Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kuzum ben hiç anlamıyorum bu ateş ölçme yönteminden ama inşallah güzel haberler vardır,eskilerden biz kaldık bitek sende hamiş ol artıkkkk:)

kuzum valla atşim böle giderse güzel şeyler olcak gibi anam dizleri bile izleyesim gelmio kızz öyle bir geçer zamankide aylin hamile dün muhteşem yüzyıldada hatice 2 tane birden çıkardı:)

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar ateşim hala yüksek yaşasınnn

günaydııın ızlaaar
yaşasıııın izmiede kar yağıyooo yıllar snr ilk defaaa hemde tutmuş çok güzeel walla bi izmirli olarak kara çok uzak olduumuz için swindirik olduum
yasmiiiiin hadi tütüt maşallahh de kuzum ateşine işlhhh düşmezde tawan yapaar

günaydın canım umarım güzel haberler verirsin bize cumartesiyede az kaldı hadi inş.

günaydın canım:) kar görmeyen yerler için kar çok güzel oluyor çok çok yağsın canım

özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlaaaarrr

bende özledim seni canım

herkese günaydın, nazlım hadi bize müjdeli haber ver inşallah.

dirmit nasılsın canım, çalışmalar ne alemde

dumanım bende seni özledim :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ılgıım ewet ayşenin galiba bgn doğumu war yada btaşkırın ikisinden biri bgn doğurcaaak
ayyyy allah kurtarsın allah yanında olsun işlhhhh ne gzlll ilk bebişimiz doğacak

kız nerdesin sen kaçak:) herkes kayboldu korku filmi gibi :) günaydın canım ben iyi çok şükür sen nasılsın?12-13-14-16 günleri çalışma oldu 18-20-22 de kısmetse ondan sonra salcam... senden naber kuzum ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ılgıım ewet ayşenin galiba bgn doğumu war yada btaşkırın ikisinden biri bgn doğurcaaak
ayyyy allah kurtarsın allah yanında olsun işlhhhh ne gzlll ilk bebişimiz doğacak

inş. canım allah kurtarsın sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ayyy ne heyecanlıdır kimbilir nasıl duygular içerisindedir şimdi rabbim sanada bizede nasip etsin inş. canım

amiin cnm amiiiiin

günaydınn kısslar nasılsınız bakalımyasemin hadi hayırlısı işşallah bu ay güzel haberler alıcaz sendenyoncam karın tadını çıkarın bol bol lakin biz konyada doyduk artık karaaabirsen kuşum ne yaptın dr işini canım:44:semroşum paşam tubiş ılgım mirage nasılsınızzzz

hg canım ben çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın ? tedavi nasıl gidiyor kendini nasıl hissediyorsun ? ben konya da yazın kaldım yazı bile soğuk kışı düşünemiyorum karda var offfff şu soğuklarda dışarıda kalan her canlıya allah yardım etsin.... bizde aşkla bebek yapma arzusunda çalışıyoz bu günlerde sonra dinlenicez herhalde.

buralardayım aslında hergün uğruyorum ama sık yazamadım :26: bi iki kere yazdım gören olmadı bizimkilerden bi nazlım farketti azıcık yazışabildik. Ben bu ay smear testi için örnek verdim bi de akıntım için doktora gitmiştim mikrop kapmışım malesef antibiyotik ve fitil verdi onu kullanıcam inşallah. Bu ay boş geçecek yani bizim. O fitil ne sevimsiz şey ya gözümde büyüyo onu kullanmak :S Hadi hayırlısı bakalım Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah :)

inşallah kuzummm inşallahhh günaydın vay be izmirede kar yağdı he burası da akşam fena olcakmış yine anam uludağda olmak var şimdi

kuzum benim allah razı olsun sende çalışma günlerindesin hadi rast gelsin bakalım :)

inşallah mügecim benimde rahimde iltihaplanma vardı fitil kullamıştım her gece eziyetti ona oraya yerleştirmek :)ertesi ay hamile kalmıştım kuzum inşallah şifa olsun sana da

kızzz esroş sen anlat neler yapıon bakim

günaydın kızlaaaaarrrr

yasemin canım hadi bakalım güzel şeyler olacak bikaç güne kadar inşallah desene :)) ne zaman adet olman gerekiyo? yada olmaman :) inşallah hamilesinidir yaaa kalpten diliyorum bunu..
kızlar nasılsınız bana karşılık verip özleyenleri sevgiyle kucaklıyorum :) diğerlerine küstüm :))
esracım suan adetim ama fırsat bulupda gidemedim malesef dr a, bu ayki adetimde gidicem inş.,öncesinde eşim gelince bi konuşmaya gidicez,suan eşim şehir dışında...
bugün kim doğum yapıyodu ayşe sanırım, çok heyecanlııııı...

günaydın hepinize nasılsınız bakalım,hepinizi çok özledim ben hala aynıyım ve bugünde doğumgünüm..

mügecim görünüşü kötü gerçekten fitilin ama kullanımı kolay misket gibi pıt itiyosun :)))) geçmiş olsun cnm.

iyim cnm napayım çalışıyorum aynen devam herşeye:) sen iyileşmedinmi hala

ALLAH kolaylık versin canım..
ben maalesef iyileşemedim heralde ameliyat olucam bakalım birkaç doktora daha emarlarımı gösterip fikir alıcam aslında ameliyat olmak hiç istemiyorum ama çaresi yoksa mecburen olucam..

kuzum valla sapıttım artık geçen ay 31 günde adet oldum ondan önce 33 ondan önce 31 falan diye gitti bu ay 35.günüm olmadım hala hayırlısı bakalım sen napıon iyimisin

günaydın hepinize nasılsınız bakalım,hepinizi çok özledim ben hala aynıyım ve bugünde doğumgünüm..
canımmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun rabbim huzurunu eksik etmesin hayatından inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…