est.cnm moralin bozuk oldugu için böyle olmuşturhımm tamam kuzum benim jeton köşeli oldu bugün:) biliyorum bugün olmazsa yarın düzelir ama işte insanın morali bozuk oluyor tartışınca sağol kuzum
cnm geçmiş olsun iltihap önemli diil 1 haftalık ilaç tedavisiyle bişeycin kalmaz ama bence diğeri içinde endişelenme dr lar hep en kötüyü düşünüyolar, bşey çıkmaz bi ihtimal var demiştir tabi sende yaratacı moral bozuklugunu düşünmemiştirkızlar merhaba
moralim biraz bozuk( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
semracım bize gel sen kar dizlerine kadar geliyo nerdeyse burdaaa:)gunaydın kızlar nasılsınız
dırmıtcım ya bırazda bız gorsek karı ınankı cok ıstıyorum kar yagsın oturayım dısarı alayım cayımı elıme oynayan cocukları ızleyım ama nerde gecen ytagdı guya cocuklar oynamak ıcın kar arıolar arabaların ustunden felan topluolar dusunun yanı umudunu kaybetme canım ne olursa olsun
nazlım ıns bole gıder hadı yaaa
paşammm canımm sakın kendını uzme bıtanem kotu bısey olsa salmazlardı esını kalbını ferah tut rabbım daha beterlerınden korusun
nazzz ya anlatsana nasıl gıdıo
dogum yapacak arkadaslar allh sızlere kolaylıklar versın evlatlarınızı sıze bagıslasınn bızede o gunlerı gostersın ınsss
dumannn canım yorma kendınııı keske bugun ızın alsaydın yaaaa
ahh yavrum keşke yakın olsak da gelseniz dün akşam öyle güzel kar topu oynadıkki o yönden seviyorum kar yağmasını...tubişim üzülme hem sıkma canını iltihap hiç mühim bşy değil biliyosun bn geçen hafta onun için fitil kullandım bol su iç
öteki durum içinde drlar en kötü ihtimali gözönüne alıyolar yaa allahın izniyle bşycik çıkmaz dualarım seninle....
nazlıııııım sen nerelerdesin kıız toiğin neşesiii
dumanım walla izmirdede hiç kar yook bn kara hayranım ama hiiç görmedim walla bi izmirli olarak nasılsın b arad iisin demi son durumunu ne oldu başka dra gittinmi net-ye karar werdiler
dileğiim cnmm uğra arada böle kndini hatırlat drlar neye karar weriyosa onu yap bnce ameliyat olman gerekiyosa ol.....
semruuş ne anlatayım cnmm ağrılarım war kasıklarımda çok oluyo özellikle geceleri sağımdan soluma dönemiyom acı gibi değişik bşy onun dışında idrar torbasına çok baskı yapmaya başladı 10 dkk da bie wcdeym walla...,onun dışında başka yaramaz bşy yok şükür cnmmm
siz nasılsınız bakalım karnın çıkmaya başladımı
ahh yavrum keşke yakın olsak da gelseniz dün akşam öyle güzel kar topu oynadıkki o yönden seviyorum kar yağmasını...
karar konusuna gelince henüz tam netleşemedim ama tüp bebek olcak gibi ama masraf açısından düşünüyorum suan da çok para tutacak eminim
öyle cnm bi şekilde halledicez ama ne gerek var diye düşünüyo insan bedavaya yapmak varken :)) hayırlısı artıkmadii yönden brz yüklüdür cnmm ama e yap et birleştirin paranızı ya ii yönden bakarsak tüp bebekte en kaliteli spermleri seçiyolarmış işlhh hayırlısı olsun senin içinde
ayyyyy inanmıyorumm hadi hayırlı olsun çook az kaldı hamile olmana canım çok heyecanlıııı...duman biz başladık tüp bebeğeeeee dün akşam iğnemi oldumyoncam yerim ben o pipilinin yaptıklarını yasemin canım dua et bana tatlım sende durumlar nsl bu arada ılgımcım moralini bozma barışırsınız elvet semroşum sen nasılsın tuğbacım hemen moralini bozma tatlım rabbim çok büyük dualarım seninle paşam canım allah kocanı sana bağışlasın canım
aminnnn canım benim çok dua edin banaaaaaaaaaaaayyyyy inanmıyorumm hadi hayırlı olsun çook az kaldı hamile olmana canım çok heyecanlıııı...
dualarım seninle canım :)aminnnn canım benim çok dua edin banaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar.
ne güzel topiğimizde bebek hazırlıkları başladı ayşe ve btaşkır dualarım sizinle allah kolaylık versin size inşallah çook güzel olacak herşey meleklerinizi alacaksınız kucagınıza,,yegenlerimiz geliyo çook sevindim duygulandım valla okuyuncaa..
paşam cnm geçmiş oldun,aynı olay bana da klima çarpmasından olmuştu üşütünce kalp ağrısı çok normal cnm kalbe giden damarlar sertleşince baskı yapıyo o da kalp krizi hissi veriyo... eşine bişey olmayacak merak etmee..
ketenhelvam cnm nsl oldun?
nazlııım kızzz idrar rengin nsl? inşallah koyulaşmıştır :)
dirmitcim bizim burası da çok fena,sabah işe yarım saat geç geldim.dün akşam 10 da inmesini beklediğimiz misafirlerimin uçağı inemedi ankaraya gece 3 e kadar havaalanında arabanın içinde uyumak için debelendim.. saat 4 te eve geldik çok yorgunum ben bugünevde herkes uyuyo fosur fosur ben hariç
canım benim çok sağol darısı başına olsun hayırlısıyla. her zaman dualarımdasınız hepiniz...
kızlar nasılsınız?
kızlar hepinizden allah razı olsun içimi rahatlattınız inanıno an ölüyom sandım ya allahım edim eşimi bana bagışla bugün 13.30 test sonuçlarını doktora göstericez:18::18:allahtan zamanında götürdük ne olur ne olmaz diye birde eve gelince okadar agladımki sigaraya bagladım çok içiyosunda ondan ondan oldu sana bişey olsa ben ne yaparım dedim durdum allah razı olsun teselli etti iyi haber sigarayı bıraktı dün sadece 2 tane içti oda annemlere gittigimiz için eve paket almadı işşallahta böle gider inanın biz yataklarımızda mışıl mışl uyuyoruzya dışarda ne hayatlar var kaç tane ambulansın biri gitti biri geldi gecenin bir yarısı aciller tıklım tıklım rabbim herkeze şifa versin işşallah işşallah geliyim yazarım sonucu benim yaptırcagım teste malesef bir dahaki aya kaldı nasip işşallah hafta içine gelirde yaptırabilirim nasip olmadı eşim iyi olsunda daha ben bir şey istemiyorum insanın başına böyle şeyler gelince varya ne seneryolar yazıyo aklından
kızlar kusura bakmayın dogum edicek arkadaşlar var allahım saglıklı dogumlar evlatlarını almayı nasip etsin tez zamanda vatana millete hayırlı olurlar işşallah kusura bakmayın atladıgım bişey olursa affola yerdemiyim göktemiyim kaç gündür belli degiluykularım düzensiz gene kalkıp bakıyourm eşime allahım eşlerimizi bize bagışlasın işşallah neyse benim çıkmam lazım kahvaltı yapıcez sonra ver ellini koşu yolu hastanesi allahım sen hakkımızda ne hayırlıysa onu eyle işşallah dün bu arada eşimi beklerken teyzenin biri kalp krizi geçridi gözümün önünde allahım ne gözlerim doldu eşini görseniz allahım bütün hastalara acil şifalar versin işşallah
ayşe ve taşkırcım sizlere hayırlı doğumlar diliyorumrabbim sağsalim almayı nasip etsin bebişlerinizi size ne olur bizler içinde çok dua edin rabbim tez zaman da yüzümüzü güldürsün
ayyyyyy çook gzl hbrler aldıııım maşallahh yaaa 2 şubatta ayşemiz 9 şubatta taşkırımızın melekleri geliyo çok büyük ihtimallede o hafta ecemizde gelicek alinin kızı maşallah sizlere
dualrımdasınız kızlaar işlhh gzll hbrlerinizi bekliyoruz hee bu arada dğm sırasında olurda aklınıza gelirsek bzm içinde dua edin nolur bzde o gnleri görelim işlhh
allaha emanet olun kızlar
günaydın kızlarrrrrrrr
ay bizim topikten de doğum yapacakları görcemiz günler gelmiş zaman ne çabuk geçio ayşe taşkır allah yardımcınız olsun kızlar dualarımız sizinle nazın dediği gibi aklınıza gelirsek sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen 2 kızımız bi oğlumuz şubatta gelecek demek :)bizede bu günleri göstersin rabbim inşallahhh
paşam geçmiş olsun canım allah şifa versin eşinede sana da
herkese mutlu mutlu günlerrrrrrrrr
ketenhelva geçmiş olsun canım bende çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzum durumlar nasıl?
semra iyi olmana sevindim kuzum sağlıkla büyüsün bebeşin sende kendini fazla yorma, bende durumlar aynı kuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum işte yeni ay yeni umut sloganıyla:)
btaşkır ve ayşeiremsu sağlıkla kucağagınıza alırsınız inş. bebişlerinizirabbim bizede nasip etsin o günleri inş.
paşam çok geçmiş olsun kuzum allah eşini sana bağışlasın beraber sağlıklı bir ömür geçirin inş.
kızlar günaydın canlarım, burada kar yağmaya devam ediyor yürümekte zorlanıyorsun o derece yani, herkese huzurlu bir gün diliyorum
günaydın kızlar.
ne güzel topiğimizde bebek hazırlıkları başladı ayşe ve btaşkır dualarım sizinle allah kolaylık versin size inşallah çook güzel olacak herşey meleklerinizi alacaksınız kucagınıza,,yegenlerimiz geliyo çook sevindim duygulandım valla okuyuncaa..
paşam cnm geçmiş oldun,aynı olay bana da klima çarpmasından olmuştu üşütünce kalp ağrısı çok normal cnm kalbe giden damarlar sertleşince baskı yapıyo o da kalp krizi hissi veriyo... eşine bişey olmayacak merak etmee..
ketenhelvam cnm nsl oldun?
nazlııım kızzz idrar rengin nsl? inşallah koyulaşmıştır :)
dirmitcim bizim burası da çok fena,sabah işe yarım saat geç geldim.dün akşam 10 da inmesini beklediğimiz misafirlerimin uçağı inemedi ankaraya gece 3 e kadar havaalanında arabanın içinde uyumak için debelendim.. saat 4 te eve geldik çok yorgunum ben bugünevde herkes uyuyo fosur fosur ben hariç
kızlar nasılsınız?
aminnnn canım bu kadar istiyoruz dualarımız boşa çıkmaz inşallah...canım benim çok saol. Allahım hayırlısıyla sanada tüm evlat isteyenlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Allahım çabalarınızı boşa çıkarmasın canım. Bizim minnoşların arkadaşları hemen gelsin inşallah...
canım hayırlısı olsun zor bı surec kolay gelsınnduman biz başladık tüp bebeğeeeee dün akşam iğnemi oldumyoncam yerim ben o pipilinin yaptıklarını yasemin canım dua et bana tatlım sende durumlar nsl bu arada ılgımcım moralini bozma barışırsınız elvet semroşum sen nasılsın tuğbacım hemen moralini bozma tatlım rabbim çok büyük dualarım seninle paşam canım allah kocanı sana bağışlasın canım
ya gercekten cok ama cok ıatıyorum kar gormek yaaa aksam oldu sayılırrr canım sabrettttsemracım bize gel sen kar dizlerine kadar geliyo nerdeyse burdaaa:)
bugün eksik eleman çalışıyoruz zaten cnm izin alma gibi bi imkanım yoktu ama çook uykum var gözlerim kapanıyo suan
bende hıc dogru duzgun uyuyamıyorum canımm yaa wc konusu bendede var dısarı cıkamıyorum valla yemıyorum cıkıncada gece saattte 4 defa wcye kalktıgım oluo agzım kuruo bı bardak su ıcmıyorum yaa tuvalet konusu cok fena bı hal aldı ama nette 16haftadan sonrasında eskı halıne donecegı son zamanlarda yıne artacagı yazıo ama bence basından berı aynı yaaa bı basladı aynı gıdıo evet basladı canım gunduzlerı pek yok ama aksamları cok fena cıkıo karnım vıtamınn vermıstı doktor 4 kılo aldım 15gunde baktım olmayacak bıraktım valla bır suru hap ıctım yan etkısı olarak 4kılo geldı bana cok dımııtubişim üzülme hem sıkma canını iltihap hiç mühim bşy değil biliyosun bn geçen hafta onun için fitil kullandım bol su iç
öteki durum içinde drlar en kötü ihtimali gözönüne alıyolar yaa allahın izniyle bşycik çıkmaz dualarım seninle....
nazlıııııım sen nerelerdesin kıız toiğin neşesiii
dumanım walla izmirdede hiç kar yook bn kara hayranım ama hiiç görmedim walla bi izmirli olarak nasılsın b arad iisin demi son durumunu ne oldu başka dra gittinmi net-ye karar werdiler
dileğiim cnmm uğra arada böle kndini hatırlat drlar neye karar weriyosa onu yap bnce ameliyat olman gerekiyosa ol.....
semruuş ne anlatayım cnmm ağrılarım war kasıklarımda çok oluyo özellikle geceleri sağımdan soluma dönemiyom acı gibi değişik bşy onun dışında idrar torbasına çok baskı yapmaya başladı 10 dkk da bie wcdeym walla...,onun dışında başka yaramaz bşy yok şükür cnmmm
siz nasılsınız bakalım karnın çıkmaya başladımı
ahh yavrum keşke yakın olsak da gelseniz dün akşam öyle güzel kar topu oynadıkki o yönden seviyorum kar yağmasını...
karar konusuna gelince henüz tam netleşemedim ama tüp bebek olcak gibi ama masraf açısından düşünüyorum suan da çok para tutacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?