semra öyle saçma adet mi olurmuş,hadi gelin yatak odası gibi saçma bi adeti anlarım ama bu da ne demek yani:) koparttı kaynana beni... neysee bişey demiycem.ıns guzel haberler verırısın bıze canım sabırlı ol kasma kendını taamam
yaa offff bende kar gormek ıstıyorumm heryer benbeyaz olsun ıstıyorum senelerdır dıgru duzgun kar gormedık ıkı senedır nerdeyse hıc gormedıkk bu nasıl bısey ya kıyametın habercısı sankı burdakı karı buyuklerden dınlıyoruz hep ama gorulen bısey yok burlardaaa(
canım faceden de gordum ben zaten süpersınnnn:)
inşş.bı oglum dogsun hep onu beklıyorummm onla ugrasırken bunları gormem dıye gecen kayınvalıdem ne dıo bılıomusun hastahanedeb geldık oglumuz olacak dedıkk ben zaten dua edıodum oglun olsun dıe dedıı allah onada benım(semra) gıbı gelın versınde bende gorum nasıl oluomus dıeee onu demek ıstıooo ne kadın esımde yanımda dusunun gerısını agzını acıp bısey demedııı benım cınler geldı tabııı .sonra durdu durdu basladı konusmaya zaten sızın cocukta sıze benzer kapkara olur deduben olece kaldım esımde bende esmerız yaa ve ben cevap dahı veremdım tıkandım kaldımmmm sonra eltım geldı onada haberı verdık hep bı hevesle baslıoruz olece kalıyoruzz ben bılıodum zaten dıo ne tebrık etme var ne sevınme var bole garıp ınsanlarrr onun ılkı kız bana dıodu ıns kızın olmaz tek kız bende olur dıodu cok sevındı kı ben olebı ayrım yapmıyorum onu bılmıo yalnızzz sonra herkez soruo orguler basladımı dıye kaynanam dıokı aman dıgerlerıne orduk kullandımı sankı bısey yapmak ıstemıo yaa ne gerek var bu zaamanda dıo nasıl bı kadın b bu yaa benı ve oglumu hıc ıstemedıgını heryerde hersekılde bellı edıo sagolsunnn esıme soluyorum aman sen onu bosver dıoo bıde tutturmus bebegın odasını benım anenmler yapacakmıs bızde ole adet yok dıyorum gene yapacaklar bızde var dıo esımde yanımdaydı ole adetı olan bı yerden gelın alsaydın dedım bende bızde var alacaklar dıger gelonde yapıldı felan dıo halbukı esımın dayımın karyolasını almıs eltım annesı bı uyku setı almıss esımde benden yana oldu kayınpederde ole dedı kaynana bu sefer tek kaldı ama nasıl bagırıo ole olacak bılmem ne dıe benım ceyızımı gorun ıkı gelın daha cıkardı bı gorsenız annemler kurus para odetmedıler hala herseyı yuklemeye calısıo esımde bız alırız dedı allahtan orda konustuu
oo konusmazmıyızzz ben neler dıyorum ona konusarak kalkıyoruz hep yakında dualarda dınletmeye baslayacagım hareket etsın ııce surelerı dınletecegımmm ılahılerle buyuyecekk .:)ama tadını cıkaramıyorum onu bılıyorum hep bı korku varr kanama dusuk ne bılım sureklı bı korku her doktor farklı bısey dıo sureklı doktordayım testler bılmem neler gecen hafta gebelık sekerı kan pıhtısına felan bakıldıı kanamam vaar rısklı dıe ay ne bılım dolu sey ıste
canım ya gercekten pahalıymıss benımkıde 1000 1 250 tl felan herkez pahalı dıooo
cnm benim hoşgeldinnn :)) iii olmana çok çok sevindim :)) çok sevindim müsafirlerinede biraz kafan dağılıcak çok güzel yenieln tazelenn inşallah biraz kafanı topla herşey bugünden daha güzel olsun senin için :))
cnm yaaaa çok güzelsinn ve çok güzel olmuş saçların siyah benim hep istediğim bi renk cesaret edebilsen boyucam ama kıyamıyorum :)) seninkine bayıldım ve çok yakışmış güle güle kullan :))
günaydınn mutlu haftalar herkeze :))) nazlım yaaa sen hala devam ediyonmu çörekotlu şeye ben miğdem bulana bulana yiyorum(
aklım sendeydi kız güzel haberler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbirsen canım çok tatlısın çok güzelsinsaçlar çok yakışmış güle güle kullan,gülmekte sana çok yakışıyor ayrıca:)
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
benim bat başlamadı günüm dündü, belki bugün yarın gelir kırmızılar ama acayip stresliyimdün aseton bile midemi bulandırdı, fazla iştahda yok canım bişey yemek istemiyo, kasıklarımda da çok ağrı oldu bu ay-düşükten sonra kasık ağrım oldu önce böyle bi ağrım yoktu- bi umut var içimde gerisi hüsran ama hayırlısı olsun diyorum...
bebeeem olsun bebeişin gelsin hemen boyatırsın sendekızlaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaa hadi gelin toplaşıın da kaynatalıım
birseniim cnmm saçların süper olmuuuş ii gnlerde kullan siz bi bni saçlarımı görseniz aklarım çııktıı( ölee takılıyom ortalıkta dahada çıkıyo yaaa
canım 12.gün bıraktım ben yemeyi 12.güne kadar sabret gerçi hala yumurtam çatlamadı valla çalışmalardan böööö geldi
aklım sendeydi kız güzel haberler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeeem olsun bebeişin gelsin hemen boyatırsın sende
nabersiniz kızlarrrrrrrr
nazz yaaa valla burda sohbeti özledim bu ay herkez çok yoğun galiba kimse gelmiyokızlaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaa hadi gelin toplaşıın da kaynatalıım
birseniim cnmm saçların süper olmuuuş ii gnlerde kullan siz bi bni saçlarımı görseniz aklarım çııktıı( ölee takılıyom ortalıkta dahada çıkıyo yaaa
canım 12.gün bıraktım ben yemeyi 12.güne kadar sabret gerçi hala yumurtam çatlamadı valla çalışmalardan böööö geldi
aklım sendeydi kız güzel haberler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeeem olsun bebeişin gelsin hemen boyatırsın sende
nabersiniz kızlarrrrrrrr
ıns guzel haberler verırısın bıze canım sabırlı ol kasma kendını taamam
yaa offff bende kar gormek ıstıyorumm heryer benbeyaz olsun ıstıyorum senelerdır dıgru duzgun kar gormedık ıkı senedır nerdeyse hıc gormedıkk bu nasıl bısey ya kıyametın habercısı sankı burdakı karı buyuklerden dınlıyoruz hep ama gorulen bısey yok burlardaaa(
canım faceden de gordum ben zaten süpersınnnn:)
inşş.bı oglum dogsun hep onu beklıyorummm onla ugrasırken bunları gormem dıye gecen kayınvalıdem ne dıo bılıomusun hastahanedeb geldık oglumuz olacak dedıkk ben zaten dua edıodum oglun olsun dıe dedıı allah onada benım(semra) gıbı gelın versınde bende gorum nasıl oluomus dıeee onu demek ıstıooo ne kadın esımde yanımda dusunun gerısını agzını acıp bısey demedııı benım cınler geldı tabııı .sonra durdu durdu basladı konusmaya zaten sızın cocukta sıze benzer kapkara olur deduben olece kaldım esımde bende esmerız yaa ve ben cevap dahı veremdım tıkandım kaldımmmm sonra eltım geldı onada haberı verdık hep bı hevesle baslıoruz olece kalıyoruzz ben bılıodum zaten dıo ne tebrık etme var ne sevınme var bole garıp ınsanlarrr onun ılkı kız bana dıodu ıns kızın olmaz tek kız bende olur dıodu cok sevındı kı ben olebı ayrım yapmıyorum onu bılmıo yalnızzz sonra herkez soruo orguler basladımı dıye kaynanam dıokı aman dıgerlerıne orduk kullandımı sankı bısey yapmak ıstemıo yaa ne gerek var bu zaamanda dıo nasıl bı kadın b bu yaa benı ve oglumu hıc ıstemedıgını heryerde hersekılde bellı edıo sagolsunnn esıme soluyorum aman sen onu bosver dıoo bıde tutturmus bebegın odasını benım anenmler yapacakmıs bızde ole adet yok dıyorum gene yapacaklar bızde var dıo esımde yanımdaydı ole adetı olan bı yerden gelın alsaydın dedım bende bızde var alacaklar dıger gelonde yapıldı felan dıo halbukı esımın dayımın karyolasını almıs eltım annesı bı uyku setı almıss esımde benden yana oldu kayınpederde ole dedı kaynana bu sefer tek kaldı ama nasıl bagırıo ole olacak bılmem ne dıe benım ceyızımı gorun ıkı gelın daha cıkardı bı gorsenız annemler kurus para odetmedıler hala herseyı yuklemeye calısıo esımde bız alırız dedı allahtan orda konustuu
oo konusmazmıyızzz ben neler dıyorum ona konusarak kalkıyoruz hep yakında dualarda dınletmeye baslayacagım hareket etsın ııce surelerı dınletecegımmm ılahılerle buyuyecekk .:)ama tadını cıkaramıyorum onu bılıyorum hep bı korku varr kanama dusuk ne bılım sureklı bı korku her doktor farklı bısey dıo sureklı doktordayım testler bılmem neler gecen hafta gebelık sekerı kan pıhtısına felan bakıldıı kanamam vaar rısklı dıe ay ne bılım dolu sey ıste
canım ya gercekten pahalıymıss benımkıde 1000 1 250 tl felan herkez pahalı dıooo
kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınız içino sizin güzelliğiniz diye eklemek istiyorum veee ben bu resmi geri silemiyorumm:) kaldı orda nasıl silcem varmı bilen????
Kızlar bende cuma günü nst ye girdim, hafi doğum sancısı çıktı ama tam doğum olacak türeden değilmiş. daha zamanım var. şubat ayına kadar bekle diyorum oğluma soğuk soğuk. Az kaldık inşallah. perşembe günü doğum iznine çıkıyorum. Doğum yaptığımda haber göndereceğim size. inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma alırım.
maşşallah yaaa az kalmış Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))Kızlar bende cuma günü nst ye girdim, hafi doğum sancısı çıktı ama tam doğum olacak türeden değilmiş. daha zamanım var. şubat ayına kadar bekle diyorum oğluma soğuk soğuk. Az kaldık inşallah. perşembe günü doğum iznine çıkıyorum. Doğum yaptığımda haber göndereceğim size. inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma alırım.
aly maşallah cnmm size gzl hbrlerini belkiyoruz şubat ayı çok bereketli olacaak gökçede doğurcak işlhh snrr ayşemizde war uğramıyo ne zmndı ama onunda doğuma az kaldı smr hande ne gzl gzl gelsin sağlıcakla bebişlerimiiz:))
tubişim zmn çabuk geçiyo walla bnde inanmıyorum bazen:)
Rbc4.09 hgb12.7 hct38.3 ÇIKTI BEBM DOKTORDA DEDİ BEB,GE VESİLE OLAMAZSIN DDEİ İŞİN KOMİGİ 2 OGLUMDAN ÖNCE VARMIŞ KAN TAHLKİLİ BAKTIM ESKİLERE NE OLACAK BENİM BU HALİM YA
maşşallah yaaa az kalmış Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
yaaa negüzell allahım bizede nasip etsin inşallah iyice hareketlenmiştir dimi??
Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
amiiiin cnm hep dualarımdasınız... çok değil işte arada bşler oluyo walla::)
saol cnmm nazz ara ara resim paylaş görelim göbüşünüüü
semracım ben bu kaynanaya torun morun sevdirmem ayol, yerim ben onu boş ver ya, yüzde verme, tavizde verme.
iyi ewdee tembellik yapıyom oturduğum yerden bi kalkabilsem çok iş halletçemde:))
biliom kuzum bunu bende ama yapmadım maydonozla biliorum bi tek sabun duymadım ama ben yapamadım onu zor işnazz yaaa valla burda sohbeti özledim bu ay herkez çok yoğun galiba kimse gelmiyo( yaa gözüm çizelgene takıldıda maşşallah 19 haftalık olmuş yarılamışsın bitanem yaaa allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah :))
ayyyyy az kaldı ozamn bi 5 gün daha yicem off yaaaa
bide bak böle bişi buldum duymuşmuydun hiç ??
(((canım 1 kg sütü kaynat...içine maydonoz at yarım demet falan...bide defne sabunu rendele biraz...(o defne sabunu koymamış ama ben öle duymustum) sonra geniş bi kaba koy bunu...mesela klozet varsa klozeti temizle yada o kabı feda et...içine koy kabı üzerine otur...etrafını bi battaniye gibi bişile kapat süt soğuyuncaya kadar otur sonrada ilişkiye gir...ama bunu ne zamanlar yapmalı onu bilmiom öğrenim yazarım...sende bitanesinnnnn ben yemeğe gidiommmm görüşürüz.... )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?