Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ay ne güzel nasıl becerdin az kilo almayı ? mide yanmasıda ayrı bi dert içim dışım gaviscon şurup oldu benim. ters durmasının sana atrı başka zorluğu oluyor mu? dişim için bi antibiyotik verdi doktor ama dişimi geçirmeyi bırak başka rahatsızlıklar yaptı ... dişim arada yine şişip sızlıyor geçmedi anlayacağın bi de üstüne afedersin ama vajinamda bi kaşıntı yaptı bi de onunla uğraşıyorum. bu kız çökerti beni teyzesi yaşlandım vallaa ...

ayşe ve taşkırcım sizlere hayırlı doğumlar diliyorumrabbim sağsalim almayı nasip etsin bebişlerinizi sizene olur bizler içinde çok dua edin rabbim tez zaman da yüzümüzü güldürsün

ayyyyyy çook gzl hbrler aldıııım maşallahh yaaa 2 şubatta ayşemiz 9 şubatta taşkırımızın melekleri geliyo çok büyük ihtimallede o hafta ecemizde gelicek alinin kızı maşallah sizlere
dualrımdasınız kızlaar işlhh gzll hbrlerinizi bekliyoruz hee bu arada dğm sırasında olurda aklınıza gelirsek bzm içinde dua edin nolur bzde o gnleri görelim işlhh
allaha emanet olun kızlar

kızlar moralim 0 eşim rahatsızlandı kalbi sıkıştı hastaneye zor attıkallahım ettigim dualar cabası panik atagımda azdı ekg yamuk çıktı hep kan tahlili yaptılar igne vurdular doktor kalbinde bir sorun yok dedi üşütmüşünigneyi olduktan sonra agrısı geçmiş allah aşkına söyleyin insan üşütünce kalbi agrırmı ya adam yerinden kalkamadı ya nefes alıkken kalbim dedi durdu vallahi ömürmden ömür gitti gece 3 geldik eve ama hiç uyumadım allahım eşime ömür ver dedim koşuyoluna götürdüm bugün kendimede baktırdım çok şükür bir şey yok eşimide koşturdular yarın 13.30 da alıcaz sonuçları işşallahdua edinde ne olur kötü bişey çıkmasın onu öle görünce rahmetlli babam aklıma geldiinanın o an varya dünya durdu sanki bir ben bir eşim vardı çok seviyorum onu çocuk istememe ragmen inanın gözüm hiç bir şeyde olmadı allahım eşimi bana bagışla rabbim ne olurbenim kan testide yattı iptal ettirdim malesef yetişemedim aman eşimden önemli degilya eşim iyi olsun işşallah bir dahaki aya yaptırırımdua edin ne olur bizlere çok ihtiyacım var duaya inanın giremedim şuan okadar uykum varki sormayım ayakta uyuyorum ama korkumdan uyumakta istemiyorum hep eşime balkasım var aman agrıırmı bir yerei aman nefes alıyomu gene panik atagım azdı heeee

günaydın kızlarrrrrrrr
ay bizim topikten de doğum yapacakları görcemiz günler gelmiş zaman ne çabuk geçio ayşe taşkır allah yardımcınız olsun kızlar dualarımız sizinle nazın dediği gibi aklınıza gelirsek sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen 2 kızımız bi oğlumuz şubatta gelecek demek :)bizede bu günleri göstersin rabbim inşallahhh
paşam geçmiş olsun canım allah şifa versin eşinede sana da

herkese mutlu mutlu günlerrrrrrrrr

saglikla kucaklarina alirlar umarim. darisi basimiza tez zamanda
gunaydin canim
herkese gunaydin

oooo su an cok super gidiyo canim hep yukseklerde olur umarim. belki birkac gun icinde ani dusus olabilir o da yerlesme dususu dediklerinden
akinti da umarim hamilelikten kaynaklaniyordur. ben de aksina gunde 1 ya da 2 kere goruyorum kremsi bir akinti ama genel olarak cok kuru zamanlar sanirim adetim gelecek:44:
ister istemez aryr insan canim bak ben bu ay yenidne basladim calismlara da ya eski halime yeniden dondum surekli kendimi kontrol ediyorum..normal tepkiler bunlar ne yapalim

ketenhelva geçmiş olsun canım bende çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzum durumlar nasıl?

semra iyi olmana sevindim kuzum sağlıkla büyüsün bebeşin sende kendini fazla yorma, bende durumlar aynı kuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum işte yeni ay yeni umut sloganıyla:)

btaşkır ve ayşeiremsu sağlıkla kucağagınıza alırsınız inş. bebişlerinizi rabbim bizede nasip etsin o günleri inş.

paşam çok geçmiş olsun kuzum allah eşini sana bağışlasın beraber sağlıklı bir ömür geçirin inş.

kızlar günaydın canlarım, burada kar yağmaya devam ediyor yürümekte zorlanıyorsun o derece yani, herkese huzurlu bir gün diliyorum

günaydın kızlar

paşam cnm bnmm çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah eşine şifa wersin aynı şey bzmde başımıza geldi bn daha bekardım bi gece babaı öle kalp krizi diye acile götürdük tabi eko ekg fln ne warsa çekildi hiçbşy çıkmadı onada serum werdiler ewe yolladılar bazen olabiliyo böle cnmm işlhhh szdede bşy çıkmaz

günaydın kızlar.
ne güzel topiğimizde bebek hazırlıkları başladı ayşe ve btaşkır dualarım sizinle allah kolaylık versin size inşallah çook güzel olacak herşey meleklerinizi alacaksınız kucagınıza,,yegenlerimiz geliyo çook sevindim duygulandım valla okuyuncaa..
paşam cnm geçmiş oldun,aynı olay bana da klima çarpmasından olmuştu üşütünce kalp ağrısı çok normal cnm kalbe giden damarlar sertleşince baskı yapıyo o da kalp krizi hissi veriyo... eşine bişey olmayacak merak etmee..
ketenhelvam cnm nsl oldun?
nazlııım kızzz idrar rengin nsl? inşallah koyulaşmıştır :)
dirmitcim bizim burası da çok fena,sabah işe yarım saat geç geldim.dün akşam 10 da inmesini beklediğimiz misafirlerimin uçağı inemedi ankaraya gece 3 e kadar havaalanında arabanın içinde uyumak için debelendim.. saat 4 te eve geldik çok yorgunum ben bugün evde herkes uyuyo fosur fosur ben hariç

kızlar nasılsınız?

günaydın kuzum canım uyu sen niye uyumuyorsun sonra çok yorulursun misafir malum. ben özlemişim karı ama sen her zaman görüyorsun sıkılmış sındır artık, canım eşimle aramız limonu sinirlerim bozuk tadım kaçık bugün((

cnm işe gelmem gerekti uyuyamadım noldu öyle eşinle sana, düzelirsiniz sıkma canını... insanın morali bozuluyo ara bozuk olunca ama düzelirsiniz akşama merak etme.

cnm işe gelmem gerekti uyuyamadım noldu öyle eşinle sana, düzelirsiniz sıkma canını... insanın morali bozuluyo ara bozuk olunca ama düzelirsiniz akşama merak etme.

hımm tamam kuzum benim jeton köşeli oldu bugün:) biliyorum bugün olmazsa yarın düzelir ama işte insanın morali bozuk oluyor tartışınca sağol kuzum

kızlar hepinizden allah razı olsun içimi rahatlattınız inanıno an ölüyom sandım ya allahım edim eşimi bana bagışla bugün 13.30 test sonuçlarını doktora göstericez:18::18:allahtan zamanında götürdük ne olur ne olmaz diye birde eve gelince okadar agladımki sigaraya bagladım çok içiyosunda ondan ondan oldu sana bişey olsa ben ne yaparım dedim durdum allah razı olsun teselli etti iyi haber sigarayı bıraktıdün sadece 2 tane içti oda annemlere gittigimiz için eve paket almadı işşallahta böle gider inanın biz yataklarımızda mışıl mışl uyuyoruzya dışarda ne hayatlar var kaç tane ambulansın biri gitti biri geldi gecenin bir yarısı aciller tıklım tıklımrabbim herkeze şifa versin işşallah işşallah geliyim yazarım sonucu benim yaptırcagım teste malesef bir dahaki aya kaldı nasip işşallah hafta içine gelirde yaptırabilirim nasip olmadı eşim iyi olsunda daha ben bir şey istemiyorum insanın başına böyle şeyler gelince varya ne seneryolar yazıyo aklından
kızlar kusura bakmayın dogum edicek arkadaşlar var allahım saglıklı dogumlar evlatlarını almayı nasip etsin tez zamanda vatana millete hayırlı olurlar işşallah kusura bakmayın atladıgım bişey olursa affola yerdemiyim göktemiyim kaç gündür belli degiluykularım düzensiz gene kalkıp bakıyourm eşime allahım eşlerimizi bize bagışlasın işşallahneyse benim çıkmam lazım kahvaltı yapıcez sonra ver ellini koşu yolu hastanesi allahım sen hakkımızda ne hayırlıysa onu eyle işşallah dün bu arada eşimi beklerken teyzenin biri kalp krizi geçridi gözümün önündeallahım ne gözlerim doldu eşini görseniz allahım bütün hastalara acil şifalar versin işşallah

günaydın hepinize umarım hepiniz iyisinizdir ben aynıyım değişen bişey yok bi bakayım dedim neyapıyosunuz..
kimsecikler yok mu??

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm..sağlık kadar önemli bişey yok insan kaybedince daha iyi anlıyor..

çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm..sağlık kadar önemli bişey yok insan kaybedince daha iyi anlıyor..

evet canım nerdesiz kız buaralar görünmüyon vallhi yazıcam unutuyoırum buraya neyse canım kahvaltı yapıcez çıkmam lazım ne olur affet karşıya geçicem malum trafik erkenden yetişmem lazım kendine iyi bak kardeşim benimsonra gelince burda olursan görüşürüz allahım eşlerimizi başımızdan eskik etmesin işşallah kardeşişlerim ya

kız haberin yokmu fıtıklarla uğraşıyorum yerimden kalkamaz haldeydim hala çok ağrılarım var ameliyat olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum..bakalım zaman neler gösterecek..
tamam canım inşallah oturabilirsem sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…