Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm yaaa ben idrar testlerine pek güvenmiyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen :)) inşallah saklanıyodur bebeiş şimdilik :))

pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım canım artık ilk kez hayatımda bu kadar uzadı adetim 36.günüm bugün

benimde öyle olmuştu canım bi kere adetten 8 gün geçti kan testi yaptım negatif ertesi gün kırmızılar geldi umarım sende öyle olmaz pozitif sonuç alırsın

kuzum olsaydı çıkardı be bebek yokda adetimde neden gelmio onu bilmiom amannn ona ibrahim tatlısesden gelmezsen gelme şarkısını armapan ediyorum

kızlarr günaydınnn
doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))
hadi gözün aydın tubiş bende simir testi yaptırdım temiz çıktı şükür

cnm yaaa ben idrar testlerine pek güvenmiyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen :)) inşallah saklanıyodur bebeiş şimdilik :))
canım bende pek güvenmiorum aslında biliosun ben hamile değilken pozitif çıkıodu testler hayırlısı tubişim

benimde öyle olmuştu canım bi kere adetten 8 gün geçti kan testi yaptım negatif ertesi gün kırmızılar geldi umarım sende öyle olmaz pozitif sonuç alırsın
stresten havalardan falan gecikme olabilio bazen sanırım öyle bişi buda

evet canım antibiyotik kullanacağım için bu ay böyle geçsin dedi, yarın alıcam sonuçlarımı bakalım hayırlısı olsun, seninde kandilin mübarek olsun, sen nasılsın canım

kızlarr günaydınnn
doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm

gözün aydın çok sevindim

yasemin güldürdün beni:) simir testi ne kız herkes yaptırıyo iyi bişeyse bende yaptırıyım :)

cnm gözün aydın öyle bi riskmi vardı bilmiyodum,... neyse hadi geçmiş olsun :)
evet cnm smaer imde çıkmıştı genetik test yapıldı o temiz çıktı atlattım sonunda şimdi bebeiş için hazırım :))
günaydın çok sevindim canım hadi gözün aydın :)
çok saol cnm için inanılmaz rahatladı :))

çok saol cnm seninkide temizmiş süpper :)) evet cnm ben hiç güvenmem onlara eger 1 2 güne gelmezse kan testi yaptır cnm :))

çok sol cnm benim :))
yasemin güldürdün beni:) simir testi ne kız herkes yaptırıyo iyi bişeyse bende yaptırıyım :)

yaptır cnm çok önemli rahim ağzı kanseri varmı olabilirmi ona bakılıyo :))

kızlarr günaydınnn

gözün aydın tubişim. ama ben sana demiştim. aklından geçirdikleri herşeyi dank die söylüyo bazı doktorlar. hiç gerek yokken kurt düşürüyolar içine.

duman senin olayın da böyle olduğuna çok inanıyorum. çatır çatır hamile kalan insanın neden rezervi düşük olsun da erken menapoza girsin. sakın bir kişinin lafıyla yola çıkma. tüp bebek dile kolay ama yaşaması o kadsar kolay değil, benim en yakın arkadaşım tüp bebek yaptı, o da çok çileler çekti hem doğum öncesi hem doğum sonrası. sen hamile kalamıyo musun ki tüp bebek yapıcan anlamadım ben.

nazlım ben de bu ay 5 gün erken regl oldum. havadan olabilir canım...

gül bebeğim gülll ilerde rahim ağzı kanseri olabilirmi o ihtimale bakıolar her kadının yaptırması lazımmış rahim ağzından bi sıvı aldı patolojiye gitti o kuzum 1 hafta sonra sonucu aldık temiz çıktı şükür

tubişim beklemekten başka çare mi kaldı kızz kocam aradı az önce gıcıkkkkkk adet oldunmu diyo offf

nazlıım hayırlısı olsun kuzucum iyi şeyler getir hep aklına :)

dumanııım günaydııın
canım iyi şeylerin hayalini bilekuramıorum sonu hep hüsran oluyo malesef hayırlısı olsun inş dediğin gibi

kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalar kızlarr :)

bende bunu düşünüorum artık havalardan heralde senin kandilin mubarek olsunn

çok sol cnm benim :))

yaptır cnm çok önemli rahim ağzı kanseri varmı olabilirmi ona bakılıyo :))
aa evet duymuştum çok önemli cidden bu gittiğimde unutmazsam dr a söyleyim yaptırasın banada...sğl cnm.

cnm bu malesef bi ihtimal diil, amh testi bu test kadının manopoz yaşını belirliyo,1 in altındaysa 3-5 yıl içinde menopoz yolu gözüküyo,benimki 0.46, yiinede ilaçla filan uzatılabilir diye düşünüyorum ben ama umutsuz diilim... yumurtalık rezerv sayım azaldığı için yumurtaların kalitesinini de düşme ihtimali varmış,hani hamile kalabiliyorum sorun yok ama sanırım sağlıklı dölnneme olmuyo...

yaptırayım cnm sğl iyi oldu söylemeniz

slm canlarım herkesin kandili mubarek olsun dilerim rabbim bütün dualarımızı kabul etsintubişim test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canım hadi hayırlısı bakalımılgım nasılsın tatlımyasemin bence dur bakalım niye bu kadar düzensiz senin reglin bi drunla konuş şekerbirsenn canım sen nasılsın tüp bebek konusunda için rhat olsun uzman ellerde oldumu herşey gayet güzel gelişiyorsemroş yoncam paşam mirage kocamann öpüldünüzzzdilekçim çok geçmiş olsun sana tatlım rabbim şifa versin bu arada bebek için hiçte yaşlı değilsin benim bankacı bi arkadaşım37yaşında evlendi ve hemen anne oldu şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu varhiçç moralini bozma herşey güzel olucakkkk:103:bizde kocişle istanbul yolcusuyus bu akşam nasipseeee belgi giremem topiğeee haberiniz olsun canlarımmm

tubiş gözün aydın cnmm bn de demiştm bozma moralini die drlar en kötü yorumu konduruweriyo sağolsunlar nese gelmiş geçmiş olsun cnm

merhaba canlarım ben diyet bölümüne üye oldum işşallahta vericem bu kilolarısizlerden ne var ne yok kızlar yaramazlık yoktur işşallah bu kilolarla başım derte ben geldim hey millet siz yoksunuz

çok çok saol cnmm :)))
tubiş gözün aydın cnmm bn de demiştm bozma moralini die drlar en kötü yorumu konduruweriyo sağolsunlar nese gelmiş geçmiş olsun cnm

nazcımmm çok saol evet sölemiştin ve doktor korkma dedi zaten ama napimm içime dinletemedim :)) ama şimdi iyiyim bebeiş için hazırım :))

arkadaşlar çok sıkıntılıyım bugünlerde, Allah hepimizin yardımcısı olsun hayat hiç kolay değil bazılarımız için... zaten hepimizin ortak derdi olan evlat krizi başlı başına hayatımızı etkiliyo, bi de iş sorunları çok yıprattı beni bu aralar. İşten ayrılmak istiyorum, iş bulmadan gitmek te istemiyorum ama kaç yere başvuru yaptım geri dönüş te olmadı. bunalıma girmeme çok az kaldı. şu an gözyaşım kirpiğimin ucunda biri öte git dese aktı akacak sanki kalbimin üstünde bi kaya duruyo. Bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin, sınavlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin, isyan edenlerin yolundan gitmeyi nasip etmesin rabbim, hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…