- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
tubişim ne vaziyettesin??
evet hatırladım senı rabbım senı ve yavrunu korusun ınsssbebeğini kaybeden arkadaslar bende bayramın ilk gunu bebeğimi kaybetmiştim, burdan da paylaşmıstım ama sakın uzulmeyin hatta bebek için umutlanmaya devam :) hiç adet gormeden tekrar hamile kaldım şimdi 3aylık hamileyim maşallah :) inşallah kucagıma alırım
dogun gunun kutlu olsun canım asın ne durumda hazıran annelerınde sanırım okumustum dun agrın yoktu bugun varmı bu hafta benıde saglık ocagından cagırdılar ama fena grıbım hastayken yapılmıo sanırım sneın bı bılgın varmı bu konudaaagünaydııın herkese bgn bnmmmmm doğumgünüüüüümmm
yasemin kızın olursa adını mutlaka naz weya nazlı koy arkadaşım sen en iisii.........
ay cok fenayım canımmmm cokkkoyyy yavrum benim yaaaa inşallah bu ay gelmez o kırmızılar nsl da takip ediyosun ateşini canımmm :)
cnm öyle tabi herşeyde vardır bir hayır...
ketenimm canım evet tüp bebek daha sağlıklı olur içim rahat o yüzden... senin nsl gidiyo???
sanada iyi haftalarrrrrrrrrrr....
evet çook şükür bi evladın var onunla avut kendini kardeşi de olur inşallah eşin yakında anlar sen istediğini belli etmeye devam et yeter
paşam cnm yaptır bu testi bence her bayanın yaptırması gereken testlerden biri,menopoz yaşını biliyosun planını da ona göre yapıyosun
semracım nslsn cnm???
tuğbaaa mügeee dirmit siz nasılsınız kısçelerrr:)
veee bütün canım arkadaşlarım çok özledim siziiii:)
günaydın kızlarrrrrr mutlu günler herkese ateşim düşmeye başladı 1-2 güne gelir kırmıxzılar bakalım benim velet ne zaman teşrfif edecek 8 ayı devirces şubat 1 de pek nazlı çıktı bu be güzel olcak heralde anca hazırlanıo annesine:)
gebelikten canım o rabbim ogluma uzun ömür versin işşallahaynen evet canım cabuk yoruluyorum zaten cok sagol canım burdan yazın yaa burası cok bos kaldııı
caanım ben o testi eylülden beri yaptırıcamda yaptıramıyorum hep adetim cumayageliyodu ögretmiş gibioyyy yavrum benim yaaaa inşallah bu ay gelmez o kırmızılar nsl da takip ediyosun ateşini canımmm :)
cnm öyle tabi herşeyde vardır bir hayır...
ketenimm canım evet tüp bebek daha sağlıklı olur içim rahat o yüzden... senin nsl gidiyo???
sanada iyi haftalarrrrrrrrrrr....
evet çook şükür bi evladın var onunla avut kendini kardeşi de olur inşallah eşin yakında anlar sen istediğini belli etmeye devam et yeter
paşam cnm yaptır bu testi bence her bayanın yaptırması gereken testlerden biri,menopoz yaşını biliyosun planını da ona göre yapıyosun
semracım nslsn cnm???
tuğbaaa mügeee dirmit siz nasılsınız kısçelerrr:)
veee bütün canım arkadaşlarım çok özledim siziiii:)
semracım saol cnmm
walla aşıdan eser yok bnde maşallah ne ağrı ne ateş ne şişme fln hiçbşy olmadı btn gece kolumun üstünde gayeet rahat yattım yanii
ama gripliyken wuruluyomu bilmiyorumda zaten 20. haftadan snr wuruluyo cnmm
benım eve geldıler canım 18 haftada asın var gel mutlaka dedı ama ne bılım sasırdım şimdi
günaydın kızlaaaaar
günaydın bacılarr nazz kızzz akşam naptınız anlat bakim ay aylinde hamile allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ateşim düşmedi kızlar hala ama bütüm adet belirtilerim var
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aaaaaaa snin normalde 12.gun dusuyormus gecen ayki tabloya gore
hadi insallaholacaksin ..tablo superrr
adet belirtilerine takilma hamilelikle ayni ne de olsa
4 aydır ateş ölçüom canım dpo 12-13-8 de adet olmuşum adet olmadan 2 gün önce düşmüş ateşim hep bakalım bu ay nolcak of çok merak ediorummmmmmmmm
iyi seyler olacak gibi
cok istiyorum bir an once hamile kalmani cok hakediyorsun bunu, umarim mujde verirsin birkac gun icinde
günaydın bacılarr nazz kızzz akşam naptınız anlat bakim ay aylinde hamile allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aylin kım kızzz cok sevındım valla hamıle deyınce yuzum degısıo hemen :)allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsss
ayyyy nazlımmm hadı yaaa ver bıze guzel haberııııı
kızlar nasılsınız ben cok fenayımmmm yaaaa
kuzum ben hiç anlamıyorum bu ateş ölçme yönteminden ama inşallah güzel haberler vardır,eskilerden biz kaldık bitek sende hamiş ol artıkkkk:)günaydın bacılarr nazz kızzz akşam naptınız anlat bakim ay aylinde hamile allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?