Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar hepınıze gunaydın nasılsınız

alıncımmmmmmmmmmmmmmmm sneı cok ıı anlıyorum muhtemelen o zamanlarda bende ole olurum gecen gun bırden aklıma sey geldı basladım aglamaya aklın durur valla bebekler dogunca topuklarından kan alıyorlar ya ay suan bıle gozlerım sulandı ben ona nasıl dayanacagım dıye basladım aglamaya kokusunu duymadan elıme almadan daha nelerı dusunebılıyorum sımdıden boyleysem ılerde nasıl olurum bılmıyorum annelık bole bıseymıs demekkı cok yuce bı duygu ınsanı kendınden gecıren bı duygu sen hıc korkma sezaryan olede bolede en fazla yarım saat sonra prensesın kucagında olmus olacak onu bı kokladınmı hersey gerıde kalaverecek tamm

kasvetliiiiiiii nerelerdesın yaaa uzulme demek ıstemıyorum cunku bılıyorumkı yuregın yanıoo 9 haftalık bebekgımı dusunurken benım saclarım beyazladı dogsa sımdı altı aylık olacaktı hala gunlerını sayıyorum hayal edıyorum ama ne olursa olsun sonuc degısmıyor o yuzden kendıne ve esıne ıı bak olurmuuu

nazzzzzzzzzzzzzz canını sıkma akıntı olayları halledılebılıooo fıtılı ııce ıttın ama dımı

nazlım sen ne yapıosun dırmıt muge paşam ketenhelvam dumanımmm hepınızı cok ssevıyorummmm hepınızı

ewet cnmm atıyom 3 tane kaldı zaten sen nasılsın kanaman yok dimii
ayy cnmm bzde seni çok sewiyooos

ewet cnmm atıyom 3 tane kaldı zaten sen nasılsın kanaman yok dimii
ayy cnmm bzde seni çok sewiyooos

kanama suan yok ama ıcerıde var dedı doktor yanı her an baslayabılır bıde cok akıntım var ya ole bole degıl kanamayla basladı yoksa ben kupkuru ıdım hıc bısey yoktuuu

kızına maşallah.alin aynı duygular bendede var.kızımda genel anestezi olmuştu.şimdi büyük ihtimalle epiduralle olacak.bende salı günü dr gidicem sezeryan için gerekli tahliller yapılacakmış ve anestezi uzmanıyla görüştürecekmiş dr.artık kesin bir günde verir.ben 2 şubat istiyorum bakalım oluşum sabredecekmi.belki daha erkende alabilir göreceğiz salı günü

ben geldiiiiiiiim

bizde seniiiii çok sevindim şu kanama olayını atlatmana :)

canikommm benim sağol dileklerin için. ben de de safra da tas var ama onu eritmenin caresi yok diye biliyorum (( tek çaren ameliyat dediler bana daa..

canlarım çok sağolun dualarınız sayesinde atlatıcam inşşş

kanama suan yok ama ıcerıde var dedı doktor yanı her an baslayabılır bıde cok akıntım var ya ole bole degıl kanamayla basladı yoksa ben kupkuru ıdım hıc bısey yoktuuu

kocaman olmuş oğlumuz bişey olmaz Allah ın izniylee.. içini ferah tut

ayy aynı zamanlarda olcazzz.. hadi hayırlısı cnm yaa

ben geldiiiiiiiim

bizde seniiiii çok sevindim şu kanama olayını atlatmana :)

atlatsam keske ıcerde var halaaa yaaa hemde kocaman oda bıtse hersey rayına otursa gercekten cok mutlu olucam cunku basından berı hep sorunlar varrr yoruldum bıraz canım yaaa cok korkuyorum

alıncımmmmm ınss bısey olmaz hem benle kalırrrr

canlarım çok sağolun dualarınız sayesinde atlatıcam inşşş

kocaman olmuş oğlumuz bişey olmaz Allah ın izniylee.. içini ferah tut

ayy aynı zamanlarda olcazzz.. hadi hayırlısı cnm yaa[/QUOTE]

slm canlarım giremiyordum yoğunluktan ama hep okudum geçmişisemroşum canım iyi olmana çok sevindim rabbim korusun sizigökçemmm içini serin tut sonuçta bu senin ikinci doğumun rabbim yanında olsun ece prenses sağlığıyla gelsin kollarınayoncam sen nasılsın akıntılar hafifladimi dikkat canım kandine fazla üüşütmetubişşşşş yaseminnnnnnnnn nasıl gidiyor çalışmalar bakalımmirage paşammmmmm nasılsınızzzzkasvetli çok geçmiş olsun tatlım bende ayın 23de yeniden gidicem dra tsh hormonum için bana dua edin bu arada eşime çakşır suyu aldım bakalım sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş yarında iş görüşmem var sıkıldım bi yandanda evde oturmaktanen azından kafam fağılır çalışırsam hepinizi çookk öptümmmm

alincim merak etme, ece bebek vakitlice sağlıkla doğacak, sen de o da iyi olacaksınız Allahın izniyle. Epüdral olup olmaması senin tercihine bağlı değil mi ki? Genel anestezi ile daha rahat olacaksan onu niye tercih etmiyorsun? Çok geçmişi okumadım, açıklamasını yaptıysan haberim olmadı...

amın canım cok sagol senınde ıns ıs gorusmen guzel gecerrr

anlıyorum seni canım, için bir türlü huzura kavuşmuyor. İnşallah herşey yolunda gidecek. Ece bebek gelecek. Maşallah pek tatlı annesi. Canını sıkma hissettiklerin çok normal ama iyi şeyler düşünmeye çalış canım...

günaydın kızlaar gene kmse yook yasemiin napıyon cnmm çok çalışıyon herhlde be aralar bat ne zmn?

semracım içte devam etse de kanamanın durması güzel. Hem ne kadar kanama olursa olsun bebek iyiyse hiiiiiiiiiiiiç sorun değil.

nazcım geçmiş olsun, umarım biran evel biter akıntın.

paşam nerelerdesin?

dumanım girio musun arada? İyisindir umarım.

günaydın kızlaar gene kmse yook yasemiin napıyon cnmm çok çalışıyon herhlde be aralar bat ne zmn?

kuzum sürekli bişiler istiyolar yorgunluktan geberiom dün akşama kadar popom yer görmedi hep ayaktaydım şimdi cumaya gittiler rahatladım bat 28 ocak kuzum bu ara yumurtlama dönemimdeyim çalışıos bakalım hayırlısı

kızlar napıosunuzzz

bebek çok sukurler olsun kı ııı canım ama ne bılım bu hafta hıc dınlenemedım mısafırım vardı yatamadım hıcc bugun tekrar yatmaya basladım ama kanamam yok cok sukurrr

canımmm nasılsınnn bakalımmm hanı bu ay hesapn yoktu bakımmmm:)

hesap kitap olmazsa olmaz:)ya valla kafam pek rahat kuzum bu ay sen nasılsın canım

hesap kitap olmazsa olmaz:)ya valla kafam pek rahat kuzum bu ay sen nasılsın canım

evet canım olmazsa olmaz zaten hesap yapmadan bız yapamayızzz :) herseyın hayırlısı ınss canım valla cok yogun bı hafta gecırdımmm ama kanamasız atlattım cok sukurrr suan ıyıyım ama korkularım var hala bugun yıne aglayarak uyandım uykumdan yıne hamıleyım ve hastahanede yatıyorum felan ay cok kotuyduuuu cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…