alincim merak etme, ece bebek vakitlice sağlıkla doğacak, sen de o da iyi olacaksınız Allahın izniyle. Epüdral olup olmaması senin tercihine bağlı değil mi ki? Genel anestezi ile daha rahat olacaksan onu niye tercih etmiyorsun? Çok geçmişi okumadım, açıklamasını yaptıysan haberim olmadı...
anlıyorum seni canım, için bir türlü huzura kavuşmuyor. İnşallah herşey yolunda gidecek. Ece bebek gelecek. Maşallah pek tatlı annesi. Canını sıkma hissettiklerin çok normal ama iyi şeyler düşünmeye çalış canım...
canlarııımmmm bitanelerrrriiimmmm ben geldim nasılsınız?????????? gerçi kimse yok bu saatte ama olsun yinede yazayım dedimçok özledim sizi 1 haftadan fazla ara veremem zamanla daha da kısaltıcam inş,valla arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum kendimi İnşallah hepiniz iyisinizdir,yeni hamiş yok anladığım kadarıyla şöyle bi gözattım geçmişe ama bişi göremedim...
Ben daha iyim çok şükür,zaman çabuk geçiyo bu kez daha kolay atlatıyorum sanırım yada kendim için bişiler yapıyorum kafam dolu o yüzden böyleyim :) sanki son düşüğün üzerinden aylarr geçmiş gibi, artık zaten eski heyecan ve hevesim kalmadı kendimi evlediğim ilk zamanlardaki gibi hissediyorum böyleee daha hayatımı yaşayasım var:) kendi kendimi teselli etmek için mi böyle yapıyorum bilemiyorum ama bu halimden memnunum...saçlarımı boyattım mavi-siyaha abim satanistlere benzetti beni böyle kapkara saçlar filan ama ben sevdim bu halimi ona bile sevindim1-2 haftaya kadar da kayınvalidemler ,görümcelerim çoluk çocuk hepsi rizeden bize geliyoo zaman daha çabuk akıp gidecek benim için inşallahhhh...
Benden haberler böyle, yaaa ne farkettim sizde muhabbetler kısalmış noldu bakim burda???? herkes çokmu yogun??? kopmayalım lütfen, benim durum ortada ama siz uzaklaşmayın geldiğimde kimse kalmayacak diye korktum:2::2: hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum, görüşmek üzere
hemen yeni saçlı halini mail atıyosun bana ay hiç haberim yok hain valla kuzum kimse fazla yazmıyo artık bende anlamadım neden ay çok merak etiimmmmmmmmmmmmcanlarııımmmm bitanelerrrriiimmmm ben geldim nasılsınız?????????? gerçi kimse yok bu saatte ama olsun yinede yazayım dedimçok özledim sizi 1 haftadan fazla ara veremem zamanla daha da kısaltıcam inş,valla arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum kendimi İnşallah hepiniz iyisinizdir,yeni hamiş yok anladığım kadarıyla şöyle bi gözattım geçmişe ama bişi göremedim...
Ben daha iyim çok şükür,zaman çabuk geçiyo bu kez daha kolay atlatıyorum sanırım yada kendim için bişiler yapıyorum kafam dolu o yüzden böyleyim :) sanki son düşüğün üzerinden aylarr geçmiş gibi, artık zaten eski heyecan ve hevesim kalmadı kendimi evlediğim ilk zamanlardaki gibi hissediyorum böyleee daha hayatımı yaşayasım var:) kendi kendimi teselli etmek için mi böyle yapıyorum bilemiyorum ama bu halimden memnunum...saçlarımı boyattım mavi-siyaha abim satanistlere benzetti beni böyle kapkara saçlar filan ama ben sevdim bu halimi ona bile sevindim1-2 haftaya kadar da kayınvalidemler ,görümcelerim çoluk çocuk hepsi rizeden bize geliyoo zaman daha çabuk akıp gidecek benim için inşallahhhh...
Benden haberler böyle, yaaa ne farkettim sizde muhabbetler kısalmış noldu bakim burda???? herkes çokmu yogun??? kopmayalım lütfen, benim durum ortada ama siz uzaklaşmayın geldiğimde kimse kalmayacak diye korktum:2::2: hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum, görüşmek üzere
canlarııımmmm bitanelerrrriiimmmm ben geldim nasılsınız?????????? gerçi kimse yok bu saatte ama olsun yinede yazayım dedimçok özledim sizi 1 haftadan fazla ara veremem zamanla daha da kısaltıcam inş,valla arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum kendimi İnşallah hepiniz iyisinizdir,yeni hamiş yok anladığım kadarıyla şöyle bi gözattım geçmişe ama bişi göremedim...
canlarım DÜN doktora gittim sonuçlar hem iyi hem kötüeşime yürüme bandında gün verdi kalbine bakılıcak ultrosonla kalbi agrıyoduyaçok iyi bir doktora düştük sag olsun çok ilgilendi iyi kolostrolü düşmüş yürüyüz spor yapıcaksın dedi eşimede hergün yürürüz yanımada biri lazım dedim benim günahım ney sensin kilolu ben degilim dedi kuzunun yanında yaşta yanar dedimbana gelince herşey mükemmel çıktı bazıları hariç ekg çekinirken heyecan yaptım kalp ritminde çarpıntı çıktı adanma dedim panik ataka hastasıyım ondan öle çıktı ddei 29 şubata holter takılıcak banakalbimi dinlicekler çarpıntının sebebini neyse kallarıma gelince kötü sonuçlar çıktı şekerim kolostorlüm yok ama kan degerlerim çok düşük bu şekilde gebe kalamazsın dedi acil kadın dogum doktoruna gitmem lazım dedi hamile kalamazsın böle dedi anlıcagınız canımı çok sıktı ne bahsızım ben yane olacak benim bu halim dünden beri hiç jkeyfim yok sinirden çok agladım eşimde çok istiyosan yaptıralım ama dedi beni zorlar canım dedi inanın benden bahsızı yok ben çıkıyourm şimdilik sonra görüşürz gidiyimde aglıyım geliyim biraz
BİR HAFTADIR TRAFİGİM VARDI BURAYI OKUDUM AMA YAZMADIM ALLAHIM BİRDAHA BETERİNDEN KORUSUN ACABA DİYORUM BEBEKLERİM ONDANMI ÖLDÜLERÇOK KÖTÜYÜM MORALİM SİFIR BENİM YAA BENİ BENDEN ALDI GİTTİKLERİM BENDEN
BU ARADA NİKOPUN BEBEGİNDE GENE RİSK VARMIŞ SELATI TEFFİCİYE OKUNUCAK CANLARIM SEVABA NAİL OLMAK İSTEYEN BENİM ÖZEWLİME YAZSIN ŞİMDİDEN OKUYAN ARKADAŞLAR ALLAH RAZO OLSUN YENİ BAŞLANIYO CUMAYA BEN DUALICAM HABERİNİZ OLSUN CUMAYA BİTİYO
canım çok geçmiş olsunnn...kan değerin kaç çıktıki acaba..benim düşük yaptığımda 8,5 du çok kan kaybettin kan ilacı içtim artı pekmez içtim hergün 2 kaşık ve değerim 10,2 ye yükseldi...bide ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım..sende dikkat et kan oranım yükselmemiş olsaydı bende korunmaya devam edecektim ama 10,2 olunca tamam korunmayı bırakabilirsin dedi doktor...üzme kendini bu kadar daha kötü etkilersin bünyeni...lütfennnnnn...kendine ii bak...Allah a emanet ol...
kız nolsun valla çalışmalar falan yeminle bacaklarımda hal kalmadı sabah resmen ağlıcaktım uyanmak istemedim iyice halsiz düştük napsak bilmem ee yarın güsel haberler alalım senden be nolur uzun zamandır güsel haber alamasık kimseden bizim çalışmalar iş güç devam kuzum en güzel kararları almışsın umarım bu sene bizlerin senesi olur yüzümüz hep gülsün inaşllahhhhhhhhhhgünaydın kızlar :) nasılsınız?
birsen canım bizde seni özledik kuzum ara sırada gel böyle:) çok öptüm seni kuzum
yasemin canım nasılsın? ben bat yarın öyle bekliyorum kuzum hem umut var hem yok sende durumlar nasıl ? ben 2012 de bazı şeylere değiştirmeye çalışıyorum hayatımda, kendi kendime dedim artık ona, buna, ete, püfe, ota, hiçbirşeye üzülmek yok kimseyi takmıcam hep gülücem hayat nasıl olursa olsun mutlu olmak istiyorum bide şu kpss var boş bulduğum zamanlarda ders çalışıyorum ev iş idare etmeye çalışıyorum kuzum bende böyle...
günaydın kılzlaaar birsenim walla foto istiyos gzl olmuştur eminim saçların güle güle kullan
kızlar walla dn gökçeyle konuştuk faceden burdakilerin sizin yerinni kmse dolduramaz bn hepinizide çok sewiyorum we eski sohbetleride çok özlüyorum
neseee eee nasılsınız bakeem
kız nolsun valla çalışmalar falan yeminle bacaklarımda hal kalmadı sabah resmen ağlıcaktım uyanmak istemedim iyice halsiz düştük napsak bilmem ee yarın güsel haberler alalım senden be nolur uzun zamandır güsel haber alamasık kimseden bizim çalışmalar iş güç devam kuzum en güzel kararları almışsın umarım bu sene bizlerin senesi olur yüzümüz hep gülsün inaşllahhhhhhhhhh
kuzum ya bende özledim sohbtlerimizi valla ben iki topiği birden idare ediom buraya kimsecikler gelmio sen ben duman yıkardık ortalığı bizde seni çok sevios küçük pipiliyide ben iyiym kendi adıma süperim bugünlerimize şükür namaza başlasım bırakmıştım bi ara şimdi yine başladım içim huzur dolu dedimki kendi kendime ben rabbimden bi evlat istiyorum benim için bi can yaratmasını istiyorum ben onun için napıyorum bunu hakedecek 24 saatimin yarım saatini bile rabbime ayırmıyorum dedim veee namaz kılmaya karar verdim en yakın arkadaşımıda ayarttım bu akşam ikimiz başlıos namaza onlarda kılcas ilk namazımızı birlikte namazı bırakanla öbürü dalga geçcek herkese anlatcak:):): yarında eşimle beni kahvaltıya götürüolar demeyin keyfime yani şükürler olsun rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallahhhhh sen nasılsın kuzumm
canlarım dün doktora gittim sonuçlar hem iyi hem kötüeşime yürüme bandında gün verdi kalbine bakılıcak ultrosonla kalbi agrıyoduyaçok iyi bir doktora düştük sag olsun çok ilgilendi iyi kolostrolü düşmüş yürüyüz spor yapıcaksın dedi eşimede hergün yürürüz yanımada biri lazım dedim benim günahım ney sensin kilolu ben degilim dedi kuzunun yanında yaşta yanar dedimbana gelince herşey mükemmel çıktı bazıları hariç ekg çekinirken heyecan yaptım kalp ritminde çarpıntı çıktı adanma dedim panik ataka hastasıyım ondan öle çıktı ddei 29 şubata holter takılıcak banakalbimi dinlicekler çarpıntının sebebini neyse kallarıma gelince kötü sonuçlar çıktı şekerim kolostorlüm yok ama kan degerlerim çok düşük bu şekilde gebe kalamazsın dedi acil kadın dogum doktoruna gitmem lazım dedi hamile kalamazsın böle dedi anlıcagınız canımı çok sıktı ne bahsızım ben yane olacak benim bu halim dünden beri hiç jkeyfim yok sinirden çok agladım eşimde çok istiyosan yaptıralım ama dedi beni zorlar canım dedi inanın benden bahsızı yok ben çıkıyourm şimdilik sonra görüşürz gidiyimde aglıyım geliyim biraz
Bir haftadır trafigim vardı burayı okudum ama yazmadım allahım birdaha beterinden korusun acaba diyorum bebeklerim ondanmı öldülerçok kötüyüm moralim sifır benim yaa beni benden aldı gittiklerim benden
Bu arada nikopun bebeginde gene risk varmış selatı tefficiye okunucak canlarım sevaba nail olmak isteyen benim özewlime yazsın şimdiden okuyan arkadaşlar allah razo olsun yeni başlanıyo cumaya ben dualıcam haberiniz olsun cumaya bitiyo
özeline yazacaktım ama mesaj sayım azmış yazamadım. Kaç tane okumam gerkirse yazın ben okurum. Allah dualarınızı kabul etsin
sağol nazcım ,valla giremedim cunku hem saglık hemde ruhsal acıdan pek iyi değildim.. tüm cevremle alakamı ilgili kestım beni arayanlara sms cekenlere ,kımseye geri donmedim,facemi kapattım vs.. bilmiyorum iyimi ettim ne bılım kendımı korumaya aldım sankı ama neye karsı bunu bende bılmıyorum :) ama böyle daha iyi hıssediyorum kendımı şimdilik yalnız takılmaya ihtiyacım var .aylar sonra tekrar geldıysem yanınıza demekki duzelme var bendekaswetlii ne zmndır gözükmüyoodun yaaa mrk ediyoduk seni çok geçmiş olsun cnmm walla çiğliideli kordon kliniği bnde duydum çok ii diyolar ama gitmadim hiç izmirliyim ama o tarafları hiç bilmem cnm yanlış yönlendirmekte istememe allah sanada acil şifalar wersin işlhhh
ee kızlar nasılsınız bakalım....
kısss semra ben seni nazlım sanıyorum :) ayy en çok sana sevındım bılıyomusun bide erkek olacakmıs desene (diğer arkadaslar alınmasın nolur eşinin ailesinden dolayı çok cekmıstı oyuzden cok sevındım.. bebbısıne çok iyi bk.. bide o eltinede ohhh olsunnn canıma degsın demek istiyorum :):) ) sacların beyazlamıstır ınanıyorum benımde 10-15tane filan beyazladı oyle çok değil benım neyseki.. bebısın hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah opuyorummkızlar hepınıze gunaydın nasılsınız
kasvetliiiiiiii nerelerdesın yaaa uzulme demek ıstemıyorum cunku bılıyorumkı yuregın yanıoo 9 haftalık bebekgımı dusunurken benım saclarım beyazladı dogsa sımdı altı aylık olacaktı hala gunlerını sayıyorum hayal edıyorum ama ne olursa olsun sonuc degısmıyor o yuzden kendıne ve esıne ıı bak olurmuuu
hadi yaa... valla 15-20gun sonra tekrar film cekılcek insallah kuculmustur dıyorum..eger kuculurse sana da haber vereyım ,gerci ameliyat tek seferde daha iyi ama vaziyet ortada benım..canikommm benim sağol dileklerin için. ben de de safra da tas var ama onu eritmenin caresi yok diye biliyorum(( tek çaren ameliyat dediler bana daa..
sağol ketenhelvam ,insallah senınde bişeyin çıkmaz.. sprem için saf petek balı diyorlar bide kecibuynuzu pekmeziydi sanırım aklımda kalan.. rabbim ben ,sen ve tum isteyen herkese nasip etsin ,meleklerımızı bizleri çok bekletmeden versin insallah AMİN.. canım kendıne iyi bak opuyorum kesınlıkle evde durmak insanın delirmesine yol acıyor bende kpssye yavastan basladım bakalım gercı pek umıtlı değilim gec basladım cunku... ama kısmet belkii insallah biyerler denk gelir..kasvetli çok geçmiş olsun tatlım bende ayın 23de yeniden gidicem dra tsh hormonum için bana dua edin bu arada eşime çakşır suyu aldım bakalım sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş yarında iş görüşmem var sıkıldım bi yandanda evde oturmaktanen azından kafam fağılır çalışırsam hepinizi çookk öptümmmm
yeni halini bizde görelim birseeeenn
tmm kızlar en kısa zamanda yeni fotolar çekinip en güzelini seçicem sizin için:)hemen yeni saçlı halini mail atıyosun bana ay hiç haberim yok hain valla kuzum kimse fazla yazmıyo artık bende anlamadım neden ay çok merak etiimmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarr açılışı yapayım ben
bu aralar sanırım hepimiz hayatımıza farklı şekilde renk katmaya çalışıyoruz cnm :) ama en güzeli kafayı meşgul etmek aaa düşün düşün nereye kadar,kpss iyi fikir aslında bende işi bırakıp kendimi kpss yemi adasam diye düşünmüyo diilim hani...günaydın kızlar :) nasılsınız?
birsen canım bizde seni özledik kuzum ara sırada gel böyle:) çok öptüm seni kuzum
yasemin canım nasılsın? ben bat yarın öyle bekliyorum kuzum hem umut var hem yok sende durumlar nasıl ? ben 2012 de bazı şeylere değiştirmeye çalışıyorum hayatımda, kendi kendime dedim artık ona, buna, ete, püfe, ota, hiçbirşeye üzülmek yok kimseyi takmıcam hep gülücem hayat nasıl olursa olsun mutlu olmak istiyorum bide şu kpss var boş bulduğum zamanlarda ders çalışıyorum ev iş idare etmeye çalışıyorum kuzum bende böyle...
sğl yoncam, bencede buranın yeri bi ayrı kesinlikle...günaydın kılzlaaar birsenim walla foto istiyos gzl olmuştur eminim saçların güle güle kullan
kızlar walla dn gökçeyle konuştuk faceden burdakilerin sizin yerinni kmse dolduramaz bn hepinizide çok sewiyorum we eski sohbetleride çok özlüyorum
neseee eee nasılsınız bakeem
müge cim sendemi ders çalışıyosun? fazla yorma kendini işler bitmez vallaaa çalış çalış nereye kadargünaydın duman :) hem iyi olmana hem buraya dönmene çok sevindim... Benim gözler şeş görüyo artık çalışmaktan tam olarak şöyle bişey oldum sanırımiki satır yazamadım o yüzden öptüm çok çok :)
sğl cnm bu rengi yakıştırıyorum kendime severek kullanıyorum saçımı şimdilik:) valla misafir gerçekten iyi olacak,şimdiden başladım hazırlıklara bu konu beni baya bi oyalar:) sizde fazla özleymeyin kendinizi...dumancım hoşgeldinnnn...saçların hayırlı olsun güle güle kullan eminim yakışmıştırrr..ohhh misafirlerin geliomuş ne güzel zaman nasıl geçer bilmezsin artıkk...ben yoğun çalışıorumm...girip bakıyorum ama bişe yazmıordum çünkü devamı geliio iş yapamıorum...bide tubişin topiğinede giriyorumm..çok güzel sizlerle konusmak dertleşmek..keşke çalışmasamda evde otursam hep kk da gezsem...özletme kendini fazlaa...görüşmek üzere...Allah a emanet ol...öpüldün canım
cnm bak hamileliğinde sorun olan herşey birbir çıkıyo ortaya üzülme artık lütfen güzel yönden bakmaya çalış,tedavi olursun bundan sonra....canlarım DÜN doktora gittim sonuçlar hem iyi hem kötüeşime yürüme bandında gün verdi kalbine bakılıcak ultrosonla kalbi agrıyoduyaçok iyi bir doktora düştük sag olsun çok ilgilendi iyi kolostrolü düşmüş yürüyüz spor yapıcaksın dedi eşimede hergün yürürüz yanımada biri lazım dedim benim günahım ney sensin kilolu ben degilim dedi kuzunun yanında yaşta yanar dedimbana gelince herşey mükemmel çıktı bazıları hariç ekg çekinirken heyecan yaptım kalp ritminde çarpıntı çıktı adanma dedim panik ataka hastasıyım ondan öle çıktı ddei 29 şubata holter takılıcak banakalbimi dinlicekler çarpıntının sebebini neyse kallarıma gelince kötü sonuçlar çıktı şekerim kolostorlüm yok ama kan degerlerim çok düşük bu şekilde gebe kalamazsın dedi acil kadın dogum doktoruna gitmem lazım dedi hamile kalamazsın böle dedi anlıcagınız canımı çok sıktı ne bahsızım ben yane olacak benim bu halim dünden beri hiç jkeyfim yok sinirden çok agladım eşimde çok istiyosan yaptıralım ama dedi beni zorlar canım dedi inanın benden bahsızı yok ben çıkıyourm şimdilik sonra görüşürz gidiyimde aglıyım geliyim biraz
BİR HAFTADIR TRAFİGİM VARDI BURAYI OKUDUM AMA YAZMADIM ALLAHIM BİRDAHA BETERİNDEN KORUSUN ACABA DİYORUM BEBEKLERİM ONDANMI ÖLDÜLERÇOK KÖTÜYÜM MORALİM SİFIR BENİM YAA BENİ BENDEN ALDI GİTTİKLERİM BENDEN
BU ARADA NİKOPUN BEBEGİNDE GENE RİSK VARMIŞ SELATI TEFFİCİYE OKUNUCAK CANLARIM SEVABA NAİL OLMAK İSTEYEN BENİM ÖZEWLİME YAZSIN ŞİMDİDEN OKUYAN ARKADAŞLAR ALLAH RAZO OLSUN YENİ BAŞLANIYO CUMAYA BEN DUALICAM HABERİNİZ OLSUN CUMAYA BİTİYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?