kasvetli canım nerelerdesin sen çok uzun aralar veriyosun,görünce sevindm valla.bazen insan yalnız kalmak istiyo öylesi daha iyi oluyo ama yinede çok abartmamak lazım yalnızlığısağol nazcım ,valla giremedim cunku hem saglık hemde ruhsal acıdan pek iyi değildim.. tüm cevremle alakamı ilgili kestım beni arayanlara sms cekenlere ,kımseye geri donmedim,facemi kapattım vs.. bilmiyorum iyimi ettim ne bılım kendımı korumaya aldım sankı ama neye karsı bunu bende bılmıyorum :) ama böyle daha iyi hıssediyorum kendımı şimdilik yalnız takılmaya ihtiyacım var .aylar sonra tekrar geldıysem yanınıza demekki duzelme var bendeeşim ve kendi annem dısında gorustugum kımse yok acıkcası-yenı yenı kardesımle gorusmeye basladım bide-
yaa bu arada maxderinden haber varmı?? onun pembe patıkmı mavi patıkmı bebişi olacak merak ettım de
sağol nazcım ,valla giremedim cunku hem saglık hemde ruhsal acıdan pek iyi değildim.. tüm cevremle alakamı ilgili kestım beni arayanlara sms cekenlere ,kımseye geri donmedim,facemi kapattım vs.. bilmiyorum iyimi ettim ne bılım kendımı korumaya aldım sankı ama neye karsı bunu bende bılmıyorum :) ama böyle daha iyi hıssediyorum kendımı şimdilik yalnız takılmaya ihtiyacım var .aylar sonra tekrar geldıysem yanınıza demekki duzelme var bendeeşim ve kendi annem dısında gorustugum kımse yok acıkcası-yenı yenı kardesımle gorusmeye basladım bide-
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim.. ben arastırmaya devam edeyım bakayım biraz daha.. bebısınle sana da Allah tamamına erdırsın dıyorum,çok opuyorummm
kısss semra ben seni nazlım sanıyorum :) ayy en çok sana sevındım bılıyomusun bide erkek olacakmıs desene (diğer arkadaslar alınmasın nolur eşinin ailesinden dolayı çok cekmıstı oyuzden cok sevındım.. bebbısıne çok iyi bk.. bide o eltinede ohhh olsunnn canıma degsın demek istiyorum :):) ) sacların beyazlamıstır ınanıyorum benımde 10-15tane filan beyazladı oyle çok değil benım neyseki.. bebısın hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah opuyorumm
hadi yaa... valla 15-20gun sonra tekrar film cekılcek insallah kuculmustur dıyorum..eger kuculurse sana da haber vereyım ,gerci ameliyat tek seferde daha iyi ama vaziyet ortada benım..
canım tekrar haylırlı kolay doğumlar diyorum,çok opuyorummmmmm
sağol ketenhelvam ,insallah senınde bişeyin çıkmaz.. sprem için saf petek balı diyorlar bide kecibuynuzu pekmeziydi sanırım aklımda kalan.. rabbim ben ,sen ve tum isteyen herkese nasip etsin ,meleklerımızı bizleri çok bekletmeden versin insallah AMİN.. canım kendıne iyi bak opuyorum kesınlıkle evde durmak insanın delirmesine yol acıyor bende kpssye yavastan basladım bakalım gercı pek umıtlı değilim gec basladım cunku... ama kısmet belkii insallah biyerler denk gelir..
yaa bu arada maxderinden haber varmı?? onun pembe patıkmı mavi patıkmı bebişi olacak merak ettım de
canım bende seni çok özledimm, nete daha sık girmeye başladım artık bol bol görüşürüz inşallahh...nasılsın???birsenim canımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuşsun zuzmmmmm seni çok ösledim beeennnnn
eşin ve çocuğun yanında olsun yeter canım boşver başka kimse seni üzemez...benım ben semra canım benım cok sagol ne yazıkkı evlendım evlenelı yuzum pek gulmedı ben ve esımın aılesı arasında ınanılmaz bır kultur farkı var evlendıgımden berı sankı bı savastayım hep hırslı hep kazanmaya calısıyorum ama ortada bısey yokk cok kotu zamanlar gecırdım kı halada aynıı allahtan esım ıyı de dayanabılıyorumm rabbım bı evlat verdı suan ınsss dogumu ve buyutmeyıde nasıp eder yuce rabbım herkeze ve banada nasıp etsın ınsss
23 ünde düşmüşse başlayacakmısınız tüp bebeğe? çakşır suyu ne? sanırım kolay hamile kaldırmaya yarayan bişey denemekte fayda vardır mutlakane olsun kuzum hep aynı işte ayın 23de bidaha gidicem tsh içindra umarım düşmüştür çok dua edin banabu arada kocişede çakşır suyu aldım işte onu içiyor.sen nasılsın misafirlerin ne zaman geliyor
23 ünde düşmüşse başlayacakmısınız tüp bebeğe? çakşır suyu ne? sanırım kolay hamile kaldırmaya yarayan bişey denemekte fayda vardır mutlakaiyim bende cnm bu aralar biraz koşturmaca içinde geçiyo zaman haftasonu,misafirlerde haftaya cuma filan geliyolar inş...
selam canım, valla bi depresif hallerdeydım yenı yenı kurtulmaya basladım ,sende bılırsın aslında zaman gectıkce bu huzunlu hava gecıcekmıs gibi gelıyor ama aslında tam tersi daha çok koyuyor ınsana maalesef.. sende yoktun sanırım uzun sure?? sende kafa dınlemek için kendını geri cektın anlasılankasvetli canım nerelerdesin sen çok uzun aralar veriyosun,görünce sevindm valla.bazen insan yalnız kalmak istiyo öylesi daha iyi oluyo ama yinede çok abartmamak lazım yalnızlığıiyi olmana sevindim kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran tabikii... maxderin pembe patikler bekliyo bu arada
şekerim bunun adı ne bılıyomusun... onlara karşı senın 2 numara buyuk gelmen onu cekemıyorlar,hazmedemıyorlar...boşver sen bu anın tadını cıkarbenım ben semra canım benım cok sagol ne yazıkkı evlendım evlenelı yuzum pek gulmedı ben ve esımın aılesı arasında ınanılmaz bır kultur farkı var evlendıgımden berı sankı bı savastayım hep hırslı hep kazanmaya calısıyorum ama ortada bısey yokk cok kotu zamanlar gecırdım kı halada aynıı allahtan esım ıyı de dayanabılıyorumm rabbım bı evlat verdı suan ınsss dogumu ve buyutmeyıde nasıp eder yuce rabbım herkeze ve banada nasıp etsın ınsss
işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
cnm benim hoşgeldinnn :)) iii olmana çok çok sevindim :)) çok sevindim müsafirlerinede biraz kafan dağılıcak çok güzel yenieln tazelenn inşallah biraz kafanı topla herşey bugünden daha güzel olsun senin için :))canlarııımmmm bitanelerrrriiimmmm ben geldim nasılsınız?????????? gerçi kimse yok bu saatte ama olsun yinede yazayım dedimçok özledim sizi 1 haftadan fazla ara veremem zamanla daha da kısaltıcam inş,valla arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum kendimi İnşallah hepiniz iyisinizdir,yeni hamiş yok anladığım kadarıyla şöyle bi gözattım geçmişe ama bişi göremedim...
Ben daha iyim çok şükür,zaman çabuk geçiyo bu kez daha kolay atlatıyorum sanırım yada kendim için bişiler yapıyorum kafam dolu o yüzden böyleyim :) sanki son düşüğün üzerinden aylarr geçmiş gibi, artık zaten eski heyecan ve hevesim kalmadı kendimi evlediğim ilk zamanlardaki gibi hissediyorum böyleee daha hayatımı yaşayasım var:) kendi kendimi teselli etmek için mi böyle yapıyorum bilemiyorum ama bu halimden memnunum...saçlarımı boyattım mavi-siyaha abim satanistlere benzetti beni böyle kapkara saçlar filan ama ben sevdim bu halimi ona bile sevindim1-2 haftaya kadar da kayınvalidemler ,görümcelerim çoluk çocuk hepsi rizeden bize geliyoo zaman daha çabuk akıp gidecek benim için inşallahhhh...
Benden haberler böyle, yaaa ne farkettim sizde muhabbetler kısalmış noldu bakim burda???? herkes çokmu yogun??? kopmayalım lütfen, benim durum ortada ama siz uzaklaşmayın geldiğimde kimse kalmayacak diye korktum:2::2: hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum, görüşmek üzere
cnm yaaaa çok güzelsinn ve çok güzel olmuş saçların siyah benim hep istediğim bi renk cesaret edebilsen boyucam ama kıyamıyorum :)) seninkine bayıldım ve çok yakışmış güle güle kullan :))Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
br güzel gördüm sanki kuzum bebeeemmm pek güzel olmuşun beee değişiklikler huzur versin sana güle güle kullan yeni saçlarını
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu haftalar herkese
bembeyaz bi konya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın?kar mı var çok güzel ben antep- maraş bölgesindeyim burda kar yok yağsa çok güzel olur kar topu oynarız:) yada kar manzarasında bişeyler içmek çok güzel olur:)
cnm benim kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :)) hayırlısı bakalımmmbirsen canım çok tatlısın çok güzelsinsaçlar çok yakışmış güle güle kullan,gülmekte sana çok yakışıyor ayrıca:)
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
benim bat başlamadı günüm dündü, belki bugün yarın gelir kırmızılar ama acayip stresliyimdün aseton bile midemi bulandırdı, fazla iştahda yok canım bişey yemek istemiyo, kasıklarımda da çok ağrı oldu bu ay-düşükten sonra kasık ağrım oldu önce böyle bi ağrım yoktu- bi umut var içimde gerisi hüsran ama hayırlısı olsun diyorum...
bembeyaz bi konya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıns guzel haberler verırısın bıze canım sabırlı ol kasma kendını taamambirsen canım çok tatlısın çok güzelsinsaçlar çok yakışmış güle güle kullan,gülmekte sana çok yakışıyor ayrıca:)
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
benim bat başlamadı günüm dündü, belki bugün yarın gelir kırmızılar ama acayip stresliyimdün aseton bile midemi bulandırdı, fazla iştahda yok canım bişey yemek istemiyo, kasıklarımda da çok ağrı oldu bu ay-düşükten sonra kasık ağrım oldu önce böyle bi ağrım yoktu- bi umut var içimde gerisi hüsran ama hayırlısı olsun diyorum...
yaa offff bende kar gormek ıstıyorumm heryer benbeyaz olsun ıstıyorum senelerdır dıgru duzgun kar gormedık ıkı senedır nerdeyse hıc gormedıkk bu nasıl bısey ya kıyametın habercısı sankı burdakı karı buyuklerden dınlıyoruz hep ama gorulen bısey yok burlardaaabembeyaz bi konya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım faceden de gordum ben zaten süpersınnnn:)Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
inşş.bı oglum dogsun hep onu beklıyorummm onla ugrasırken bunları gormem dıye gecen kayınvalıdem ne dıo bılıomusun hastahanedeb geldık oglumuz olacak dedıkk ben zaten dua edıodum oglun olsun dıe dedıı allah onada benım(semra) gıbı gelın versınde bende gorum nasıl oluomus dıeee onu demek ıstıooo ne kadın esımde yanımda dusunun gerısını agzını acıp bısey demedııı benım cınler geldı tabııı .sonra durdu durdu basladı konusmaya zaten sızın cocukta sıze benzer kapkara olur deducanım bende seni çok özledimm, nete daha sık girmeye başladım artık bol bol görüşürüz inşallahh...nasılsın???
eşin ve çocuğun yanında olsun yeter canım boşver başka kimse seni üzemez...
oo konusmazmıyızzz ben neler dıyorum ona konusarak kalkıyoruz hep yakında dualarda dınletmeye baslayacagım hareket etsın ııce surelerı dınletecegımmm ılahılerle buyuyecekk .:)ama tadını cıkaramıyorum onu bılıyorum hep bı korku varr kanama dusuk ne bılım sureklı bı korku her doktor farklı bısey dıo sureklı doktordayım testler bılmem neler gecen hafta gebelık sekerı kan pıhtısına felan bakıldıı kanamam vaar rısklı dıe ay ne bılım dolu sey ısteselam canım, valla bi depresif hallerdeydım yenı yenı kurtulmaya basladım ,sende bılırsın aslında zaman gectıkce bu huzunlu hava gecıcekmıs gibi gelıyor ama aslında tam tersi daha çok koyuyor ınsana maalesef.. sende yoktun sanırım uzun sure?? sende kafa dınlemek için kendını geri cektın anlasılangercekten iyi gelıyor ama demi.. şahsen benım adıma kendımde bı hesaplasasım varmıs meger..kendımı nasıl dagıtmaya basardıysam oyle yavas yavas toparladım zamanla duzeldım sanırım :)
maxderin adına hayırlı olsun masallah.. oyy ben kız bebeklerine karsı bı cekım gucu var sorma.. ne bılım kız bebek deyınce akan sular durulur misali..
bişi daha dicektim unuttum iyimi..
sende boş bırakma topiği bakiyim gel ara sıra..haklısın bı ara bendede oluyodu bebıs muhabbetleri güzel seyler elbet ama insan öyle bi zaman oluyorkı hiç bi şekılde kaldıramıyor tahammulu kalmıyor gibi oluyor değilmi yani sıkıcı gelmeye baslıyordu neysekı o donemleri atlattım çok sukur.. yada bana öyle gelıyor kımbılır...
şekerim bunun adı ne bılıyomusun... onlara karşı senın 2 numara buyuk gelmen onu cekemıyorlar,hazmedemıyorlar...boşver sen bu anın tadını cıkarbebısınle konus ona anlat ,sende onu dinle ama okşa yavrunu güzelce,,babasıyla sohbet etmesınıde musade et tabıkı.. hamılelıgının guzellıklerınden tat al,gerısını dusunme canım ,senı uzmelerıne musade etme sakın..
dumancım siyah çok yakısmıs yuzune..gözlerin ortaya cıkmıs (renkli sanırım) bu içten gülümsemen hiç bitmesin Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın insallah hepimizebilerek resmi almadım belki ilerde silersin diye
bende saclarımı pembeye boyatasım vardı sonra vazgectım bide onun bakımıyla kım ugrasacak dedım :) tabı tamamen değil aralara balyaj denıyor ona sanırım ,2tane çok samımı arkadasım var(şu hallerım gecsın yıne gorusmeye devam edıcem onlarla)saclarını renk renk boyamayı sevıyorlar bi bakıyorum yesıl,bı bakıyorum mavi-pembe bide yakıstırıyorlar varya bende özenıyorum arada onlara işte.. (ünivin ilk yıllarında saclarımı tamamen pembeyı boyamıstım sacımı,babam benı gorunce şok gecırmıstı)
bende hala daha hastane ve doktor arastırması yapıyorum..
çok istediğim kordon hast. maddi acıdan bana çok geldi için vazgectım suan ordan.. dogum parası 4000 alıyorlarmıs cunku.. dr+hastanesiymıs,birde dogum için baska hastanede yapılıyormus sanırım ondan bukadar yuksek fiyat olsa gerek.. yanı kendı dogumhanesi yokmus vsvs...
tabıkı bebegın saglıgı maddiyatla kıyaslanamaz ama 4000 bana çok geldi
neyse arastırmaya devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?