Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

semra öyle saçma adet mi olurmuş,hadi gelin yatak odası gibi saçma bi adeti anlarım ama bu da ne demek yani:) koparttı kaynana beni... neysee bişey demiycem.

kızlaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaa hadi gelin toplaşıın da kaynatalıım

birseniim cnmm saçların süper olmuuuş ii gnlerde kullan siz bi bni saçlarımı görseniz aklarım çııktıı ( ölee takılıyom ortalıkta dahada çıkıyo yaaa

canım 12.gün bıraktım ben yemeyi 12.güne kadar sabret gerçi hala yumurtam çatlamadı valla çalışmalardan böööö geldi

aklım sendeydi kız güzel haberler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebeeem olsun bebeişin gelsin hemen boyatırsın sende

nabersiniz kızlarrrrrrrr

iyi ewdee tembellik yapıyom oturduğum yerden bi kalkabilsem çok iş halletçemde:))

nazz yaaa valla burda sohbeti özledim bu ay herkez çok yoğun galiba kimse gelmiyo ( yaa gözüm çizelgene takıldıda maşşallah 19 haftalık olmuş yarılamışsın bitanem yaaa allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah :))

ayyyyy az kaldı ozamn bi 5 gün daha yicem off yaaaa
bide bak böle bişi buldum duymuşmuydun hiç ??
(((canım 1 kg sütü kaynat...içine maydonoz at yarım demet falan...bide defne sabunu rendele biraz...(o defne sabunu koymamış ama ben öle duymustum) sonra geniş bi kaba koy bunu...mesela klozet varsa klozeti temizle yada o kabı feda et...içine koy kabı üzerine otur...etrafını bi battaniye gibi bişile kapat süt soğuyuncaya kadar otur sonrada ilişkiye gir...ama bunu ne zamanlar yapmalı onu bilmiom öğrenim yazarım...sende bitanesinnnnn ben yemeğe gidiommmm görüşürüz.... )))

Son düzenleme:

semracım ben bu kaynanaya torun morun sevdirmem ayol, yerim ben onu boş ver ya, yüzde verme, tavizde verme.

kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için o sizin güzelliğiniz diye eklemek istiyorum veee ben bu resmi geri silemiyorumm:) kaldı orda nasıl silcem varmı bilen????

maşllah dumancığım güzel çıkmış, düzeltmelerde sıkıntı var sanırım. site yöneticisiyle irtibata geçmen lazım.

Kızlar bende cuma günü nst ye girdim, hafi doğum sancısı çıktı ama tam doğum olacak türeden değilmiş. daha zamanım var. şubat ayına kadar bekle diyorum oğluma soğuk soğuk. Az kaldık inşallah. perşembe günü doğum iznine çıkıyorum. Doğum yaptığımda haber göndereceğim size. inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma alırım.

aly maşallah cnmm size gzl hbrlerini belkiyoruz şubat ayı çok bereketli olacaak gökçede doğurcak işlhh snrr ayşemizde war uğramıyo ne zmndı ama onunda doğuma az kaldı smr hande ne gzl gzl gelsin sağlıcakla bebişlerimiiz:))

tubişim zmn çabuk geçiyo walla bnde inanmıyorum bazen:)

maşşallah yaaa az kalmış Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

yaaa negüzell allahım bizede nasip etsin inşallah iyice hareketlenmiştir dimi??

Rbc4.09 hgb12.7 hct38.3 ÇIKTI BEBM DOKTORDA DEDİ BEB,GE VESİLE OLAMAZSIN DDEİ İŞİN KOMİGİ 2 OGLUMDAN ÖNCE VARMIŞ KAN TAHLKİLİ BAKTIM ESKİLERE NE OLACAK BENİM BU HALİM YA

hgb normal değeri 12-15 arası senin 12,7 çıkmış iyi bence..benim 10,2 çıktı doktor korunmayı bırakabilirsinz dedi...ayrıca akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben..

maşşallah yaaa az kalmış Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

yaaa negüzell allahım bizede nasip etsin inşallah iyice hareketlenmiştir dimi??

amiiiin cnm hep dualarımdasınız... çok değil işte arada bşler oluyo walla::)

semracım ben bu kaynanaya torun morun sevdirmem ayol, yerim ben onu boş ver ya, yüzde verme, tavizde verme.

zaten pekte ısteklı degıl sureklı bebek konusu acılınca laf sokuo bana mıllet olursa gosterıs olsun dıe sever belkııı o kadar benı ıstemeyınce benden olan bebegıdde ıstemıo

iyi ewdee tembellik yapıyom oturduğum yerden bi kalkabilsem çok iş halletçemde:))

aman yay gitsin oğlunla yatın kalkın keyfini çıkar kuzum doğunca oynatcak ğparmağında sei sağlıklı olsunda bırak evi mok götürsün

biliom kuzum bunu bende ama yapmadım maydonozla biliorum bi tek sabun duymadım ama ben yapamadım onu zor iş

herkese selamlar nasılsınız?? görüşmeyeli beni soracak olursanız iyiyim demeyi çok isterdim ama bunada şükürler olsun,bel fıtığından kurtulamadım birde boyun fıtığı da eklendi..
tam bunlarla cebelleşirken kayınpederim vefat etti...3 üncü haftaya girdi vefat edeli..o kahrolası amansız hastalıkla mücadele ediyordu ama hayat işte..
bende tabi orda olmalıydım kalkmamam gerekiyordu ama mecburdum..neyse yarın fizik tedavisine başlıcam ameliyatı ertelemek ve ağrılarımı hafifletmek için inşallah işe yarar..
sizlerde ne var ne yok hepinizi çok özledim..yeni hamişler varmı?? geçmişi okuyamadım..
DUMANCIM ve NAZ beni merak ettiğinİZ için çok ama çok teşekkür ederim size...
DUMAN mesajın için çok teşekkür ederim canım benim aynı duygular benden sana..ama inan çok üzüldüm canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olacak..ara ver ama vazgeçme..unutma canım önce senin ve eşinin sağlığı çok önemli..

neguzel arkadasliklar edinmissiniz benide alin yaniniza benide uc ay oldu kaybedeli melegimi korunma suresi 6 ay dedi turkiyedeki doktor ama burdaki hastanedeki doktor 3 Ay dedi kendi kadin doktorum hic bekleme dedi benimde kafam karisti iki ay korundum bu ay korunmadik simdi vitamin aliyorum mineral folik asit demir bir suru vitamin iste allah en yakin zamanda kucaklarimizi doktururu kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…