Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bebeğini kaybeden arkadaslar bende bayramın ilk gunu bebeğimi kaybetmiştim, burdan da paylaşmıstım ama sakın uzulmeyin hatta bebek için umutlanmaya devam :) hiç adet gormeden tekrar hamile kaldım şimdi 3aylık hamileyim maşallah :) inşallah kucagıma alırım

evet hatırladım senı rabbım senı ve yavrunu korusun ınsss
günaydııın herkese bgn bnmmmmm doğumgünüüüüümmm

yasemin kızın olursa adını mutlaka naz weya nazlı koy arkadaşım sen en iisii.........
dogun gunun kutlu olsun canım asın ne durumda hazıran annelerınde sanırım okumustum dun agrın yoktu bugun varmı bu hafta benıde saglık ocagından cagırdılar ama fena grıbım hastayken yapılmıo sanırım sneın bı bılgın varmı bu konudaaa
ay cok fenayım canımmmm cokkk

ayyy yaaa nazlımm ne yapsakkı acaba yaa bence bu ay gıt butun tahlılerını yaptır bole beklemek cok acı verıo yaa bılıyorum

aynen evet canım cabuk yoruluyorum zaten cok sagol canım burdan yazın yaa burası cok bos kaldııı
gebelikten canım o rabbim ogluma uzun ömür versin işşallah buaralar girerim işşallah sevgililer gününe eşime atkı bereyetiştirmeye çalışıyorummalum az kaldı nasıl yetişicekse:18::18:tek istedigim zamanında yetiştiriyim sevindiriyim garibimi
caanım ben o testi eylülden beri yaptırıcamda yaptıramıyorum hep adetim cumayageliyodu ögretmiş gibibu ayda randevu aldım eşimi kalp hastanesine götürüdm zamanım kalamdı diye iptal etmek zorunda kaldım azimliyim ama yaptırıcam işşallah yaş 32 giricem doktor ister yaptır ister yaptırma dedi ama yaptırsan iyi olur dedi yaradan neyi nasip ederse onu versin işşallah bizlere rabbim bizlere bir seneryo vermiş onu oynuyoruz biraz drama biraz mutluluk işte hep gülenlerden nasip etsin işallah
nazım canım nice seneler bebegim rabbim uzun ömürler versin sanada karnındaki bebeginede işşallah seneye bebeginle geçirisisin bir bakmışsın birlikte girersiniz nede güzel olur he dur bir hayal ediyim bakıyım

paşacım amın canım

kız sen o atkıyı bereyı yetıstırır bırde ustune kazak yaparsın valla sende bu maharetler olduktan sonra hersey olur yaaa sıkma canını

semracım saol cnmm
walla aşıdan eser yok bnde maşallah ne ağrı ne ateş ne şişme fln hiçbşy olmadı btn gece kolumun üstünde gayeet rahat yattım yanii
ama gripliyken wuruluyomu bilmiyorumda zaten 20. haftadan snr wuruluyo cnmm

benım eve geldıler canım 18 haftada asın var gel mutlaka dedı ama ne bılım sasırdım şimdi

aaaaaaa snin normalde 12.gun dusuyormus gecen ayki tabloya gore
hadi insallah olacaksin ..tablo superrr
adet belirtilerine takilma hamilelikle ayni ne de olsa

aaaaaaa snin normalde 12.gun dusuyormus gecen ayki tabloya gore
hadi insallah olacaksin ..tablo superrr
adet belirtilerine takilma hamilelikle ayni ne de olsa

4 aydır ateş ölçüom canım dpo 12-13-8 de adet olmuşum adet olmadan 2 gün önce düşmüş ateşim hep bakalım bu ay nolcak of çok merak ediorummmmmmmmm

aylin kım kızzz cok sevındım valla hamıle deyınce yuzum degısıo hemen :)allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsss

ayyyy nazlımmm hadı yaaa ver bıze guzel haberııııı

kızlar nasılsınız ben cok fenayımmmm yaaaa

kız dizideki aylin:)öye bir geçer zamankide varya sonerle naptıysa artıkın:):):):) kuzum bende güsel haber vermek istiyom ama hayırlısı bakalım sen nasılsın

kuzum ben hiç anlamıyorum bu ateş ölçme yönteminden ama inşallah güzel haberler vardır,eskilerden biz kaldık bitek sende hamiş ol artıkkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…