Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım eşimle ortak feysbuk var ama ben pek takılmıyorum. canım ben hiç okumadım ama senin için okuyabilirim nasıl okunuyor?

semra canım kalbini ferah tut telaş yapma umarım herşey yolundadır gittinmi doktora kuzum?

dirmitcim canım hatırladım seni tabiki, forumda 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorm sen nasılsın. bende 20 gün önce düşük yaptım toparlanmaya çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş. kaç haftalıktı bebeğin canım neden düşük yaptın biliyormusun bi sebebi var mı, bende düşük yaptım temmuzdaydı benimki 7 haftamız bitmişti şimdi yeniden umut ediyorum kuzum biliyorum şimdi ne durumdasın ama herşey geçecek birazcık zaman sadece rabbim sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş. dileyen ve isteyen herkese

aynen öyle ben kıymetliyim demeyi öğretiyor eşim bana. Bugünler bi daha geri gelmeyecek. mutlu hatırlamak varken kendimi kahretmiyorum artık canım. nasıl olsa ben kahrolsamda çok mutlu olsamda herşey olacagına varıyor... ayyy ne güzel ben deli oluyorum motorlara ama süratli olanlardan değil. başta scooter tarzında bi motor düşünüyoruz :)

kötü hiçbişey olmasın inşallah, çizmeli kediyi ben de çok merak ediyorum o fragman bitiriyo beni kahramanda olsa kedi işte lazer ışığına dayanamıo :)

benim kırmızılar geldi

canııım üzme tatlı canını... Geçecek senin içinde bugünler, herşeyin hayırlısı mutlu olacağın günler çabucak gelsin dilerim...

amin inş. canım rabbim yardımcın olsun, sağlıkla ve hayırlısı ile rabbim yavrunu kollarına almayı nasip etsin canım evinde değilsin ama ailenin yanında olacaksın eşinde gelip gidecekmiş umarım herşey güzel geçer. bizde duygusallık almış başını gidiyor hamile iken seninde öyle hissetmen normal canım kendini kötü hissetme lütfen
canım bende şubat annesi olacaktım ama nasip değilmiş... kalbini ferah tut herşey güzel olacak inş. yavrunu kollarına alıp koklayacağın zamanı düşün canım

annemlerden giriyom:) kuzum ben giriom kimsecikler olmuyo napayım yanlız kalıom hep çıkıom sonra eskisi gibi girmiomda fazla işler yoğun bide sınavlarım var nisanda onlara hazırlanıom

yasemin kuzum özlettin kendini valla bende işlerden arta kalan zamanımda sınava hazırlanıyorum onun için bende fazla giremiyorum ama yinede irtibatı koparmayalım kuzum ben baltarçın çörekotu karışımı yaptım ama tadı çok kötü zar zor bi kaşık yedim, çörekotunu sen nasıl kullandın tanemi yoksa tozu olarak mı?

günaydın kızlar:)

Son düzenleme:

oluruna bırakalım dimi:)) bizimde scooter var eşim çok güzel kullanır bende öğrendim güzel walla:)

inş. canım sende durumlar nasıl? ben bu ayda serbest sonrasını düşüneceğim.

günaydın canım

herkese günaydıııın :)

günaydın canım

herkese günaydıııın :)

oluruna bırakalım dimi:)) bizimde scooter var eşim çok güzel kullanır bende öğrendim güzel walla:)

inş. canım sende durumlar nasıl? ben bu ayda serbest sonrasını düşüneceğim.

valla denemiyorum dersem yalan olur ama gün saat zaman kavramı olmadan görev haline dönüştürmek beni çok yıprattı geçen sefer çünkü hüngür hüngür ağladım bi seferinde. sadece bitince yatıyorum tek çabam bu :) titarsa tutar tutmazsa da canı sağolsun ne diyim
çok güzel scooter lar var bakalım daha bi kaç senesi var ama bizim için malum burası istanbul kadın başına da pek kolay olmayacaktır ama hobi olarak bile olsa kullanmak istiyorum inşallah kısmet olur...

bende ne kadar istemesemde takıyorum ama bu ay daha rahatım sağlık olsun elimizden ne gelir rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
evet ist zor ama olsun inş. canım

GÜNAYDIN KUZUMMM ya işlerde çok valla yoksa girmemmi ben bak bu saatte daha yeni girebildim kuzum eşim öğütülmüş almış ama tam toız halinde değildi taneliydi ben dişlerimle eziodum onları benim yumurtam hala çatlamadı inşallah yine kist olmaz bakalım hayırlısı olsun inşallahh adet olmuşsun bu son adetin olur umarım canım

müge naber kuzum

günaydınlar herkeseee

2012 de demek sen çok çalışıcaksın hiç durmadın kız bir aydır full çalışıyorsun nerdeyse, önceleri sen günaydın demeden güne başlarsak diyorduk bu kız hasta oldu neyse sağlık olsun biraz kafan dağılır bende açıköğretimden mezun oldum canım senin bölüm ne?
bende rondoda bi çekmeyi deniyim bakim çörekotunu yedim ama hiç hoşuma gitmedi kuzum inş. btç işe yarar da bebişler çabuk gelir:) sağol kuzum inş. geçen ay fazla olmadı bu ay maşallahı var adetimim ayakta duramıyorum belim çok ağrıyo neyse rahim biraz incelir iyi olur...

Canım ya aslıda bir bilinmez falan yok, herşey apaçık ortada ama biz henüz onları görecek konumda değiliz. Sen inşallah güzelce doğumunu yapıp yuvana döneceksin. Eşinle biraz hasretlik olur evet ama siz en iyisini bilirsiniz. Eğer böyle bir karar aldıysanız mutlaka doğrudur. Kendini üzme ve ihtimaller düşünme. Allahım tez elden bebeğini kucağına versin...

semracım bugün nasılsın? Umarım daha iyi hissediyosundur yeni bir gün bugün.

paşam, sen de iyisin dimi. Geçmişi okudum hep bozuktu moralin. Lütfen iyi şeyler düşün. Çok sıkma canını ne kadar zor olsa da dayanmak lazım işte.

Ya mügecim o kediye ben shrek te vuruldum. Hele sonunda o şarkı söylemesi, dansları yok mu? Bi de o şapkasını eline alıp gözbebeklerini büyütüp duygu sömürüsü yapması yok mu ben o an eriyip akli dengemi yitiriyorum. Bu filmde de bol bol dans ediyor pislik yuvası. Ve dediğin gibi kahraman da olsa lazeri gördü mü salak dayanamıo ve tabi kadehte de olsa sütü yalayarak içiyor. Of ya neyse, ben en iyisi bahçedeki sarmanlarıma bakayım bi.

kızlar selam nasılsınız? acil yardımınıza ihtiyacım var,burda bi forum vardı,dr a test sonuçlarını yazıyoduk yorumluyodu filan... bulamıyorum çok acil lazım bana... bilen varmı? yada herhangi bi dr öyle sonuçları yazabileceğim bana yorum yapabilecek varmı bildiğiniz?

Ben hiç girmedim ama jinekoloji alt forumunda kan testimi yorumlar mısınız olabilir mi dumancım?

günaydın arkadaşlar dün dr kontrolumüz vardı.bebeiş iyiymiş haftaya salı günü nst ye çağırdı ve allah izin verirse 2 şubatta küçük adam teşrif edecekler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…