tmm kızlar en kısa zamanda yeni fotolar çekinip en güzelini seçicem sizin için:)
bu aralar sanırım hepimiz hayatımıza farklı şekilde renk katmaya çalışıyoruz cnm :) ama en güzeli kafayı meşgul etmek aaa düşün düşün nereye kadar,kpss iyi fikir aslında bende işi bırakıp kendimi kpss yemi adasam diye düşünmüyo diilim hani...
sğl yoncam, bencede buranın yeri bi ayrı kesinlikle...
müge cim sendemi ders çalışıyosun? fazla yorma kendini işler bitmez vallaaa çalış çalış nereye kadar
sğl cnm bu rengi yakıştırıyorum kendime severek kullanıyorum saçımı şimdilik:) valla misafir gerçekten iyi olacak,şimdiden başladım hazırlıklara bu konu beni baya bi oyalar:) sizde fazla özleymeyin kendinizi...
cnm bak hamileliğinde sorun olan herşey birbir çıkıyo ortaya üzülme artık lütfen güzel yönden bakmaya çalış,tedavi olursun bundan sonra....
Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
aman bırak beyazlasın senin mazeretin varkızlaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaa hadi gelin toplaşıın da kaynatalıım
birseniim cnmm saçların süper olmuuuş ii gnlerde kullan siz bi bni saçlarımı görseniz aklarım çııktıı( ölee takılıyom ortalıkta dahada çıkıyo yaaa
oyy maşallah size yaaa 36 haftalık olmuşsunuz,zaman ne kadar çabuk geçiyo yaa gökçeden önce sen doğurucaksın gibi geliyoKızlar bende cuma günü nst ye girdim, hafi doğum sancısı çıktı ama tam doğum olacak türeden değilmiş. daha zamanım var. şubat ayına kadar bekle diyorum oğluma soğuk soğuk. Az kaldık inşallah. perşembe günü doğum iznine çıkıyorum. Doğum yaptığımda haber göndereceğim size. inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma alırım.
dumancımmm süper olmuş saçlar...bende düğünümde boyatmıştım siyaha beyaz gelinliklede süper oluooohalada siyaha devam ediyorummm güle güle kullan canımmm...
yaa bende çok istiyorum kpss ye çalışıp devlet memuru olmayı, iş yerinde işler iyice çığırından çıkıyo valla artık özel sektör berbat olmaya başladı...ben daha derslere başlayamadım canım KPSS ye çalışmaya başlıcam bugün yarın... İşyerinde hiç vaktim olmuyo çok yoğun çalışıyoruz, 10 dk yemek yiyip işe devam akşam pert bi şekilde eve gidiyorum... O yüzden yazamadım hiç
çok güzel görünüyorsun birsencim çok yakışmış güle güle iyi günlerde kullan :) bende hemen hamile kalırım da bakamam saç falan diye operasyondan sonra kısacık kestirdim belime kadar olan saçlarımı rengide açık bakırdı siyah şimdi... değişiklik iyi geliyor insana :)
canım benim öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun, bu kadar uzun süre sesin soluğun çıkmayınca bişilerin ters gittiğini düşünmüştüm ama böyle olmasına çok üzüldüm... herşey üstüste gelmiş, bu dönem zor geçiyo senin için inşallah hepsi geçecek ama önemli olan en az hasarla atlatabilmen, fizik tedavi iyi gelir ameliyata gerek kalmaz bence,ama dikkat et kendine havalar soğuk fizik tedavide sıcaklığına çok dikkat etmen gerekiyo biliyosun... kendini iyi hissettiğin zamanlarda gelip durumunu yaz bize olurmu, bende sık girmiyorum ama gözüm burda takip ediyorum merak ediyorum sizi çünkü... bebek için bi süre ara vericem cnm çok uzun diil tabi 6-7 ay kısmetse haziran temmuz gibi yeiden başlarım ama onun öncesinde iyice toparlanmam lazım dediğin gibi önce sağlık, ben sağlıksız olursam bebek de olmaz... görüşürüz canım öptüm seni, herşeye rağmen duanı eksik etme,allah yanında olsun...herkese selamlar nasılsınız?? görüşmeyeli beni soracak olursanız iyiyim demeyi çok isterdim ama bunada şükürler olsun,bel fıtığından kurtulamadım birde boyun fıtığı da eklendi..
tam bunlarla cebelleşirken kayınpederim vefat etti...3 üncü haftaya girdi vefat edeli..o kahrolası amansız hastalıkla mücadele ediyordu ama hayat işte..
bende tabi orda olmalıydım kalkmamam gerekiyordu ama mecburdum..neyse yarın fizik tedavisine başlıcam ameliyatı ertelemek ve ağrılarımı hafifletmek için inşallah işe yarar..
sizlerde ne var ne yok hepinizi çok özledim..yeni hamişler varmı?? geçmişi okuyamadım..
DUMANCIM ve NAZ beni merak ettiğinİZ için çok ama çok teşekkür ederim size...
DUMAN mesajın için çok teşekkür ederim canım benim aynı duygular benden sana..ama inan çok üzüldüm canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olacak..ara ver ama vazgeçme..unutma canım önce senin ve eşinin sağlığı çok önemli..
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmBirseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm
valla cnm iyi gibiyim bilemedim,eşim yarın göreve gidiyo 2 hafta yok ona valiz hazırlıyorum,biraz üzgünüm,iş çok berbattı bugünde biraz sinirliyim ama iyim yinedeCanımmm benim nasılsınnnnnnnn ankarda kar varmı
valla cnm iyi gibiyim bilemedim,eşim yarın göreve gidiyo 2 hafta yok ona valiz hazırlıyorum,biraz üzgünüm,iş çok berbattı bugünde biraz sinirliyim ama iyim yinedesen nslsn? ankara bembeyaaazzz...konya da öyleymiş okudum :)
ALLAH KAVUŞTURSUN CANIMMMMHAYIRDIR EŞİNİN MESLEĞİ NE:26:AYY BENDE NETTEN SİZİN BANKAYA BAŞVURDUM BAKALIM HAYITRLISI İŞŞALLAH DİLERİM EN KISA ZAMANDA TÜM ACILARIN BİTER TATLIM EWET KONYADA BEMBEYAZZZZZ:124:CANIM WALLA DUA EDİYORUM İŞŞALLAH BEBİŞİM DOĞAL YOLLA GELİR BU AYYYYYYYY
yaa bende çok istiyorum kpss ye çalışıp devlet memuru olmayı, iş yerinde işler iyice çığırından çıkıyo valla artık özel sektör berbat olmaya başladı...
değişiklik süper oluyo cidden saçlarımızda olmasa napardık biz:))
cnm teşekkür ederim, bende ilk bebeğimi kaybettiğim günden bu yana salmıştım kendimi yeni yeni gözlerimin içi gülmeye başladı,yoksa yüzüme bakan direk diyodu ne kadar mutsuzsun diye, ama olmuyo öyle de kendimizi bırakmakla moral çok önemli sağlıklı bi gebelik için,sende toparlanmaya bak derim... iş konusunda haklısın ortam huzursuzsa özelide devleti de farketmiyodur ama en azından yönetici baskısı azalır diye düşünüyorum, Allah hepimize kolaylık versin iyi insanlarla çalıştırsın yoksa iş hayatı yıpratıyo cidden...arkadaşım maşallah çok tatlısın güzelsin. Allah sana uzun hayırlı bereketli ve sana duacı hayırlı çocukların olan bir hayat versin. saçların çok güzel olmuş. ben düşükten sonra iyice bıraktım kendimi tat alamıyorum bir şeyden. çalışma hayatı özel sektörede memura da zor. Allah yardımcımız olsun. insanla uğraşmak zor meşgale. sen bela aramasan da birileri gelip buluyor seni. ben memurum ama zor.
cnm teşekkür ederim, bende ilk bebeğimi kaybettiğim günden bu yana salmıştım kendimi yeni yeni gözlerimin içi gülmeye başladı,yoksa yüzüme bakan direk diyodu ne kadar mutsuzsun diye, ama olmuyo öyle de kendimizi bırakmakla moral çok önemli sağlıklı bi gebelik için,sende toparlanmaya bak derim... iş konusunda haklısın ortam huzursuzsa özelide devleti de farketmiyodur ama en azından yönetici baskısı azalır diye düşünüyorum, Allah hepimize kolaylık versin iyi insanlarla çalıştırsın yoksa iş hayatı yıpratıyo cidden...
günaydın kızlar mutlu günler herkese bursada çok kar var işe zor geldik
beydağlı başın saolsun canım allah acılarını dindirsin inşallah
birsen kocanla allah kavuştursun kuzummmm
ğaşam raabim yar ve yardımcın olsun sabır versin yorgunluğun dinsin bitsin inşalllahh
müge naber kuzum çalışmalar devammı benim yumurtam hala çatlamadı ateş ölçüyorum hala olmadı çatlama boşunamı çalışıos nedir anlamadım
herkese selamlar nasılsınız?? görüşmeyeli beni soracak olursanız iyiyim demeyi çok isterdim ama bunada şükürler olsun,bel fıtığından kurtulamadım birde boyun fıtığı da eklendi..
tam bunlarla cebelleşirken kayınpederim vefat etti...3 üncü haftaya girdi vefat edeli..o kahrolası amansız hastalıkla mücadele ediyordu ama hayat işte..
bende tabi orda olmalıydım kalkmamam gerekiyordu ama mecburdum..neyse yarın fizik tedavisine başlıcam ameliyatı ertelemek ve ağrılarımı hafifletmek için inşallah işe yarar..
sizlerde ne var ne yok hepinizi çok özledim..yeni hamişler varmı?? geçmişi okuyamadım..
DUMANCIM ve NAZ beni merak ettiğinİZ için çok ama çok teşekkür ederim size...
DUMAN mesajın için çok teşekkür ederim canım benim aynı duygular benden sana..ama inan çok üzüldüm canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olacak..ara ver ama vazgeçme..unutma canım önce senin ve eşinin sağlığı çok önemli..
günaydın kızlar mutlu günler herkese bursada çok kar var işe zor geldik
beydağlı başın saolsun canım allah acılarını dindirsin inşallah
birsen kocanla allah kavuştursun kuzummmm
ğaşam raabim yar ve yardımcın olsun sabır versin yorgunluğun dinsin bitsin inşalllahh
müge naber kuzum çalışmalar devammı benim yumurtam hala çatlamadı ateş ölçüyorum hala olmadı çatlama boşunamı çalışıos nedir anlamadım
Kızlar bende cuma günü nst ye girdim, hafi doğum sancısı çıktı ama tam doğum olacak türeden değilmiş. daha zamanım var. şubat ayına kadar bekle diyorum oğluma soğuk soğuk. Az kaldık inşallah. perşembe günü doğum iznine çıkıyorum. Doğum yaptığımda haber göndereceğim size. inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma alırım.
aly maşallah cnmm size gzl hbrlerini belkiyoruz şubat ayı çok bereketli olacaak gökçede doğurcak işlhh snrr ayşemizde war uğramıyo ne zmndı ama onunda doğuma az kaldı smr hande ne gzl gzl gelsin sağlıcakla bebişlerimiiz:))
tubişim zmn çabuk geçiyo walla bnde inanmıyorum bazen:)
günaydın canııım :) çalışma mı o da ne :)) biz aşk tazeliyoruz, çocuk ikinci planda şimdiHatta olabilecek herşeye karşı kendimizi hazırlıyoruz. Şöyleki ortalama 5 seneye kadar çocuk sahibi olamazsak tüp bebek aşılama artık ne gerekiyorsa denedikten sonra kedi alıcam bi tane kocim de bana motorsiklet alacak. hayırlısı olsun kuzucum. kendini çok dinleme dicem ama kendimden biliyorum olmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?