımdan tek istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip etsin hayırlısıysa versin hayırsız olucaksa vermesin allahım sen paşa kulunu görüyosun bana merhamet et

mirage, dirmit iyiyim kızlar sağolun.

paşam, canım ya Allah büyüktür, herşey olacağına varır, o seni görüyor. ne yaşadığını biliyor. Tüm çabaların emeklerin inşallah boşa çıkmayacak. Dualarım seninle.

cnm benim paşacımm allahım görsün bu çabalarını sana hayırlı bi evlat versin inşallah :)) sen üzme kendini bak doktor güzel şeyler sölemiş allahım çaresi olmayan hastalıklardan uzak tutsun bizi :)) dualarım seninle bitanem

kizlar merhaba nasilsiniz???
benim dusuk sonrasi adetim 1 gun gecikmeli geldi ama amma uzun surdu normalde 3 gunde biter 4.gun hafif lekelenme kalir ama bugun 6.gun sanki yeni baslamis gibi herhalde normaldir degil mi kizlar?

selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli? herşey yolundadır inşallah hepiniz için... ben toparlamaya çalışıyorum işte hepinizin yaşadığı şeyler tahmin edebiliyosunuz, zor bi dönem zor bi süreç en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum,malum artık çocuğum olmayacak korkusu iyice içime işlemiş durumda rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... gündüz düşüncelerim gecede rüyalarım rahat bırakmıyo beni ciddi ciddi bunalımın dibinde hissediyorum kendimi...

Kendim için bişiler yapmaya çalışıyorum, uzun bi süre en az 6 ay elimden gelirse daha da uzun bi süre çocuk filan istemiyorum,önce korkularımdan birdaha aynısı olmayacğı düşüncesinden uzaklaşmam lazım,kısmet hele bi haziran temmuz gelsin inşallah yeniden isterim... bu tarihe kadar bebek olayını kafamdan atmam lazım, sizler bana her zaman destek oldunuz her zaman yanımdaydınız ama özellikle bu aralar bebek muhabbeti duymak bana iyi gelmiyo gelmiycek de o yüzden kendimi biraz uzak tutmaya çalışıyorum, hepinizi çok seviyorum,hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyo ama sonuçta hepimiz insanız neden benim bebeğim büyümüyo demekten kendimi malesef ki alamıyorum, hamile olan kızlar muhabbet ederken kendime acımak ve gözyaşı dökmek canımı çok acıtıyo, bu kez gerçekten kendim için çok üzüldüm,hani kendimde hissettiğim şansı filan geçtim,şanslı diilim ama artık Allah ın bana kırgın olduğunu filan düşünüyorum, bu kadar ne günah işledim de bunları yaşıyorum diye düşünüp duruyorum, isyan etmek istemiyorum büyük bi sınavdan geçiyorum suan inşallah en kolay şekilde atlatırım... çok masum,güçsüz ve savunmasız hissediyorum bu aralar kendimi, pırıl pırıl bi kızdım 1 senede çökmüşüm resmen resimlere bakınca onu anladım gözlerimin altı filan morarmış gözlerimdeki ışık söndü sönecek gibi,yüzüm gülmüyo,mutsuzum kısacası....

Bu arada spora kaydoldum ben , madem bebek yok aldığım kilolardan kurtulmak için bundan daha iyi bi fırsat bulamam diye düşündüm :) akşamları gidiyorum iyi de geliyo kafamı dağıtıyorum... kendimi göstermesem de ara ara gidip kontrol edicem sizi, güç bulduğumda da yazıcam inşallah en kısa sürede toparlayıp yeniden tamamen dönerim aranıza, geldiğimde hepiniz hamiş olun ama lütfen olurmu:) kendinize çok iyi bakın, hepinizi seviyorum ve öpüyorum.Allaha emanet olun....

Son düzenleme:
paşam dr un dedikleri çok can sıkıcı, ama ümit her zaman vardır ve çare de varmış... gerekirse ameliyatını olur 9 ay sürekli yatar yinede kavuşursun bebeğine inşallah... evlenmeden önce ihtimal bile veremeyeceğim bi konuda büyük bi sınavdan geçiyorum hepimizde öyleyiz, inşallah bizim için de güzel günler gelecek...

birsenim canım arkadaşım içindeki acıyı inan ta derinden yüreğimden hissediyorum..ama biliyorum ki ağzımdan çıkan hiçbir kelime senin yangınını söndürmeye yetmiyecek..ama işte zamann herşeyi unuturacak be gülüm ne olur güçlü ol senin sorunun hamiş kalamamak değil başka bişey bence bunun üstüne git spora başlaman iyi olmuş en azından kafan dağılır kendine yeni bi dr bul canım alanında uzman ve sevgi gibi sende testler yaptır eşinde yaptırsın sorun neymiş bi öğrenin canım.seniçok sevdiğimizi sakın unutma biz hep yanındaydık ve sonsuza dek yanında kalmaya devam edicez bitanem..ne olur o güzel gözlerindeki yaşları sil inan hayat herşeye rağmen öyle güzelki hem güneş her zaman o soğukgünlerin ardından gelmezmi canımmm yüreği denizler kadar uçsuz bucaksız arkadaşım sen herşwyin en güzelini hak ediyosun dilerim rabbim tez zamanda sana herşeyin en güzelini nasip etsin.amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…