paşam ya karamsar olma bu kadar. Bu zamanda tıp dediğimiz şey korkunç gelişti. 70lik nineler anne oluyor neredeyse. Sadece sabır. Belki o öyle bir zamanda gelecek ki sana ilaç olacak. Bahar gelmeden çiçek açmaz paşam daha baharın gelmedi, sabret...
bende de var kalp kapakçığı eğriliği doktor tehlikeli birşey olmadığını söyledi. sadece yeyip içtiklerine dikkat et çok fazla çay kahve içme moralini yüksek tut hiç bişey için stres yapma demişti ve düzenli olarak kontrol gerekli demişti. bide ben 21 yaşındayım bu yaşlarda görülebilen bişey demişti eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama bu yaş civarındaysa tehlikeli bişey değildir diye düşünüyorum zaten önemli bişey olsaydı sanıyorum doktor söylerdi.
cnm benim bitanem birsenimm seni okadar iyi anlıyorum ki çok yıprandın bu karar senin için çok mantıklı olmuş biraz uzak kalıp kendinle ve eşinle zamn geçirmen sana daha iyi gelicek ben bu olayı 1 kez yaşamışken bile bukadar etkilendiğinme göre seni tahmin etmek mümkün diil... spora yazılmana çok sevindim hem kafanı rahatlatıcak hemde şikayetçi oldugun kilolar gittikçe sana daha fazla özgüven vericek... seni özlicem birsen ara ara gel varlığını hissettir umarım kısa zamnda tekrar toparlanır aramıza dönersin cnm benim seni çok seviyorum allaha emanet ol :))selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli? herşey yolundadır inşallah hepiniz için... ben toparlamaya çalışıyorum işte hepinizin yaşadığı şeyler tahmin edebiliyosunuz, zor bi dönem zor bi süreç en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum,malum artık çocuğum olmayacak korkusu iyice içime işlemiş durumda rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... gündüz düşüncelerim gecede rüyalarım rahat bırakmıyo beni ciddi ciddi bunalımın dibinde hissediyorum kendimi...
Kendim için bişiler yapmaya çalışıyorum, uzun bi süre en az 6 ay elimden gelirse daha da uzun bi süre çocuk filan istemiyorum,önce korkularımdan birdaha aynısı olmayacğı düşüncesinden uzaklaşmam lazım,kısmet hele bi haziran temmuz gelsin inşallah yeniden isterim... bu tarihe kadar bebek olayını kafamdan atmam lazım, sizler bana her zaman destek oldunuz her zaman yanımdaydınız ama özellikle bu aralar bebek muhabbeti duymak bana iyi gelmiyo gelmiycek de o yüzden kendimi biraz uzak tutmaya çalışıyorum, hepinizi çok seviyorum,hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyo ama sonuçta hepimiz insanız neden benim bebeğim büyümüyo demekten kendimi malesef ki alamıyorum, hamile olan kızlar muhabbet ederken kendime acımak ve gözyaşı dökmek canımı çok acıtıyo, bu kez gerçekten kendim için çok üzüldüm,hani kendimde hissettiğim şansı filan geçtim,şanslı diilim ama artık Allah ın bana kırgın olduğunu filan düşünüyorum, bu kadar ne günah işledim de bunları yaşıyorum diye düşünüp duruyorum, isyan etmek istemiyorum büyük bi sınavdan geçiyorum suan inşallah en kolay şekilde atlatırım... çok masum,güçsüz ve savunmasız hissediyorum bu aralar kendimi, pırıl pırıl bi kızdım 1 senede çökmüşüm resmen resimlere bakınca onu anladım gözlerimin altı filan morarmış gözlerimdeki ışık söndü sönecek gibi,yüzüm gülmüyo,mutsuzum kısacası....
Bu arada spora kaydoldum ben , madem bebek yok aldığım kilolardan kurtulmak için bundan daha iyi bi fırsat bulamam diye düşündüm :) akşamları gidiyorum iyi de geliyo kafamı dağıtıyorum... kendimi göstermesem de ara ara gidip kontrol edicem sizi, güç bulduğumda da yazıcam inşallah en kısa sürede toparlayıp yeniden tamamen dönerim aranıza, geldiğimde hepiniz hamiş olun ama lütfen olurmu:) kendinize çok iyi bakın, hepinizi seviyorum ve öpüyorum.Allaha emanet olun....
kızlar doktordan sımdı geldık sabah cıktık saat kac oldu ama ıı bı doktor buldum sanırıım kendıme cokk ıı bı adam rast geldıı kanama hala devam edıo sabah yedıde tekrardan basladı bu uc oldu tam bıttı temızlendım dıyorum tekrar baslıo kanama ıcın bazı tatler yaptılar 6tup mu ne kan vardım bıde parmaktan baktılarrr neyse salı gunu bellı olacak bakalımmm
bu arada mujde cınsıyetı bellı olduu pipimiziii gördük şükürler olsunnnn
günaydın kızlarr mutlu haftalar herkese
günaydın arkadaşlar gülücüklerle dolu bir hafta diliyorum herkese:)
günaydın cnmmm nasılsın bayadır konuşamadık bu ayda klomene devam edicenmi??
yok tubişim klomen filan ilaç yok bu ay çöek otu bal tarçın yaptım bide incir yiyom kocamada keçi boynuzu pekmezi aldım pazartesi çarşamba cuma cumartesileride ilişki oluyo bakalım hayırlısı
herkese kocamann öpücüklerrr
kimseyi öpme beni öp senonlar kaka eşine bebem havuç suyu içir derim ben spermleri hareketlendiriyo senin yerinde olsam sogan suyu kürü yapardım ben ogluma öle kaldım gerisi gelmedi tabi
cnm hoşgeldinn :)) hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah güzel şeyler yaşarız göbüşlerimiz dolar :))gununuz guzel hayirla sevgiyle umutla neseyle gecsin melek anneleri nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir beni soracak olursanir calismalara aynen devam bakalim bu ay bize neler verecek neler gorecegiz hakkimiz da hayirli olani kaderimize yazsin mevlammm
bizde seni özledikkk paşammm :)))ben geldim bebeler özledim sizlerikız grubi
ara deyom neden aramıyon beni yaw
günaydın bidenem bendee net olmamakla birlikte az az kasıklarımda ağrı var , çok az akıntım var , ve çok azda gögüs uçlarım acıyo bunlar bi belirti mi???günaydın herkeseeee...
tubiş durumlar nasıl?
yok tubişim klomen filan ilaç yok bu ay çöek otu bal tarçın yaptım bide incir yiyom kocamada keçi boynuzu pekmezi aldım pazartesi çarşamba cuma cumartesileride ilişki oluyo bakalım hayırlısı
herkese kocamann öpücüklerrr
len büyük sözü dinle bakıyımkız o soğan suyunu ben içememmm bi kaç ay doktora gitmicem kuzum bıltım doktorlardan serbest takılcas böle bitkisel kürler falan sonrasına bakarız canım benim devamının gelceği günlerde olur inşalalhhhh
cnm hoşgeldinn :)) hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah güzel şeyler yaşarız göbüşlerimiz dolar :))
bizde seni özledikkk paşammm :)))
günaydın bidenem bendee net olmamakla birlikte az az kasıklarımda ağrı var , çok az akıntım var , ve çok azda gögüs uçlarım acıyo bunlar bi belirti mi???
ohhhh iii yapıyosun bitanemmm :))) daha sonuç ne bilmiyom ama ilişkiden sonra bi sağa bi sola döndüm bide yastık koyup yattım bunlarıda unutma olurmu bebişim :)) cumartesi ve pazar sabah olsun yapabiliyosanız sabahları spermler daha canlı oluyomuş :))
sagol bebem düşüncen için arkadaşın bebegi ölmüştü oglu şidide kızı vefat etmiş erken dogumdan galiba tüp bebekti İCROK bilen bilir allahtan sabır ve rahmet diliyorum işşallah toparlanır
kızlar canım çok sıkkın eşim dün bankaya gitmiş yürümüş evden agrı bankanın orda merdivenler varmış kalbi agrımı çıkarken eve geldi bana anlatı ay ne moralim bozuldu ya rabbim bana bagışlasın eşimi kalbinde sorun çıkmıştı kalp kapakçıgı az egriymiş ne olur bişey ,söyleyin doktor bişey olmaz ondan demiş 6 ayda yada senede muayene olucan demiş aklım çıkıyo dünden beri düşünmekten panik atagım azdı ya allahım aban bagışlasın öyle çevrenizde olan varmı kalp kapagı egri olan(( 14:
günaydın kızlarr mutlu haftalar herkese
kızlarrrr günaydınnn :)))
günaydın arkadaşlar gülücüklerle dolu bir hafta diliyorum herkese:)
gununuz guzel hayirla sevgiyle umutla neseyle gecsin melek anneleri nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir beni soracak olursanir calismalara aynen devam bakalim bu ay bize neler verecek neler gorecegiz hakkimiz da hayirli olani kaderimize yazsin mevlammm
günaydın herkeseeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?