Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

oy kıyamam gene ne oldu üzüldüm be arkadaşım nasip degilmiş canım kendini dinlemek istersen işten çık biraz kafa dinle dicem ama kolay kolayda iş bulunamıyoki:26::26:allah yardımcın olsun keşke elimden bişşey gelsede yapsam ama nerderabbim sana bu mubarek günün yüüz suyu hürmetine hayırlı kapılar açar işşallah canım ya

cnm iyi yolculuklar size öptüm seniiii:)

merhaba canlarım ben diyet bölümüne üye oldum işşallahta vericem bu kilolarısizlerden ne var ne yok kızlar yaramazlık yoktur işşallah bu kilolarla başım derte ben geldim hey millet siz yoksunuz
paşammm sorma yaaa bende veremiyorum kilo kesemiyorum yemeyi yaaa nolcak bu halimiz

ahh cnm benim bu konu çok yıpratıyo insanı seni çok iyi anlıyorum, bizim zaten derdimiz var birde üzerine iş ekleniyo iyice moralimiz sıfırlanıyo...ağlamak istiyosan ağla rahatla, ama bugünlerde geçer unutma...sabretmeye dayanmaya çalış,iş bulmak çok zor gerçekten yeni bi iş bulunca ayrılırsın inş...

azim edicez vericez ben bu arada faceyi dondurdum haberin olsun yeni face açmayı düşünüyorum bu gidişleeşimm kızdıgı için kapadım onu

günaydın kızlarrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
görüldüğü üzere ateşim çakılmış durumda:)hayırlısı olsun inşallahhh diyorum diyecek bişey yok adet olurum bugün artık yine yine yiner çokkkkkk işim var 125 kişiiyi arayıp bakiyenis bu kadar mutabıkmıyız demem lazım

canımsın ya Allah razı olsun, hepimize iyi kapılar açsın Allah, hepimizin gönlündekini nasip etsin bizlere, çok sağol. düşünüp, üzülüp buradan yazman bile yeter...

sorma dumanım çok ağladım akşam eşimin omzunda bazı oyunlar dönüyo ve çok gücüme gidiyo bu benim

Allah kolaylık versin nazlım inşallah hemen gelir kırmızılar bekletmez sonrada çalışmalar başlasıın :)

kızlar buradaki bir reklama tıklamıştım arısütü polenle ilgili hem hamile kalma olasılığını 3,3 kat arttırıyormuş hemde hamileyken kullanılırsa bebek çok sağlıklı oluyormuş. ben alıcam galiba eşimle konuşmaya niyetliyim akşam. Telefonda bir beyle görüştüm herşeyi sordum ilgilendi sağolsun düşük riskini minimuma indirgeyip, embriyonun çok sıkı tutunmasını sağlıyomuş aynı zamanda. kullananların yorumlarını okudum mucize gibi bişey bu arısütü ve polenin çok faydalı olduğunu duymuştum ama bu kadarını bilmiyordum. ve doğada bulunan saf halleriyle satıyorlar işlemsiz yani. hamile kalmadan önce karı koca kullanılıyormuş 2 ay içinde fayda gören çok fazla. bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar...

hayırlısı cnm yaa... şu dr un ne diyo bu kadar zaman olmamasına ? sinir bozucu yani böyle eli kolu bağlı durmak...

sorma dumanım çok ağladım akşam eşimin omzunda bazı oyunlar dönüyo ve çok gücüme gidiyo bu benim
özel sektörde böyle cnm herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo,Allah herkesi bildiği gibi yapsın sen işini yap gerisini koy ver gitsin

evet bana da söyledi yumurtalık rezervi konusunda bi arkadaş, bende alıcam arı sütü-bal-polen...yumurtaları bile güçlendiriyomuş kalitesini artırıyomuş... denemekte fatda var ne kaybederizki dimi...

nasılsınız hanımlarrrr.... güzel bi tatil günününü daha geride bırakırken size bakmak istedimama hiç kimseeeecikler yokkkolmuyo böyleee

dumanım ben ekmeğimin derdindeyim millet nelerin bi bilsen... amin Allah bildiği gibi yapsın gerçekten...

bu arısütü polen benim aklıma çok yattı alıcam ama sitedeki çok pahalı aktardakide özelliğini yitirmiş yada işlemden geçmiştir illa karar veremedim bi türlü. sitedekinde saklama koşulları buzdolabında 6-8 hafta diyo eğer fazla almışsan buzlukta saklaman gerekiyormuş bunu okuyunca aktardakilere güvenemedim kararsızım kullananlar nerden almış acaba yaa

canım ne demek biz kardeş gibi olduk burda sanalda olsa sizinle sevinip siizinle aglıyorum inanın siz olmasanız kesin kafayı yerdim okadar güzel destek oldunuzki

öyle cnm herkes işini yapmak derdinde diil malesef, ama sen bakma kimseye görme gerekirse hiçbişeyi boşver gitsin...

yaa arı sütü nasıl bişey bilmiyorum, bizde polen var sırf arı sütü almak istiyorum bende karıştıramam diye yani o miktarı tutturamam diye korkuyorum...sen alırsan eğer benide bilgilendir olurmu cnm, bende belki yarın akşam uğrarım aktara...

günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum

canım ne demek biz kardeş gibi olduk burda sanalda olsa sizinle sevinip siizinle aglıyorum inanın siz olmasanız kesin kafayı yerdim okadar güzel destek oldunuzki

canım ya çok sağol birbirine destek vermek çok güzel gerçekten kardeş gibi olduk burda. sanal derler bir de buradaki bağlılık nerde var başka

bugün yarın çıkartır beni diye düşünmüyo değilim zaten, neyse düşünmicem herkesin hakkında hayırlısı olsun...

ya ben buradaki siteden alıcam sanırım. Ne biliyim alırım işe yaramaz etkisi gider diye tereddüt ediyorum bende ama aktardan alıp ta faydasını gören varmı bilsem. bi dakika durmam oyy kafam çok karıştı benim :S

günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum

moralini yüksek tutmaya çalış canım benim hepimizin hayatı bi gün düzene girecek... bebişlerimiz bir gün gelecek o günü beklemek bana da çok zor geliyo, çok uzun gibi görünüyo bu yol ama inan düzelecek herşey...

günaydınn kızlarrrrr :)))
nazlımm sakın üzülme hayırlısı bakalım hakkında bu ay doktora gidicekmisin sen klomen ve çatlatma iğnesi için ?? yoksa yine oluruna mı bırakcan bide bişi sorcam eşim hiç sperm testi yaptırdımı???

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben 2.2.2012 itibariyle 2. kuzuma kavuştum.oğlum 3.5 kg 50 cm olarak spinal sezaryanla doğdu.şimdi uyuyor.allah isteyen herkese versin.kızlar doğum sırasında sizede dua ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…