Eki Görüntüle 327191 işte yeni saçlarımmmmmmgerçi biraz açık durdu renk soluk çıktı bildiğiniz simsiyah diyeyim:)
herkese merhabalar,
bahsetmiştim ya arkadaşımın karısı düşükten spnra 3 sene hamile kalamamıştı şimdi 5 aylık hamile diye...onun doktoru alternatif tıp olarak akupunktur önermiş, yüzde 50 sonuç aldıklarını söylemiş. o da akupunktura başlamış ve bir buçuk ay sonra hamile kalmış. kalmasaymış tüp bebek deniycekmiş o da. siz hiç duymuş muydunuz bunu?
birgün beklediklerimiz gelecek ve umutlarımız yeşerecek canlarımzerdal allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
yoncam ben foto isterim ama şöyle ince bir tişörtle olsun kuzum:)
dilek canım başınız sağolsun çok geçmiş olsun kendine dikkat et
birsen allah kavuştursun canım
esra allahtan ümit kesilmez belki yeniden rabbim nasip eder tedavisiz olmazsa da sağlık olsun kuzum üzülme
paşam allah büyüktür bu günlerin geride kalması umuduyla
yasemin kuzum sen bu ay doktora gitsen daha rahat olurdun bence kuzum elinden geldiğince takma oluruna bırakmaya çalış
mügecim bi kedi bide motor demek :) çok tatlısın bende hayvanları çok severim hele köpeklere bayılırım biraz motor kullanmayı biliyorum ohhh gelsin hayat bildiği gibi o zaman bol şans kuzum
CANIM 3 EVLADIMI KAYBETTİM ACISI NASILDIR BİLİRİM UMUD EDEREK BEKLİYOSUN SONRA KAÇINILMAZ SON KKAYBEDİYOSUN HEP 4.5 AYLIK VE 5 AYLIK GİTTİLER BENİM 2 ERKEKTİ İLKİ HÜDA BERKİMİ KAYBETTİM 5 AYLIKTI 2 OGLUM MUHAMMET BURAK UMUTTU ODA GİTTİ 3 KIZIM SÜMEYYE ÖMÜRÜM GİTTİ HİÇ BİR ŞEY YAPAMADIMSEelam kızlar bnde 1 hatfa önce kürtaj oldum bebeğimi kaybettim 16.cı haftasında.. 1 haftadır çok dğeişti herşey acısı dnmiyor aklımdan çıkmıyor.. bundan sonra neler bekliyor beni nasıl hazırlıycam kendimi nasıl başedeceğim.. 3,5 ayda çok kilo aldım hala duruyor aldığım kilolar göbeğimde aynı.. tekrar nasıl hamile kalıcam..aklım, fikrim mantığım çalışmıyor.. ağlamak işe yaramıyor ama bazen isyan etmek istemiyorum ama kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyorum,,
yaşayan bilir ne demek olduğunu, herkese allah sabuırlar versin hayırlııyla bebekler nasip etsin..
Herkese gunaydinlarrr
Nasilsiniz
Bugün oğlumu kaybedeli 148 gun oldu bes ay dolacak nerdeyse zaman su gibi geciyOr
Dün en yakın arkadasim dogum yaptı ikinci kızı oldu, ziyaretine gittim hastaneden çıkınca gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım benim bebeğimde yasasaydı şimdi kucagimdaydi kırklarımız karışacaktı arkadaşımla
Artık tekrar bebek sahibi olmak uzak geliyor bana çünkü esim ikna olmuyor malesef ki
Tek çocuklu nerdeyse bir tek ben kaldım ya üzülüyorum cok yasımda otuzdort
benim kırmızılar geldi
kızlar paşam' dan dinleyin lütfen
[video=youtube;4fk9h-b0lag]http://www.youtube.com/watch?v=4fk9h-b0lag[/video]
kıyamam üzülme bebem zamanı degildir işşallah bir dahaki aya bu arada sagol bebm yayınladıgın için çok mutlu oldum inan
rica ederim kuzum güzel parçaymış bende sayende dinlemiş oldum hayırlısı olsun ne diyebilirizkiyeni ay yeni umut inş... Hepimiz için inş. Bir gün güneş doğacak.
semroş bnde iyiym cnmm saol ufak ufak bşler hissediyorum cnm
yasemmin sen nerelerdesin yaaa kmse olmasa sen olurdun artık sende yoksun topiğimiz aşaalara iniyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?