- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm benim öle deme lütfennnn çıkmadık candan umut kesilmezz :)) cnm benimm kıyamam yaa herşey güzel olucak inşallah :))dumanım geçmiş olsun canım...
benden bu ay da hayır yok. tipik bir regl öncesi kriz yaşadım bu akşam. bir saat bağrındım ve ağladım ve yorgun düştüm. gittikçe dibe iniyorum, ne olacak bilmiyorum. doktor kontrolüne 1 ay kaldı...
günaydın kızlar
dün bütün gün netim yoktu giremedim işlerde vardı onları halletttim bugün patronlar yok benim özgür günüm yaşasın bursada kar var ve bu bana müthiş huzur veriyo mutlu günler herkeseee cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh
cnm benim öle deme lütfennnn çıkmadık candan umut kesilmezz :)) cnm benimm kıyamam yaa herşey güzel olucak inşallah :))
günaydın bitanemmm aminnnnnn :)) ohh rahatsın bugünn ...
senin doktor randevularıyla benim batlar aynı zamnalrdaydı :):):kız bu ay çok geç yumurtladım o yüzden bata 1 hafta var daha kuzum normalde 31 günde oluyom pazar gnü battı ama şimdi işler değişti kız adet belirtilerim başladı yine hiç bi değişiklik yok çişime bile bakıom:)sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl annesini tekmeliomu iyicegünaydın kızlaar herkese haırlı cumalaar
herkes iidir umarım yasemiiin durumlar nasl cnm sat 28iydi demii sanmaki unutuyorum haaaaa
saldım kız saldım fatmagülü izlicem birazdanda :):) hadi başla artık çalışmalara aaa 11 .gün geşlmiş çatmış gerçi sende geç yumurtlıyon sanırım bu bebekler ne zaman gelcek be ılgın hayırlısı olsun inşallah en önemlisi bu ama sabırsızlanmaya başladım düşükten sonra hemen hamile kalsaydım önümüzdeki ay doğururdum:):):)sen nasısın kuzumkızlar günaydın:)
duman çok geçmiş olsun kuzum inş. çabukcak iyileşirsin
mirage umutsuzluğa kapılma kuzum allah büyüktür elbet bir gün bizde anne olacağız
naz canım nasılsınız?
nazlım kuzum sen nasılsın? bugün salmışsın kendini ama yoksun ortalıkta kaçak alıştan sen iyice ama bizi yalnız bırakıyonkuzum bata az kaldı inş. güzel haberler verirsin bize bende bugün 11. günümdeyim çalışma olmadı daha bakalım kısmet artık....
kıyamam gel bakıyım sen şefkatli kollarıma seni teselli ediyim öncedumanım geçmiş olsun canım...
benden bu ay da hayır yok. tipik bir regl öncesi kriz yaşadım bu akşam. bir saat bağrındım ve ağladım ve yorgun düştüm. gittikçe dibe iniyorum, ne olacak bilmiyorum. doktor kontrolüne 1 ay kaldı...
bende diyorum bu yavru nirdegünaydın kızlar
dün bütün gün netim yoktu giremedim işlerde vardı onları halletttim bugün patronlar yok benim özgür günüm yaşasın bursada kar var ve bu bana müthiş huzur veriyo mutlu günler herkeseee cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh
ah canım benim üşüyomusun gelde ısıtayım seni tombul kollarımdakızlarrrr çok soğukkk ve karlı bir ist sabahından herkezeee günaydınnnn şirkete 2,5 saatte geldik eve kaç günde gideriz bilemiyorum(
sanada hayırlı cumalar bebemgünaydın kızlaar herkese hayırlı cumalaar
herkes iidir umarım yasemiiin durumlar nasl cnm sat 28iydi demii sanmaki unutuyorum haaaaa
kızlar günaydın:)
mirage umutsuzluğa kapılma kuzum allah büyüktür elbet bir gün bizde anne olacağız
naz canım nasılsınız?
nazlım kuzum sen nasılsın? bugün salmışsın kendini ama yoksun ortalıkta kaçak alıştan sen iyice ama bizi yalnız bırakıyonkuzum bata az kaldı inş. güzel haberler verirsin bize bende bugün 11. günümdeyim çalışma olmadı daha bakalım kısmet artık....
rahatım valla aldım çayımı açtım müziğimi tam önümde kocaman bi cam var ordan güzellllllllllllll karı izliyorum kurban olurum rabbime ben nasıl bi güzelliktir bu ya cennet cennet :)
senin doktor randevularıyla benim batlar aynı zamnalrdaydı :):):kız bu ay çok geç yumurtladım o yüzden bata 1 hafta var daha kuzum normalde 31 günde oluyom pazar gnü battı ama şimdi işler değişti kız adet belirtilerim başladı yine hiç bi değişiklik yok çişime bile bakıom:)sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl annesini tekmeliomu iyice
saldım kız saldım fatmagülü izlicem birazdanda :):) hadi başla artık çalışmalara aaa 11 .gün geşlmiş çatmış gerçi sende geç yumurtlıyon sanırım bu bebekler ne zaman gelcek be ılgın hayırlısı olsun inşallah en önemlisi bu ama sabırsızlanmaya başladım düşükten sonra hemen hamile kalsaydım önümüzdeki ay doğururdum:):):)sen nasısın kuzum
inşallah erken yumurtlamamışsındır yeni ay bebeğini getirsin inşallah sana aslında anlamadıım ne biliomusun çoğumuz bi kaç ayda hamile kalmışız şimdi bu kadar yoğun ilişkiye rağmen neden olmuyo aslında çok saçma bi soru dimi bizemi düşer sorgulamak rabbim ol desin inşallah kuzum kız kardan sıkılırmı insan ne güzel bembeyaz ben bayırlısım hç bitmesin :)bende çok şükür iyiyim kuzum, fatmagülü bende izlicem, burada kar durdu artık yeter ya yağmasın çabuk sıkıldım:) canım kocişle aramız limoniydi ama dün barıştık ama tam anlamıyla değil hastalanmıştı onun için konuştum yoksa onu pişman ederdim walla.... bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek bu velet:) kuzum benim üç gündür yumurta kıvamında akıntım oldu reglim bitti başladı akıntı anlamadım bişey...
canım iyi idyelim iyi olsun sen kendini dövme ben döverim seni seve sevepaşam sen nasılsın kuzum ? Ben seni unutmam ama bu kafa işteNerde belli değil....
inşallah erken yumurtlamamışsındır yeni ay bebeğini getirsin inşallah sana aslında anlamadıım ne biliomusun çoğumuz bi kaç ayda hamile kalmışız şimdi bu kadar yoğun ilişkiye rağmen neden olmuyo aslında çok saçma bi soru dimi bizemi düşer sorgulamak rabbim ol desin inşallah kuzum kız kardan sıkılırmı insan ne güzel bembeyaz ben bayırlısım hç bitmesin :)
paşam kuzum naber kız bizim kuş bi alıştı bize boncuk demeyede başladı oy kurban olurum ben onaaaa nasıl tatlı oldu kız kocamı yicek sevgiden sürekli onun dibinde olmak istyio beni sevmio zilli:)
canım iyi idyelim iyi olsun sen kendini dövme ben döverim seni seve sevene güzel kafiye oldu he
canım aynı dert bendede var babacı oglanda kızdaçaydan tutta ayrana kadar içiyolar eşime diyourm içki girmez benim eve ama acaba diyorum rakı versek 2 damla ne olur anacım resmini koyucektın olmuyo böle ama ya benimkiler birbirlerine kur yapmaya başladılar paşa geçen kızıma gel kusunm cici kusum aşkım benim deyip durdu ay ne romantik aşkları var ya ama eger kıız sevelim kıskanıyo ya onun için ognanın yanıda kızı sevmiyoruz yatak odasında seviyoz kıskanmasın diye ana yüregi işte evlatlar arasında ayrım yapamıyom bir patatesi yemiyo benim kuşlar gerisini yiyolar sen ne yaptın bebem görüşmeyeli
kızlar günaydın:)
naz canım nasılsınız?
canım cok gecmıs olsun dıkkat edın yaa ne yedınızkı sız keske alsaydın raporu ne guzel yaakızlar selam nasılsınız? ben zehirlendim yattım tüm günesraa çok zormuş yaa daha yeni gözümü açabildim...dün akşam annemgilde yemek yedik,gece birbirimizden habers,z annem babam ablam yeğenim hepimiz acillik olmuşuz,2 kilo çıkarmışımdır resmen geceden beri gözümü açamadım bugün,halada midem bulanıyo inşallah yarına toparlarım salak gibi 1 gün rapor istedm dr p.tesiye kadar yat demişti kafama vuruyorum şimdi yarın nasıl gideceksem bu halde neyse öpüyorum sizi dua edin benim için de çabuk iyileşeyim olurmuuu...
ne demek canım birbirimize yardım edicezki kardeş olalım degilmiinanın hepinizin yeri ayrı bende sogan cucugumun yeri patlıcan kurumun yeri diger kızların yeri ayrı kızlar hepinizi bir seviyorum birinizin canı yansa üzülse inanın sizle yanıyo üzülüyo canım bunu bilmenizi istedim sizleriihmal etmemeye çalışıyorum canlarım inanın öle zaman oluyoki eşimle bile ilgilenemiyom annem birşey olsa çagırıyo gelindesen öle gelinimiz istiyoki hiç yanından ayrılmıyım gecen abla dedi hiç gitmesen burdan dedi kalırıdık hepberaber dedi kaynanam yüzünden nereye kalıyosun geçen telefon etti agzına geleni saydı o çocukmuymuş okuması yazması yokmuymuş neden hastaneye vs götüüryomuşum deyip durdu kadın annemlerin gelmesini istemiyoki ne yaptıysam yaranamıyom ben bu karıya ya
canım az kaldı hissetmene inan okadar güzel bir duyguki ben anneligi 2 oglumda hissetmiştim maşşallahı vardı hiç durmazdı veletim yerindedogum edicegim akşamı nasıl oynadı karnımda sanki annecim beni affet ben senden ayrılmak zorundayım dermiş gibi yavrularımı çok özlüyorum acaba diyorum 40 hafta saglıklı bir şekilde karnımda taşıyıpta saglıklı eliş ayagı düzgün evladım olurmu hayırlısından allahım 40 haftaları göstersin sana bebem
ah canım geçmiş olsun kız gel ben sana bebegim gibi bakarım anne şefkatiyle biliyosun patlıcan kurum benim kızlar nerelerdesiniz naz nazlım kardelya beydaglı kasvetli semra ketenhelva digerleri hey ben geliyom siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum olmuyo böle ama
ah canım pek tatlı oluyolar ya onları seyredince üzüntüm hiç kalmıyo ballı yemleri bitti eşimede diyorum herseferinde adam diyo unutuyorumkız evimizin neşesi oldu yeni kafes aldık ona suluk yemlik hepsini yeniledik ilk başta alışamadı kafesine ama şimdi bi görsen neler yapıo zilli çok seviom onu çokk ben bildiin gibi yavrum yaa geçinip gidios bugünümüze şükür çalışmalar bitti dinlenme zamanı şimdi :)adet belirtilerim başladı meleğimi bekliom bakalım ne zaman gelcek kuzum senin tüp bebek olma ihtimali yokmu ne diyo bu işe doktorlar tahliller maşallah hep temiz çıkıo
saol ılgımcım şükür iyiyz işte yuwarlanıp gidiyos:)
yasemin bnm dr kontrolü 23 üne kaydı yawrum geçen hafta gittim daha yeni yanii senin içinde haırlısı olsun kuzum yaa bekleyip görücez:)
canım sen ne yedinde zehirlendim bakıyım ya:44::44:tekrardan gecmiş olsunselam canlarım.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize, bu zehirlenmek çok fena bişeymiş hala etkisini atamadım yeni yeni şeyler çıkıyo,sabah şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım yine hastanelik oldumbugünde işe gidemedim yani:18::18: ara ara mide bulantılarım devam ediyo hamile olsaydım da bulansaydı midem çok mutlu olurdum ama şimdi hiç çekilmiyo bulantı... siz nasılsınız??herşey yolundadır inşallah..öpüyorum hepinizi çocuklardan fırsat bulursam ve iyi hissedersem ara ara girmeye çalışıcam görüşürüüüzz..
canım cok gecmıs olsun dıkkat edın yaa ne yedınızkı sız keske alsaydın raporu ne guzel yaa
suan hıssetmek cok ısterdım canım sabah sankı bıseyler oldu ama tam anlayamıyorum tabıkı dunden berı bende hıc ıı degılım kızlar ılk evladımı 28 ocak cuma gunu kaybetmıstım suan cok korkuyorum dunden berı kendımı ev ıslerıne adadım resmen kendımı bıseylerle ugrasmak ıstıyorum sureklı aklıma gelmesın dıye suan dogsa kımbılır nasıl olacaktı ıcım hala yanıo çok korkuyorum oglumaada bısey olacak dıe hıssedemedıgım ıcın hıssetsem evet benle derdım ama cok korkuyorum sızler benı anlarsınız ıste
paşam sende goreceksın ıns sende dıger kızlarda rabbım herkeze nasıp etsın ınsss
saol ılgımcım şükür iyiyz işte yuwarlanıp gidiyos:)
yasemin bnm dr kontrolü 23 üne kaydı yawrum geçen hafta gittim daha yeni yanii senin içinde haırlısı olsun kuzum yaa bekleyip görücez:)
paşam nohut yemeğinden böyle olduksemra bu 28 ocak gününü aklından çıakr mümkünse o gün eşinle çık dışarı sinemaya filan git,o korkuyu at üzerinden bişey olmayacak inşallah cnm kötü şeyler getirme aklına
benımkını bagıslasın rabbım sanada en kısa zamanda versın canımah canım pek tatlı oluyolar ya onları seyredince üzüntüm hiç kalmıyo ballı yemleri bitti eşimede diyorum herseferinde adam diyo unutuyorumyeme dadandılar anlıcagın kardeşim ne meyva yiyebiliyom nede çay ortak çıktılar herşeyime allahım uzun ömür vesin yavrularımıza bebm
canım sen ne yedinde zehirlendim bakıyım ya:44::44:tekrardan gecmiş olsun
hayalmi rüyamı olur acaba ben bu ay abdeslenip kızıma hamile kalmıştım geçen sene yavrum deyim aglarım benallahım işşallah seninkini bagışlar dualarım seninle inan
hıc ıı degılım canım cok sıkkın yaaaselam kızlar nasılsınız semra paşam?
paşam nohut yemeğinden böyle olduksemra bu 28 ocak gününü aklından çıakr mümkünse o gün eşinle çık dışarı sinemaya filan git,o korkuyu at üzerinden bişey olmayacak inşallah cnm kötü şeyler getirme aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?