- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm gözün aydın öyle bi riskmi vardı bilmiyodum,... neyse hadi geçmiş olsun :)kızlarr günaydınnn
doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
ayyyyy çok mutluyummm inanılmaz iyi geldi bu haberrr :)))
pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım canım artık ilk kez hayatımda bu kadar uzadı adetim 36.günüm bugün
kızlarr günaydınnn
doktorumla konuştummm test negatiffff çok sevindimm hpv virüsü taşımıyorummmmmmm
geçmiş olsun cnm dinlen iyice dışarı filan çıkma hava buz gibi...
dr ne diyor bu konuda cnm? baya oldu sneinde çünkü...
cnm yumurtalık rezervi testi istemişti dr,çok düşük çıktı,3-5 yıl içinde menopoza girme ihtimalim çok yüksek, yumurtalarım azaldığı için kalitesi de düşmüş olabilirmiş o yüzden de tüp bebek yaptırcaz
amin cnm allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin... yasemincim acaba idrar testindemi çıkmıyo anlamadımki baya da geciktin yaaa...
sğl cnm..
hepinize hayırlı kandiller diliyorum kızlar, dualarımız kabul olsun hem kandil hem cuma Allah yüzümüzü güldürürü en kısa zamanda inşallah...
hadi gözün aydın tubiş bende simir testi yaptırdım temiz çıktı şükürkızlarr günaydınnn
canım bende pek güvenmiorum aslında biliosun ben hamile değilken pozitif çıkıodu testler hayırlısı tubişimcnm yaaa ben idrar testlerine pek güvenmiyorum biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen :)) inşallah saklanıyodur bebeiş şimdilik :))
stresten havalardan falan gecikme olabilio bazen sanırım öyle bişi budabenimde öyle olmuştu canım bi kere adetten 8 gün geçti kan testi yaptım negatif ertesi gün kırmızılar geldi umarım sende öyle olmaz pozitif sonuç alırsın
canım umarım sonuçların temiz çıkar, geçmiş olsun, kullan ilaçlarını niye bu ay boş geçsin doktor mu dedi?
dilek canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin tüm güzelliklerini ve sağlık getirsin:) bende özledim canım seni rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifanı versin inş.
semra geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötüdür umarım çabuk geçer
nazlım umarım kan testi yaptırmayı düşünüyormusun kuzum?
kızlar günaydın herkesin kandili ve cuması mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş.
kızlarr günaydınnn
evet cnm smaer imde çıkmıştı genetik test yapıldı o temiz çıktı atlattım sonunda şimdi bebeiş için hazırım :))cnm gözün aydın öyle bi riskmi vardı bilmiyodum,... neyse hadi geçmiş olsun :)
çok saol cnm için inanılmaz rahatladı :))günaydın çok sevindim canım hadi gözün aydın :)
kuzum olsaydı çıkardı be bebek yokda adetimde neden gelmio onu bilmiom amannn ona ibrahim tatlısesden gelmezsen gelme şarkısını armapan ediyorum
hadi gözün aydın tubiş bende simir testi yaptırdım temiz çıktı şükür
canım bende pek güvenmiorum aslında biliosun ben hamile değilken pozitif çıkıodu testler hayırlısı tubişim
stresten havalardan falan gecikme olabilio bazen sanırım öyle bişi buda
günaydın tatlım.....nazlıım hayırlısı olsun kuzucum iyi şeyler getir hep aklına :)
dumanııım günaydııın
çok sol cnm benim :))evet canım antibiyotik kullanacağım için bu ay böyle geçsin dedi, yarın alıcam sonuçlarımı bakalım hayırlısı olsun, seninde kandilin mübarek olsun, sen nasılsın canım
gözün aydın çok sevindim
yasemin güldürdün beni:) simir testi ne kız herkes yaptırıyo iyi bişeyse bende yaptırıyım :)
kızlarr günaydınnn
yasemin güldürdün beni:) simir testi ne kız herkes yaptırıyo iyi bişeyse bende yaptırıyım :)
tubişim beklemekten başka çare mi kaldı kızz kocam aradı az önce gıcıkkkkkk adet oldunmu diyo offfevet cnm smaer imde çıkmıştı genetik test yapıldı o temiz çıktı atlattım sonunda şimdi bebeiş için hazırım :))
çok saol cnm için inanılmaz rahatladı :))
çok saol cnm seninkide temizmiş süpper :)) evet cnm ben hiç güvenmem onlara eger 1 2 güne gelmezse kan testi yaptır cnm :))
canım iyi şeylerin hayalini bilekuramıorum sonu hep hüsran oluyo malesef hayırlısı olsun inş dediğin gibinazlıım hayırlısı olsun kuzucum iyi şeyler getir hep aklına :)
dumanııım günaydııın
kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalar kızlarr :)
bende bunu düşünüorum artık havalardan heralde senin kandilin mubarek olsunngözün aydın tubişim. ama ben sana demiştim. aklından geçirdikleri herşeyi dank die söylüyo bazı doktorlar. hiç gerek yokken kurt düşürüyolar içine.
duman senin olayın da böyle olduğuna çok inanıyorum. çatır çatır hamile kalan insanın neden rezervi düşük olsun da erken menapoza girsin. sakın bir kişinin lafıyla yola çıkma. tüp bebek dile kolay ama yaşaması o kadsar kolay değil, benim en yakın arkadaşım tüp bebek yaptı, o da çok çileler çekti hem doğum öncesi hem doğum sonrası. sen hamile kalamıyo musun ki tüp bebek yapıcan anlamadım ben.
nazlım ben de bu ay 5 gün erken regl oldum. havadan olabilir canım...
aa evet duymuştum çok önemli cidden bu gittiğimde unutmazsam dr a söyleyim yaptırasın banada...sğl cnm.çok sol cnm benim :))
yaptır cnm çok önemli rahim ağzı kanseri varmı olabilirmi ona bakılıyo :))
cnm bu malesef bi ihtimal diil, amh testi bu test kadının manopoz yaşını belirliyo,1 in altındaysa 3-5 yıl içinde menopoz yolu gözüküyo,benimki 0.46, yiinede ilaçla filan uzatılabilir diye düşünüyorum ben ama umutsuz diilim... yumurtalık rezerv sayım azaldığı için yumurtaların kalitesinini de düşme ihtimali varmış,hani hamile kalabiliyorum sorun yok ama sanırım sağlıklı dölnneme olmuyo...gözün aydın tubişim. ama ben sana demiştim. aklından geçirdikleri herşeyi dank die söylüyo bazı doktorlar. hiç gerek yokken kurt düşürüyolar içine.
duman senin olayın da böyle olduğuna çok inanıyorum. çatır çatır hamile kalan insanın neden rezervi düşük olsun da erken menapoza girsin. sakın bir kişinin lafıyla yola çıkma. tüp bebek dile kolay ama yaşaması o kadsar kolay değil, benim en yakın arkadaşım tüp bebek yaptı, o da çok çileler çekti hem doğum öncesi hem doğum sonrası. sen hamile kalamıyo musun ki tüp bebek yapıcan anlamadım ben.
nazlım ben de bu ay 5 gün erken regl oldum. havadan olabilir canım...
yaptırayım cnm sğl iyi oldu söylemenizgül bebeğim gülll ilerde rahim ağzı kanseri olabilirmi o ihtimale bakıolar her kadının yaptırması lazımmış rahim ağzından bi sıvı aldı patolojiye gitti o kuzum 1 hafta sonra sonucu aldık temiz çıktı şükür
tubişim beklemekten başka çare mi kaldı kızz kocam aradı az önce gıcıkkkkkk adet oldunmu diyo offf
canım iyi şeylerin hayalini bilekuramıorum sonu hep hüsran oluyo malesef hayırlısı olsun inş dediğin gibi
bende bunu düşünüorum artık havalardan heralde senin kandilin mubarek olsunn
çok çok saol cnmm :)))slm canlarım herkesin kandili mubarek olsun dilerim rabbim bütün dualarımızı kabul etsintubişim test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canım hadi hayırlısı bakalım ılgım nasılsın tatlım yasemin bence dur bakalım niye bu kadar düzensiz senin reglin bi drunla konuş şeker birsenn canım sen nasılsın tüp bebek konusunda için rhat olsun uzman ellerde oldumu herşey gayet güzel gelişiyor semroş yoncam paşam mirage kocamann öpüldünüzzz dilekçim çok geçmiş olsun sana tatlım rabbim şifa versin bu arada bebek için hiçte yaşlı değilsin benim bankacı bi arkadaşım37yaşında evlendi ve hemen anne oldu şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu var hiçç moralini bozma herşey güzel olucakkkk:103:bizde kocişle istanbul yolcusuyus bu akşam nasipseeee belgi giremem topiğeee haberiniz olsun canlarımmm
tubiş gözün aydın cnmm bn de demiştm bozma moralini die drlar en kötü yorumu konduruweriyo sağolsunlar nese gelmiş geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?