Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım senı gercekten cok ıı anlıyorum ve gıtme dıyemıyorum cunku bı ara bende dusunmustum hatta yazımıda yazmıstım ama duramadım tabı sende gıt dınlen ıstedıgın zaman gel beklerız herzaman yanındayız her zaman dualarımızdasın rabbım yar ve yardımcın olsunnn

umudunu yitirme paşam gün doğmadan neler doğar. Herşeyin sahibi Allah'ımın bir ol demesine bakar. dua edelim inşallah olur.

dumanım seni çok çoook iyi anlıyorum. pırıl pırıldım demişsin ya aynı şeyi ben de hissediyorum kendim için. ama inşallah bir gün yeniden parıldayacağız tatlım. buraya yazmaya ara vermeni de destekliyorum. hepimiz seni çok özleriz ona eminim ama bu şekilde sürekli aynı şeyleri okuyup konuşarak kendini toplamak zor olur. bu işlerde artık tıp o kadar ilerde ki -paşam bunu senin için de söylüyorum - Allahın da izniyle hepimiz bir şekilde bebeklerimize kavuşacağız. dua edelim kolay yoldan olsun diye, o ayrı...Allahın bana kırgın olduğu konusunu da çok düşündüm. Yaptığım, söylediğim birşeylerden dolayı cezalandırıldığımı düşündüm. ama kim bilir belki de Allahım bizi kolladığı için başımıza geldi bu. ömür boyu sağlıksız çocuklara bakmak şu an yaşadığımız ızdıraptan çok daha büyük ve zor olurdu eminim. bu yüzden şükredelim ve sabredelim. Allah bizleri korusun ve sağlıklı, hayırlı evlatlar versin bizlere. herşey yoluna girecek ve biz tyeniden burda buluşup sevincimizi paylaşacağız. göreceksin...

bu arada ben kırmızı kartımı gördüm oturdum bilginize... :)

günaydın kızlar
bşy sölesem inanırmısınız dumanın yazısı bni ağlattı yaa Allahııım sen ona güç kuwet wer takat wer yarabbbim
birsenim cnmm bnmm kendini nasıl rahat hissedeceksen öle hareket et bndan snr allah herzmn yanında olsun arkadaşım yüzün hep gülsün işlhhh seni çok sewiyoruzzzz

Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık

umudunu yitirme paşam gün doğmadan neler doğar. Herşeyin sahibi allah'ımın bir ol demesine bakar. Dua edelim inşallah olur.

öyle canım yaradan bizleri sınıyo bakalım yarattıgım varlık benimi yoksa onumu seviyo diyo belkimde bu arada herkeze destegi için teşekkür ederim inanın iyiki varsınız sizleri seviyorum ben ya sizde beni sevin olurmuben bugün diyete başladım kızlar işşallahta vericem bu kiloları evladım için şart azimliyim bu sefer önceden azim edip nasıl 24 kilo verdimya şimdide dahasını vericem işşallah yaradanım sayesinde tabirabbim bana heves versin işşallahta iradada veririm bu kiloları evladım için şart vermem yeterki bebegimi kucagıma alıyım ialçlarımıda düzenli alıyorum hazirana kadar bebek faslı yok malesef sigorta yaptırdım gebelik için işşallah temmus veyada eylül gibi vesile olurum bebege allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın işşallah saglık sigortası olursam işşallah bu sefer hor görünmücem gidicem paşalar gibi özel hastanelere bakılıcam allahın izniyle herkeze güzel bir hafta sonları diliyurum

kızlar doktordan sımdı geldık sabah cıktık saat kac oldu ama ıı bı doktor buldum sanırıım kendıme cokk ıı bı adam rast geldıı kanama hala devam edıo sabah yedıde tekrardan basladı bu uc oldu tam bıttı temızlendım dıyorum tekrar baslıo kanama ıcın bazı tatler yaptılar 6tup mu ne kan vardım bıde parmaktan baktılarrr neyse salı gunu bellı olacak bakalımmm

bu arada mujde cınsıyetı bellı olduu pipimiziii gördük şükürler olsunnnn

dilerim mevlamdan 40 haftaları görürüsün kardeşim bir nevze olsun gözünün yaşı durur pipimi dedin ay ben çok tuaf oldum he benim umudumda 3 aylıktı kendini göstremiştikalbini ferah tut bu arada ben yavrylarımı çok özledim yamalesef gebeligi eylüle atmak zorunda kaldım elimde olmayan sebeplerden dolayı bu arada lhem bedenen hem ruhen kendimi toplarım işşallah bu arada biraz borçlarım var onları öderim evinde eksikleri var onları yaptırıcam evladım için sıcacık bir yuva istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolurmu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gözün aydın canım.geçmiş olsun .allah kucağına almayı nasip etsin.

Allah hayırlısı ile kucağına almayı, büyütmeyi, mürüvetini görmeyi nasip etsin inşallah. Ben de düşük yaptım ama 7 haftalıktı. Ablam 2. oğlunda hamilleiğinin başlangıcından beri kanaması olduğunu söylüyordu. Ama oğlumuz doğdu şimdi 11 yaşında. Sadece kendine çok dikkat et. dinlen, ve tuzlu yeme arkadaşım. Allah kolaylık versin

gözün aydın canım.geçmiş olsun .allah kucağına almayı nasip etsin.

hepınızden allah razı olsun yanımda olmanız bana cok ıı gelıoooo rabbım sızlerede nasıp etsın ınsss
paşam o nasıl kelıme olacak tabııı

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için... beni unutmanıza izan vermeyeceğim ona emin olun toparlanıp sıkı bi dönüş yapıcam en kısa zamanda inşallah..seviyorum hepinizi...
pipililer çoğalıyo :) hayırlı olsun canım benim sana oğlan yakışıyodu zaten doğurduğun günleri de görürsün inş.

istemek ve hayal etmek bedava, biz isteyelim Allah görürde verir inşallah canım...

tatlim hadi hayirlisi be guzelim bnm
seninle omur boyu olacak
simdiden kiz bakyiorum pipiline ona goreeee:44:

duman canım, seni çok seviyoruz biliyorsun. Her zaman yanındayız. Ve bence şu an yaptığın en güzel şey spora yazılmak olmuş. 1-2 ay sonra o kadar iyi hissedeceksin ki. Kendini özletme ve unutma yalnız değilsin.

paşam ya karamsar olma bu kadar. Bu zamanda tıp dediğimiz şey korkunç gelişti. 70lik nineler anne oluyor neredeyse. Sadece sabır. Belki o öyle bir zamanda gelecek ki sana ilaç olacak. Bahar gelmeden çiçek açmaz paşam daha baharın gelmedi, sabret...

semracım Allah bağışlasın oğlunu, sağıkla kucağına al canım inşallah...

tatlim hadi hayirlisi be guzelim bnm
seninle omur boyu olacak
simdiden kiz bakyiorum pipiline ona goreeee:44:
ay bakalım tabı kucuklukten bakalım kı yetısırkende gorelım demı:))
semracım Allah bağışlasın oğlunu, sağıkla kucağına al canım inşallah...
amın canım ınss
günaydın semra bugün nasılsın

canım kanamam var hemde gecen ahftaya gore daha cok ne yapacagımı sasırdım artık hıc bıseye sevınemıyorum oglan olcak sole bole olcak dıyorum ama ıcım hep buruk ya bısey olursa dıye

tatlım sürekli yat dinlen sadece tuvalete kalk birde bol bol su iç.vede moralini hiç bozma bazı kadınlarda kanama doğana kadar devam edebiliyo önemli olan bebeği etkilememesi dr ilaç falan verdimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…