Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm kızlar günaydın dileğiim başın sağolsun cnmm bnm uzun zmn gelmeynce anlamıştım zaten ters bşy olduunu allah ailesine sabır wersin işlhh sanada çok geçmiş olsun işlhh fizik seni iieder cnmmm.....

SEelam kızlar bnde 1 hatfa önce kürtaj oldum bebeğimi kaybettim 16.cı haftasında.. 1 haftadır çok dğeişti herşey acısı dnmiyor aklımdan çıkmıyor.. bundan sonra neler bekliyor beni nasıl hazırlıycam kendimi nasıl başedeceğim.. 3,5 ayda çok kilo aldım hala duruyor aldığım kilolar göbeğimde aynı.. tekrar nasıl hamile kalıcam..aklım, fikrim mantığım çalışmıyor.. ağlamak işe yaramıyor ama bazen isyan etmek istemiyorum ama kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyorum,,
yaşayan bilir ne demek olduğunu, herkese allah sabuırlar versin hayırlııyla bebekler nasip etsin..

Herkese gunaydinlarrr
Nasilsiniz
Bugün oğlumu kaybedeli 148 gun oldu bes ay dolacak nerdeyse zaman su gibi geciyOr
Dün en yakın arkadasim dogum yaptı ikinci kızı oldu, ziyaretine gittim hastaneden çıkınca gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım benim bebeğimde yasasaydı şimdi kucagimdaydi kırklarımız karışacaktı arkadaşımla
Artık tekrar bebek sahibi olmak uzak geliyor bana çünkü esim ikna olmuyor malesef ki
Tek çocuklu nerdeyse bir tek ben kaldım ya üzülüyorum cok yasımda otuzdort

herkese merhabalar,

beydağlım başınız sağ oldun canım...

dumanım saçların çok güzel gözüküyor, sen de çok güzel gözüküyorsun :) maşallah diyyim sana, Allah nazarlardan saklasın...

bahsetmiştim ya arkadaşımın karısı düşükten spnra 3 sene hamile kalamamıştı şimdi 5 aylık hamile diye...onun doktoru alternatif tıp olarak akupunktur önermiş, yüzde 50 sonuç aldıklarını söylemiş. o da akupunktura başlamış ve bir buçuk ay sonra hamile kalmış. kalmasaymış tüp bebek deniycekmiş o da. siz hiç duymuş muydunuz bunu?

Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmm gerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)

dumancım çok güzel olmuş, içinin güzelliği yansımış yüzüne. İyi olmana çok sevindim. Eşine biran önce kavuşursun umarım, biz de eşimle işten kaynaklı çok ayrılıyoruz ama napalım aşk taze kalıyor işte. Öptüm tatlım...

Ben böyle bişi duymadım canım ilk senden duyuyorum.

başınız sağolsun canım. Allah O yattıkça size sağlık versin. Allah rahmet eylesin.

bayadır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bu ay hani güya kafaya takmayacaktım ya Cuma günü ovülasyonun 9. gününde kanda baktırdım tabi 0.50 çıktı yani tarihimin en düşük sonucuydu. Neyse gene yok derken bugün yani 1 gün kala idrar yaptım onda da tık yok. Yarın bi geçsin olmazsam doktora giderim artık. Bu kadar umutlanmamın sebebi şu oldu dün sabah sacede peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Of ya ne bileyim galiba biz bişeyleri fazla takıoyruz kafaya. Neyse ya onun dışında kötü bişi yok. Bu arada dün eşimle çizmeli kediye gittik, ya anlatamam o şekerliği imkanınız olursa gidin bence. Öle işte...

birgün beklediklerimiz gelecek ve umutlarımız yeşerecek canlarıminanıyorum ama gel gelelim gözyaşlarıma hakim olamıyourm eşimle mobilya magazasına gittik koltuk takımı bakmaya gezinirken haliyle bebek mobilyalarıda ordaydı gözüm helede birine kaydı tam benim istedigim gibiydi olmadı yemin olsun 2 tane bebek mevlüdü vardı gitmedim ayaklarım gitmediki kendim gidiyim kaynanam dedi bak çok istiyo senle gidelim bende şimdi oraya gidicem dedin ne oldu nasıl düştü bazı dengesilerde demezmi tüp bebek yaptırın öle dururbenim eltim gibisalak ya ne tüpü töbe sanki garantisi vartestlerimin bir tanesini aradım cuma arayın belkim çıkmıştır dedi nasip cuma olsun vucudu bebek kabul ediymu etmiyomu testio çıkmadı iki seçenek var eger o çıkarsa igne vurucaz dedi doktor yok o da temiz çıkarsa rahimde dikiş yetersiz geldi geldi ilaç vs yetersiz geldi olucak en önemli etkende hamile kalırsam strese girmeme lazım ama nasıl eşimin sülalesini kendimden nasıl uzak tutsam diye düşünüyorım bir çarem var aslında annemlere gitmek kimse gelemez orayainannın kimseyle görüşmek istemiyorum kilo vermeye başladım çok şükür verdim 5 kilodahada vericem 1600 kalorilik verdi doktor diyet listesi onu yapıcam nasipseeski halim ve yeni halimi koyucam buraya
DİRMİTÇİM SANA BİRŞEY YOLLUCAM ÖZELİNE ONU YAYINLARSAN SEVİNİCEM BEN ÇOK SEVİYORUMDA BU ŞARKIYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
CANIM 3 EVLADIMI KAYBETTİM ACISI NASILDIR BİLİRİM UMUD EDEREK BEKLİYOSUN SONRA KAÇINILMAZ SON KKAYBEDİYOSUN HEP 4.5 AYLIK VE 5 AYLIK GİTTİLER BENİM 2 ERKEKTİ İLKİ HÜDA BERKİMİ KAYBETTİM 5 AYLIKTI 2 OGLUM MUHAMMET BURAK UMUTTU ODA GİTTİ 3 KIZIM SÜMEYYE ÖMÜRÜM GİTTİ HİÇ BİR ŞEY YAPAMADIMALAHTAN DEDİM BENDE RAHİM AGZI AÇIKLIGI VAR SENDE NE ÇIKTI KONUŞMAK İSTERSEN BİZ BURDAYIZ CANIM BUNU UNUTMA ACILŞAR PAYLAŞILINCA HAFİFLERMİŞİNAN BURASI BANA TERAPİ OLDU BU ARALAR TRAFİGİM ÇOK ONDAN GİREMİYOM GİRİPTE OKUYORUM YAZMIYOURM ŞİMDİ YAZARIM SONRA VS KALIYO AMA BUNDAN SONRA BURDAYIM ARKADAŞLARIMI BIRAKMAYA NİYETİM YOK NAMAZDI TESPİHTİ SELATI TEFFİCİYEYDİ OKUNUYO YEMEK TEMİZLİK VS VAKİT OLMUYOALLAHIM SANA SABIR VERSİN CANIM BAŞIN SAGOLSUN KARDEŞİM ÜZÜLEREKTEN ARAMIZA HOŞ GELDİN DİYORUM İŞŞALLAH YARADAN BİR DAHA YAŞATMAZ NE SANA NEDE KİMSEYE ACISI ÇOK ZOR

217 GÜN OLDU KIZIMI KAYBEDELİ HER MARTIN 6 SINDA VE EYLÜLÜN 22DE VE MAYISIN 29 ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM BEN ACISI HALEN İÇİMDE TEYZEMİN KIZI BENLE GEBEYDİ GENE HAMİLEYMİŞ 1 SENE YOK YANI SEZERYAN BİDEONUN ADINA ÇOK SEVİNDİM AMA ZOR OLUR KESİNALLAHIM DEVAMINI VERSİM SAGLICAKLA ALSIN İŞŞALLAH SENDE ÜZÜLME İNAN EŞİM BANA DEDİKİ SEN ÜZÜLÜYOSUN SEN ZANNETMEKİ BENDE ÜZÜLMÜYORUM DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM DÜŞÜNÜNCE KAFAYI YİYORUM DEDİ SENDE ÖLE YAP DEDİ SANKİ HİÇ DOGURMAMIŞN BU BEBEGİ DEDİ ÖLE DÜŞÜN İNAN OZAMAN CANIM AZ ACIYO DEDİ BENDE ÖLE YAPMAYA ÇALIŞIYOURM CANIM YARADAN VERİRİ YAŞADA BAKMA İNSAN 42 DOGURUYO VALLAHİ BEN 32 GİRİCEM SEN 34 OLMUŞUN NE VAR BUNDA SALLA GİTSİN DOGURGANLIGIN YAŞI YOK BEN ONU ANLADIMÖ KADIN HER YAŞTA ANNEDİR

BEYDAGLIK BAŞIN SAGOLSUN CANIM BENİM DUAMNCIM PEK DADLU OLMUŞUN KIZ SEMRA SENDE FACE VARMI ÖZELİME YAZDA EKLİYİM SENİ BİRDE YAZ NEYE BENZEDİGİNİDUMANDA VARSAN BEN EKLERİM SENİ KIZ

NAZLIM TESEKKUR EDERİM MESAJ İÇİN İNAN AKLIMI BAŞIMA GETİRDİN KONTRÜM YOKTU SANA DÖNEMEDİM

KIZLAR BU HAFTA SELATI TEFFİCİYE OKUCAM İŞLERİM ÇOK TEMİZLİK VS İŞTE AMA ARA ARA BULDUKÇA SİZLERİDE TACİZ TMEJKTEN DURMAM MERAK ETMEYİN SİZ BEN ÇIKIYIMDA NAMAZI KILIYIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ DAHA TESPİH VS ÇEKİCEM DUALARIMDASINIZ BUNU UNUTMAYIN
İ

kızlar paşam' dan dinleyin lütfen

[video=youtube;4FK9H-B0LAg]http://www.youtube.com/watch?v=4FK9H-B0LAg[/video]

kızlar paşam' dan dinleyin lütfen

[video=youtube;4fk9h-b0lag]http://www.youtube.com/watch?v=4fk9h-b0lag[/video]

arkama yaslanıyorum gözlerimi kapatıyorum dinliyorum bu şarkıyı sanki bizleri anlatıyor gibi sizlere hediyem olsun canlarım benim kapayın gözlerinizi dinleyin bakın nerelere götürüyo sizi

kıyamam üzülme bebem zamanı degildir işşallah bir dahaki aya bu arada sagol bebm yayınladıgın için çok mutlu oldum inan

rica ederim kuzum güzel parçaymış bende sayende dinlemiş oldum hayırlısı olsun ne diyebilirizki yeni ay yeni umut inş... hepimiz için inş. bir gün güneş doğacak.

rica ederim kuzum güzel parçaymış bende sayende dinlemiş oldum hayırlısı olsun ne diyebilirizki yeni ay yeni umut inş... Hepimiz için inş. Bir gün güneş doğacak.

işşallah kardeşim ya face varnı sendebu arada benim çıkmam lazım namaz beni bekler millata okadar haber yolladım kimse dönmedi selatı tefficiyeyenedenkiben bitirebilirsen bitiricem nasıl olucakksadaha 800 okundu cumayada yetişmesi lazım ben kaçtım bebeler işlerimi hallediyimde okuyum barı anca biter

kıslar nasılsınız ben kendımı hıc ıı hıssetmıyorummm yaa sankı bebege bısey olmus gıbıme gelıo dunden berı cok agrım var rahmım acıo sankı ara ara sabah agzımdan burnumdan yıne kan geldı cıldırıcam artıkk sabah doktora gıdecektım ama gıtmedım uc kurusluk kar yagdı oda buz olmus duserım dıye cıkmadım hıc ama cok merak edıyorum uclu testımde yapılacaktı bugun ıcım cok kotuuu esımde dıo aksam ozele gıderız bakarsın dıo steteskopla dınlıyorum pek bısey anlamıyorum kı ya bazen duyar gıbı oluodum ıkı gundur oda yok ıyıce stres oldumm

paşamm ne olur uzme kendını bencede annene gıtmen daha mantıklı hem daha ıı bakarlar sana esınde arada gelır gıder hersey bebek ıcın degılmı

duman canım allh kavustursunnn cok zor benımkıde arada bı gunlugune gıdıo cok kotu oluyorum o olmayınca yatak odasında bıle yatmıyorummm cok zorr yaaa

beydagımmm basın sagolsun canım geldımı ustu usten gelır zaten nedenseee bu ıslerrr

nazlımmm cok guzel bende daa kınalı kardan berı gıtmek ıstemısımdır hee hala gıdemedımmm :)

nazzz sen nasılsınn bebek nasıl artık hıssedıomusunnnn

dirmitcim canım hatırladım seni tabiki, forumda 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorm sen nasılsın. bende 20 gün önce düşük yaptım toparlanmaya çalışıyorum

semroş bnde iyiym cnmm saol ufak ufak bşler hissediyorum cnm
yasemmin sen nerelerdesin yaaa kmse olmasa sen olurdun artık sende yoksun topiğimiz aşaalara iniyoo

slm kkızlar umarım hepiniz iyiinizdir. okuyamadım geçmişi.. ben cumartesi günü istanbula gidiyorum artık doğumu orda yapacağım için orda beklemeye başlayacağım kızımı.. ama aklım hep eşimde kalıcak. bi tarafım bir an önce gitmek istiyor biraz rahat ederim son günlerde diye diğer tarafımda eşimi evde tek başına bırakıyorum diye çok huzursuz. o ne yiyip içer , çayını kim doldurur diye düşünmeden edemiyorum. bu son günlerde zaten acayip duygusal oldum gün içerisinde sebepsiz hüzünlenip duruyorum. ama sanki yola çıkıp istanbula gidişim kızıma beni yaklaştırıyor diyede heyecanlıyım. ayyy karmakarışık oldum kızlarr. aslında evimde doğum yapmayı çok isterdim ama ailemin hepsi orda eşiminde ailesi istanbulda ve gelme gitme sıkıntıları olacağı için benim gitmem daha iyi olacak diye düşündük. en son 10 şubatta sezeryan günü vermişti istanbulda doktorum. 10 şubata kadar beklicem gelmezse sezeryan olucaz. sonra bide yarı kırkım çıkana kadar ordayım yani nerden baksanız 40 gün evimden uzak olucam. eşim bu hafta beni götürecek bir dahaki hafta bi yakının nikahı var diye gelecek sonrada doğum için gelir yani aralarda aslında yakınımda olacak ama ben hep olsun yanımda istiyorum. niyese bi düşkün oldum kocama anlatamam kızlar.istiyorum ki hiç işe güce gitmesin yanımda olsun sanki bana o güç veriyor o olunca korkularım geçiyor ayyyy kızlar sizide sıktım ama gerçekten bi ttuhaf oldum bu aralar... hamiş arkadaşlarım allah hepimize 40 haftaları göstersin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin . çalışma yapan arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerini önce göbişlerinde hissetmeyi nasip etsin yarabbim sonra da kucaklarına almayı.. herkesin tek derdi nasıl doğum yapıcaam nasıl olucak bebiş nasıl bişey olacak olsun inşallah.. ne olur bana kızmayın yavrusunu kaybedenlerin yanında böyle dert olmayan dertleri kafama takıyorum diye..yaşadığımız acılar hepimizin aynıydı allahım bir daha göstermesin.. ama sizden başka kimseylede hiöç bir topictede yazışmadım ben.. şubat annelerine bile sadece okumak için giriyorum elim gitmiyor yazmaya.. bizi bizden başka kimsenin anlamadığını biliyorum anlamalarınıda hiç beklemedim zaten..ne olur o yüzden bana kızmayın bizdeki dertlere göre bunlarda dertmi demeyin. aklım çok karışık. acaba bi bilinmeze doğru yaklaştığım için mii?

semroş bnde iyiym cnmm saol ufak ufak bşler hissediyorum cnm
yasemmin sen nerelerdesin yaaa kmse olmasa sen olurdun artık sende yoksun topiğimiz aşaalara iniyoo

annemlerden giriyom:) kuzum ben giriom kimsecikler olmuyo napayım yanlız kalıom hep çıkıom sonra eskisi gibi girmiomda fazla işler yoğun bide sınavlarım var nisanda onlara hazırlanıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…