müge naber kuzum yaa nasıl gidio
kuzum benim iyiyim şükür sen nasılsın ya yıl sonu olduundan hesap kitap işleri çoğladı yoğunlaştı felaket bugün biraz daha rahatım işim çok yine ama yaycam bugün çok uykum var canım çalışmalar start aldı işte uğraşıos allah hayırlısını versin sen napıosun
kızlar kusura bakmayın gıremedım ıkı gundur tayzem geldı yardım ıcın bıde komsular geldı ıkı gundur ınanılmaz bır bel agrısı cekıyorumm egılemıyorum uzun sure oturamıyorum yatmaktan her yerım kotu oldu cumartesı doktora gıttım bazı testler verdı bugun sonucu gostermeye gıttım bebek super dedı ama hala kanama var ıyıce psıkolojım bozuldu artıkk doktor baktı bı yerler gosterdı burlardada kanama olursa bebek rıske gırer dedı cok korkuyorum yatıyorum sureklı ve devamda edecegımmm yatmaya agzımdan burnumdan sabahları kan gelıodu onun ıcınde doktora gıttım oda bebekten kaynaklanıomus bı yerı durdursam dıger yer kanıo vallahaftaya yıne kontrol var ıns o zaman aa kanama bıter yaa
sizler nasılsınız kılzar ne var yok
hepininze güzel bir gün diliyorum kızlar
ben aldım cnm bal çörekotu tarçın karışımını bugün itibariyle yemege başladım :))) soğanıda yapcam inşallah üşenmezsen :)) evet cnm yeni ay yeni umut :))
cnm benimm çok dikkat et kendine lütfen bak bebiş sağlıklıymış ne güzell sen yatmaya devam et allahın izniyle sağlıklı sıhatli gelicek :)) ara ara haberdar et kendinden bizi merak ediyoruz olurmu bidenem :))
günaydın cnmm :)) nazlımm ben başladım dün akşam hepsini aldım karıştırdım sabah akşammı yicemm yaaa balla çörekotu iyide içine tarçın girince acayip bişi oldu zor yiyom valla ama yılmak yok :)) yaaa şu soğanı yapsammı diyorum sen ne diyosun ??
bu ay çizelgen yok takip zor oldu ne kadar kaldı hadi hayırlısı bakalım umarım gzüel haberlerini alırız canım uykusuz kalmaya razıyım kuzum umrumda diil yeterki gelsin evladmgünaydın kızlar:)
sağol kuzum bende iyiyim kolay gelsin sana bende yoğunum bugünlerde, bende dedim bu kızın hiç sesi çıkmadı morali falan mı bozuk diye aklıma geldi ama değilmiş. oy benim kuzum uykusuz mu kalmış neyse sonunda inş. güzel bir bebiş gelirde değer herşeye:) benimde bata az kaldı onu bekliyorum canım. eşime keçi boynuzu pekmezi aldım içiriyorum ama benimki de tadını beğenmedi bir iki gündür kaçamak yaptı:)
canım iyi olmanıza sevindim allahın izniyle bişeycikler olmayacak inş. rabbim sizi korusun kuzum sende dinlen hiç ayağa kalkma güzel haberlerini bekliyoz kuzum
ay ınss yaaa ıkı gundur dınlenemedım canım ama bugun ıns dınlencemmmgünaydın kızlar:)
sağol kuzum bende iyiyim kolay gelsin sana bende yoğunum bugünlerde, bende dedim bu kızın hiç sesi çıkmadı morali falan mı bozuk diye aklıma geldi ama değilmiş. oy benim kuzum uykusuz mu kalmış neyse sonunda inş. güzel bir bebiş gelirde değer herşeye:) benimde bata az kaldı onu bekliyorum canım. eşime keçi boynuzu pekmezi aldım içiriyorum ama benimki de tadını beğenmedi bir iki gündür kaçamak yaptı:)
canım iyi olmanıza sevindim allahın izniyle bişeycikler olmayacak inş. rabbim sizi korusun kuzum sende dinlen hiç ayağa kalkma güzel haberlerini bekliyoz kuzum
tek duam o zaten canım benım cok sagolcanım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve moralini yüksek tut bütün dualarım seninle dilerim bebeğini sağsalim kucağına alırsın
dımı yaaa tahmıncı nazlımmm süpersınnnnbu oğlan pek nazlı şakacı çıktı rabbime meanet olun kuzum sağ salim kucağına al inşallahhh
bu arada cinsiyeti de tahmin ettim yine farkındaysan:)4 de 4 yaptım :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben aldım cnm bal çörekotu tarçın karışımını bugün itibariyle yemege başladım :))) soğanıda yapcam inşallah üşenmezsen :)) evet cnm yeni ay yeni umut :))
cnm benimm çok dikkat et kendine lütfen bak bebiş sağlıklıymış ne güzell sen yatmaya devam et allahın izniyle sağlıklı sıhatli gelicek :)) ara ara haberdar et kendinden bizi merak ediyoruz olurmu bidenem :))
günaydın cnmm :)) nazlımm ben başladım dün akşam hepsini aldım karıştırdım sabah akşammı yicemm yaaa balla çörekotu iyide içine tarçın girince acayip bişi oldu zor yiyom valla ama yılmak yok :)) yaaa şu soğanı yapsammı diyorum sen ne diyosun ??
yaaa katlancaz artık yapcak bişi yok :)) yaaa ben tokken yemiştim aç yiyim ozamn :)))kuzum valla tadını bende pek beğenmiorum ama şifa niyetine yiyom ya soğan kürünü ben sırf kokusundan dolayı yapmadım oda faydalı bişi ama ben dayanamam diye yapmadım hadi bakalım yediin içtiin şifa olsun inşallah sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ben açken
bu ay çizelgen yok takip zor oldu ne kadar kaldı hadi hayırlısı bakalım umarım gzüel haberlerini alırız canım uykusuz kalmaya razıyım kuzum umrumda diil yeterki gelsin evladm
ay ınss yaaa ıkı gundur dınlenemedım canım ama bugun ıns dınlencemmm
tek duam o zaten canım benım cok sagol
dımı yaaa tahmıncı nazlımmm süpersınnnn
ya ıkı gundur cok gelen oldu ondan acamadım hastahaneye gıttım geldım derken yatıo mısafır geldııı bana bu arada ondan yanı
kuzum valla tadını bende pek beğenmiorum ama şifa niyetine yiyom ya soğan kürünü ben sırf kokusundan dolayı yapmadım oda faydalı bişi ama ben dayanamam diye yapmadım hadi bakalım yediin içtiin şifa olsun inşallah sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ben açken
bu ay çizelgen yok takip zor oldu ne kadar kaldı hadi hayırlısı bakalım umarım gzüel haberlerini alırız canım uykusuz kalmaya razıyım kuzum umrumda diil yeterki gelsin evladm
kızlaaaaar bn geldiiim szler nerdesiniiz
saol ılgımcım daha iyiyim brz sıkıntımız war bzm pztsi dra gittim çok kıkntım wardı su gibi korktum bide adet sancısı oluyodu dr muayene etti alttan açıklık fln warmı diye çok şükür yokmuş ama iltihap warmışfitil werdi onu kullanıyorum bakalım işlhh atlatırımm
saol ılgımcım daha iyiyim brz sıkıntımız war bzm pztsi dra gittim çok kıkntım wardı su gibi korktum bide adet sancısı oluyodu dr muayene etti alttan açıklık fln warmı diye çok şükür yokmuş ama iltihap warmışfitil werdi onu kullanıyorum bakalım işlhh atlatırımm
pff saat 2,30 oldu uyuyamıyorum(( doğumumuz en geç 8 şubatmış.. biraz erken alcakmış dr böbreklerimden dolayı..
25 ,nde gel kesin tarih vercem dedi... daha erken olur daha geç olmaz dedi.. bakalım en son tarihim 8i iştee :))
kızlar ben kaç gundur çok kotuyum, baskasına söylesem belki ayıplar beni anca sizle konusabilirimm(( ege de apar topar genel anesteziyle oldum sezeryanı salaga gittim anlıyacagınız ama bunda epidural olcak dedi dr gününüde bildiğim için çok korkuyorum.. düşünmemeye calışıyorum ama elimde değil, dün rüyamda beni uyusturmaya çalışıyolardı uyusmuyodum, sonra genel anestezi yapın dedim ne yaparlarsa yapsınlar uyutamıyolardı.. sakın kesmeyin uyanıgım diyodum beni dinlemiyolardı (( gündüz düşünmesem gece rüyamdan cıkıyo.. arkada egem var diye mi hamilelikten mi bilmiyorum psikolojim çok bozuk ( korkuyorum ben sanırım hemde çok ((
kızlar ben kaç gundur çok kotuyum, baskasına söylesem belki ayıplar beni anca sizle konusabilirimm(( ege de apar topar genel anesteziyle oldum sezeryanı salaga gittim anlıyacagınız ama bunda epidural olcak dedi dr gününüde bildiğim için çok korkuyorum.. düşünmemeye calışıyorum ama elimde değil, dün rüyamda beni uyusturmaya çalışıyolardı uyusmuyodum, sonra genel anestezi yapın dedim ne yaparlarsa yapsınlar uyutamıyolardı.. sakın kesmeyin uyanıgım diyodum beni dinlemiyolardı (( gündüz düşünmesem gece rüyamdan cıkıyo.. arkada egem var diye mi hamilelikten mi bilmiyorum psikolojim çok bozuk ( korkuyorum ben sanırım hemde çok ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?