Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben daha derslere başlayamadım canım KPSS ye çalışmaya başlıcam bugün yarın... İşyerinde hiç vaktim olmuyo çok yoğun çalışıyoruz, 10 dk yemek yiyip işe devam akşam pert bi şekilde eve gidiyorum... O yüzden yazamadım hiç

Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)

çok güzel görünüyorsun birsencim çok yakışmış güle güle iyi günlerde kullan :) bende hemen hamile kalırım da bakamam saç falan diye operasyondan sonra kısacık kestirdim belime kadar olan saçlarımı rengide açık bakırdı siyah şimdi... değişiklik iyi geliyor insana :)

aman bırak beyazlasın senin mazeretin var doğumdan sonra inşallah komple bakıma girer çıkarsın cnm

oyy maşallah size yaaa 36 haftalık olmuşsunuz,zaman ne kadar çabuk geçiyo yaa gökçeden önce sen doğurucaksın gibi geliyo topiğimizin yavaş yavaş şenlenecek inşallah...

dumancımmm süper olmuş saçlar...bende düğünümde boyatmıştım siyaha beyaz gelinliklede süper oluooo halada siyaha devam ediyorummm güle güle kullan canımmm...

tşk ederim cnm, ben çabuk sıkılıyorum aynı renkten çok bariz farklıklar olmasa da zamanla açıp koyulaştırıyorum birazda böyle deneyelim dedik bakalım :)

yaa bende çok istiyorum kpss ye çalışıp devlet memuru olmayı, iş yerinde işler iyice çığırından çıkıyo valla artık özel sektör berbat olmaya başladı...
değişiklik süper oluyo cidden saçlarımızda olmasa napardık biz:))

canım benim öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun, bu kadar uzun süre sesin soluğun çıkmayınca bişilerin ters gittiğini düşünmüştüm ama böyle olmasına çok üzüldüm... herşey üstüste gelmiş, bu dönem zor geçiyo senin için inşallah hepsi geçecek ama önemli olan en az hasarla atlatabilmen, fizik tedavi iyi gelir ameliyata gerek kalmaz bence,ama dikkat et kendine havalar soğuk fizik tedavide sıcaklığına çok dikkat etmen gerekiyo biliyosun... kendini iyi hissettiğin zamanlarda gelip durumunu yaz bize olurmu, bende sık girmiyorum ama gözüm burda takip ediyorum merak ediyorum sizi çünkü... bebek için bi süre ara vericem cnm çok uzun diil tabi 6-7 ay kısmetse haziran temmuz gibi yeiden başlarım ama onun öncesinde iyice toparlanmam lazım dediğin gibi önce sağlık, ben sağlıksız olursam bebek de olmaz... görüşürüz canım öptüm seni, herşeye rağmen duanı eksik etme,allah yanında olsun...

Canımmm benim nasılsınnnnnnnn ankarda kar varmı
valla cnm iyi gibiyim bilemedim,eşim yarın göreve gidiyo 2 hafta yok ona valiz hazırlıyorum,biraz üzgünüm,iş çok berbattı bugünde biraz sinirliyim ama iyim yinede sen nslsn? ankara bembeyaaazzz...konya da öyleymiş okudum :)

ALLAH KAVUŞTURSUN CANIMMMMHAYIRDIR EŞİNİN MESLEĞİ NE:26:AYY BENDE NETTEN SİZİN BANKAYA BAŞVURDUM BAKALIM HAYITRLISI İŞŞALLAHDİLERİM EN KISA ZAMANDA TÜM ACILARIN BİTER TATLIMEWET KONYADA BEMBEYAZZZZZ:124:CANIM WALLA DUA EDİYORUM İŞŞALLAH BEBİŞİM DOĞAL YOLLA GELİR BU AYYYYYYYY

aminn cnm :) eşim inşaat sektöründe çalışıyo böyle gidiyo işte ara ara... yaa naıcaksın bankayıı ben kurtulmaya çalışıyorum sen bankayamı başvurdun:) neyse hayırlısı belki sen seversin cnm bencede tedaviye kadar sen yine çalışmaya devam et 1 kere olduysa yine olma imkanı var yani...

esracım ben çıkıyorum cnm geç olmadan kalan işlerimi halledip yatayım.görüşürüz öptüm seni..

arkadaşım maşallah çok tatlısın güzelsin. Allah sana uzun hayırlı bereketli ve sana duacı hayırlı çocukların olan bir hayat versin. saçların çok güzel olmuş. ben düşükten sonra iyice bıraktım kendimi tat alamıyorum bir şeyden. çalışma hayatı özel sektörede memura da zor. Allah yardımcımız olsun. insanla uğraşmak zor meşgale. sen bela aramasan da birileri gelip buluyor seni. ben memurum ama zor.

cnm teşekkür ederim, bende ilk bebeğimi kaybettiğim günden bu yana salmıştım kendimi yeni yeni gözlerimin içi gülmeye başladı,yoksa yüzüme bakan direk diyodu ne kadar mutsuzsun diye, ama olmuyo öyle de kendimizi bırakmakla moral çok önemli sağlıklı bi gebelik için,sende toparlanmaya bak derim... iş konusunda haklısın ortam huzursuzsa özelide devleti de farketmiyodur ama en azından yönetici baskısı azalır diye düşünüyorum, Allah hepimize kolaylık versin iyi insanlarla çalıştırsın yoksa iş hayatı yıpratıyo cidden...

evet yönetici baskısı özele göre az ama kendini bilmeyen bir yönetici ise kendini kral zannediyor. ben bebeğimi yöneticim yüzünden kaybettim. iş yerinde yaşadığım sıkıntı yüzünden eşim kendisiyle konuşmak istedi ama adam eşime öyle bir mesaj yazmıştı ki ben hala atlatamadım. gelen mesaj şu:

" senin karını yatağından aldırmayana gugudalı demesinler. sen kiminle dans ediyon VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs sen kim olduğumuzu öğrende gel. seni vurdurum.pire için yorgan yakarız biz sen kimsin de bize konuşacaksın."

işte bu mesaj yüzünden travma geçirdim geceleri üzüntümden rahmim nasıl gerildi bunu çok hissettim.

Kızlar ben çok yoruldum artık ya allahım affetsin canım çok yanıyo
Sözün bittigi yerdeyim anlıcagınız

günaydın kızlar mutlu günler herkese bursada çok kar var işe zor geldik
beydağlı başın saolsun canım allah acılarını dindirsin inşallah
birsen kocanla allah kavuştursun kuzummmm
ğaşam raabim yar ve yardımcın olsun sabır versin yorgunluğun dinsin bitsin inşalllahh
müge naber kuzum çalışmalar devammı benim yumurtam hala çatlamadı ateş ölçüyorum hala olmadı çatlama boşunamı çalışıos nedir anlamadım

günaydın canııım :) çalışma mı o da ne :)) biz aşk tazeliyoruz, çocuk ikinci planda şimdi Hatta olabilecek herşeye karşı kendimizi hazırlıyoruz. Şöyleki ortalama 5 seneye kadar çocuk sahibi olamazsak tüp bebek aşılama artık ne gerekiyorsa denedikten sonra kedi alıcam bi tane kocim de bana motorsiklet alacak. hayırlısı olsun kuzucum. kendini çok dinleme dicem ama kendimden biliyorum olmuyo :)

çok geçmiş olsun canımm..kendine çok dikkat et...başın saolsun buarada...mekanı cennet olsun...

günaydın nazlımmm...ne güzel yaaa...burayada yağsada bize kartopu hayalini azda olsa gerçekleştirsekk ama nerdeeee...

zerdal allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

yoncam ben foto isterim ama şöyle ince bir tişörtle olsun kuzum:)

dilek canım başınız sağolsun çok geçmiş olsun kendine dikkat et

birsen allah kavuştursun canım

esra allahtan ümit kesilmez belki yeniden rabbim nasip eder tedavisiz olmazsa da sağlık olsun kuzum üzülme

paşam allah büyüktür bu günlerin geride kalması umuduyla

yasemin kuzum sen bu ay doktora gitsen daha rahat olurdun bence kuzum elinden geldiğince takma oluruna bırakmaya çalış

mügecim bi kedi bide motor demek :) çok tatlısın bende hayvanları çok severim hele köpeklere bayılırım biraz motor kullanmayı biliyorum ohhh gelsin hayat bildiği gibi o zaman bol şans kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…