Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

destegin için sagol bebem bu arada diyete girdim ben işşallahta vericem bu kiloları bebem bebegim için şart neyse işlerim çok ben çıkıyorum daha kahvaltı yapıcam evi toplucam dualarım tespihlerim var çok işim var çokakşama anca biter öpüyorum seni

sezeryanla doğum yapmıştım kızım doğduktan 12 saat sonra gitti. çok kötü bir süreç geçirdim. şimdi doktor hamile kalmama müsade etti .yeni bi umut .artık hayal kurmak istiyorum..

sezeryanla doğum yapmıştım kızım doğduktan 12 saat sonra gitti. çok kötü bir süreç geçirdim. şimdi doktor hamile kalmama müsade etti .yeni bi umut .artık hayal kurmak istiyorum..

slm canım allahım sabır versin ne zaman dogum yaptın kaç ay oldu bende sezeryanlıyımda ondan sordum

yumurtlamayi nasip tespit ettin cnm keske 4 ocaktan sonrada calissaydin neyse kac gun oldu geceli ins hemen kalirsin cnm
bnmde silik cizgi cikti yarin gulen yuz cikar buyuk ihtimal yada 15. gun bakalim aynen deavm edicem bu sefer siki takip ediyorum gidakliycam bakalim eger yarin gorursem gulen yuz carsamba ve persembe catlayacak buyuk ihtimal

cnm çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamnda kolların dolar :))

yaaa bende öle yapmaya çalışıyorum ama olmuyooo cumagününü bekliyorum kısmet bakalım :))

Canım büyük geçmiş olsun. Her işte bir hayır vardır. Veren de alan da O. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun.

Gelen salgılardan anlayabiliyorsun gerçi bu yöntemi ben ilk defa denedim. Yumurtlama arefesinden yumurtlama bitene kadar yumurta akı kıvamında akıntı geliyor. Ordan anlayabilirsin riskli günleri. Denedim bu ay ve tam aynen öle oldu. 1iyle 4ü arası geldi bu akıntı ama rekoru 3ünde geldi. Zaten 28 gün benim döngüm ondan da 4 ocağı teyid etmiş oldum. Haftaya herşey açığa çıkacak. Belki bu hafta sonuna doğru kana bakarım ama bekleyeceğim 18ine kadar galiba.

hayırlı havadıslerını beklıyoruz cnm

adetimin 21.günündeyim.
ama bugün başım çok döndü ve 3 gündür kokulardan hafif rahatsız olma var daha çok erken kesin psikolojik..
gerçi ben 1 hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum onun etkiside olabilir belki...

Hayatım hiç belli olmaz. 5 gün daha devam ederse dooooğğğru kan tahliline.

kızlarrrr günaydınnnn ben regl oldum yaaaa (( artık kısmet şubata (( nazlımmm ben bu ay soğan kürü kesin yapcam senin şu çörekotlu şeyide (

kızlarrrr günaydınnnn ben regl oldum yaaaa (( artık kısmet şubata (( nazlımmm ben bu ay soğan kürü kesin yapcam senin şu çörekotlu şeyide (

günaydın canım yeni ay yeni umut inş.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

yasemin canım günaydın nasılsın? yazıların kısaldı artık yoğun mu çalışıyorsun moralin nasıl kuzum?

günaydın kızlar:)))

günaydın nazlım :)

müge naber kuzum yaa nasıl gidio

günaydın canım yeni ay yeni umut inş.

yasemin canım günaydın nasılsın? yazıların kısaldı artık yoğun mu çalışıyorsun moralin nasıl kuzum?

günaydın kızlar:)))
kuzum benim iyiyim şükür sen nasılsın ya yıl sonu olduundan hesap kitap işleri çoğladı yoğunlaştı felaket bugün biraz daha rahatım işim çok yine ama yaycam bugün çok uykum var canım çalışmalar start aldı işte uğraşıos allah hayırlısını versin sen napıosun

günaydın canım iyi gidiyo koyverdim gitti bu ay arada aklıma gelsede savuşturuyorum hemen. elimdekilere şükrediyorum sadece yorgunum çok. sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar :)

günaydın kuzumn hayırlısı osun inşallah yap çörek otu bal tarçınla hamile kalan bi sürü insan var valla okudum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…