arkadaşlar çok sıkıntılıyım bugünlerde, Allah hepimizin yardımcısı olsun hayat hiç kolay değil bazılarımız için... zaten hepimizin ortak derdi olan evlat krizi başlı başına hayatımızı etkiliyo, bi de iş sorunları çok yıprattı beni bu aralar. İşten ayrılmak istiyorum, iş bulmadan gitmek te istemiyorum ama kaç yere başvuru yaptım geri dönüş te olmadı. bunalıma girmeme çok az kaldı. şu an gözyaşım kirpiğimin ucunda biri öte git dese aktı akacak sanki kalbimin üstünde bi kaya duruyo. Bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin, sınavlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin, isyan edenlerin yolundan gitmeyi nasip etmesin rabbim, hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun....
cnm iyi yolculuklar size öptüm seniiii:)slm canlarım herkesin kandili mubarek olsun dilerim rabbim bütün dualarımızı kabul etsintubişim test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canım hadi hayırlısı bakalım ılgım nasılsın tatlım yasemin bence dur bakalım niye bu kadar düzensiz senin reglin bi drunla konuş şeker birsenn canım sen nasılsın tüp bebek konusunda için rhat olsun uzman ellerde oldumu herşey gayet güzel gelişiyor semroş yoncam paşam mirage kocamann öpüldünüzzz dilekçim çok geçmiş olsun sana tatlım rabbim şifa versin bu arada bebek için hiçte yaşlı değilsin benim bankacı bi arkadaşım37yaşında evlendi ve hemen anne oldu şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu var hiçç moralini bozma herşey güzel olucakkkk:103:bizde kocişle istanbul yolcusuyus bu akşam nasipseeee belgi giremem topiğeee haberiniz olsun canlarımmm
paşammm sorma yaaa bende veremiyorum kilo kesemiyorum yemeyi yaaa nolcak bu halimizmerhaba canlarım ben diyet bölümüne üye oldum işşallahta vericem bu kilolarısizlerden ne var ne yok kızlar yaramazlık yoktur işşallah bu kilolarla başım derte ben geldim hey millet siz yoksunuz
ahh cnm benim bu konu çok yıpratıyo insanı seni çok iyi anlıyorum, bizim zaten derdimiz var birde üzerine iş ekleniyo iyice moralimiz sıfırlanıyo...ağlamak istiyosan ağla rahatla, ama bugünlerde geçer unutma...sabretmeye dayanmaya çalış,iş bulmak çok zor gerçekten yeni bi iş bulunca ayrılırsın inş...arkadaşlar çok sıkıntılıyım bugünlerde, Allah hepimizin yardımcısı olsun hayat hiç kolay değil bazılarımız için... zaten hepimizin ortak derdi olan evlat krizi başlı başına hayatımızı etkiliyo, bi de iş sorunları çok yıprattı beni bu aralar. İşten ayrılmak istiyorum, iş bulmadan gitmek te istemiyorum ama kaç yere başvuru yaptım geri dönüş te olmadı. bunalıma girmeme çok az kaldı. şu an gözyaşım kirpiğimin ucunda biri öte git dese aktı akacak sanki kalbimin üstünde bi kaya duruyo. Bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin, sınavlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin, isyan edenlerin yolundan gitmeyi nasip etmesin rabbim, hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun....
cnm iyi yolculuklar size öptüm seniiii:)
paşammm sorma yaaa bende veremiyorum kilo kesemiyorum yemeyi yaaa nolcak bu halimiz
ahh cnm benim bu konu çok yıpratıyo insanı seni çok iyi anlıyorum, bizim zaten derdimiz var birde üzerine iş ekleniyo iyice moralimiz sıfırlanıyo...ağlamak istiyosan ağla rahatla, ama bugünlerde geçer unutma...sabretmeye dayanmaya çalış,iş bulmak çok zor gerçekten yeni bi iş bulunca ayrılırsın inş...
oy kıyamam gene ne oldu üzüldüm be arkadaşımnasip degilmiş canım kendini dinlemek istersen işten çık biraz kafa dinle dicem ama kolay kolayda iş bulunamıyoki:26::26:allah yardımcın olsun keşke elimden bişşey gelsede yapsam ama nerde rabbim sana bu mubarek günün yüüz suyu hürmetine hayırlı kapılar açar işşallah canım ya
cnm iyi yolculuklar size öptüm seniiii:)
paşammm sorma yaaa bende veremiyorum kilo kesemiyorum yemeyi yaaa nolcak bu halimiz
ahh cnm benim bu konu çok yıpratıyo insanı seni çok iyi anlıyorum, bizim zaten derdimiz var birde üzerine iş ekleniyo iyice moralimiz sıfırlanıyo...ağlamak istiyosan ağla rahatla, ama bugünlerde geçer unutma...sabretmeye dayanmaya çalış,iş bulmak çok zor gerçekten yeni bi iş bulunca ayrılırsın inş...
günaydın kızlarrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
görüldüğü üzere ateşim çakılmış durumda:)hayırlısı olsun inşallahhh diyorum diyecek bişey yok adet olurum bugün artık yine yine yiner çokkkkkk işim var 125 kişiiyi arayıp bakiyenis bu kadar mutabıkmıyız demem lazım
günaydın kızlarrr
görüldüğü üzere ateşim çakılmış durumda:)hayırlısı olsun inşallahhh diyorum diyecek bişey yok adet olurum bugün artık yine yine yiner çokkkkkk işim var 125 kişiiyi arayıp bakiyenis bu kadar mutabıkmıyız demem lazım
günaydın kızlar mügecim bgn daha iisin işlhh
günaydın naz :) evet bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim canım... Sen ve minik nasılsınız :)
aman ii ol cnm yaaa çok şükür iyiz bzd teyzesi:)
günaydın kızlarrr
özel sektörde böyle cnm herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo,Allah herkesi bildiği gibi yapsın sen işini yap gerisini koy ver gitsinsorma dumanım çok ağladım akşam eşimin omzunda bazı oyunlar dönüyo ve çok gücüme gidiyo bu benim
evet bana da söyledi yumurtalık rezervi konusunda bi arkadaş, bende alıcam arı sütü-bal-polen...yumurtaları bile güçlendiriyomuş kalitesini artırıyomuş... denemekte fatda var ne kaybederizki dimi...kızlar buradaki bir reklama tıklamıştım arısütü polenle ilgili hem hamile kalma olasılığını 3,3 kat arttırıyormuş hemde hamileyken kullanılırsa bebek çok sağlıklı oluyormuş. ben alıcam galiba eşimle konuşmaya niyetliyim akşam. Telefonda bir beyle görüştüm herşeyi sordum ilgilendi sağolsun düşük riskini minimuma indirgeyip, embriyonun çok sıkı tutunmasını sağlıyomuş aynı zamanda. kullananların yorumlarını okudum mucize gibi bişey bu arısütü ve polenin çok faydalı olduğunu duymuştum ama bu kadarını bilmiyordum. ve doğada bulunan saf halleriyle satıyorlar işlemsiz yani. hamile kalmadan önce karı koca kullanılıyormuş 2 ay içinde fayda gören çok fazla. bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar...
hayırlısı cnm yaa... şu dr un ne diyo bu kadar zaman olmamasına ? sinir bozucu yani böyle eli kolu bağlı durmak...
özel sektörde böyle cnm herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo,Allah herkesi bildiği gibi yapsın sen işini yap gerisini koy ver gitsin
evet bana da söyledi yumurtalık rezervi konusunda bi arkadaş, bende alıcam arı sütü-bal-polen...yumurtaları bile güçlendiriyomuş kalitesini artırıyomuş... denemekte fatda var ne kaybederizki dimi...
nasılsınız hanımlarrrr.... güzel bi tatil günününü daha geride bırakırken size bakmak istedimama hiç kimseeeecikler yokkk olmuyo böyleee
canımsın ya Allah razı olsun, hepimize iyi kapılar açsın Allah, hepimizin gönlündekini nasip etsin bizlere, çok sağol. düşünüp, üzülüp buradan yazman bile yeter...
sorma dumanım çok ağladım akşam eşimin omzunda bazı oyunlar dönüyo ve çok gücüme gidiyo bu benim
Allah kolaylık versin nazlım inşallah hemen gelir kırmızılar bekletmez sonrada çalışmalar başlasıın :)
öyle cnm herkes işini yapmak derdinde diil malesef, ama sen bakma kimseye görme gerekirse hiçbişeyi boşver gitsin...dumanım ben ekmeğimin derdindeyim millet nelerin bi bilsen... amin Allah bildiği gibi yapsın gerçekten...
bu arısütü polen benim aklıma çok yattı alıcam ama sitedeki çok pahalı aktardakide özelliğini yitirmiş yada işlemden geçmiştir illa karar veremedim bi türlü. sitedekinde saklama koşulları buzdolabında 6-8 hafta diyo eğer fazla almışsan buzlukta saklaman gerekiyormuş bunu okuyunca aktardakilere güvenemedim kararsızım kullananlar nerden almış acaba yaa
canım ne demek biz kardeş gibi olduk burda sanalda olsa sizinle sevinip siizinle aglıyorum inanınsiz olmasanız kesin kafayı yerdim okadar güzel destek oldunuzki
öyle cnm herkes işini yapmak derdinde diil malesef, ama sen bakma kimseye görme gerekirse hiçbişeyi boşver gitsin...
yaa arı sütü nasıl bişey bilmiyorum, bizde polen var sırf arı sütü almak istiyorum bende karıştıramam diye yani o miktarı tutturamam diye korkuyorum...sen alırsan eğer benide bilgilendir olurmu cnm, bende belki yarın akşam uğrarım aktara...
günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?