kızlar hepınıze gunaydın nasılsınız
alıncımmmmmmmmmmmmmmmm sneı cok ıı anlıyorum muhtemelen o zamanlarda bende ole olurum gecen gun bırden aklıma sey geldı basladım aglamaya aklın durur valla bebekler dogunca topuklarından kan alıyorlar ya ay suan bıle gozlerım sulandı ben ona nasıl dayanacagım dıye basladım aglamaya kokusunu duymadan elıme almadan daha nelerı dusunebılıyorum sımdıden boyleysem ılerde nasıl olurum bılmıyorum annelık bole bıseymıs demekkı cok yuce bı duygu ınsanı kendınden gecıren bı duygu sen hıc korkma sezaryan olede bolede en fazla yarım saat sonra prensesın kucagında olmus olacak onu bı kokladınmı hersey gerıde kalaverecek tamm
kasvetliiiiiiii nerelerdesın yaaa uzulme demek ıstemıyorum cunku bılıyorumkı yuregın yanıoo 9 haftalık bebekgımı dusunurken benım saclarım beyazladı dogsa sımdı altı aylık olacaktı hala gunlerını sayıyorum hayal edıyorum ama ne olursa olsun sonuc degısmıyor o yuzden kendıne ve esıne ıı bak olurmuuu
nazzzzzzzzzzzzzz canını sıkma akıntı olayları halledılebılıooo fıtılı ııce ıttın ama dımı
nazlım sen ne yapıosun dırmıt muge paşam ketenhelvam dumanımmm hepınızı cok ssevıyorummmm hepınızı
ewet cnmm atıyom 3 tane kaldı zaten sen nasılsın kanaman yok dimii
ayy cnmm bzde seni çok sewiyooos
kızlar ben kaç gundur çok kotuyum, baskasına söylesem belki ayıplar beni anca sizle konusabilirimm(( ege de apar topar genel anesteziyle oldum sezeryanı salaga gittim anlıyacagınız ama bunda epidural olcak dedi dr gününüde bildiğim için çok korkuyorum.. düşünmemeye calışıyorum ama elimde değil, dün rüyamda beni uyusturmaya çalışıyolardı uyusmuyodum, sonra genel anestezi yapın dedim ne yaparlarsa yapsınlar uyutamıyolardı.. sakın kesmeyin uyanıgım diyodum beni dinlemiyolardı (( gündüz düşünmesem gece rüyamdan cıkıyo.. arkada egem var diye mi hamilelikten mi bilmiyorum psikolojim çok bozuk ( korkuyorum ben sanırım hemde çok ((
alıncımmmmmmmmmmmmmmmm sneı cok ıı anlıyorum muhtemelen o zamanlarda bende ole olurum gecen gun bırden aklıma sey geldı basladım aglamaya aklın durur valla bebekler dogunca topuklarından kan alıyorlar ya ay suan bıle gozlerım sulandı ben ona nasıl dayanacagım dıye basladım aglamaya kokusunu duymadan elıme almadan daha nelerı dusunebılıyorum sımdıden boyleysem ılerde nasıl olurum bılmıyorum annelık bole bıseymıs demekkı cok yuce bı duygu ınsanı kendınden gecıren bı duygu sen hıc korkma sezaryan olede bolede en fazla yarım saat sonra prensesın kucagında olmus olacak onu bı kokladınmı hersey gerıde kalaverecek tamm
kasvetliiiiiiii nerelerdesın yaaa uzulme demek ıstemıyorum cunku bılıyorumkı yuregın yanıoo 9 haftalık bebekgımı dusunurken benım saclarım beyazladı dogsa sımdı altı aylık olacaktı hala gunlerını sayıyorum hayal edıyorum ama ne olursa olsun sonuc degısmıyor o yuzden kendıne ve esıne ıı bak olurmuuu
nazzzzzzzzzzzzzz canını sıkma akıntı olayları halledılebılıooo fıtılı ııce ıttın ama dımı
nazlım sen ne yapıosun dırmıt muge paşam ketenhelvam dumanımmm hepınızı cok ssevıyorummmm hepınızı
merhaba alin84,öncelikle bebegın için MASALLAH SUPHANALLAH demek istiyorum .. hayırlısıyla dogumunda kolay gecsın ınsallah..kollarına alman dileğiyle..
bende senın gibi uyuyamadım biraz içim buruk kalbım ağlamaklıeger ben bebegımı kaybetmeseydım bugun dogum yapacaktım cunku ((( bogazım dugum dugum.. isyan etmıyorum hayırlısı buymus dıyorum ama işte içimden bi ses dusmeseydı sımdı kollarımda olcaktı dıyorum miss kokusunu içime cekecektım dıyorum..nasip kısmet...
1aydan az kalmıs doğumuna senın adına çok sevındım.. nazlım,yasemın,nazda hamiş takvvımlerınden anladıgım kadarıyla onların hamılelıklerıde saglıklı gecsın ınsallah...
benim içinde dua edin nolur..
saframda 2.5cmlık tası erıtmeye calısıyoruz cunku pinti kocam beni ameliyat ettirmioo ... durmadan siyah turp yıyıp duruyorum,tası erıtıyormus dıyorlar ,arada benı ınletecek derecede sancılarım oluyor umarım tas erıdıgı için bende sancı yapıyordur ne dıyım..
bende kardesıme geldim.. bide izmirde olan arkadaslaea seslenıyorum iyi bir kadın dogum doktoru ve hastane ismi varmı.. çiğli-menemen-şemikler tarafıda olabılır..
şemıklerde metropol hastanesı ile,çiğlide kordon hast. var iyimi sizce..duyan varmı
daha önce menemende sada hast. raziye hanıma gıttım hiç memnun kalmadım söyle memnun kalmadım aramızda ıletısım kopuklugu oldu.. ben kadına daha önce dusuk yaptıgımı anlatıyorum ağlayarak,kadın karsımda kahkahlarla guluyor tek dusuk yapan sen değilsin eee dıyorrr ..gelde sınırrrr olmaaaaa sımdı... sonra kayganlastırıcı yazabılırsenız yazın dedım kadın bana mantar ilacı yazıp eczaneye gonderdi bunun gibi seyler yani..bidaha o kadına gıtmek istemıyorum..
illa kadın olcak dıye bı sartımda yok kadın erkek hiç farketmez yeterki alanında iyi olsun..
kendınıze ve bebeklerınıze çok iyi bakın ,iyi geceler...
günaydın kızlar:)
çok geçmiş olsun yoncacım çok şükür iyimişsiniz rahat ol kalbini ferah tut kuzum.
maşallah çok tatlı inş. sağlıkla rabbim kollarına almayı nasip etsin
alincim az kalmış kuzum sağlık olsun dualarım seninle kuzum ece bebişin fotolarınıda yüklersin teyzeleri görsün
canım rabbim yardımcın olsun kalbini ferah tutmaya çalış herşey güzel olacak inş. bu kabuslar yerini tatlı talı gülüşlere bırakır umarım duygularını fazla anlayamıyorum ama doktoruna güven rabbim yardımcın olcak kuzum inş. ege de kardeşini görecek sağsağlim rabbim ikinizide kavuştursun inş.
kuzum benim güzelliğe bak şu ece hanımın korkman çok normal canım bunu hiç yaşamayanda bi kez yaşayanda korkar bence sadece sonunda kucağına gelecek olan güzel hanımafendiyi düşün :)bu sana iyi gelir umarım allaha emanet olun inşallahh
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar özncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürler....
alinim cnm korkman çok normal gün yaklaştıkçada artacak korkuların takii bebeğini görene kdr ama kndini önce allaha snr druna emanet ediceksin başka çaresi yok okdr kolay oluyomuşki gör bak snr bze anlatıcaksın hmncik eceyi wericekler kucağına allahın izniyle...
kaswetlii ne zmndır gözükmüyoodun yaaa mrk ediyoduk seni çok geçmiş olsun cnmm walla çiğliideli kordon kliniği bnde duydum çok ii diyolar ama gitmadim hiç izmirliyim ama o tarafları hiç bilmem cnm yanlış yönlendirmekte istememe allah sanada acil şifalar wersin işlhhh
ee kızlar nasılsınız bakalım....
kanama suan yok ama ıcerıde var dedı doktor yanı her an baslayabılır bıde cok akıntım var ya ole bole degıl kanamayla basladı yoksa ben kupkuru ıdım hıc bısey yoktuuu
kızına maşallah.alin aynı duygular bendede var.kızımda genel anestezi olmuştu.şimdi büyük ihtimalle epiduralle olacak.bende salı günü dr gidicem sezeryan için gerekli tahliller yapılacakmış ve anestezi uzmanıyla görüştürecekmiş dr.artık kesin bir günde verir.ben 2 şubat istiyorum bakalım oluşum sabredecekmi.belki daha erkende alabilir göreceğiz salı günü
ben geldiiiiiiiim
bizde seniiiii çok sevindim şu kanama olayını atlatmana :)
slm canlarım giremiyordum yoğunluktan ama hep okudum geçmişisemroşum canım iyi olmana çok sevindim rabbim korusun sizi gökçemmm içini serin tut sonuçta bu senin ikinci doğumun rabbim yanında olsun ece prenses sağlığıyla gelsin kollarına yoncam sen nasılsın akıntılar hafifladimi dikkat canım kandine fazla üüşütme tubişşşşş yaseminnnnnnnnn nasıl gidiyor çalışmalar bakalım mirage paşammmmmm nasılsınızzzz kasvetli çok geçmiş olsun tatlım bende ayın 23de yeniden gidicem dra tsh hormonum için bana dua edin bu arada eşime çakşır suyu aldım bakalım sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş yarında iş görüşmem var sıkıldım bi yandanda evde oturmaktan en azından kafam fağılır çalışırsam hepinizi çookk öptümmmm
kızlar ben kaç gundur çok kotuyum, baskasına söylesem belki ayıplar beni anca sizle konusabilirimm(( ege de apar topar genel anesteziyle oldum sezeryanı salaga gittim anlıyacagınız ama bunda epidural olcak dedi dr gününüde bildiğim için çok korkuyorum.. düşünmemeye calışıyorum ama elimde değil, dün rüyamda beni uyusturmaya çalışıyolardı uyusmuyodum, sonra genel anestezi yapın dedim ne yaparlarsa yapsınlar uyutamıyolardı.. sakın kesmeyin uyanıgım diyodum beni dinlemiyolardı (( gündüz düşünmesem gece rüyamdan cıkıyo.. arkada egem var diye mi hamilelikten mi bilmiyorum psikolojim çok bozuk ( korkuyorum ben sanırım hemde çok ((
günaydın kızlaar gene kmse yook yasemiin napıyon cnmm çok çalışıyon herhlde be aralar bat ne zmn?
bebek çok sukurler olsun kı ııı canım ama ne bılım bu hafta hıc dınlenemedım mısafırım vardı yatamadım hıcc bugun tekrar yatmaya basladım ama kanamam yok cok sukurrrsemracım içte devam etse de kanamanın durması güzel. Hem ne kadar kanama olursa olsun bebek iyiyse hiiiiiiiiiiiiç sorun değil.
nazcım geçmiş olsun, umarım biran evel biter akıntın.
paşam nerelerdesin?
dumanım girio musun arada? İyisindir umarım.
kuzum sürekli bişiler istiyolar yorgunluktan geberiom dün akşama kadar popom yer görmedi hep ayaktaydım şimdi cumaya gittiler rahatladım bat 28 ocak kuzum bu ara yumurtlama dönemimdeyim çalışıos bakalım hayırlısı
kızlar napıosunuzzz
bebek çok sukurler olsun kı ııı canım ama ne bılım bu hafta hıc dınlenemedım mısafırım vardı yatamadım hıcc bugun tekrar yatmaya basladım ama kanamam yok cok sukurrr
canımmm nasılsınnn bakalımmm hanı bu ay hesapn yoktu bakımmmm:)
hesap kitap olmazsa olmaz:)ya valla kafam pek rahat kuzum bu ay sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?