Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kasvetli canım nerelerdesin sen çok uzun aralar veriyosun,görünce sevindm valla.bazen insan yalnız kalmak istiyo öylesi daha iyi oluyo ama yinede çok abartmamak lazım yalnızlığı iyi olmana sevindim kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran tabikii... maxderin pembe patikler bekliyo bu arada

benım ben semra canım benım cok sagol ne yazıkkı evlendım evlenelı yuzum pek gulmedı ben ve esımın aılesı arasında ınanılmaz bır kultur farkı var evlendıgımden berı sankı bı savastayım hep hırslı hep kazanmaya calısıyorum ama ortada bısey yokk cok kotu zamanlar gecırdım kı halada aynıı allahtan esım ıyı de dayanabılıyorumm rabbım bı evlat verdı suan ınsss dogumu ve buyutmeyıde nasıp eder yuce rabbım herkeze ve banada nasıp etsın ınsss

işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)

birsenim canımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuşsun zuzmmmmm seni çok ösledim beeennnnn
canım bende seni çok özledimm, nete daha sık girmeye başladım artık bol bol görüşürüz inşallahh...nasılsın???

eşin ve çocuğun yanında olsun yeter canım boşver başka kimse seni üzemez...

ne olsun kuzum hep aynı işte ayın 23de bidaha gidicem tsh içindra umarım düşmüştür çok dua edin banabu arada kocişede çakşır suyu aldım işte onu içiyor.sen nasılsın misafirlerin ne zaman geliyor

23 ünde düşmüşse başlayacakmısınız tüp bebeğe? çakşır suyu ne? sanırım kolay hamile kaldırmaya yarayan bişey denemekte fayda vardır mutlaka iyim bende cnm bu aralar biraz koşturmaca içinde geçiyo zaman haftasonu,misafirlerde haftaya cuma filan geliyolar inş...

ewet canım hayırlısyla başlıycaz çakşır suyu eşim için spermlerin sayısını ve kalitesini arttırıyor senin daha iyi olmana çok sevindim ama özletme kendini bizi sensiz bırakma

selam canım, valla bi depresif hallerdeydım yenı yenı kurtulmaya basladım ,sende bılırsın aslında zaman gectıkce bu huzunlu hava gecıcekmıs gibi gelıyor ama aslında tam tersi daha çok koyuyor ınsana maalesef.. sende yoktun sanırım uzun sure?? sende kafa dınlemek için kendını geri cektın anlasılan gercekten iyi gelıyor ama demi.. şahsen benım adıma kendımde bı hesaplasasım varmıs meger..kendımı nasıl dagıtmaya basardıysam oyle yavas yavas toparladım zamanla duzeldım sanırım :)

maxderin adına hayırlı olsun masallah.. oyy ben kız bebeklerine karsı bı cekım gucu var sorma.. ne bılım kız bebek deyınce akan sular durulur misali..
bişi daha dicektim unuttum iyimi..
sende boş bırakma topiği bakiyim gel ara sıra..haklısın bı ara bendede oluyodu bebıs muhabbetleri güzel seyler elbet ama insan öyle bi zaman oluyorkı hiç bi şekılde kaldıramıyor tahammulu kalmıyor gibi oluyor değilmi yani sıkıcı gelmeye baslıyordu neysekı o donemleri atlattım çok sukur.. yada bana öyle gelıyor kımbılır...
şekerim bunun adı ne bılıyomusun... onlara karşı senın 2 numara buyuk gelmen onu cekemıyorlar,hazmedemıyorlar...boşver sen bu anın tadını cıkar bebısınle konus ona anlat ,sende onu dinle ama okşa yavrunu güzelce,,babasıyla sohbet etmesınıde musade et tabıkı.. hamılelıgının guzellıklerınden tat al,gerısını dusunme canım ,senı uzmelerıne musade etme sakın..
işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)

dumancım siyah çok yakısmıs yuzune..gözlerin ortaya cıkmıs (renkli sanırım) bu içten gülümsemen hiç bitmesin Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın insallah hepimize bilerek resmi almadım belki ilerde silersin diye
bende saclarımı pembeye boyatasım vardı sonra vazgectım bide onun bakımıyla kım ugrasacak dedım :) tabı tamamen değil aralara balyaj denıyor ona sanırım ,2tane çok samımı arkadasım var(şu hallerım gecsın yıne gorusmeye devam edıcem onlarla)saclarını renk renk boyamayı sevıyorlar bi bakıyorum yesıl,bı bakıyorum mavi-pembe bide yakıstırıyorlar varya bende özenıyorum arada onlara işte.. (ünivin ilk yıllarında saclarımı tamamen pembeyı boyamıstım sacımı,babam benı gorunce şok gecırmıstı )

bende hala daha hastane ve doktor arastırması yapıyorum..

çok istediğim kordon hast. maddi acıdan bana çok geldi için vazgectım suan ordan.. dogum parası 4000 alıyorlarmıs cunku.. dr+hastanesiymıs,birde dogum için baska hastanede yapılıyormus sanırım ondan bukadar yuksek fiyat olsa gerek.. yanı kendı dogumhanesi yokmus vsvs...

tabıkı bebegın saglıgı maddiyatla kıyaslanamaz ama 4000 bana çok geldi

neyse arastırmaya devam...

Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)

wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
br güzel gördüm sanki kuzum bebeeemmm pek güzel olmuşun beee değişiklikler huzur versin sana güle güle kullan yeni saçlarını

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu haftalar herkese

cnm benim hoşgeldinnn :)) iii olmana çok çok sevindim :)) çok sevindim müsafirlerinede biraz kafan dağılıcak çok güzel yenieln tazelenn inşallah biraz kafanı topla herşey bugünden daha güzel olsun senin için :))
Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
cnm yaaaa çok güzelsinn ve çok güzel olmuş saçların siyah benim hep istediğim bi renk cesaret edebilsen boyucam ama kıyamıyorum :)) seninkine bayıldım ve çok yakışmış güle güle kullan :))

günaydınn mutlu haftalar herkeze :))) nazlım yaaa sen hala devam ediyonmu çörekotlu şeye ben miğdem bulana bulana yiyorum (

birsen canım çok tatlısın çok güzelsin saçlar çok yakışmış güle güle kullan,gülmekte sana çok yakışıyor ayrıca:)

günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum

benim bat başlamadı günüm dündü, belki bugün yarın gelir kırmızılar ama acayip stresliyim dün aseton bile midemi bulandırdı, fazla iştahda yok canım bişey yemek istemiyo, kasıklarımda da çok ağrı oldu bu ay-düşükten sonra kasık ağrım oldu önce böyle bi ağrım yoktu- bi umut var içimde gerisi hüsran ama hayırlısı olsun diyorum...

bembeyaz bi konya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım nasılsın?kar mı var çok güzel ben antep- maraş bölgesindeyim burda kar yok yağsa çok güzel olur kar topu oynarız:) yada kar manzarasında bişeyler içmek çok güzel olur:)

günaydın canım nasılsın?kar mı var çok güzel ben antep- maraş bölgesindeyim burda kar yok yağsa çok güzel olur kar topu oynarız:) yada kar manzarasında bişeyler içmek çok güzel olur:)

sanada günaydın ttlım ewet burda dün geceden beri kar var her yer bembeyaz olmuşşş çook güzellllllllllll

cnm benim kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :)) hayırlısı bakalımmm

ayyyy ne güzell günaydınnn :))) bende kar topu oynamak istiyorum ist da azcık yağdı ve kayboldu sadece havada gördük (

ıns guzel haberler verırısın bıze canım sabırlı ol kasma kendını taamam
yaa offff bende kar gormek ıstıyorumm heryer benbeyaz olsun ıstıyorum senelerdır dıgru duzgun kar gormedık ıkı senedır nerdeyse hıc gormedıkk bu nasıl bısey ya kıyametın habercısı sankı burdakı karı buyuklerden dınlıyoruz hep ama gorulen bısey yok burlardaaa (
canım faceden de gordum ben zaten süpersınnnn:)
inşş.bı oglum dogsun hep onu beklıyorummm onla ugrasırken bunları gormem dıye gecen kayınvalıdem ne dıo bılıomusun hastahanedeb geldık oglumuz olacak dedıkk ben zaten dua edıodum oglun olsun dıe dedıı allah onada benım(semra) gıbı gelın versınde bende gorum nasıl oluomus dıeee onu demek ıstıooo ne kadın esımde yanımda dusunun gerısını agzını acıp bısey demedııı benım cınler geldı tabııı .sonra durdu durdu basladı konusmaya zaten sızın cocukta sıze benzer kapkara olur dedu ben olece kaldım esımde bende esmerız yaa ve ben cevap dahı veremdım tıkandım kaldımmmm sonra eltım geldı onada haberı verdık hep bı hevesle baslıoruz olece kalıyoruzz ben bılıodum zaten dıo ne tebrık etme var ne sevınme var bole garıp ınsanlarrr onun ılkı kız bana dıodu ıns kızın olmaz tek kız bende olur dıodu cok sevındı kı ben olebı ayrım yapmıyorum onu bılmıo yalnızzz sonra herkez soruo orguler basladımı dıye kaynanam dıokı aman dıgerlerıne orduk kullandımı sankı bısey yapmak ıstemıo yaa ne gerek var bu zaamanda dıo nasıl bı kadın b bu yaa benı ve oglumu hıc ıstemedıgını heryerde hersekılde bellı edıo sagolsunnn esıme soluyorum aman sen onu bosver dıoo bıde tutturmus bebegın odasını benım anenmler yapacakmıs bızde ole adet yok dıyorum gene yapacaklar bızde var dıo esımde yanımdaydı ole adetı olan bı yerden gelın alsaydın dedım bende bızde var alacaklar dıger gelonde yapıldı felan dıo halbukı esımın dayımın karyolasını almıs eltım annesı bı uyku setı almıss esımde benden yana oldu kayınpederde ole dedı kaynana bu sefer tek kaldı ama nasıl bagırıo ole olacak bılmem ne dıe benım ceyızımı gorun ıkı gelın daha cıkardı bı gorsenız annemler kurus para odetmedıler hala herseyı yuklemeye calısıo esımde bız alırız dedı allahtan orda konustuu
oo konusmazmıyızzz ben neler dıyorum ona konusarak kalkıyoruz hep yakında dualarda dınletmeye baslayacagım hareket etsın ııce surelerı dınletecegımmm ılahılerle buyuyecekk .:)ama tadını cıkaramıyorum onu bılıyorum hep bı korku varr kanama dusuk ne bılım sureklı bı korku her doktor farklı bısey dıo sureklı doktordayım testler bılmem neler gecen hafta gebelık sekerı kan pıhtısına felan bakıldıı kanamam vaar rısklı dıe ay ne bılım dolu sey ıste

canım ya gercekten pahalıymıss benımkıde 1000 1 250 tl felan herkez pahalı dıooo

Herkese gunaydinlAaar
Nasilsiniz ben iyiyim çok. Şükür
Bebegimi kaybedeli 5 ay dolacak 23 Ocak'ta
Oğlum diline kardes dolamis habire sorup duruyorr gecen gun anne kardesime isim bulalım dedi dedim senin kardesin yok ki daha olsun diyor biz şimdiden hazırlayalım ismini
Oğlum cok istiyor da babası henüz istemiyor daha isin garibi ben cok istiyordum hala da istiyorum ama zaman geçtikçe de soğuyor gibiyim 2.bebek fikrine
Oğlum 4.5 yasında o birinci sınıfa başlamadan olsun istiyorum ama esim yanasmiyor hiç bir iki sene geçsin felan diyor

kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için o sizin güzelliğiniz diye eklemek istiyorum veee ben bu resmi geri silemiyorumm:) kaldı orda nasıl silcem varmı bilen????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…