Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kullan kullan temizler o rahmini bi güzel,, nslsın????:)

iyi sayılırım, bugün işyerinde birinin daha karısının hamile olduğunu öğrendim üzüldüm biraz kendi halime. çocuk yeni girdi işe bilmiyo yaşadıklarımı geldi önce bana anlattı sınav işte şu smear testimin sonuçları da bi çıksa rahat edicem inşallah... sen naptın :) hee bu arada ben nevresimlerimi bitirdim sadece yeşil krem puantiyeli kurdele arıyorum deli gibi bi bulsam tamamen bitmiş olucaklar

oyyy kötü olmuş gelip sana anlatması nedir bizim bu çektiğimiz yaaa( bu yüzden ben kendimi bazen böyle çok fena kıskanç hissediyorum niye şu hamile de ben diilim diye:) tabi bu sadece gerçek hayattakiler için geçerli burası için yok o kıskançlık :)) nevresimler bitince resim istiyorumm,güzel olursa fotosunu anneme gösteririm o da yapar bana

sorma ya bende kızıyorum kendime hasetim diye böyle mutlu habere üzülünürmü diye ama bu sorunu yaşayanlarda normalmiş bu yeni yeni anlıyorum.

hehe yüklicektim zaten fotoları sen istemişsin işte bittiler çarşaf ve korumalıkları çekmedim onlar düz :) birde kırmızı beyaz puantiyeli kumaşla dikeyim diyorum fırfırlı böyle. Sana sözüm var sen hamile kal ben dikicem sana bi nevresim takımı :)

normal cnm o hasetlik merak etme hepimizde var:)) vee maşallah sana çok yeteneklisin çok güzellerr, cnm söylemen yeter kıyamam ben sana sen zaten çalışıyosun ben anneme diktirrim o yorulsun

normal cnm o hasetlik merak etme hepimizde var:)) vee maşallah sana çok yeteneklisin çok güzellerr, cnm söylemen yeter kıyamam ben sana sen zaten çalışıyosun ben anneme diktirrim o yorulsun

çok teşekkür ederim canım :) çok mutlu oldum acemilik var çok hatam vardır eminim ama ben diktim ya bana çok güzel geliyolar :) tamam bi tane annen diksin bi tane ben söz vermiştim ben olmaz öyle :) bugün önemli bi haber bekliyorum bi de dua edin benim için nolur :S hayırlı haber olsun

tamam o zaman sende dik bebeğim çok şanslı olacak :) dr dan sonuç bekliyosun sanırım inş.istediğin sonuç çıkar canım, eğer doğru tahminse sonuç çıkınca buraya da yaz ben şimdi çıkarım ama girerim ara ara yine.görüşürüz canım öptüm seni,iyi düşün iyi haber alacaksın ok

smear testinin sonucunu cumartesi alıcam inşallah bugün başka bi haber bekliyorum. zaten kırmızıların da son günleri ama bitince antibiyotik kullanıcam bu ay bebiş haberi yok malesef. ben de kocaman kocaman öptüm seni :)

o zaman ne haber bekliyosaaan istediğin haber olsun inşalllahhhh :))
yaşamak ne kadar kolay zor ve vazgeçilmez

çok üzgünum Allah yardımcı olsun
hangi konu için tam çözemedim sanırım bebeğimizi kaybettiğimiz için diyosun bunu kocaman bi aminnnnnnn diyorum o zaman,tşk

o zaman ne haber bekliyosaaan istediğin haber olsun inşalllahhhh :))

hangi konu için tam çözemedim sanırım bebeğimizi kaybettiğimiz için diyosun bunu kocaman bi aminnnnnnn diyorum o zaman,tşk

bugün gelmeyecekmiş benim haber... En erken salı puff neyse hayırlı haber gelsinde bekleyelim dimi...

nazlım gozlerıme ınanamıyorum kac gun olmus hemen test yappp yaaaa hadııı:))
kıslar nasılsınız ben cok fenayımmm ayakta zor duruyorum basım zonkluoo zonkluooo

günaydın hepinize nasılsınız bakalım,hepinizi çok özledim ben hala aynıyım ve bugünde doğumgünüm..

doğum günün kutlu olsun canıım. sağlıklı mutlu bir yeni yaş olsun inşallah :)

dumanım ben bazı şeyleri kaçırdım herhalde. sen ne zaman tüp bebek kararı aldın, senin hamile kalma sorunun yok ki. erken menapozu nerden çıkarmış doktor?

günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar hepimizin kandili mibarek olsun işlhh allah ettiğimiz tüm dualrı kabul etsin işlhhh hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar hamile olmak isteyenlerede hayırlısıyla sağlıklı bi bebk nasip etsin işlhhh

yasemiin ateşin çok gzl ama testler nie negatif çıkıyo yaaa nese az daha bekle bakalım cnm

semracıım bnmde başım çok ağrırdı limon sık içine tuz koy iç cnm ii geliyo

amin kuzumm inşallah kız beklemekten başka çare yok 36.günüm oldu ne adet var ne bebek adetlerimde çok uzamaya başladı buda sıkıntı hayırlısı bakalım

canım umarım sonuçların temiz çıkar, geçmiş olsun, kullan ilaçlarını niye bu ay boş geçsin doktor mu dedi?

günaydın hepinize nasılsınız bakalım,hepinizi çok özledim ben hala aynıyım ve bugünde doğumgünüm..

dilek canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin tüm güzelliklerini ve sağlık getirsin:) bende özledim canım seni rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifanı versin inş.

kıslar nasılsınız ben cok fenayımmm ayakta zor duruyorum basım zonkluoo zonkluooo

semra geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötüdür umarım çabuk geçer

nazlım umarım kan testi yaptırmayı düşünüyormusun kuzum?

kızlar günaydın herkesin kandili ve cuması mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş.

pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım canım artık ilk kez hayatımda bu kadar uzadı adetim 36.günüm bugün

geçmiş olsun cnm dinlen iyice dışarı filan çıkma hava buz gibi...

canım sağol sorduğun için şimdi gördüm. ne yazıkkiyok bi gelişme 7 ay oldu hala bekliyorum . her ay umudum azalıyor ne yazıkki
dr ne diyor bu konuda cnm? baya oldu sneinde çünkü...

dumanım ben bazı şeyleri kaçırdım herhalde. sen ne zaman tüp bebek kararı aldın, senin hamile kalma sorunun yok ki. erken menapozu nerden çıkarmış doktor?
cnm yumurtalık rezervi testi istemişti dr,çok düşük çıktı,3-5 yıl içinde menopoza girme ihtimalim çok yüksek, yumurtalarım azaldığı için kalitesi de düşmüş olabilirmiş o yüzden de tüp bebek yaptırcaz

amin cnm allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin... yasemincim acaba idrar testindemi çıkmıyo anlamadımki baya da geciktin yaaa...

kızlar günaydın herkesin kandili ve cuması mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş.
sğl cnm..

hepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar, dualarımız kabul olsun hem kandil hem cuma Allah yüzümüzü güldürürü en kısa zamanda inşallah...

kızlarr günaydınnn
doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…