Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar aranıza yeni Katıldım neden yazdığım mesajları göremiyorum silinmiş olabilirmi acaba ?

cnm daha çıkmadı merakla bekliyorum bende tabiki sonuç iyi veya kötü paylaşıcam sizinle inşallah temiz çıkar sonuçlar :))

pasacım nıye ınanmayım canım bu hafta verecek zaten doktorum test sonuclarını getırdıgınde yazarım demişti.zaten bu hafta asımda var uc gunum sanırım hastahanelerde gececek o zaman yazdırayım barı gercekten carpıntılarım var yaaa korkuyordum bendee megersem bebektenmıss

evet canım çabuk yorulursun nefesini zor alırsın bebege bu aylarda kan çok gittigi için sen kansız kalırsın benim kızdada olmuştu eltimede olmuştu korkusundan acile gitti bebeg yordular ben panik atak geçirinde ban dediki ay yenge nasıl oluyo vs benimi kınadıki dedim o haftanın içinde ondada oldu dedi kalbim agrıma geldi çok korktum ddei ben dedim o korkuyu devamlı yaşıyorum rabbim beterinden korusun bended oluyodu ya kafamı çok taktıgımdan yada devamlı yatıyodumya hiç yerimden kalkmıyodumya yada ondan bu arada arkadaşlar demeyi unuttum deyip demiyorum facemi kapattım haberiniz olsun artık facem kalamdıeşim istemiyo artık facede takılmamı şifreyi degiştirdi ve kapattı artık burdan yazışırız psikologa gitigimde eşimde yanımdaydı şaka bir yanada dedi seni ne üzüyosa ondan uzak dur önce face yi halletti sonrada burayı hallederse hiç şaşmamarkadaşlarına bişey oluyo dedi sen onlardan fazla etkileniyosun dedi nasıl tedavi olucan dedi adamda haklı ne yapıcagımı şaştım inanın
canım arkadaşım tugbacım kalbini ferah tut işşallah temiz çıkıcek herşey rabbim yar ve yardımcın olsuın işşallah

aynen evet canım cabuk yoruluyorum zaten cok sagol canım burdan yazın yaa burası cok bos kaldııı

Bugün tam 162 gun olmuş bebegimi kaybedeli
Acım dini sanıyordum dinmemiş bugün kuzenimin esi aradı hamileyim diye nasıl üzüldüm anlatamam
Esim de hala ikna olmuyor ikinci icin
Offfff offf
Neyseki Rabb'ime şükür bir evladım var

oyyy yavrum benim yaaaa inşallah bu ay gelmez o kırmızılar nsl da takip ediyosun ateşini canımmm :)

günaydıın herkeseeee nazlıım cnm hadi işlhh yaaa ümitliyim bu ay için senden gzl hbrler wer bizeeee
dumanııım cnmmmm bnm herşeyde wardır bi hayır cnmm hiç üzülme
cnm öyle tabi herşeyde vardır bir hayır...

ketenimm canım evet tüp bebek daha sağlıklı olur içim rahat o yüzden... senin nsl gidiyo???

selam kızlar...iyi haftalar hepinize...
sanada iyi haftalarrrrrrrrrrr....
evet çook şükür bi evladın var onunla avut kendini kardeşi de olur inşallah eşin yakında anlar sen istediğini belli etmeye devam et yeter

paşam cnm yaptır bu testi bence her bayanın yaptırması gereken testlerden biri,menopoz yaşını biliyosun planını da ona göre yapıyosun

semracım nslsn cnm???
tuğbaaa mügeee dirmit siz nasılsınız kısçelerrr:)
veee bütün canım arkadaşlarım çok özledim siziiii:)

birsencim iğnelere devam şuan lucrin verdi drum 21.gün başladım işte aynı zamnda vitaminde alıyorum bakalım çarşamba günü yine gidicem bana çok dua edin canım sende içini serin tut emin ol tüp bebek güzelbi yol sağlıklı bi bebiş için

Gunaydin Kizlar
Ben sabah uyandim ve atesimi olctum 35.9 ve adet basladi.
Bu ay edindigim birkac tecrube var - KENDI ADIMA -sizinle de paylasayim
1. Atesimin son 3 gunku hali bana hamile miyim degil miyim gosteriyor, oncesine aldanmak yok bir daha
2. Kasiklarda batma, yanma, goguslerde siddetli acima.. bunlar regl oncesi sendromlari da olabiliyor, bir daha belirtilere takilmak yok
3. Atesin gidisati son 3 gun hala iyi seviyedeyse test yapmak var, yoksa test yok
4. Kocama 'aaa bak atesim iyi gidiyor, gogus uclarim sizliyor, hamile olabilirim' seklinde yorumlar yapmak, umit vermek asla yok, adetin geldigini gorunce daha kotu olacak cunku
5. Her zaman 28 gunde catlarim diyip sadece 13. 14. gunlerin degerli oldugunu dusunmek yok, iste 30 gunde geldi bu ay..
isteee boyleee, cok uzgun degilim, saglikla gelecek bebegim tekrardan inaniyorum..
hepinize guzel bir gun dilerim.

günaydın kızlarrrrrr mutlu günler herkese ateşim düşmeye başladı 1-2 güne gelir kırmıxzılar bakalım benim velet ne zaman teşrfif edecek 8 ayı devirces şubat 1 de pek nazlı çıktı bu be güzel olcak heralde anca hazırlanıo annesine:)

kesinlikle nazli mi nazli cok tatli olacak
gelecek sonunda usanicak o da nazdan. gelince de beklettin diye bacagini kolunu gobegini..her yerini isirim onun

gunaydin canim sana da

günaydııın herkese bgn bnmmmmm doğumgünüüüüümmm

yasemin kızın olursa adını mutlaka naz weya nazlı koy arkadaşım sen en iisii.........

yasemin kızın olursa adını mutlaka naz weya nazlı koy arkadaşım sen en iisii.........

günaydın kızlar...

doğum günün kutlu olsun nazcıım. tüm ailenle, sevdiklerinle ve vakitlice gelen bebişinle birlikte süper mutlu bir yaş olsun inşallah. bu yaş en güzel yaşın olacak bence :))

bu arada dün kırmızılar geldi. erken oldu bu defa, hava muhalefetinden olabilir. termometre gibiyim valla :)

günaydınn bitanem güzel bebişin ve kocişinle nice nice mutlu ve sağlıklı seneler diliyorummm :))
günaydınnn cnmmm merak etme gicekkk sadece zamanı var galiba (
günaydınnnn cnmm ayy negüzel anlatmışsın bayıldımmm inşallah önümüzdeki ay dolar göbüşünn :))
günaydınnnnnnn canlarımmmmm
günaydınn cnmm
günaydın kızlar:) herkese mutlu bir gün diliyorum
günaydınnnnn

günaydınn cnmmm artık kısmet önümüzdeki aya sen benim totem kardeşimsin sen regl olduysan kesin bende olucam (

dumancııım ben iyiyim grip oldum atlatmaya çalışıyorum bi yandan işler yoğun koşturuyorum sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…