günaydın canım iyi gidiyo koyverdim gitti bu ay arada aklıma gelsede savuşturuyorum hemen. elimdekilere şükrediyorum sadece yorgunum çok. sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar :)
valla iyi gidio şimdilik eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdimya sürekli istekli maşallah benimde işime gelio açıkcası:)dün misafirlerim vardı valla 1 de gittiler o saaten sonra bile oldu çok emek harcıos gelse velet artık kurban olsun anası ona bu kafa rahatlıınla inşallah gelir bebeğin kuzum
inşallah cnm yaaa hakkımızda hayırlısı :))günaydın canım yeni ay yeni umut inş.
yasemin canım günaydın nasılsın? yazıların kısaldı artık yoğun mu çalışıyorsun moralin nasıl kuzum?
günaydın kızlar:)))
inşallah cnmmm :))) hepimizin olur inşallah :))sağlık olsun canım. daha vakti değil demek ki. Şubat senin ayın olsun o zaman hem kısa çabuk geçer:)
günaydın canım...
günaydın cicim...
yapcam valla bu ay kaçışı yok soğan kürü bilene yapcam zaten önümüzdeki hafta doktorada gitcem bi baksın bakalım ne var ne yok :))günaydın kuzumn hayırlısı osun inşallah yap çörek otu bal tarçınla hamile kalan bi sürü insan var valla okudum çok
valla iyi gidio şimdilik eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdimya sürekli istekli maşallah benimde işime gelio açıkcası:)dün misafirlerim vardı valla 1 de gittiler o saaten sonra bile oldu çok emek harcıos gelse velet artık kurban olsun anası ona bu kafa rahatlıınla inşallah gelir bebeğin kuzum
hayırlısı canım ya hepimiz için... benim gücüm yok uğraşmaya bu ay saldım. hadi bakalım şu pekmezin faydasını görürsün inşallah canım...
canım ben ilaç kullanmaktan nefret eden bi insanım zaten grip olsamda kullanmam bitkisel çözümler üretirim hemen bu yüzden inanıorum bitkilerin şifasına inşallah bizlere şifa olur bitkiler adetin 2.günü başlıosun çörek otu bal tarçına 12.gün akaşm bitiriosun kuzuminşallah cnm yaaa hakkımızda hayırlısı :))
inşallah cnmmm :))) hepimizin olur inşallah :))
yapcam valla bu ay kaçışı yok soğan kürü bilene yapcam zaten önümüzdeki hafta doktorada gitcem bi baksın bakalım ne var ne yok :))
ohhhh süpper valla hemen alıyorum keçiboynuzu bekmezi :)) inşallah bu ay kelir kuzucun bitanem :))
ya salınca oluyo diolar ama inşallah sendede bu gerçekleşir canım
canım ben ilaç kullanmaktan nefret eden bi insanım zaten grip olsamda kullanmam bitkisel çözümler üretirim hemen bu yüzden inanıorum bitkilerin şifasına inşallah bizlere şifa olur bitkiler adetin 2.günü başlıosun çörek otu bal tarçına 12.gün akaşm bitiriosun kuzum
hımmmmm yarın başlamam lazım ozamn nasıl yapıcam bana tam tarif edermisin cnm hergün ayrıcamı hazırlıcam yoksa hazırlayıp hergün 1 kaşıkmı yicem ???
canım ben göz kararıo yaptım bi kase balın içine 1 yemek kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı çörek otu koydum hergün hazırlamadım valla kasem daha bitmedi bu akşam biter sanırım ben hazırlayıp hergün bi kaşık yedim sen bu akşam hazırla sabah işe giderken ye bi tatlı kaşoığı akşam eve gelincede ye eşine de keçi boynuzu pekmezi yedir kuzum buda çok faydalıymış sperm kalitesini hızını sayısını çoğaltmada
kızlar semradan ses yok yine nerlerde bu kız ne zaman girdi en son
destegin için sagol bebem bu arada diyete girdim benişşallahta vericem bu kiloları bebem bebegim için şart neyse işlerim çok ben çıkıyorum daha kahvaltı yapıcam evi toplucam dualarım tespihlerim var çok işim var çok akşama anca biter öpüyorum seni
yumurtlama günlerinden önce bırakmak lazımmış canım bebeiş olursa ne olur ne olmaz diye ben bu akşam bırakcam vedalaşcas umarım önümüzdeki ay görüşmeyiz:)kocan keçi boynuzunu süreklli yiyebilir ona bıraktırma ben akşamları tıkıom valla ağzına pek beğenmiyo paşamız tadınınotlarımı aldım akşam alışverişe gidiyoruzz :)) peki bişi dicem nie 12 gün ??? Bende merak etttim şimdi bi bakim nezamn girmiş
yumurtlama günlerinden önce bırakmak lazımmış canım bebeiş olursa ne olur ne olmaz diye ben bu akşam bırakcam vedalaşcas umarım önümüzdeki ay görüşmeyiz:)kocan keçi boynuzunu süreklli yiyebilir ona bıraktırma ben akşamları tıkıom valla ağzına pek beğenmiyo paşamız tadını
hımmm ben kocişi aradım akşam alışveriş yapıyoz şunları şunları alıcaz dedim tamam ne gerekiyosa yerim ben dedi ona tadı farletmez yarıyo der yeter hemen yer :)) sadece bi kaçgün sonra yemege başlıyım dedi şuanda kullanıma kapalı oldugum için :)))
hemen etkisini göstermio kuzum merak etme enişteye başlat sen anca :)zaten istek olayından çok sperm kalitesi için yicek başlasın oda sende ay hadi hayırlısı kuzum hee bide ben günde 4 tane kuru incir yiyorum
kızlarrrr günaydınnnn ben regl oldum yaaaa(( artık kısmet şubata (( nazlımmm ben bu ay soğan kürü kesin yapcam senin şu çörekotlu şeyide (
yeni ay yeni umut şekerim...ben soğan kürü yapamam valla ama bal-çörek otu-tarçın kulağa hoş gelio
slm canlar nasılsınız bzm pc bozuldu tamirde hala daha gelmedi şimdide annemden yazıyorum mrk etmeyn diye szler nasılsınız bi yaramazlık yok dimi semra nasıl oldu
canım ben göz kararıo yaptım bi kase balın içine 1 yemek kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı çörek otu koydum hergün hazırlamadım valla kasem daha bitmedi bu akşam biter sanırım ben hazırlayıp hergün bi kaşık yedim sen bu akşam hazırla sabah işe giderken ye bi tatlı kaşoığı akşam eve gelincede ye eşine de keçi boynuzu pekmezi yedir kuzum buda çok faydalıymış sperm kalitesini hızını sayısını çoğaltmada
kızlar semradan ses yok yine nerlerde bu kız ne zaman girdi en son
kızlar kusura bakmayın gıremedım ıkı gundur tayzem geldı yardım ıcın bıde komsular geldı ıkı gundur ınanılmaz bır bel agrısı cekıyorumm egılemıyorum uzun sure oturamıyorum yatmaktan her yerım kotu oldu cumartesı doktora gıttım bazı testler verdı bugun sonucu gostermeye gıttım bebek super dedı ama hala kanama var ıyıce psıkolojım bozuldu artıkk doktor baktı bı yerler gosterdı burlardada kanama olursa bebek rıske gırer dedı cok korkuyorum yatıyorum sureklı ve devamda edecegımmm yatmaya agzımdan burnumdan sabahları kan gelıodu onun ıcınde doktora gıttım oda bebekten kaynaklanıomus bı yerı durdursam dıger yer kanıo vallahaftaya yıne kontrol var ıns o zaman aa kanama bıter yaa
sizler nasılsınız kılzar ne var yok
kızlar kusura bakmayın gıremedım ıkı gundur tayzem geldı yardım ıcın bıde komsular geldı ıkı gundur ınanılmaz bır bel agrısı cekıyorumm egılemıyorum uzun sure oturamıyorum yatmaktan her yerım kotu oldu cumartesı doktora gıttım bazı testler verdı bugun sonucu gostermeye gıttım bebek super dedı ama hala kanama var ıyıce psıkolojım bozuldu artıkk doktor baktı bı yerler gosterdı burlardada kanama olursa bebek rıske gırer dedı cok korkuyorum yatıyorum sureklı ve devamda edecegımmm yatmaya agzımdan burnumdan sabahları kan gelıodu onun ıcınde doktora gıttım oda bebekten kaynaklanıomus bı yerı durdursam dıger yer kanıo vallahaftaya yıne kontrol var ıns o zaman aa kanama bıter yaa
ben aldım cnm bal çörekotu tarçın karışımını bugün itibariyle yemege başladım :))) soğanıda yapcam inşallah üşenmezsen :)) evet cnm yeni ay yeni umut :))yeni ay yeni umut şekerim...ben soğan kürü yapamam valla ama bal-çörek otu-tarçın kulağa hoş gelio
cnm benimm çok dikkat et kendine lütfen bak bebiş sağlıklıymış ne güzell sen yatmaya devam et allahın izniyle sağlıklı sıhatli gelicek :)) ara ara haberdar et kendinden bizi merak ediyoruz olurmu bidenem :))kızlar kusura bakmayın gıremedım ıkı gundur tayzem geldı yardım ıcın bıde komsular geldı ıkı gundur ınanılmaz bır bel agrısı cekıyorumm egılemıyorum uzun sure oturamıyorum yatmaktan her yerım kotu oldu cumartesı doktora gıttım bazı testler verdı bugun sonucu gostermeye gıttım bebek super dedı ama hala kanama var ıyıce psıkolojım bozuldu artıkk doktor baktı bı yerler gosterdı burlardada kanama olursa bebek rıske gırer dedı cok korkuyorum yatıyorum sureklı ve devamda edecegımmm yatmaya agzımdan burnumdan sabahları kan gelıodu onun ıcınde doktora gıttım oda bebekten kaynaklanıomus bı yerı durdursam dıger yer kanıo vallahaftaya yıne kontrol var ıns o zaman aa kanama bıter yaa
bu oğlan pek nazlı şakacı çıktı rabbime meanet olun kuzum sağ salim kucağına al inşallahhh
bu arada cinsiyeti de tahmin ettim yine farkındaysan:)4 de 4 yaptım :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?