işşallah kardeşim ya face varnı sendebu arada benim çıkmam lazım namaz beni bekler millata okadar haber yolladım kimse dönmedi selatı tefficiyeyenedenki ben bitirebilirsen bitiricem nasıl olucakksadaha 800 okundu cumayada yetişmesi lazım ben kaçtım bebeler işlerimi hallediyimde okuyum barı anca biter
kıslar nasılsınız ben kendımı hıc ıı hıssetmıyorummm yaa sankı bebege bısey olmus gıbıme gelıo dunden berı cok agrım var rahmım acıo sankı ara ara sabah agzımdan burnumdan yıne kan geldı cıldırıcam artıkk sabah doktora gıdecektım ama gıtmedım uc kurusluk kar yagdı oda buz olmus duserım dıye cıkmadım hıc ama cok merak edıyorum uclu testımde yapılacaktı bugun ıcım cok kotuuu esımde dıo aksam ozele gıderız bakarsın dıo steteskopla dınlıyorum pek bısey anlamıyorum kı ya bazen duyar gıbı oluodum ıkı gundur oda yok ıyıce stres oldumm
paşamm ne olur uzme kendını bencede annene gıtmen daha mantıklı hem daha ıı bakarlar sana esınde arada gelır gıder hersey bebek ıcın degılmı
duman canım allh kavustursunnn cok zor benımkıde arada bı gunlugune gıdıo cok kotu oluyorum o olmayınca yatak odasında bıle yatmıyorummm cok zorr yaaa
beydagımmm basın sagolsun canım geldımı ustu usten gelır zaten nedenseee bu ıslerrr
nazlımmm cok guzel bende daa kınalı kardan berı gıtmek ıstemısımdır hee hala gıdemedımmm :)
nazzz sen nasılsınn bebek nasıl artık hıssedıomusunnnn
dirmitcim canım hatırladım seni tabiki, forumda 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorm sen nasılsın. bende 20 gün önce düşük yaptım toparlanmaya çalışıyorum
zerdal allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
yoncam ben foto isterim ama şöyle ince bir tişörtle olsun kuzum:)
dilek canım başınız sağolsun çok geçmiş olsun kendine dikkat et
birsen allah kavuştursun canım
esra allahtan ümit kesilmez belki yeniden rabbim nasip eder tedavisiz olmazsa da sağlık olsun kuzum üzülme
paşam allah büyüktür bu günlerin geride kalması umuduyla
yasemin kuzum sen bu ay doktora gitsen daha rahat olurdun bence kuzum elinden geldiğince takma oluruna bırakmaya çalış
mügecim bi kedi bide motor demek :) çok tatlısın bende hayvanları çok severim hele köpeklere bayılırım biraz motor kullanmayı biliyorum ohhh gelsin hayat bildiği gibi o zaman bol şans kuzum
bayadır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bu ay hani güya kafaya takmayacaktım ya Cuma günü ovülasyonun 9. gününde kanda baktırdım tabi 0.50 çıktı yani tarihimin en düşük sonucuydu. Neyse gene yok derken bugün yani 1 gün kala idrar yaptım onda da tık yok. Yarın bi geçsin olmazsam doktora giderim artık. Bu kadar umutlanmamın sebebi şu oldu dün sabah sacede peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Of ya ne bileyim galiba biz bişeyleri fazla takıoyruz kafaya. Neyse ya onun dışında kötü bişi yok. Bu arada dün eşimle çizmeli kediye gittik, ya anlatamam o şekerliği imkanınız olursa gidin bence. Öle işte...
benim kırmızılar geldi
slm kkızlar umarım hepiniz iyiinizdir. okuyamadım geçmişi.. ben cumartesi günü istanbula gidiyorum artık doğumu orda yapacağım için orda beklemeye başlayacağım kızımı.. ama aklım hep eşimde kalıcak. bi tarafım bir an önce gitmek istiyor biraz rahat ederim son günlerde diye diğer tarafımda eşimi evde tek başına bırakıyorum diye çok huzursuz. o ne yiyip içer , çayını kim doldurur diye düşünmeden edemiyorum. bu son günlerde zaten acayip duygusal oldum gün içerisinde sebepsiz hüzünlenip duruyorum. ama sanki yola çıkıp istanbula gidişim kızıma beni yaklaştırıyor diyede heyecanlıyım. ayyy karmakarışık oldum kızlarr. aslında evimde doğum yapmayı çok isterdim ama ailemin hepsi orda eşiminde ailesi istanbulda ve gelme gitme sıkıntıları olacağı için benim gitmem daha iyi olacak diye düşündük. en son 10 şubatta sezeryan günü vermişti istanbulda doktorum. 10 şubata kadar beklicem gelmezse sezeryan olucaz. sonra bide yarı kırkım çıkana kadar ordayım yani nerden baksanız 40 gün evimden uzak olucam. eşim bu hafta beni götürecek bir dahaki hafta bi yakının nikahı var diye gelecek sonrada doğum için gelir yani aralarda aslında yakınımda olacak ama ben hep olsun yanımda istiyorum. niyese bi düşkün oldum kocama anlatamam kızlar.istiyorum ki hiç işe güce gitmesin yanımda olsun sanki bana o güç veriyor o olunca korkularım geçiyor ayyyy kızlar sizide sıktım ama gerçekten bi ttuhaf oldum bu aralar... hamiş arkadaşlarım allah hepimize 40 haftaları göstersin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin . çalışma yapan arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerini önce göbişlerinde hissetmeyi nasip etsin yarabbim sonra da kucaklarına almayı.. herkesin tek derdi nasıl doğum yapıcaam nasıl olucak bebiş nasıl bişey olacak olsun inşallah.. ne olur bana kızmayın yavrusunu kaybedenlerin yanında böyle dert olmayan dertleri kafama takıyorum diye..yaşadığımız acılar hepimizin aynıydı allahım bir daha göstermesin.. ama sizden başka kimseylede hiöç bir topictede yazışmadım ben.. şubat annelerine bile sadece okumak için giriyorum elim gitmiyor yazmaya.. bizi bizden başka kimsenin anlamadığını biliyorum anlamalarınıda hiç beklemedim zaten..ne olur o yüzden bana kızmayın bizdeki dertlere göre bunlarda dertmi demeyin. aklım çok karışık. acaba bi bilinmeze doğru yaklaştığım için mii?
annemlerden giriyom:) kuzum ben giriom kimsecikler olmuyo napayım yanlız kalıom hep çıkıom sonra eskisi gibi girmiomda fazla işler yoğun bide sınavlarım var nisanda onlara hazırlanıom
aynen öyle ben kıymetliyim demeyi öğretiyor eşim bana. Bugünler bi daha geri gelmeyecek. mutlu hatırlamak varken kendimi kahretmiyorum artık canım. nasıl olsa ben kahrolsamda çok mutlu olsamda herşey olacagına varıyor... ayyy ne güzel ben deli oluyorum motorlara ama süratli olanlardan değil. başta scooter tarzında bi motor düşünüyoruz :)
kötü hiçbişey olmasın inşallah, çizmeli kediyi ben de çok merak ediyorum o fragman bitiriyo beni kahramanda olsa kedi işte lazer ışığına dayanamıo :)
canııım üzme tatlı canını... Geçecek senin içinde bugünler, herşeyin hayırlısı mutlu olacağın günler çabucak gelsin dilerim...
amin inş. canım rabbim yardımcın olsun, sağlıkla ve hayırlısı ile rabbim yavrunu kollarına almayı nasip etsincanım evinde değilsin ama ailenin yanında olacaksın eşinde gelip gidecekmiş umarım herşey güzel geçer. bizde duygusallık almış başını gidiyor hamile iken seninde öyle hissetmen normal canım kendini kötü hissetme lütfen
canım bende şubat annesi olacaktım ama nasip değilmiş... kalbini ferah tut herşey güzel olacak inş. yavrunu kollarına alıp koklayacağın zamanı düşün canım
yasemin kuzum özlettin kendini vallabende işlerden arta kalan zamanımda sınava hazırlanıyorum onun için bende fazla giremiyorum ama yinede irtibatı koparmayalım kuzum ben baltarçın çörekotu karışımı yaptım ama tadı çok kötü zar zor bi kaşık yedim, çörekotunu sen nasıl kullandın tanemi yoksa tozu olarak mı?
günaydın kızlar:)
amin inş. canım rabbim yardımcın olsun, sağlıkla ve hayırlısı ile rabbim yavrunu kollarına almayı nasip etsincanım evinde değilsin ama ailenin yanında olacaksın eşinde gelip gidecekmiş umarım herşey güzel geçer. bizde duygusallık almış başını gidiyor hamile iken seninde öyle hissetmen normal canım kendini kötü hissetme lütfen
canım bende şubat annesi olacaktım ama nasip değilmiş... kalbini ferah tut herşey güzel olacak inş. yavrunu kollarına alıp koklayacağın zamanı düşün canım
yasemin kuzum özlettin kendini vallabende işlerden arta kalan zamanımda sınava hazırlanıyorum onun için bende fazla giremiyorum ama yinede irtibatı koparmayalım kuzum ben baltarçın çörekotu karışımı yaptım ama tadı çok kötü zar zor bi kaşık yedim, çörekotunu sen nasıl kullandın tanemi yoksa tozu olarak mı?
oluruna bırakalım dimi:)) bizimde scooter var eşim çok güzel kullanır bende öğrendim güzel walla:)
inş. canım sende durumlar nasıl? ben bu ayda serbest sonrasını düşüneceğim.
valla denemiyorum dersem yalan olur ama gün saat zaman kavramı olmadan görev haline dönüştürmek beni çok yıprattı geçen sefer çünkü hüngür hüngür ağladım bi seferinde. sadece bitince yatıyorum tek çabam bu :) titarsa tutar tutmazsa da canı sağolsun ne diyim
çok güzel scooter lar var bakalım daha bi kaç senesi var ama bizim için malum burası istanbul kadın başına da pek kolay olmayacaktır ama hobi olarak bile olsa kullanmak istiyorum inşallah kısmet olur...
GÜNAYDIN KUZUMMM ya işlerde çok valla yoksa girmemmi ben bak bu saatte daha yeni girebildim kuzum eşim öğütülmüş almış ama tam toız halinde değildi taneliydi ben dişlerimle eziodum onları benim yumurtam hala çatlamadı inşallah yine kist olmaz bakalım hayırlısı olsun inşallahh adet olmuşsun bu son adetin olur umarım canımamin inş. canım rabbim yardımcın olsun, sağlıkla ve hayırlısı ile rabbim yavrunu kollarına almayı nasip etsincanım evinde değilsin ama ailenin yanında olacaksın eşinde gelip gidecekmiş umarım herşey güzel geçer. bizde duygusallık almış başını gidiyor hamile iken seninde öyle hissetmen normal canım kendini kötü hissetme lütfen
GÜNAYDIN KUZUMMM ya işlerde çok valla yoksa girmemmi ben bak bu saatte daha yeni girebildim kuzum eşim öğütülmüş almış ama tam toız halinde değildi taneliydi ben dişlerimle eziodum onları benim yumurtam hala çatlamadı inşallah yine kist olmaz bakalım hayırlısı olsun inşallahh adet olmuşsun bu son adetin olur umarım canım
müge naber kuzum
günaydınlar herkeseee
slm kkızlar umarım hepiniz iyiinizdir. okuyamadım geçmişi.. ben cumartesi günü istanbula gidiyorum artık doğumu orda yapacağım için orda beklemeye başlayacağım kızımı.. ama aklım hep eşimde kalıcak. bi tarafım bir an önce gitmek istiyor biraz rahat ederim son günlerde diye diğer tarafımda eşimi evde tek başına bırakıyorum diye çok huzursuz. o ne yiyip içer , çayını kim doldurur diye düşünmeden edemiyorum. bu son günlerde zaten acayip duygusal oldum gün içerisinde sebepsiz hüzünlenip duruyorum. ama sanki yola çıkıp istanbula gidişim kızıma beni yaklaştırıyor diyede heyecanlıyım. ayyy karmakarışık oldum kızlarr. aslında evimde doğum yapmayı çok isterdim ama ailemin hepsi orda eşiminde ailesi istanbulda ve gelme gitme sıkıntıları olacağı için benim gitmem daha iyi olacak diye düşündük. en son 10 şubatta sezeryan günü vermişti istanbulda doktorum. 10 şubata kadar beklicem gelmezse sezeryan olucaz. sonra bide yarı kırkım çıkana kadar ordayım yani nerden baksanız 40 gün evimden uzak olucam. eşim bu hafta beni götürecek bir dahaki hafta bi yakının nikahı var diye gelecek sonrada doğum için gelir yani aralarda aslında yakınımda olacak ama ben hep olsun yanımda istiyorum. niyese bi düşkün oldum kocama anlatamam kızlar.istiyorum ki hiç işe güce gitmesin yanımda olsun sanki bana o güç veriyor o olunca korkularım geçiyor ayyyy kızlar sizide sıktım ama gerçekten bi ttuhaf oldum bu aralar... hamiş arkadaşlarım allah hepimize 40 haftaları göstersin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin . çalışma yapan arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerini önce göbişlerinde hissetmeyi nasip etsin yarabbim sonra da kucaklarına almayı.. herkesin tek derdi nasıl doğum yapıcaam nasıl olucak bebiş nasıl bişey olacak olsun inşallah.. ne olur bana kızmayın yavrusunu kaybedenlerin yanında böyle dert olmayan dertleri kafama takıyorum diye..yaşadığımız acılar hepimizin aynıydı allahım bir daha göstermesin.. ama sizden başka kimseylede hiöç bir topictede yazışmadım ben.. şubat annelerine bile sadece okumak için giriyorum elim gitmiyor yazmaya.. bizi bizden başka kimsenin anlamadığını biliyorum anlamalarınıda hiç beklemedim zaten..ne olur o yüzden bana kızmayın bizdeki dertlere göre bunlarda dertmi demeyin. aklım çok karışık. acaba bi bilinmeze doğru yaklaştığım için mii?
Gunaydin
Gunaydin Herkese
kızlar selam nasılsınız? acil yardımınıza ihtiyacım var,burda bi forum vardı,dr a test sonuçlarını yazıyoduk yorumluyodu filan... bulamıyorum çok acil lazım bana... bilen varmı? yada herhangi bi dr öyle sonuçları yazabileceğim bana yorum yapabilecek varmı bildiğiniz?
yok cnm orda diil direk dr a yazın diye bi bölüm vardıBen hiç girmedim ama jinekoloji alt forumunda kan testimi yorumlar mısınız olabilir mi dumancım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?