Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sagol bebem düşüncen için arkadaşın bebegi ölmüştü oglu şidide kızı vefat etmiş erken dogumdan galiba tüp bebekti İCROK bilen bilir allahtan sabır ve rahmet diliyorum işşallah toparlanır

kızlar canım çok sıkkın eşim dün bankaya gitmiş yürümüş evden agrı bankanın orda merdivenler varmış kalbi agrımı çıkarken eve geldi bana anlatı ay ne moralim bozuldu ya rabbim bana bagışlasın eşimi kalbinde sorun çıkmıştı kalp kapakçıgı az egriymiş ne olur bişey ,söyleyin doktor bişey olmaz ondan demiş 6 ayda yada senede muayene olucan demiş aklım çıkıyo dünden beri düşünmekten panik atagım azdı ya allahım aban bagışlasın öyle çevrenizde olan varmı kalp kapagı egri olan ((14:

bende de var kalp kapakçığı eğriliği doktor tehlikeli birşey olmadığını söyledi. sadece yeyip içtiklerine dikkat et çok fazla çay kahve içme moralini yüksek tut hiç bişey için stres yapma demişti ve düzenli olarak kontrol gerekli demişti. bide ben 21 yaşındayım bu yaşlarda görülebilen bişey demişti eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama bu yaş civarındaysa tehlikeli bişey değildir diye düşünüyorum zaten önemli bişey olsaydı sanıyorum doktor söylerdi.

canım 35 giricek allah nasip ederse doktorrda önemli degil demiş çok şükür herşey yolunda bu aralar strese girdi galiba eskisi gibi nesesi yok ne dediysem birşeyim yok diyo işide agır çayı çok tüketiyo yediklerine dikkat ediyorum kendim ona göre menü yapıyorum kalbe zararlı şeyleri ne o nede ben yiyorum zaten kalp doktoruna randevu aldım gidelim gösterelim bakalım ne olmuş yürüdüm epey dedi zoruldum galiba dedi merdivenleride çıkınca agrıdı dedi hemen geçmiş öle ahım şahım bir agrı degildi hafifti dedi sizded oldumu merak ettim cevap veririseniz sevinirim

cnm benim bitanem birsenimm seni okadar iyi anlıyorum ki çok yıprandın bu karar senin için çok mantıklı olmuş biraz uzak kalıp kendinle ve eşinle zamn geçirmen sana daha iyi gelicek ben bu olayı 1 kez yaşamışken bile bukadar etkilendiğinme göre seni tahmin etmek mümkün diil... spora yazılmana çok sevindim hem kafanı rahatlatıcak hemde şikayetçi oldugun kilolar gittikçe sana daha fazla özgüven vericek... seni özlicem birsen ara ara gel varlığını hissettir umarım kısa zamnda tekrar toparlanır aramıza dönersin cnm benim seni çok seviyorum allaha emanet ol :))

cnmmm benimm çok sevindim adınaaa bi erkek daha geliyo süpper ama az kızda lazımmm hadi bari bizde kız yapalım :)) cnm benim iyi bi doktor bulmanada çok sevindim doktor çok önemli hadi bakalım allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah :))

günaydın arkadaşlar gülücüklerle dolu bir hafta diliyorum herkese:)

ayyyy bidenemmm ne güzel demişsinn inşallah allah ağlatmasın hep güldürsün hep güzel inşanlar ve güzel şeylerle karşılaştırsın bizi :)) buarada günaydınn :))

paşam canım Allah büyüktür dert veren mevlam dermanını da verir elbet inş. senin için dua ediyorum canım inş. rabbim bu acıların sonunda sana gülmeyi nasip eder kucağın dolar evinde ve kalbinde umut hiç eksik olmasın.... eşine çok geçmiş olsun canım.

birsenim kuzum seni çok özliceğiz bunu unutma, yenilenmiş olarak dön aramıza zaman herşeyin ilacıdır rabbim sana güç versin

semracım tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bol bol dinlen kuzum rabbim sizi korusun inş.

gununuz guzel hayirla sevgiyle umutla neseyle gecsin melek anneleri nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir beni soracak olursanir calismalara aynen devam bakalim bu ay bize neler verecek neler gorecegiz hakkimiz da hayirli olani kaderimize yazsin mevlammm

günaydın cnmmm nasılsın bayadır konuşamadık bu ayda klomene devam edicenmi??

yok tubişim klomen filan ilaç yok bu ay çöek otu bal tarçın yaptım bide incir yiyom kocamada keçi boynuzu pekmezi aldım pazartesi çarşamba cuma cumartesileride ilişki oluyo bakalım hayırlısı

herkese kocamann öpücüklerrr

kimseyi öpme beni öp sen onlar kaka eşine bebem havuç suyu içir derim ben spermleri hareketlendiriyo senin yerinde olsam sogan suyu kürü yapardım ben ogluma öle kaldım gerisi gelmedi tabi

kimseyi öpme beni öp sen onlar kaka eşine bebem havuç suyu içir derim ben spermleri hareketlendiriyo senin yerinde olsam sogan suyu kürü yapardım ben ogluma öle kaldım gerisi gelmedi tabi

kız o soğan suyunu ben içememmm bi kaç ay doktora gitmicem kuzum bıltım doktorlardan serbest takılcas böle bitkisel kürler falan sonrasına bakarız canım benim devamının gelceği günlerde olur inşalalhhhh

cnm hoşgeldinn :)) hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah güzel şeyler yaşarız göbüşlerimiz dolar :))
ben geldim bebeler özledim sizlerikız grubi
ara deyom neden aramıyon beni yaw
bizde seni özledikkk paşammm :)))
günaydın herkeseeee...

tubiş durumlar nasıl?
günaydın bidenem bendee net olmamakla birlikte az az kasıklarımda ağrı var , çok az akıntım var , ve çok azda gögüs uçlarım acıyo bunlar bi belirti mi???

ohhhh iii yapıyosun bitanemmm :))) daha sonuç ne bilmiyom ama ilişkiden sonra bi sağa bi sola döndüm bide yastık koyup yattım bunlarıda unutma olurmu bebişim :)) cumartesi ve pazar sabah olsun yapabiliyosanız sabahları spermler daha canlı oluyomuş :))

len büyük sözü dinle bakıyımdenede gör sonuçlarını bende zorla içmiştim rabbimin mucizesi umudumu verdi yaradanım inan beni bıraktı gştti ama iyiki hamle kalmısım anneligi azda çokta yaşadım acısı bir tarafa ama az bir mutluluk yaşadım oda yetti bana gözlerimi kapadım aklım onda kaldı

Sen yokkken yüreğim öksüzdü
Sevgide ilgide dilsizdi
Ölü bir ruh idi beden
Hasretin de her dem keder

Gözlerimi kapadım aklım sende kaldı
Türkü gözlerin beni ahh benden aldı
Ama yoksun
Hani yoksun ahhh

Baktıgım her yerde sendin
Sesin gitarın
Güzel ellerin
Ulaşamadığımda bükülür belim
Üzülür kırılır incinirim

işşalahta daha çok görüşücez ama bugün işlerim çok selatı tefficiye okumam lazım 500 tanebirde 500 selavatarkadaşın bebegi ameliyat olucakmış adıda umutmuş oglumun ismi umudum benim işşallah okurumda iyileşir minik oglumuz bebek deyinde birde baba deyince akan sular duruyo benim için selatı tefficiye cmaya kadar okunması lazım okumak isteyenn ban bildirsin sevaptır canlarım bir bebek söz konusu daha yaeni toplamaya başlandı haberiniz ola dilerim rabbimden yaradan tez amanda nasip etsin evlat sevgisini bizlere işşallah oglumuzu yaradan şifa versin işşallah ameliyatı başarılı geçer

nerde bu devlet nerde bu millet hey uyanın

paşam çok geçmiş olsun. Kapağı eğri olan yok ama kapağı olmayan vardı ona da suni kapak takmışlardı, çok yakınım değildi. Kontrollere gittiği sürece sorun olmayacaktır. Sigaradan uzak durması lazım.
Mesela alakasız ama benim kuzen kalbi delik doğdu. Neyse büyüdü, hatta beraber büyüdük. Doktorlar büyüyünce ameliyat ederiz dediler, ettiler. Evlendi. Doktorlar bebek düşünmeyeceksin kalırsın doğururken bu kapakla dediler, peki dedi, bilmeden hamile kaldı, riskli dediler, doktor değiştirdiler bir kaç tane, öyleydi böyleydi derken sezaryenle doğrudu, bi daha olmayacak dediler bebek, üstüne 1 dış gebelik ardından 1 tane daha doğurdu. Hep bi acabası var ama kalbi onu hiç zorlamadı. Tevekkülü elden bırakmamak lazım.Benim anağılım vardı 180 kilo, en iyi doktorlara baktırdık, kadında şeker ve kolesterol yoktu. Ve tedavi edemiyorlardı. Hormonları da iyiydi. Bi de 78 yaşına kadar ağzına diş fırçası dahi sürmemişti ama ailede tek çürüksüz ve dolgusuz ve kokmayan ağız onundu.
Tıp bi yere kadar. Sakın canınızı sıkmayın. Ne ise gereken yapılır. KAlp kendini hissettirmiş biraz o kadar. Yaşı da genç vücudu direnir zaten. Üzülme güzel paşam.

günaydın kızlarr mutlu haftalar herkese

günaydın nazlım iyi haftalar canım.

kızlarrrr günaydınnn :)))

günaydın canım

günaydın arkadaşlar gülücüklerle dolu bir hafta diliyorum herkese:)

günaydın canım, yüzünde gülücükler eksik olmasın

günaydın canım, aynen aynen ben de çalıştım. Artık çalışmıyorum. 18 Ocağı beklemekteyim. Yumurtlamam 4 Ocaktı, 30Aralık,1 Ocak ve 4 Ocakta çalıştık. Haftada en fazla 3 diolar kalite düşmesin diye ona göre.:)

günaydın herkeseeee...

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…