Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlar:)

sağol kuzum bende iyiyim kolay gelsin sana bende yoğunum bugünlerde, bende dedim bu kızın hiç sesi çıkmadı morali falan mı bozuk diye aklıma geldi ama değilmiş. oy benim kuzum uykusuz mu kalmış neyse sonunda inş. güzel bir bebiş gelirde değer herşeye:) benimde bata az kaldı onu bekliyorum canım. eşime keçi boynuzu pekmezi aldım içiriyorum ama benimki de tadını beğenmedi bir iki gündür kaçamak yaptı:)

canım iyi olmanıza sevindim allahın izniyle bişeycikler olmayacak inş. rabbim sizi korusun kuzum sende dinlen hiç ayağa kalkma güzel haberlerini bekliyoz kuzum

kuzum valla tadını bende pek beğenmiorum ama şifa niyetine yiyom ya soğan kürünü ben sırf kokusundan dolayı yapmadım oda faydalı bişi ama ben dayanamam diye yapmadım hadi bakalım yediin içtiin şifa olsun inşallah sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ben açken

bu ay çizelgen yok takip zor oldu ne kadar kaldı hadi hayırlısı bakalım umarım gzüel haberlerini alırız canım uykusuz kalmaya razıyım kuzum umrumda diil yeterki gelsin evladm

ay ınss yaaa ıkı gundur dınlenemedım canım ama bugun ıns dınlencemmm
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve moralini yüksek tut bütün dualarım seninle dilerim bebeğini sağsalim kucağına alırsın
tek duam o zaten canım benım cok sagol
dımı yaaa tahmıncı nazlımmm süpersınnnn

ya ıkı gundur cok gelen oldu ondan acamadım hastahaneye gıttım geldım derken yatıo mısafır geldııı bana bu arada ondan yanı

yaaa katlancaz artık yapcak bişi yok :)) yaaa ben tokken yemiştim aç yiyim ozamn :)))

cnm benim sakın yorma kendini iyi oldu hafta bir iyiyim de sorun yok :))

ayın 15 inde bekliyorum hayırlısı kuzum

kızlaaaaar bn geldiiim szler nerdesiniiz

hg canım nasılsın bebiş nasıl?

saol ılgımcım daha iyiyim brz sıkıntımız war bzm pztsi dra gittim çok kıkntım wardı su gibi korktum bide adet sancısı oluyodu dr muayene etti alttan açıklık fln warmı diye çok şükür yokmuş ama iltihap warmış fitil werdi onu kullanıyorum bakalım işlhh atlatırımm

kuzum sıkma canını bişeycik olmaz hemen ftille gider iltihap paşam nasıl tekmelemeye başladımı bakim

cnm çok geçmiş olsun sıkma canını bak önemli bişi diil demekki fitille geçtiğine göre hiç bişecik olmaz cnm kuzuna merak etme sen :))

pff saat 2,30 oldu uyuyamıyorum (( doğumumuz en geç 8 şubatmış.. biraz erken alcakmış dr böbreklerimden dolayı..

25 ,nde gel kesin tarih vercem dedi... daha erken olur daha geç olmaz dedi.. bakalım en son tarihim 8i iştee :))

kızlar ben kaç gundur çok kotuyum, baskasına söylesem belki ayıplar beni anca sizle konusabilirimm (( ege de apar topar genel anesteziyle oldum sezeryanı salaga gittim anlıyacagınız ama bunda epidural olcak dedi dr gününüde bildiğim için çok korkuyorum.. düşünmemeye calışıyorum ama elimde değil, dün rüyamda beni uyusturmaya çalışıyolardı uyusmuyodum, sonra genel anestezi yapın dedim ne yaparlarsa yapsınlar uyutamıyolardı.. sakın kesmeyin uyanıgım diyodum beni dinlemiyolardı (( gündüz düşünmesem gece rüyamdan cıkıyo.. arkada egem var diye mi hamilelikten mi bilmiyorum psikolojim çok bozuk ( korkuyorum ben sanırım hemde çok ((

merhaba alin84,öncelikle bebegın için MASALLAH SUPHANALLAH demek istiyorum .. hayırlısıyla dogumunda kolay gecsın ınsallah..kollarına alman dileğiyle..

bende senın gibi uyuyamadım biraz içim buruk kalbım ağlamaklı eger ben bebegımı kaybetmeseydım bugun dogum yapacaktım cunku ((( bogazım dugum dugum.. isyan etmıyorum hayırlısı buymus dıyorum ama işte içimden bi ses dusmeseydı sımdı kollarımda olcaktı dıyorum miss kokusunu içime cekecektım dıyorum..nasip kısmet...

1aydan az kalmıs doğumuna senın adına çok sevındım.. nazlım,yasemın,nazda hamiş takvvımlerınden anladıgım kadarıyla onların hamılelıklerıde saglıklı gecsın ınsallah...

benim içinde dua edin nolur..

saframda 2.5cmlık tası erıtmeye calısıyoruz cunku pinti kocam beni ameliyat ettirmioo ... durmadan siyah turp yıyıp duruyorum,tası erıtıyormus dıyorlar ,arada benı ınletecek derecede sancılarım oluyor umarım tas erıdıgı için bende sancı yapıyordur ne dıyım..

bende kardesıme geldim.. bide izmirde olan arkadaslaea seslenıyorum iyi bir kadın dogum doktoru ve hastane ismi varmı.. çiğli-menemen-şemikler tarafıda olabılır..

şemıklerde metropol hastanesı ile,çiğlide kordon hast. var iyimi sizce..duyan varmı

daha önce menemende sada hast. raziye hanıma gıttım hiç memnun kalmadım söyle memnun kalmadım aramızda ıletısım kopuklugu oldu.. ben kadına daha önce dusuk yaptıgımı anlatıyorum ağlayarak,kadın karsımda kahkahlarla guluyor tek dusuk yapan sen değilsin eee dıyorrr ..gelde sınırrrr olmaaaaa sımdı... sonra kayganlastırıcı yazabılırsenız yazın dedım kadın bana mantar ilacı yazıp eczaneye gonderdi bunun gibi seyler yani..bidaha o kadına gıtmek istemıyorum..
illa kadın olcak dıye bı sartımda yok kadın erkek hiç farketmez yeterki alanında iyi olsun..

kendınıze ve bebeklerınıze çok iyi bakın ,iyi geceler...

günaydın kızlar:)

çok geçmiş olsun yoncacım çok şükür iyimişsiniz rahat ol kalbini ferah tut kuzum.

maşallah çok tatlı inş. sağlıkla rabbim kollarına almayı nasip etsin

alincim az kalmış kuzum sağlık olsun dualarım seninle kuzum ece bebişin fotolarınıda yüklersin teyzeleri görsün

canım rabbim yardımcın olsun kalbini ferah tutmaya çalış herşey güzel olacak inş. bu kabuslar yerini tatlı talı gülüşlere bırakır umarım duygularını fazla anlayamıyorum ama doktoruna güven rabbim yardımcın olcak kuzum inş. ege de kardeşini görecek sağsağlim rabbim ikinizide kavuştursun inş.

kuzum benim güzelliğe bak şu ece hanımın korkman çok normal canım bunu hiç yaşamayanda bi kez yaşayanda korkar bence sadece sonunda kucağına gelecek olan güzel hanımafendiyi düşün :)bu sana iyi gelir umarım allaha emanet olun inşallahh

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar özncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürler....
alinim cnm korkman çok normal gün yaklaştıkçada artacak korkuların takii bebeğini görene kdr ama kndini önce allaha snr druna emanet ediceksin başka çaresi yok okdr kolay oluyomuşki gör bak snr bze anlatıcaksın hmncik eceyi wericekler kucağına allahın izniyle...
kaswetlii ne zmndır gözükmüyoodun yaaa mrk ediyoduk seni çok geçmiş olsun cnmm walla çiğliideli kordon kliniği bnde duydum çok ii diyolar ama gitmadim hiç izmirliyim ama o tarafları hiç bilmem cnm yanlış yönlendirmekte istememe allah sanada acil şifalar wersin işlhhh
ee kızlar nasılsınız bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…