paşam çok geçmiş olsun. Kapağı eğri olan yok ama kapağı olmayan vardı ona da suni kapak takmışlardı, çok yakınım değildi. Kontrollere gittiği sürece sorun olmayacaktır. Sigaradan uzak durması lazım.
Mesela alakasız ama benim kuzen kalbi delik doğdu. Neyse büyüdü, hatta beraber büyüdük. Doktorlar büyüyünce ameliyat ederiz dediler, ettiler. Evlendi. Doktorlar bebek düşünmeyeceksin kalırsın doğururken bu kapakla dediler, peki dedi, bilmeden hamile kaldı, riskli dediler, doktor değiştirdiler bir kaç tane, öyleydi böyleydi derken sezaryenle doğrudu, bi daha olmayacak dediler bebek, üstüne 1 dış gebelik ardından 1 tane daha doğurdu. Hep bi acabası var ama kalbi onu hiç zorlamadı. Tevekkülü elden bırakmamak lazım.benim anağılım vardı 180 kilo, en iyi doktorlara baktırdık, kadında şeker ve kolesterol yoktu. Ve tedavi edemiyorlardı. Hormonları da iyiydi. Bi de 78 yaşına kadar ağzına diş fırçası dahi sürmemişti ama ailede tek çürüksüz ve dolgusuz ve kokmayan ağız onundu.
Tıp bi yere kadar. Sakın canınızı sıkmayın. Ne ise gereken yapılır. Kalp kendini hissettirmiş biraz o kadar. Yaşı da genç vücudu direnir zaten. üzülme güzel paşam.
sezeryanla doğum yapmıştım kızım doğduktan 12 saat sonra gitti. çok kötü bir süreç geçirdim. şimdi doktor hamile kalmama müsade etti .yeni bi umut .artık hayal kurmak istiyorum..
yumurtlamayi nasip tespit ettin cnm keske 4 ocaktan sonrada calissaydin neyse kac gun oldu geceli ins hemen kalirsin cnmgünaydın nazlımiyi haftalar canım.
günaydın canım, aynen aynen ben de çalıştım. Artık çalışmıyorum. 18 Ocağı beklemekteyim. Yumurtlamam 4 Ocaktı, 30Aralık,1 Ocak ve 4 Ocakta çalıştık. Haftada en fazla 3 diolar kalite düşmesin diye ona göre.:)
cnm hoşgeldinn :)) hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah güzel şeyler yaşarız göbüşlerimiz dolar :))
günaydın bidenem bendee net olmamakla birlikte az az kasıklarımda ağrı var , çok az akıntım var , ve çok azda gögüs uçlarım acıyo bunlar bi belirti mi???
QUOTE]amin guzelim aminnnnnnnnn
canim ins oledir de belirtilere takilmamak gerekir diye dusunuyorum en guzeli regl gununu beklemek bnce
sezeryanla doğum yapmıştım kızım doğduktan 12 saat sonra gitti. çok kötü bir süreç geçirdim. şimdi doktor hamile kalmama müsade etti .yeni bi umut .artık hayal kurmak istiyorum..
cnm çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamnda kolların dolar :))sezeryanla doğum yapmıştım kızım doğduktan 12 saat sonra gitti. çok kötü bir süreç geçirdim. şimdi doktor hamile kalmama müsade etti .yeni bi umut .artık hayal kurmak istiyorum..
yumurtlamayi nasip tespit ettin cnm keske 4 ocaktan sonrada calissaydin neyse kac gun oldu geceli ins hemen kalirsin cnm
bnmde silik cizgi cikti yarin gulen yuz cikar buyuk ihtimal yada 15. gun bakalim aynen deavm edicem bu sefer siki takip ediyorum gidakliycam bakalim eger yarin gorursem gulen yuz carsamba ve persembe catlayacak buyuk ihtimal
amin guzelim aminnnnnnnnn
canim ins oledir de belirtilere takilmamak gerekir diye dusunuyorum en guzeli regl gununu beklemek bnce
yumurtlamayi nasip tespit ettin cnm keske 4 ocaktan sonrada calissaydin neyse kac gun oldu geceli ins hemen kalirsin cnm
bnmde silik cizgi cikti yarin gulen yuz cikar buyuk ihtimal yada 15. gun bakalim aynen deavm edicem bu sefer siki takip ediyorum gidakliycam bakalim eger yarin gorursem gulen yuz carsamba ve persembe catlayacak buyuk ihtimal
gelen salgılardan anlayabiliyorsun gerçi bu yöntemi ben ilk defa denedim. Yumurtlama arefesinden yumurtlama bitene kadar yumurta akı kıvamında akıntı geliyor. Ordan anlayabilirsin riskli günleri. Denedim bu ay ve tam aynen öle oldu. 1iyle 4ü arası geldi bu akıntı ama rekoru 3ünde geldi. Zaten 28 gün benim döngüm ondan da 4 ocağı teyid etmiş oldum. Haftaya herşey açığa çıkacak. Belki bu hafta sonuna doğru kana bakarım ama bekleyeceğim 18ine kadar galiba.
adetimin 21.günündeyim.
ama bugün başım çok döndü ve 3 gündür kokulardan hafif rahatsız olma var daha çok erken kesin psikolojik..
gerçi ben 1 hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum onun etkiside olabilir belki...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
kızlarrrr günaydınnnn ben regl oldum yaaaa(( artık kısmet şubata (( nazlımmm ben bu ay soğan kürü kesin yapcam senin şu çörekotlu şeyide (
günaydın nazlım :)
kuzum benim iyiyim şükür sen nasılsın ya yıl sonu olduundan hesap kitap işleri çoğladı yoğunlaştı felaket bugün biraz daha rahatım işim çok yine ama yaycam bugün çok uykum var canım çalışmalar start aldı işte uğraşıos allah hayırlısını versin sen napıosungünaydın canım yeni ay yeni umut inş.
yasemin canım günaydın nasılsın? yazıların kısaldı artık yoğun mu çalışıyorsun moralin nasıl kuzum?
günaydın kızlar:)))
kızlarrrr günaydınnnn ben regl oldum yaaaa(( artık kısmet şubata (( nazlımmm ben bu ay soğan kürü kesin yapcam senin şu çörekotlu şeyide (
günaydın kızlar:)))
müge naber kuzum yaa nasıl gidio
kuzum benim iyiyim şükür sen nasılsın ya yıl sonu olduundan hesap kitap işleri çoğladı yoğunlaştı felaket bugün biraz daha rahatım işim çok yine ama yaycam bugün çok uykum var canım çalışmalar start aldı işte uğraşıos allah hayırlısını versin sen napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?