günaydın fıstıklaaar nasılsınız ne var ne yok..??? yaseminim canım dr moralini düzeltmiş çok sevindim haklı aslında çok kasıyoruz biz kendimizi insanlar seneelrce bekliyo biz bikaç aya dayanamıyoruz
yoncaaaa hadi güzel haberler getir bize oğlun kocaman olmuş olsun :)
canımm ateşinde güzel yükseldi hadi bakalım meleğinin kardeşi gelir umarım bu ayMerhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz
simdi beklemelerdeyim
amin kuzum saolasınnnngünaydın canım iyiyim ben maşallahım var :) moralim oldukça iyi kardeşim de bize geldi, çok iyiyim çok. senin de iyi olmana sevindim :)
günaydın nazlıım iyiyim bende şükürler olsun. eşinin içine doğan gerçek olur en yakın zamanda inşallah :)
bana da iyi geldi doktor değiştirmek bu adamın bide imanı güçlü anladım ben onu huzr verdi bana çokcanım işşallah bakalım ne olucak benin durumum bu arada 2 aydır kanamam azdı bu ay felaketagrı ve bol kanama mevcut kendi kendime nzar deydirdim galiba bir o dedigim doktıora gidiyim bakalım ne dicek ona göre yol çizeriz diyete gelince annemi türkiye hastanesine götürdügümde anneme doktor 1800 kalori diyet verdi bende istedim banada 1600 verdi bunu uygula hiç çıkmazsan diyetten ayda 5 kilo garanti dedi işşallah bugün o diyete başlıcam vallahi bacım varlık içinde yokluk çekiyorum irademe hakim olmam lazımki yavruma kavuşuyun degilmi:?
canım işşallah tez zamanda alırsın kucagına bebgini aslında doktor degiştirmesi iyi oluyo rabbim işşallah işini rast getirsin
günaydınlar herkeze güzel bir hafta diliyorum
işşallah canım cümlemizinişşallah hayırlı haberlerle dönersin
amanın kafayımı yidin kız soguktahasta olucen sonra sana üzülücem sesn evinden çııkma gülüm sen işte ben sana azda olsa kar veririm eline oynarsın ama dışarı çıkmak yok anlaştıkmı
işşallah neiceyi tez zamanda alırsın aslında varya aklınızdan bebk fikrini çıkarsanız inanın hemen oluyo allahın izniyle ben okadr ugraştım olmadı bir ker rahmetli kızımda oldu ama oda benle durmadı
slm canım saanda ii haftalarrrselam kızlarr...iyi haftalar hepinize...
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmben deldimmmm ama kimsecikler yokkk(((
naber abla adet olmuşsun sanırım hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhherkese kucak dolusu sevgi umud nese huzur gulucuk getirdim
kızlar bn geldim şükür ii geçti kontrolümüz
düşünmeye vakit kalmazsa aklına gelmez tabi ama sürekli oyalanıcak şeyleri de nerden bulucaz birde o varah be kuzum o düşünmeme olayını bi becerebilsem hayatımın tam merkezine oturdu bu bebek olayı valla hafta osnu kendimi temizliğe verdim perdeler yıkandı ütülendi asıldı çamaşır ütülendi tam 3 saat evi temizledim pakladım ohhh misler gibi oldu aklımdan çıksın diye kek bile yaptım:)
canım işşallah bakalım ne olucak benin durumum bu arada 2 aydır kanamam azdı bu ay felaketagrı ve bol kanama mevcut kendi kendime nzar deydirdim galiba bir o dedigim doktıora gidiyim bakalım ne dicek ona göre yol çizeriz diyete gelince annemi türkiye hastanesine götürdügümde anneme doktor 1800 kalori diyet verdi bende istedim banada 1600 verdi bunu uygula hiç çıkmazsan diyetten ayda 5 kilo garanti dedi işşallah bugün o diyete başlıcam vallahi bacım varlık içinde yokluk çekiyorum irademe hakim olmam lazımki yavruma kavuşuyun degilmi:? :
düşünmeye vakit kalmazsa aklına gelmez tabi ama sürekli oyalanıcak şeyleri de nerden bulucaz birde o var
sanada iyi haftalar canımmselam kızlarr...iyi haftalar hepinize...
akşam gel sen ben burdayım :)ben deldimmmm ama kimsecikler yokkk(((
hoşgeldinnnn nerelerdesin sen? faceye çok fazla girmiyorum orayamı takılıyosun göremiyorum buralarda...iyisindir inşallah canımherkese kucak dolusu sevgi umud nese huzur gulucuk getirdim
evet cnm aynen öyle, böyle psikopat derecesinde bebek isteyeceğim hiç aklıma gelmedi rüyalarımda bile bunları düşünüyorum... napcaz biz böylee:18::18:yok bu bebek fikri akildan cikmiyor olmuyor
asiri yogun bir hayat olmasi lazim sanirim
evet cnm aynen öyle, böyle psikopat derecesinde bebek isteyeceğim hiç aklıma gelmedi rüyalarımda bile bunları düşünüyorum... napcaz biz böylee:18::18:
takinti oluyor bir sure sonra
neyseki bir adim ondeyiz
dusuk demek dogurganligin sembolu demek
demek ki hamile olabiliyoruz o yuzden aslinda ustune cok dusmememiz gerek sonucta yine saglikla olacak da
gel de bunu beynine anlat
semraaa nerelerdesin??????
geldım canım benım nasılsınız buugun bıraz temızlık yaptım sonrada yattım yemek bıle yapmadım yaaaa
sizler ne yapıosunuz nasılsınızzz
sen temizlik yaptım deyince kızıyorum nedense:) hani normal ben hamileyken filan yapıyodum temizlik yapan hamile de olabilir ama sen söyleyince otomatik kızıyorum sana sanki kendini yoruyosun gibi düşünüyorum :))) kanaman geçti dimi? oğlun nasıl hissetmeye baladınmı???
bende iyim yarın misafirlerim geliyo sonundaa:)
esımde kızıo zaten ama kendımı cok yoracak sekılde yapmıyorum canımmm ama bı kac gundur cok belım agrıo nedenseee bu kadar erken baslamamalı dıe dusunuyorum ama bılmıyorum tabı kanamm suan yok sukurler olsun kı ya her gece yarısına yakın bıseyler oluo ama hareketlermı bılmıyorum tabı bu haftalarda baslıyormuss tam hıssettım dıyemıyorum kı canım
mısafırlerın gelmesı cok ıı olur canım kafan dagılır hemdee var yok derken zaman daha cabuk gecerrr :)
düşünmeye vakit kalmazsa aklına gelmez tabi ama sürekli oyalanıcak şeyleri de nerden bulucaz birde o var
Merhaba kizlar
ben de bu ay calismalara basladim dusuk sonrasi
sadece 1 ay korundum hatirliyor musunuz doktorum 6 ay demisti ve ne 6 ayi diye siz de benim fikrimi degistirmistiniz
simdi beklemelerdeyim
canım işşallah bakalım ne olucak benin durumum bu arada 2 aydır kanamam azdı bu ay felaketagrı ve bol kanama mevcut kendi kendime nzar deydirdim galiba bir o dedigim doktıora gidiyim bakalım ne dicek ona göre yol çizeriz diyete gelince annemi türkiye hastanesine götürdügümde anneme doktor 1800 kalori diyet verdi bende istedim banada 1600 verdi bunu uygula hiç çıkmazsan diyetten ayda 5 kilo garanti dedi işşallah bugün o diyete başlıcam vallahi bacım varlık içinde yokluk çekiyorum irademe hakim olmam lazımki yavruma kavuşuyun degilmi:?
canım işşallah tez zamanda alırsın kucagına bebgini aslında doktor degiştirmesi iyi oluyo rabbim işşallah işini rast getirsin
günaydınlar herkeze güzel bir hafta diliyorum
işşallah canım cümlemizinişşallah hayırlı haberlerle dönersin
amanın kafayımı yidin kız soguktahasta olucen sonra sana üzülücem sesn evinden çııkma gülüm sen işte ben sana azda olsa kar veririm eline oynarsın ama dışarı çıkmak yok anlaştıkmı
işşallah neiceyi tez zamanda alırsın aslında varya aklınızdan bebk fikrini çıkarsanız inanın hemen oluyo allahın izniyle ben okadr ugraştım olmadı bir ker rahmetli kızımda oldu ama oda benle durmadı
kızlar bn geldim şükür ii geçti kontrolümüz
ah birsenim ah kuzum bi çıksa aklımızdan valla rahatlıcas benimde hep aklımda ve etrafımdaki herkes hamile yada çocuğu var eşimin arkadaşları hep yeni evliler ya karıları hamile yada bebekleri var kimseyle görüşmüom valla napayım:S
günaydın herkeseee mutlu günlerr
kızlarr günaydınn herkeze güzel haberler alacagı bi gün diliyorum :119::119::119:
kendini iyi hissedeceksen konuşma vallaaa.... pazar günü teyzemlere gittim teyzemin gelini benimle yaşıt 2 çocuğu var diyoki bana hap kullanıyorum ama adetim gecikti yine hamile olabilirim. neeee dedim napıcaksın peki,aldırırım napıcam diyo çocukları zaten küçükmüş. bi ton kızdım dediği lafa bakarmısınız yaaa hamileyse aldıracakmış terbiyesizzzzz küfür ediyo sanki bana :)ah birsenim ah kuzum bi çıksa aklımızdan valla rahatlıcas benimde hep aklımda ve etrafımdaki herkes hamile yada çocuğu var eşimin arkadaşları hep yeni evliler ya karıları hamile yada bebekleri var kimseyle görüşmüom valla napayım:S
günaydın herkeseee mutlu günlerr
günaydın canımmmmmmmmmkızlarr günaydınn herkeze güzel haberler alacagı bi gün diliyorum :119::119::119:
bu aydan ümitli diilim demek istedin sanrıım dimi:) bu yılın sonunda hepimiz karnı burnunda hamileler olucaz inşalllahhhhbirsen canım nasılsın? bu bebek olayı benim dengemi bozdu dedim 2012 de kpss kazanıcam ama hiç adapte olamıyorum çalışıyorum ama tam kendimi veremedim bu yıldan pek fazla ümitli değilim aslında herhalde bebek olursa psikolojim düzelecek...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?