kızlarr günaydınn herkeze güzel haberler alacagı bi gün diliyorum :119::119::119:
günaydın herkese...günaydın tub,ii...inşallaah çok güzel haberler alırız :))
kendini iyi hissedeceksen konuşma vallaaa.... pazar günü teyzemlere gittim teyzemin gelini benimle yaşıt 2 çocuğu var diyoki bana hap kullanıyorum ama adetim gecikti yine hamile olabilirim. neeee dedim napıcaksın peki,aldırırım napıcam diyo çocukları zaten küçükmüş. bi ton kızdım dediği lafa bakarmısınız yaaa hamileyse aldıracakmış terbiyesizzzzz küfür ediyo sanki bana :)
günaydın canımmmmmmmmm
bu aydan ümitli diilim demek istedin sanrıım dimi:) bu yılın sonunda hepimiz karnı burnunda hamileler olucaz inşalllahhhh
günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
1 haftaya kalmaz iyice hissedersin o zaman cnm... Kanamanın olmaması çok güzel haber,böylecee kanama varken de bebeğe bişey olmayacagını anlamış olduk güzel bi tecrübe, ben çok korkuyorum hamileyken kanamadan artık seni getirirm aklıma bişey olursa:)
iyiym şükür cnmm yaa sen bikaç haftaya hissedersin bnde ikizlerde geç hissetmiştim ama bunda senin haftanda hissetmeye başladım göbişinin altında hissedeceksin ilk başlarda miink minik kanat çırpması gibi oluyo snr snr tekmeler belirginleşiyocok ıstıyorum ıns canım onu hıssetmek nasıl bı duygu cok merak edıyorum ıkı haftaya yakın oldu canım kanamam kanama olmasa lekelenmelerım oldu ama esım den allh razı olsun cok yardımcı oldu canım benım cok korktum ama suan cok sukurrr ben kanamayı kendım yaptım ama canım halı kaldırdım kı yenı halıları bılıosunuz essek olusu gıbı mutfak dolaplarını sıldım ıkı gune kanamam basladı bıde kaynanayı gezmeye goturduk aksamaca gezdı yurudduk hep derken kanama basladı ama cok sukur canım cok dualar ettım tesbıhımı elımden bırakmadım okuyanlara belkı yardımcı olabılırım dıye yazıyorumm ve hıc kalkmadım kanamam oldugunda evet canımm ıns bu sefere hersey cokkk guzel olacakkk ınsss rabbım senı korusun hersey gonlunce olsunnn
nazlım muge naz dırmıt paşam ketenhelva sızler nasılsınızz nasıl gıdıo
slm canlarım çok uzun oldu topiğe uğrayamadım umarım herkes iyidirsemracım bebişin iyi olmasına çok sevindim aynı şekilde nazım seninde iyiymiş birsen misafirler iyi gelecek sana moral toplarsın.yasemin canım sen nasılsın bakalım:103 aşam ılgım tuba kızlar sizlerde iyisiniz umarım topik iyce sesizleşmiş ya niye böyle olduk anlamadım:26:ben biraz hastayım hafta sonu gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım sabaha kadar kustum:2:bugün biraz daha iyiyim ama hala halsizlik ve baş ağrısı mevcut hepinizi çokca öptüm canlarım
cok ıstıyorum ıns canım onu hıssetmek nasıl bı duygu cok merak edıyorum ıkı haftaya yakın oldu canım kanamam kanama olmasa lekelenmelerım oldu ama esım den allh razı olsun cok yardımcı oldu canım benım cok korktum ama suan cok sukurrr ben kanamayı kendım yaptım ama canım halı kaldırdım kı yenı halıları bılıosunuz essek olusu gıbı mutfak dolaplarını sıldım ıkı gune kanamam basladı bıde kaynanayı gezmeye goturduk aksamaca gezdı yurudduk hep derken kanama basladı ama cok sukur canım cok dualar ettım tesbıhımı elımden bırakmadım okuyanlara belkı yardımcı olabılırım dıye yazıyorumm ve hıc kalkmadım kanamam oldugunda evet canımm ıns bu sefere hersey cokkk guzel olacakkk ınsss rabbım senı korusun hersey gonlunce olsunnn
nazlım muge naz dırmıt paşam ketenhelva sızler nasılsınızz nasıl gıdıo
canım cok gecmıs olsun dıkkat etmelıyız cok yedıklerımıze aman..slm canlarım çok uzun oldu topiğe uğrayamadım umarım herkes iyidirsemracım bebişin iyi olmasına çok sevindim aynı şekilde nazım seninde iyiymiş birsen misafirler iyi gelecek sana moral toplarsın.yasemin canım sen nasılsın bakalım:103 aşam ılgım tuba kızlar sizlerde iyisiniz umarım topik iyce sesizleşmiş ya niye böyle olduk anlamadım:26:ben biraz hastayım hafta sonu gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım sabaha kadar kustum:2:bugün biraz daha iyiyim ama hala halsizlik ve baş ağrısı mevcut hepinizi çokca öptüm canlarım
sen sımdı hıssedıyormusun canım ya aslında hep aksam 12 ye yakın bıseyler oluomus gıbı oldu bı kac kez ama bılemıyorum tabı bıde solemesı ayıp bende cok gaz var hep gaz sancısıdır dıyorum ama sabırsızlıkla beklıyorummmmiyiym şükür cnmm yaa sen bikaç haftaya hissedersin bnde ikizlerde geç hissetmiştim ama bunda senin haftanda hissetmeye başladım göbişinin altında hissedeceksin ilk başlarda miink minik kanat çırpması gibi oluyo snr snr tekmeler belirginleşiyo
sen nerelerdesiiin kuşuum çok çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine
ewet topiğimi artık terkediliyo yawaş yawaşş helee eskileer uğramıyo artık hiiç maxderin alin htpınar waar ceyda daha bisürü isim ama hepsi facede.)
ben iyiyim semracım bi beklentim yok bu aydan çünkü mutsuz oluyorum diğer türlü. Depresyona doğru gidiyordum yoksa şimdi mutluyum böyle. ayyy titretsin bakalım minik adam :)
selam kızlar nasılsınız bakalım.kızlar haftaya perşembe yani 2 şubatta spinal anestezi ile sezeryan oluyorum.artık gün sayıyorum.
sağol canım.darısı tüm isteyenlerehayirli olsun kavusuyorsun bebisine
gunler gecsin saglikla kucagina al bebegini insallah
komşum nasılsın kızımız nasıl.
canım 2 şubat yani haftaya perşembe saat 10 sezeryan oluyorum.iyi teyzesi geçen hafta 3 kg herhalde 3.5 kg doğacak.senin kaç kilo olduiyiyim komşucum nasıl olalım iyiyiz çok şükür senin oğluşun nasıll.. gün bellimi doğum için.. ben ailemin yanına geldim istanbula doğum yapmaya .. 9 şubata gün verdiler bebek iri diye bende yusuflamaya başladım.:)) normal doğumdan korkmuyordum çünkü ne olduğunu nasıl olduğunuı bilmediğim için cahil cesareti vardı yaparım doğururum diyordum ama doktorlar sıkıntılı olur dediler bende korktum sezeryana karar verdi doktorumuz ne yapalım. hayırlısı neyse o olsun artık . senin sezeryanmıydı canım?
canım 2 şubat yani haftaya perşembe saat 10 sezeryan oluyorum.iyi teyzesi geçen hafta 3 kg herhalde 3.5 kg doğacak.senin kaç kilo oldu
2 şubatta çok güzel bi gün.. bende isterdim ama erken olur bizim için .. hatta normal olur diye düşünüp hep 2 şubatta doğururum inşallah diyordum.. ne güzel 02.02.2012 olucak allahın izniyle..12 şubatta olabilirdi ama pazara geliyor. maşallah oğluşunun kilosuna.. benim kız dün 3.450 çıktı doğum için 4 kilo dedi doktorumuz. zaten normal olmamasının sebeplerinden biri kilo eğer 40. haftaya kadar bekleriz ve gelmezse normal doğum için kilosu çok fazla olur dedi doktor bide kafa çapı büyük o da benim için çok sıkıntılı olurmuş. kafa yapısı babamızın ailesine çekmiş komşucum hepsinin kafa iri..:)) mutlaka doğumdan sonra hemen haber ver bize olurmu ?
maşallah kuzuya .veririm tatlım eve geldikten sonra .nasıl ağrıların falan varmı.
sorma bitanem olmazmı? vajina kısmım sanki artık ayrılacak gibi ağrıyor adım atmada zorlanıyorum. gece uykusu desen yok ya tuvalet için kalkıyorum ya da sağdan sola dönmek isterken ağrılardan uyanıyorum. geçen hafta diş ağrısı çektim 3 gündürde geçmeyen baş ağrım var artık ne yapacağımı şaşırdım. yani son günlerim mutsuz mutsuz geçiyor üzülüyorum. ama kızım iyi olsunda sağlıkla gelsinde elbet geçecek bu ağrılar . sen ne durumdasın... bu arada tam 15 kilo almışım ben ama kendi kilom çoktu sıkıntı olmuyor bana 80 kilo ile hamile kaldım 95 kiloyum şu an belkide o yüzden bu kadar ağrım oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?