Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm yaa fizik tedavi işe yaramıyosa napıcaksın mecbur, ama ağrıların geçer en azından öyle düşün lütfen,,,annen nsl oldu ? ameliyattan sonra sana kim bakacak peki??

sağol canım benim..amin..neler yapıyosun kuzu özledim seni ve hepinizi..

yasemin test yaaaaaapppppppppppppp

cnm yaa fizik tedavi işe yaramıyosa napıcaksın mecbur, ama ağrıların geçer en azından öyle düşün lütfen,,,annen nsl oldu ? ameliyattan sonra sana kim bakacak peki??

ewet canım bende öyle yapıyorum..maalesef annemin ayağındaki alçısı çıkmadı daha kemik erimesi olduğu için geç iyileşiyor inşallah iyileşir..zaten onun içinde ameliyat olmak istemiyorum kızkardeşim banamı bakacak aneme mi diye düşünüyorum..

canım yaa allah mutlaka veriyo bi kolayını zaten sen yatıyo olacaksın,kardeşin yemek yapıp gitse bile yeter merak etme cnm,

Mltm pıhtılaşma topiğinden hatırlıyorum seninslsn cnm görüşmeyeli varmı bi gelime?

canım yaa allah mutlaka veriyo bi kolayını zaten sen yatıyo olacaksın,kardeşin yemek yapıp gitse bile yeter merak etme cnm,

bakalım artık birsencim artık herşey güzel olsun istiyorum o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki özellikle son 3 senedir ama bunada şükürler olsun RABBİM beterinden korusun..

bakalım artık birsencim artık herşey güzel olsun istiyorum o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki özellikle son 3 senedir ama bunada şükürler olsun rabbim beterinden korusun..
evet yaşadıkların çok yıpratıcı şeyler, sen bu konuda en çok gülmeyi hakeden kişisin aramızda herşeyde vardır bi hayır mutlaka geçecek hepsi merak etme sen... Belin ağrıyosa fazla oturma sandalyede cnm

sağol canım ama burdaki herkes gülmeyi fazlasıyla hakediyor...hani klişe bir laf vardır ya hayatımı yazsam roman olur diye benimki aynen öyle.. ayy neyse silkineyim şöyle bi dur şu melankolik havadan çıkmam lazım..
sen tüp bebeğe karar verdin mi ?? kuzum

ne bileyim sen daha çok üzüldün diye öyle dedim tabiki hepimiz çok kötü zamanlar yaşadık ne bileyim işte:) bak bencede ameliyatını ol sonra bi kendine gel, gerekirse pikolojik destek al toparla kendini...
biz kararımızı verdik cnm tüp bebek deneyeceğiz,ikiz isteyeceğim olursa:)

ah aahh canımbir bilsen neler yaşadığımı...ay hadi hayırlısı canım birsencim inşallah dilediğin gibi olur herşey bir kız bir erkek olsa ne güzel olur walla..ama bişey dicem ikiz bakmak da zordur heralde..

canım valla annem erken menopoza gireceğimi öğrenince kendisi teklif etti yanıma bi bakıcı tutarsın ben bakarım diyo şimdi:) önceden olsa napcaksın ikizi ikiz zor olur filan diyen kadın döndü bi anda:)) yaa böyle hayal kurması güzel ama ciden çok korkuyorum anlatamam rahat olmaya çalışıyorum ama daha rahatlayamadım aslında korkularım geçince başlasaydık daha iyi olacaktı benim için,ama dr acele edelim diyo bende şaşırdım kaldım... sen kararını değiştirdinmi denemeyi düşünüyomusun tekrardan?

bakan warsa iyi o zaman seni o kadar iyi anlıyorum ki canım korkuların çok normal ama iyi düşün iyi olsun boşwer madem karar verdin ve böylede bir risk varsa ara vermemen en mantıklısı..
bizim kararımız değişmedi canım ALLAH a büyük konuşmuyorum ama korunmayı bırakmayı düşünmüyorum birsencim zaten ameliyat olursam bel olduğu için bir ,iki sene hamilelik olmaz diye duydum fizik tedavi ye gittiğimde.. yaşım 33 oldu zaten ne bileyim ama kısaca artık istemiyoruz..
ha birde sana bişey dicem ayağım uyuşuyor falan diyordun ya bak dikkat et bende de öle oluyodu meğer o pıhtılaşmadan değil belimdenmiş kuzum aman dikkat et..

daha yaşın genç canım insanlar senin yaşında evleniyo,ben inanıyorum ki uzun bi ara ver 1 yıl gibi filan sonra yeniden isteyeceksin ve hiç ummadığın zaman gelecek bebeğin...
Yaa benim de ara sıra belim ağrıyo ama yerimde çok oturduğum zaman sandalye rahatsız ediyo ondan oluyo zaten bankacı hastalığı bel ve boyun fıtıgı kaçınılmaz son

canım zaten her seferinde 1 yıl falan ara veriyodum bazen daha uzun ara verdiğimde oldu ama kısmet işte..ay birsencim hem bel hem boyun ikiside çok zor ve bende ikiside çıktı..aman inşallah sende öyle bişey olmaz,neyse kuzum ben çıkıyorum artık kocaman öptüm senigörüşürüz sonra..

kararın ne olursa olsun yanındayız bizi ihmal etme bebek düşünmüyorum diye tamamı görüşürüz canım öptüm seni hoşçakal kendine iyi bak

nasibimizde vardır inşallah anne baba olmak canım ya amin hepimize canım

mügecim görünüşü kötü gerçekten fitilin ama kullanımı kolay misket gibi pıt itiyosun :)))) geçmiş olsun cnm.

Iyyk bi an önce kullanayım da bitsin beyaaa tesekkür ederim canım

mügeeeeeeeeeeeeeeeee

dumanıııım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…