Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

paşam esram canlarım ben iyim siz nasılsınız??? misafirlerim geldi biraz telaşlı ve hareketli geçiyo günler... şimdi aldım biraz neti bakayım diye, moralim bozuk sayılır aslında dün bi haber izledim menopoz yaşıyla ilgili,amh hormonu 1 den düşük olursa 3-5 yıl içinde menopoz yolları gözüküyomuş.benim 0.4 hazır diilim ben menopoza(( kızlaar size tavsiyem imkanınız varsa bu testi yaptırın hamile kalmanızı bile engelleyebiliyomuş yumurta rezervine bakılıyo, benim hamile kalmam ise tamamen sağlıksız yumurtaların tutmasıyla olmuş onu anladım artık tüp bebek konusunda kararım netleşiyo gibi canlarım, dr dan ikiz olması için bişiler yapmasını istiycem,tek çocuk istemiyorumki ben çook canım sıkılıyo aklıma geldikçe çok...neyse ben çıkıyorum şimdi görüşmek üzere öptüm sizi...

semraaa noluyo sana böylee nazar filanmı değiyo acaba sürekli bi rahatsızlık seni buluyo,geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol.. öpüyorum seni,sende bebeği öp benim için:)
degıyo galıba canım benım cok fenayım gece hıc uyumadım saat bestı gozumu kırpmadım yaa edıyorum ama yınede her bıseyler benı buluo canım
gıtmedım canım evde atlatmaya calısıyorum zaten bu hafta doktora gıdecem o zaman bakarım yavruyaaa :))
kıssslar nerdesiniz ya nazarmı değdi topiğimize böyleeeee:44aşammmmm birsen yaseminn yonca semra ılgım tuba mirage nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz

sorma ya gunde kac posta gırıyorum kımseler yokk

semracım zaten yapıyosundur ama yinede sana tavsiyem bol bol nazar duası filan oku en azından psikolojik olarakda rahatlatır bu seni... maşallah bak herşeye rağmen bebeğin 18 haftalık oldu koca erkek oldu:) aklına hep onu getir yolu yarılamana bile çok az kaldı,zorlu geçiyo senin yolculuğunda ama sonu güzel olacak bak gör senn...

Ben geldim kızlar, çook ağır bi grip geçiriyorum cuma öğlen işten çıktım yatıyorum hala, kafamı kaldıramadım, yarın yine işe gitmek zorundayım bugün de kırmızı kartı gördüm yine ama üzgün değilim zaten olmasını beklemiyordum bu ay... Hafta içi doktora gittim, mikrop kaptığımdan şüpheleniyodum zaten antibiyotik ve fitil verdi... Bi de smear testi için örnek aldı bu hafta sonuna doğru çıkacak sonuç... gelecek ay tedaviye devam edicez bırakmak yok dedi doktor bu ayı es geçiyoruz antibiyotik kullanacağım için... kafam karışık sonradan pişman olmaktansa gideyim diyorum tekrar... Duman, nazlım, paşam, tuğba, semra siz nasılsınız canlarım :)

CANIM O TESTİ DOKTORUNDA BAN VERDİ MALESEF YAPTIRAMADIM BU AY RANDEVU ALDIM YAPTIRICAKTIM EŞİMİN KALP HASTANESİNDE İŞİ BİTMEDİ İŞŞALLAH BİR UMUD BİR DAHAKİ AYA YAPTIRIRIM 4 AYDIR HEP CUMAYA GELİYODU ADETİM ÖGRETMİŞ GİBİAMAN YAPTIRIRM NASIL OLSA EŞİMDEN ÖNEMLİMİ DEGİLMİDUMANIM SOGAN CCÜCÜGÜM ÜZÜLMEYESİN SAKINÇOK ŞÜKÜR GEBE KALABİLİYOSUN ÖLEDE BÖYLEDE SABREDİCEKSİN CANIM BETERİN BETERİ VAR YA BENİM YERİMDE OLSAYDIN NE YAPARDINBEBEKLERİMİ HEP HİSSETTİM TEKMELERİNİ DUYDUM 5 AYINA KADAR TAŞIDIN GERİSİNİ GÖRMEDİM NE ZOR BİLEMEZSİN TEKMELERİNİ HİSSEDİPTE ÖLÜSÜNÜ GÖRMEK O MİNNACIK BEDENİNİ GÖRMEK KIIZM ÖMÜÜRM GÖZÜMÜM ÖNÜNDEN GİTMİYOSAKIN YANLIŞ ANLAMA CANIM BEN SENİN KARDEŞİNİM BİLİYOSUNAMA DİYORUMYA BETERİN BETERİ VAR BANADA ÖRNEK VERİLİRSE ŞU BENDE ÇOK AGLIYODUM 2 OGLUMDA BİZİM BURDA ARKADAIN KIZKARDEŞİ DOGURDU KIZLA 10 GÜN KALDI DÜŞÜN EMZİRDİ ÖPTÜ KOKLADI YATIRDI ALTINI ALDI AMA KALP YETMEZLİGİNDEN VEFAT ETTİANLICAGIN ARKADAŞ BANA DEDİKİ YA EMELİN YERİNDE OLSAYDIN SEN KÜÇÜCÜK BEBEGİNE AGLARKEN ALLAH KORUSUN YA ONUN GİBİ OLSAYDIN NE YAPARDIN DEDİOZAMAN AKLIM BASIMA GELDİ ALLAHIMA ŞÜKRETTİM RABBİM DEDİM YA EMELİN YERİNDE OLSAYDIM BEN NE YAPARDIM DEDİMBUGÜNÜMÜZEDE ŞÜKÜRLER OLSUN BU ARADA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYOSUN İKİZ SAKIN İSTEME RİSKLERİ ÇOK ERKEN DOGUMDAN TUTTA NELERİ VAR CANIM RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTE BENDE İKİZ ÇOK İSTİYORUM BİLİYOSUN RAHİM BİR BEBEGİ TAŞIYAMIYO 2 BEBEGİ NASIL TAŞISIN BENİM GİBİ DEVAMLI YATAN BİR HASTA İÇİN YARADAN DESEKİ KULUM NE İSTİYOSUN RABBİM DERİM SAGLIKLISINDAN EGER TAŞIRSAM 40 HAFTA BAN BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT VER DERİM ÇÜNKÜ BENİM GEBELİGİM ÇOK ZOR GEÇİYOBEBEK GİBİ BAKIMA MUHTACIM BİR TAS ÇORBA VERİRİLERSE YİYORUM VERMEZLERSE AÇ KALIYORUM3 GEBELİK GEÇİRDİM BAKANIM OLMADI EŞİMDEN ANNEMDEN BAŞKA RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN BÖYLE DİYORUM DİYE AMAN DİYİM SAKIN KIRIMA NAZIM GEÇTİGİ İÇİN YAZIYOURM OLDUMU GÜZEL BACIM BENİM
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor…

Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini,
Yemeden-içmeden kesildim
Ağla-ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni…
kıssslar nerdesiniz ya nazarmı değdi topiğimize böyleeeee:44aşammmmm birsen yaseminn yonca semra ılgım tuba mirage nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
BURDAYIM BEBEM ASIL SEN NERDESİN GELDE ÖPÜSEK KOKLAŞAK BE
CANIM KORKMA KAN BASINCI ÇOK OLDUGU İÇİN KANAMA OLUYO NORMAL DOKTORADA SOR BAK ÖLE DİCEK KARPINTINDA OLUR KORMA SAKIN BU AYLARDA NORMAL SEN BOL BOL SU İÇ EN AZ 3 LİTRE ERKEN GEBELİGİ ÖNLÜYO RABBİM ŞİFA VERSİN İŞŞALLAH SANA

CANIM GEÇMİŞ OLSUN KESŞKE YANIMDA OLSANDA SANA BAKSAYDIM BİR ANNE ŞEFKATIİYLE YEMİNLE BAKARDIM BEN ÇOK GÜZEL HASTA BAKARIM HABERİN OLSUNRABBİM ŞİFANI TEZ ZAMANDA VERSİN BEBEM BU ARADA ADETTE OLMUSUN RABBİMDEN HAYIRLISI ZAMANI GELMEMİŞ GALİBA GEBELİGİN RABBİM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN GEBE KALIRSIN İŞŞALLAH DUALARIM HEPİNİZLE BUNU UNUTMAYIN

kızlarrrr karlı bembeyaz ve soğuk bi istanbul sabahındann günaydınnnn :)))

günaydınn cnm çıkmadık candan umut kesilmez biliyosun :)) yaa cnm mazur gör beni ama ateş ölçme olayından hiç bişi anlamıyorum ( ateşinin böle sürmesi gebelik olabiliceğinemi işaret :))

günaydıın herkeseeee nazlıım cnm hadi işlhh yaaa ümitliyim bu ay için senden gzl hbrler wer bizeeee
dumanııım cnmmmm bnm herşeyde wardır bi hayır cnmm hiç üzülme

günaydınn cnm çıkmadık candan umut kesilmez biliyosun :)) yaa cnm mazur gör beni ama ateş ölçme olayından hiç bişi anlamıyorum ( ateşinin böle sürmesi gebelik olabiliceğinemi işaret :))

canım yumurtanın çatladıı çizginin çekik olduğu gün o günden 14 12-14 gün sonra adet olunuyo kırmızı çizginin çekildiği gün 22.günüm 22.gün yumurtam çatlamış yani benim eğer 22+14 36.güne kadar böyle yüksek giderse ateşim umut var demektir kuzum sen nasılsın bakm

günaydıın herkeseeee nazlıım cnm hadi işlhh yaaa ümitliyim bu ay için senden gzl hbrler wer bizeeee
ah yoncam bende nasıl istiyorum güzel haberler vermeyi uzun zamandır alamadık zaten ama hiç sanmıorum hiç bir belirti yok kuzum malesef her ay anlıorum artık kendimi kaç ay oldu e biraccık uzmanlaştık haliyle:) sen nasılsın

öle deme kızım yaaa belli olmaz kii bu işler hem sen sat 28 demiyomuydun yaa
bnde şüküe iyim hatta şimdi sağlık ocağına gidiyorum tetanoz yapılacak korkuyorum dua edşn bnm için

günaydınnnnnn canlarımmmmmnasılsınız bakalım yasemincim hadi hayırlısı senin için işşallah bu ay senin için güzel olacak herşey yoncam ben daha önce tetanoz olmuştum biraz yanma oluyor canımcım:26:tubişim sen nasılsın şekerimbirsen zuzummm hakkında hayırlısı olsun bakalım en azından düşüklerinin sebebini öğrendin tatlım hem tüp bebekte en sağlıklı sperm ve yumurta seçiliyor canım benimmmsemroş sende bol bol dinlennnn paşam eşin nasıl nasıl oldu tatlımmmm

öle deme kızım yaaa belli olmaz kii bu işler hem sen sat 28 demiyomuydun yaa
bnde şüküe iyim hatta şimdi sağlık ocağına gidiyorum tetanoz yapılacak korkuyorum dua edşn bnm için

yavrum uzun adetlerden dolayı o 28 olayı kaydı gitti :)şimdi adetime 4 gün var öyle sölüyeyim sana cumartesiye kadar olmazsam bayram yaparız inşallah:)şifa olsun iğnen korkma allah rast getirsin kuzum

amin kuzum sağol sen nasılsın tedavi ne durumda hangi aşamaya geldiniz

günaydınnn :)))
hımmm ozamn ii gidiyor yanee ayyy güzel haberler allcaz inşallah senden bu ayy :)) bende iyiyim bitanem bu ay umut yok gibi gözüküyo hatta yumurta çatlamadı bilene galiba ama hayırlısı bakalımj :))

günaydınn cnmmm iyiym işte batı bekliyorum ama biraz umutsuzz :)) bide tahlil sıonuçlarımı bekliyorum (

Son düzenleme:
dınlenıyorum canım benım ama cok fenayım
canım bızım bı komsununda yumurtalıkları hıc calısmıodu ne yaptılarsa calısmadı sıfırdaymısss tup yaptırdı ıkız ıstıyorum dedı ama artık yasakmıs sanırım bu seferde yuzu guldu onunda sımdı oglu olacak
ay agzından bal damlıo canım cok korkuyorum suan hıc ıı degılım sankı onada bısey oldu gıbı gelıo korkularım cok ınanılmaz boyutta ınss canım ıns sonunda gulerız
gecmıs olsun canım ya bende aynı sekıldeyım doktor ne dıosa yap canım gerısını dusunme hıc
semroşum nasılsın tatlımmmm:))
hıc ıı degılım be canım ısalım burnum tıkalı dolayısıyla basım kutuk gıbı uyku desen hıc yok agzım burnum kuruo tıkanıp kalıom yaaa sen nasılsın
çarpıntı demek ıstedın dımı kalbımde bı sorun var sanırım canım bazen cok acıo bıranda duruvecek sanıyorum az suruo gecıo odamı gebelıkten yoksa ınanmıyorum valla
bol su ıcerım ıcmeyıde severım ama yakında cocukların lazımlıgı var ya ondan alacagım gecelerı bı ayagım wcde saatte 4 defa kesın gıdıyorum bazen cok zorlanıyorum hıc ıs yapmasam o bana yetıo zaten nette 16 haftadan sonra azalır dıo ama bende ole olmadı yaaa

ay canım hadı hayırlısı yaaaa 4 gun hep bırlıkte bekleyecegız ınssss hersey cok guzel olacak

kızlarrrr karlı bembeyaz ve soğuk bi istanbul sabahındann günaydınnnn :)))
canım test sonuçların çıktımı merak ettim işşallah güzel haberlerr veririsin bizleredualarım seninle
canım hamdolsun eşim çok iyi rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah bebegim benim
canım cemil akgüle git serklaş için bir numara adam beni dinle pişman olmazsın adam serklaj konusunda uzman
canım 18 haftadan sonra kan akışı bebege çok gittiginden çarpıntın oluyo doktora söyle kan hapı versin bebem inanmazsan nette yazıyo bak benimde kızımda çok oluyodu bebem rabbim yavrunu korusun sanada şifa versin işşallah
selam kızlar...iyi haftalar hepinize...

sanada bebem işşallah bu ay kırmızı kart görmezsin ya pembe ya mavi kart görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…