Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

gecmıs olsun canım ıns yakın zamanda duzelırsın herkezınkı farklı ama coguna fayda etmıo ıkıncıyı ucuncuyu olanlar bıle var ama ınsandan ınsana degısır canım
neden artık burada kimsecikler yok yaaa
sorma canım kac kez gırıom kımsecıkler yok yaa

birsencim çok çok geçmiş olsunn çok dikkat et miden anca kendine geliyodur .... yat dinlen cnmm yorma kendini :))

canım yaa benim annannem olmuştu fıtık ameliyatı onunki çok başarılı 2.ye gerek kalmadı, sen niye böyle oldun yaa daha önce varmıydı belinden şikayetin?
tşkr ederim ayrıca suan çok iyim şükür... bende seni öptüm canım benim, bak havalar çok soğuk sende dikkat ediyosundur mutlaka ama benimde bikaç gündür bel ağrım oluyo eşimin yünlü atkısını sardım belime onla dolaşıyorum valla evde sıcak tutunca ağrı da azalıyo...

birsencim çok çok geçmiş olsunn çok dikkat et miden anca kendine geliyodur .... yat dinlen cnmm yorma kendini :))
sağol canım benim 2 gündür yatıp uyumaktan şiştim :) iyim ama şuan:)

böyle şeyler düşünüp neden kendine eziyet ediyosun, bebeğimizi bizden aldılar o kadar çöpe attılar filan dersen daha çok canın yanar tamam bunlar gerçekler ama yinede düşünme böyle şeyler lütfen...

beni bilen arkadaşlar (naz, nazlım, duman, paşam... ) elhamdulıllah maşaallah kotu bir durum gorulmedi bugun kontrolumuzde. 2 haftaya kadar ankara yolucusuyuz ama tekrar.

Hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelikler, doğumlar ve çocuklarımızı yetiştirmeler nasip etsin Rabbim.

selamlar..

canım geçmiş olssun diyim önce sana bizm bir tanıdık var bebem aynı senin gibi geçer zamanla merak etme dualarım seninle

canım işşallah hep böyle giderde anne kalbin acımaz işşallah bacım benim dualarım seninle

semracım işşallah alırsın yavrunu kucagına saglıklsıında diliyorum allahım yar ve yardımcın olsun işşallah

çook sevindim iyi olmanıza,sonuna kadar da böyle gider inşallah...

çok şükür gözün aydın ablacım maşallaaah size

nazcım renkli doblör yaptırıcan degilmi:44::44: ne güzel bebgini görücen işşallah bizlerde nasip olur 40 haftaları görmen dilegiyle
ewet cnm 8 şubatta nasipse gidicem renkli ultrasona amin allah szlerede nasip etsin işlh en kısa zmnda

dilekciiim kıyamam sana yaa allah şifanı wersin işlhh tez zmnda

ewet cnm 8 şubatta nasipse gidicem renkli ultrasona amin allah szlerede nasip etsin işlh en kısa zmnda

dilekciiim kıyamam sana yaa allah şifanı wersin işlhh tez zmnda

ben okadar istedimki renkli dobloru ama hevesim herseferinde kursagımda kaldısözün bittigi yerdeyim ben bir bilsen şeker yüklemiside yaptıramadım inan galamaktan yourldum bugün ba,şıma çok fena bişye geldi halen içim acıyo ya

ay işşallah canım agzın bal yesin kız hayali bile güzel ya
ama bilmemki dikişe ragmen durmadı kızım ömürüm korkuyorum ya gene durmazsa diye allahım bir daha evlat acısı göstermesin işşallah bana ve kimseye çok zor inan çevrendekiler belli etmek istemiyourm poliyannacık oynuyourm ama kendimi kandiriyorum tek kalınca başlıyorum aglamaya tek kalmaktan bıktım allah affetsin eşimin gelmesi 2 bulucek bir eylencemde yokki ugraşıyım ben benim bir parçam olan evlatlarımı istiyorum 5 ayına kadar taşıyourm sonrası yok ne olucek benim bu halim çok şükrediyorum rabbim beterinden korusun diyorum ama canım çok acıdı bir arkadaşım düşük yapmıştı üzüldüm onun için dualar ettim işşallah saglıklı gebelik geçirir diye ama yanılmışım kadın aylı günlüymüş dogurucakmış 2 oglunu banada okadar konuştum bebeginin olucagını demedi arkadaştan duydum hamile oldugunu kadınla iddalaşıyorum düşürdü diye dedi sana yalan söyledi aylı günlü dogurucak canım sen üzülme diye dedi ay ne agırıma gitti bir bilsen bana acımalaraından bıktım canımı yakmalarından bıktım yourldum artık kimse bana acımasın ya benim durumum acınıcak durumdami çok yoruldum çok sözün bittigi yerdeyim inan benim gibi insana yapılırmı bu ya canım çok yandı agladıgımda cabası kullanılmış hissettim ben ya neden insanlar benim canımı yakmaya bu kadar meraklı herkezi kendim gibi gördügüm içinmi acaba canım yanıyo

bu çok güzel bi haber sana paşama chnb ablaya dumana dileğe çok çok çok dua ediorum sizler daha çok üzüldünüz allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın herkeseeeeeeeeeeee

paşaaam gzl kalpli arkadaşım bnmm insanlar böle dengesizlikler yapabiliyo malesef hiç kafana takma cnmm herşey allahtan bn ne senin bebeğin olmaz denipte doğuranları bilirim wardır senin işindede bi hayır rabbim gönlüne göre wersin işlhh gerçekten hakediyosun
günaydın kızlar

sagol kardesim ya chnbenin tüp bebgi başarısız olmuş8 yumurta toplanmış 4 galiba döllenmiş yumurtalar kalitesiz çıkınca transfer gerçekleşememişnormal yolla denicekler galiba doktor yüzde 50 şansın var demiş işşallah rabbim mucizesini yollar canım sanada günzydın bebm bugün benimde okadr işiim varki sorma

paşam benim allah görüyo sen üzme kendini terbsiyesiz ve vicdansız o kadın kendi bebeğini korumak istemiş aklı sıra sen üzülyosun değmez gerçekten at gitsin o insanı hayatından ben öyle yapardım ve yaptımda daha huzurluyum suan gerçekten boşver böyle insanlara dğmez.... bigün sen bebeğini kucagına aldıgında ona yaklaştırmazsın nazar değiyo diyo göstermiyorum dersin...
bu çok güzel bi haber sana paşama chnb ablaya dumana dileğe çok çok çok dua ediorum sizler daha çok üzüldünüz allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
güzel yürekli arkadaşım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar nasılsınız kımsecıkler yokkk yaaaa ben cok hasta oldumn ıkı gecedır uyumuyorum agzım burnum akıo yaaa

semraaa noluyo sana böylee nazar filanmı değiyo acaba sürekli bi rahatsızlık seni buluyo,geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol.. öpüyorum seni,sende bebeği öp benim için:)

canım kötülügünden yapmamıştır burdan tanıdım zaten o arkadaşı benim bebegim ölmüşitüya diyememiş işte ben üzülürüm diye benim agırıma giden arkadaşın bana demesi seni üzmek kırmak aklımın ucundan geçmedi dedi affet dedi ama ne çare kırlııdm birkeresinirimde kolay kolay geçmez benim kullanılmış zannettim ya kendimi neden yaptı diyorum başka bişey demiyorum bu şekilde daha çok kırıyo beni haberi yok

Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor…

Kızlar nasılsınız kımsecıkler yokkk yaaaa ben cok hasta oldumn ıkı gecedır uyumuyorum agzım burnum akıo yaaa
canım gebelikte normal korkmada sen en iyisi bir doktora git derim ben için rahat etsin benim yavru ne yapıyo bakalım

sogan cücügüm patlıcan kurum sizler nasılsınız kızlar özledim len sizi bende 2 gündür bir baş agrısı var migrenim azdı inanmazsınız

kıssslar nerdesiniz ya nazarmı değdi topiğimize böyleeeee:44aşammmmm birsen yaseminn yonca semra ılgım tuba mirage nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…