selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli? herşey yolundadır inşallah hepiniz için... ben toparlamaya çalışıyorum işte hepinizin yaşadığı şeyler tahmin edebiliyosunuz, zor bi dönem zor bi süreç en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum,malum artık çocuğum olmayacak korkusu iyice içime işlemiş durumda rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... gündüz düşüncelerim gecede rüyalarım rahat bırakmıyo beni ciddi ciddi bunalımın dibinde hissediyorum kendimi...
Kendim için bişiler yapmaya çalışıyorum, uzun bi süre en az 6 ay elimden gelirse daha da uzun bi süre çocuk filan istemiyorum,önce korkularımdan birdaha aynısı olmayacğı düşüncesinden uzaklaşmam lazım,kısmet hele bi haziran temmuz gelsin inşallah yeniden isterim... bu tarihe kadar bebek olayını kafamdan atmam lazım, sizler bana her zaman destek oldunuz her zaman yanımdaydınız ama özellikle bu aralar bebek muhabbeti duymak bana iyi gelmiyo gelmiycek de o yüzden kendimi biraz uzak tutmaya çalışıyorum, hepinizi çok seviyorum,hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyo ama sonuçta hepimiz insanız neden benim bebeğim büyümüyo demekten kendimi malesef ki alamıyorum, hamile olan kızlar muhabbet ederken kendime acımak ve gözyaşı dökmek canımı çok acıtıyo, bu kez gerçekten kendim için çok üzüldüm,hani kendimde hissettiğim şansı filan geçtim,şanslı diilim ama artık Allah ın bana kırgın olduğunu filan düşünüyorum, bu kadar ne günah işledim de bunları yaşıyorum diye düşünüp duruyorum, isyan etmek istemiyorum büyük bi sınavdan geçiyorum suan inşallah en kolay şekilde atlatırım... çok masum,güçsüz ve savunmasız hissediyorum bu aralar kendimi, pırıl pırıl bi kızdım 1 senede çökmüşüm resmen resimlere bakınca onu anladım gözlerimin altı filan morarmış gözlerimdeki ışık söndü sönecek gibi,yüzüm gülmüyo,mutsuzum kısacası....
Bu arada spora kaydoldum ben , madem bebek yok aldığım kilolardan kurtulmak için bundan daha iyi bi fırsat bulamam diye düşündüm :) akşamları gidiyorum iyi de geliyo kafamı dağıtıyorum... kendimi göstermesem de ara ara gidip kontrol edicem sizi, güç bulduğumda da yazıcam inşallah en kısa sürede toparlayıp yeniden tamamen dönerim aranıza, geldiğimde hepiniz hamiş olun ama lütfen olurmu:) kendinize çok iyi bakın, hepinizi seviyorum ve öpüyorum.Allaha emanet olun....
kızlar bugün doktora gittim rütin kontrole ama canım çok sıkıldı aglamaktan içim dışıma çıktı((muayenede dedimki nasılım maşşallah yumurtalıkların rahimin çok güzel ve dedim rahim boyum kaç deyincede dediki 2.5 cm dedi normal bir kadının 10 cm yani mm diyelim yanı benimki 7.5 malesef bebeklerim rahimde kısalık var diye doguyolarmış testlere baktı doktorum hepsi temiz dedi sen gerekeni yapmışsın dedi dikişe ragmen bile durmadıysa dedi ya ilaçlar yetersiz yada aşırı strese girmişsin dedi ama rahim boyun çok kısa oldugundan hamile kalsan bile bebegi zor taşırsın dedi senin işin allaha kalmış dedi canım çok sıkıldı ya beni zeynep kamile yönlendirdiler orda bir doktor varmış testlerinde eksik olabilir bu konuda uzman doktor var dediler elime özel kagıdı verdi doktor benim yolladıgımı söyle dedi seninle ilgilenir dedi ben ona meyıl atıcam seni söylücem dedi senle ilgilenir dedi üzme tatlı canını dedi
aman ne biliyim sabahtan beri hep panik atagım azdı hemde gözümde aglamaktan yaş kalmadı ben anne olamıcagım galiba bu gidişle( 14:
selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli? herşey yolundadır inşallah hepiniz için... ben toparlamaya çalışıyorum işte hepinizin yaşadığı şeyler tahmin edebiliyosunuz, zor bi dönem zor bi süreç en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum,malum artık çocuğum olmayacak korkusu iyice içime işlemiş durumda rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... gündüz düşüncelerim gecede rüyalarım rahat bırakmıyo beni ciddi ciddi bunalımın dibinde hissediyorum kendimi...
Kendim için bişiler yapmaya çalışıyorum, uzun bi süre en az 6 ay elimden gelirse daha da uzun bi süre çocuk filan istemiyorum,önce korkularımdan birdaha aynısı olmayacğı düşüncesinden uzaklaşmam lazım,kısmet hele bi haziran temmuz gelsin inşallah yeniden isterim... bu tarihe kadar bebek olayını kafamdan atmam lazım, sizler bana her zaman destek oldunuz her zaman yanımdaydınız ama özellikle bu aralar bebek muhabbeti duymak bana iyi gelmiyo gelmiycek de o yüzden kendimi biraz uzak tutmaya çalışıyorum, hepinizi çok seviyorum,hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyo ama sonuçta hepimiz insanız neden benim bebeğim büyümüyo demekten kendimi malesef ki alamıyorum, hamile olan kızlar muhabbet ederken kendime acımak ve gözyaşı dökmek canımı çok acıtıyo, bu kez gerçekten kendim için çok üzüldüm,hani kendimde hissettiğim şansı filan geçtim,şanslı diilim ama artık Allah ın bana kırgın olduğunu filan düşünüyorum, bu kadar ne günah işledim de bunları yaşıyorum diye düşünüp duruyorum, isyan etmek istemiyorum büyük bi sınavdan geçiyorum suan inşallah en kolay şekilde atlatırım... çok masum,güçsüz ve savunmasız hissediyorum bu aralar kendimi, pırıl pırıl bi kızdım 1 senede çökmüşüm resmen resimlere bakınca onu anladım gözlerimin altı filan morarmış gözlerimdeki ışık söndü sönecek gibi,yüzüm gülmüyo,mutsuzum kısacası....
Bu arada spora kaydoldum ben , madem bebek yok aldığım kilolardan kurtulmak için bundan daha iyi bi fırsat bulamam diye düşündüm :) akşamları gidiyorum iyi de geliyo kafamı dağıtıyorum... kendimi göstermesem de ara ara gidip kontrol edicem sizi, güç bulduğumda da yazıcam inşallah en kısa sürede toparlayıp yeniden tamamen dönerim aranıza, geldiğimde hepiniz hamiş olun ama lütfen olurmu:) kendinize çok iyi bakın, hepinizi seviyorum ve öpüyorum.Allaha emanet olun....
umudunu yitirme paşam gün doğmadan neler doğar. Herşeyin sahibi allah'ımın bir ol demesine bakar. Dua edelim inşallah olur.
kızlar doktordan sımdı geldık sabah cıktık saat kac oldu ama ıı bı doktor buldum sanırıım kendıme cokk ıı bı adam rast geldıı kanama hala devam edıo sabah yedıde tekrardan basladı bu uc oldu tam bıttı temızlendım dıyorum tekrar baslıo kanama ıcın bazı tatler yaptılar 6tup mu ne kan vardım bıde parmaktan baktılarrr neyse salı gunu bellı olacak bakalımmm
bu arada mujde cınsıyetı bellı olduu pipimiziii gördük şükürler olsunnnn
kızlar doktordan sımdı geldık sabah cıktık saat kac oldu ama ıı bı doktor buldum sanırıım kendıme cokk ıı bı adam rast geldıı kanama hala devam edıo sabah yedıde tekrardan basladı bu uc oldu tam bıttı temızlendım dıyorum tekrar baslıo kanama ıcın bazı tatler yaptılar 6tup mu ne kan vardım bıde parmaktan baktılarrr neyse salı gunu bellı olacak bakalımmm
Allah hayırlısı ile kucağına almayı, büyütmeyi, mürüvetini görmeyi nasip etsin inşallah. Ben de düşük yaptım ama 7 haftalıktı. Ablam 2. oğlunda hamilleiğinin başlangıcından beri kanaması olduğunu söylüyordu. Ama oğlumuz doğdu şimdi 11 yaşında. Sadece kendine çok dikkat et. dinlen, ve tuzlu yeme arkadaşım. Allah kolaylık versin
dilerim mevlamdan 40 haftaları görürüsün kardeşim bir nevze olsun gözünün yaşı durur pipimi dedin ay ben çok tuaf oldum he benim umudumda 3 aylıktı kendini göstremiştikalbini ferah tut bu arada ben yavrylarımı çok özledim ya malesef gebeligi eylüle atmak zorunda kaldım elimde olmayan sebeplerden dolayı bu arada lhem bedenen hem ruhen kendimi toplarım işşallah bu arada biraz borçlarım var onları öderim evinde eksikleri var onları yaptırıcam evladım için sıcacık bir yuva istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolurmu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gözün aydın canım.geçmiş olsun .allah kucağına almayı nasip etsin.
birsenim canım arkadaşım içindeki acıyı inan ta derinden yüreğimden hissediyorum..ama biliyorum ki ağzımdan çıkan hiçbir kelime senin yangınını söndürmeye yetmiyecek..ama işte zamann herşeyi unuturacak be gülüm ne olur güçlü ol senin sorunun hamiş kalamamak değil başka bişey bence bunun üstüne git spora başlaman iyi olmuş en azından kafan dağılırkendine yeni bi dr bul canım alanında uzman ve sevgi gibi sende testler yaptır eşinde yaptırsın sorun neymiş bi öğrenin canım.seniçok sevdiğimizi sakın unutma biz hep yanındaydık ve sonsuza dek yanında kalmaya devam edicez bitanem..ne olur o güzel gözlerindeki yaşları sil inan hayat herşeye rağmen öyle güzelki hem güneş her zaman o soğukgünlerin ardından gelmezmi canımmm yüreği denizler kadar uçsuz bucaksız arkadaşım sen herşwyin en güzelini hak ediyosun dilerim rabbim tez zamanda sana herşeyin en güzelini nasip etsin.amin..
canım senı gercekten cok ıı anlıyorum ve gıtme dıyemıyorum cunku bı ara bende dusunmustum hatta yazımıda yazmıstım ama duramadım tabı sende gıt dınlen ıstedıgın zaman gel beklerız herzaman yanındayız her zaman dualarımızdasın rabbım yar ve yardımcın olsunnn
dumanım seni çok çoook iyi anlıyorum. pırıl pırıldım demişsin ya aynı şeyi ben de hissediyorum kendim için. ama inşallah bir gün yeniden parıldayacağız tatlım. buraya yazmaya ara vermeni de destekliyorum. hepimiz seni çok özleriz ona eminim ama bu şekilde sürekli aynı şeyleri okuyup konuşarak kendini toplamak zor olur. bu işlerde artık tıp o kadar ilerde ki -paşam bunu senin için de söylüyorum - Allahın da izniyle hepimiz bir şekilde bebeklerimize kavuşacağız. dua edelim kolay yoldan olsun diye, o ayrı...Allahın bana kırgın olduğu konusunu da çok düşündüm. Yaptığım, söylediğim birşeylerden dolayı cezalandırıldığımı düşündüm. ama kim bilir belki de Allahım bizi kolladığı için başımıza geldi bu. ömür boyu sağlıksız çocuklara bakmak şu an yaşadığımız ızdıraptan çok daha büyük ve zor olurdu eminim. bu yüzden şükredelim ve sabredelim. Allah bizleri korusun ve sağlıklı, hayırlı evlatlar versin bizlere. herşey yoluna girecek ve biz tyeniden burda buluşup sevincimizi paylaşacağız. göreceksin...
bu arada ben kırmızı kartımı gördüm oturdum bilginize... :)
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için... beni unutmanıza izan vermeyeceğim ona emin olungünaydın kızlar
bşy sölesem inanırmısınız dumanın yazısı bni ağlattı yaa Allahııım sen ona güç kuwet wer takat wer yarabbbim
birsenim cnmm bnmm kendini nasıl rahat hissedeceksen öle hareket et bndan snr allah herzmn yanında olsun arkadaşım yüzün hep gülsün işlhhh seni çok sewiyoruzzzz
pipililer çoğalıyo :) hayırlı olsun canım benim sana oğlan yakışıyodu zaten doğurduğun günleri de görürsün inş.kızlar doktordan sımdı geldık sabah cıktık saat kac oldu ama ıı bı doktor buldum sanırıım kendıme cokk ıı bı adam rast geldıı kanama hala devam edıo sabah yedıde tekrardan basladı bu uc oldu tam bıttı temızlendım dıyorum tekrar baslıo kanama ıcın bazı tatler yaptılar 6tup mu ne kan vardım bıde parmaktan baktılarrr neyse salı gunu bellı olacak bakalımmm
dilerim mevlamdan 40 haftaları görürüsün kardeşim bir nevze olsun gözünün yaşı durur pipimi dedin ay ben çok tuaf oldum he benim umudumda 3 aylıktı kendini göstremiştikalbini ferah tut bu arada ben yavrylarımı çok özledim ya malesef gebeligi eylüle atmak zorunda kaldım elimde olmayan sebeplerden dolayı bu arada lhem bedenen hem ruhen kendimi toplarım işşallah bu arada biraz borçlarım var onları öderim evinde eksikleri var onları yaptırıcam evladım için sıcacık bir yuva istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolurmu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay bakalım tabı kucuklukten bakalım kı yetısırkende gorelım demı:))tatlim hadi hayirlisi be guzelim bnm
seninle omur boyu olacak
simdiden kiz bakyiorum pipiline ona goreeee:44:
amın canım ınsssemracım Allah bağışlasın oğlunu, sağıkla kucağına al canım inşallah...
günaydın semra bugün nasılsın
tatlım sürekli yat dinlen sadece tuvalete kalk birde bol bol su iç.vede moralini hiç bozma bazı kadınlarda kanama doğana kadar devam edebiliyo önemli olan bebeği etkilememesi dr ilaç falan verdimi.ay bakalım tabı kucuklukten bakalım kı yetısırkende gorelım demı:))
amın canım ınss
canım kanamam var hemde gecen ahftaya gore daha cok ne yapacagımı sasırdım artık hıc bıseye sevınemıyorum oglan olcak sole bole olcak dıyorum ama ıcım hep buruk ya bısey olursa dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?