Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ah be kuzum o düşünmeme olayını bi becerebilsem hayatımın tam merkezine oturdu bu bebek olayı valla hafta osnu kendimi temizliğe verdim perdeler yıkandı ütülendi asıldı çamaşır ütülendi tam 3 saat evi temizledim pakladım ohhh misler gibi oldu aklımdan çıksın diye kek bile yaptım:)

Merhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz

simdi beklemelerdeyim
canımm ateşinde güzel yükseldi hadi bakalım meleğinin kardeşi gelir umarım bu ay

amin kuzum saolasınnnn

bana da iyi geldi doktor değiştirmek bu adamın bide imanı güçlü anladım ben onu huzr verdi bana çok

selam kızlarr...iyi haftalar hepinize...
slm canım saanda ii haftalarrr

ben deldimmmm ama kimsecikler yokkk (((
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese kucak dolusu sevgi umud nese huzur gulucuk getirdim
naber abla adet olmuşsun sanırım hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhh

düşünmeye vakit kalmazsa aklına gelmez tabi ama sürekli oyalanıcak şeyleri de nerden bulucaz birde o var

sağlıklı bi gebelik için mecbur kısıcan cnm sonra hamiş kalınca bol bol yer içersin

evet cnm aynen öyle, böyle psikopat derecesinde bebek isteyeceğim hiç aklıma gelmedi rüyalarımda bile bunları düşünüyorum... napcaz biz böylee:18::18:

takinti oluyor bir sure sonra
neyseki bir adim ondeyiz
dusuk demek dogurganligin sembolu demek
demek ki hamile olabiliyoruz o yuzden aslinda ustune cok dusmememiz gerek sonucta yine saglikla olacak da
gel de bunu beynine anlat

takinti oluyor bir sure sonra
neyseki bir adim ondeyiz
dusuk demek dogurganligin sembolu demek
demek ki hamile olabiliyoruz o yuzden aslinda ustune cok dusmememiz gerek sonucta yine saglikla olacak da
gel de bunu beynine anlat

evet olumlu tarafından bakardak 1 kere hamile kalabildiğimizi gördük,ya hiç olmasaydı

geldım canım benım nasılsınız buugun bıraz temızlık yaptım sonrada yattım yemek bıle yapmadım yaaaa
sizler ne yapıosunuz nasılsınızzz

sen temizlik yaptım deyince kızıyorum nedense:) hani normal ben hamileyken filan yapıyodum temizlik yapan hamile de olabilir ama sen söyleyince otomatik kızıyorum sana sanki kendini yoruyosun gibi düşünüyorum :))) kanaman geçti dimi? oğlun nasıl hissetmeye baladınmı???
bende iyim yarın misafirlerim geliyo sonundaa:)

esımde kızıo zaten ama kendımı cok yoracak sekılde yapmıyorum canımmm ama bı kac gundur cok belım agrıo nedenseee bu kadar erken baslamamalı dıe dusunuyorum ama bılmıyorum tabı kanamm suan yok sukurler olsun kı ya her gece yarısına yakın bıseyler oluo ama hareketlermı bılmıyorum tabı bu haftalarda baslıyormuss tam hıssettım dıyemıyorum kı canım
mısafırlerın gelmesı cok ıı olur canım kafan dagılır hemdee var yok derken zaman daha cabuk gecerrr :)

1 haftaya kalmaz iyice hissedersin o zaman cnm... Kanamanın olmaması çok güzel haber,böylecee kanama varken de bebeğe bişey olmayacagını anlamış olduk güzel bi tecrübe, ben çok korkuyorum hamileyken kanamadan artık seni getirirm aklıma bişey olursa:)

düşünmeye vakit kalmazsa aklına gelmez tabi ama sürekli oyalanıcak şeyleri de nerden bulucaz birde o var

ah birsenim ah kuzum bi çıksa aklımızdan valla rahatlıcas benimde hep aklımda ve etrafımdaki herkes hamile yada çocuğu var eşimin arkadaşları hep yeni evliler ya karıları hamile yada bebekleri var kimseyle görüşmüom valla napayım:S

günaydın herkeseee mutlu günlerr

kızlarr günaydınn herkeze güzel haberler alacagı bi gün diliyorum :119::119::119:

Merhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz

simdi beklemelerdeyim

hayırlısı olsun bol şans kuzum

bi kocişim var sağolsun evde kaldık onun yüzünden neyse balkonda oynadık kar topu bide küçük kardan adam yaptık çok şirin oldu:)
canım umarım istediğin gibi sonuç alırsın diyetten bende bi kaç kilo versem iyi olacak

kızlar bn geldim şükür ii geçti kontrolümüz

çok sevindim canım

birsen canım nasılsın? bu bebek olayı benim dengemi bozdu dedim 2012 de kpss kazanıcam ama hiç adapte olamıyorum çalışıyorum ama tam kendimi veremedim bu yıldan pek fazla ümitli değilim aslında herhalde bebek olursa psikolojim düzelecek...

günaydın kuzum sanada bende çok şükür iyiyim , boş ver oluruna bırakmak en iyisi eşininde duyguları inş. tez zamanda gerçek olur

kızlarr günaydınn herkeze güzel haberler alacagı bi gün diliyorum :119::119::119:

günaydıııııınnnn sağol bebeşim sanada:)

kendini iyi hissedeceksen konuşma vallaaa.... pazar günü teyzemlere gittim teyzemin gelini benimle yaşıt 2 çocuğu var diyoki bana hap kullanıyorum ama adetim gecikti yine hamile olabilirim. neeee dedim napıcaksın peki,aldırırım napıcam diyo çocukları zaten küçükmüş. bi ton kızdım dediği lafa bakarmısınız yaaa hamileyse aldıracakmış terbiyesizzzzz küfür ediyo sanki bana :)

günaydın canımmmmmmmmm

bu aydan ümitli diilim demek istedin sanrıım dimi:) bu yılın sonunda hepimiz karnı burnunda hamileler olucaz inşalllahhhh

günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…