aynen ağrılardan hiç rahatım yok.oturuyorum kalkamıyorum.yatıyorum midem sıkışıyor.gece birkaç saat anca uyuyorum.sanki midemin içinde dikenli top var bir sağa bir sola vuruyor.diş ağrısını çok çektim antibiyotikle anca iyileşti.ben 10 kg aldım.bide benim oğlan da ablası gibi ters toto üsütü oturuyor.zaten onlar iyi olsun diye yeter diye teselli buluyorsun.
günaydın kızlarrrrrrrr
ay bizim topikten de doğum yapacakları görcemiz günler gelmiş zaman ne çabuk geçio ayşe taşkır allah yardımcınız olsun kızlar dualarımız sizinle nazın dediği gibi aklınıza gelirsek sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen 2 kızımız bi oğlumuz şubatta gelecek demek :)bizede bu günleri göstersin rabbim inşallahhh
paşam geçmiş olsun canım allah şifa versin eşinede sana da
herkese mutlu mutlu günlerrrrrrrrr
saglikla kucaklarina alirlar umarim. darisi basimiza tez zamanda
gunaydin canim
herkese gunaydin
AMİN CANIM İNŞALLAHHH YA BENİM ATEŞİM PEK GÜZEL YÜKSELDİ BEE BİDE SAPSARI AKINTIM VAR BİDE AVUÇLARIMIN İÇİYLE AYAKLARIMIN ALTI YANIYO SÜREKLİ BAŞLADIM YİNE HAMİLELİK BELİRTİSİ ARAMAYA :):):)
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAKSANA CANIM ATEŞİME
günaydın kızlar.
ne güzel topiğimizde bebek hazırlıkları başladı ayşe ve btaşkır dualarım sizinle allah kolaylık versin size inşallah çook güzel olacak herşey meleklerinizi alacaksınız kucagınıza,,yegenlerimiz geliyo çook sevindim duygulandım valla okuyuncaa..
paşam cnm geçmiş oldun,aynı olay bana da klima çarpmasından olmuştu üşütünce kalp ağrısı çok normal cnm kalbe giden damarlar sertleşince baskı yapıyo o da kalp krizi hissi veriyo... eşine bişey olmayacak merak etmee..
ketenhelvam cnm nsl oldun?
nazlııım kızzz idrar rengin nsl? inşallah koyulaşmıştır :)
dirmitcim bizim burası da çok fena,sabah işe yarım saat geç geldim.dün akşam 10 da inmesini beklediğimiz misafirlerimin uçağı inemedi ankaraya gece 3 e kadar havaalanında arabanın içinde uyumak için debelendim.. saat 4 te eve geldik çok yorgunum ben bugünevde herkes uyuyo fosur fosur ben hariç
kızlar nasılsınız?
cnm işe gelmem gerekti uyuyamadımgünaydın kuzum canım uyu sen niye uyumuyorsun sonra çok yorulursun misafir malum. ben özlemişim karı ama sen her zaman görüyorsun sıkılmış sındır artık, canım eşimle aramız limonu sinirlerim bozuk tadım kaçık bugün((
cnm işe gelmem gerekti uyuyamadımnoldu öyle eşinle sana, düzelirsiniz sıkma canını... insanın morali bozuluyo ara bozuk olunca ama düzelirsiniz akşama merak etme.
çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm..sağlık kadar önemli bişey yok insan kaybedince daha iyi anlıyor..
evet canım nerdesiz kız buaralargörünmüyon vallhi yazıcam unutuyoırum buraya neyse canım kahvaltı yapıcez çıkmam lazım ne olur affet karşıya geçicem malum trafik erkenden yetişmem lazım kendine iyi bak kardeşim benim sonra gelince burda olursan görüşürüz allahım eşlerimizi başımızdan eskik etmesin işşallah kardeşişlerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?