Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kollarına almayı nasip etti çok şükür oğlun sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı evlat olur inş. güle güle büyütün canım rabbim bizede nasip eder inş. adını ne koydunuz?

kızlar günaydın güne güzel bi haberle başladık darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inş.
tüm kızlara slm mutlu bir gün diliyorum herkese

nazlım canım yeni ay yeni umut kuzum

günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum
hayırlısı cnm yaaa üzülme desemde üzüliceksin biliyorum....... offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayşeem allah analı bablı büyütsün işlhh kızını çpk sewindim 2 şubatta seni andık hep dua ettik sana darısı başımıza we tüm isteyenlere olsun işlhh

aysecım canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun ınsss:)

nazlım yaaa bu ay doktora gıt tamam mı canım hem sen hem esın

kıslar nasılsınız ben hıc ıı degılımm ne yazıkkı cumartesı doktora gıttık ıı haberler almadık tabı bebek olması gerekn yerde degıl zaten benımde cok agrılarım varrr 24haftaya kadar yukarı cıkmasını bekleyecegız dedı muhtemelen cıkar ama cıkmazsada 27.haftadan sonra dısarıda yasayabılıolar alırız dedı

canım canını sıkma sakın neden dersen benim arkadaşında aşagıdaydı ama maşallah aldı oglunu kucagına 20 haftadan sonra yukarı çıkıyo sen iş yapmamaya çalış belinin altına yastık koyki rahimdeki basıncın azalsın şu riskli haftalar geçsin dişini sık vallahi yanımda olsan biliyosun sana bir anne şefkatiyle bakardım yerinden bile kaldırmazdım inanama yollar engel canım bakanın yokmu o baksa o arkaşa doktor bol bol dinlenme verdi yukarı çıktı bebek ozaman rabbim yar ve yardımcın olsun işşallah

canım tabi öyle kader arkadaşları degilmiyiz bizbu arada AYŞE ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDEYİM ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARSI BİZLER İŞŞALLAH

NAZLIM ÜMİTSİZLİGE KAPILMA CANIM ZAMANI GELMEMİİŞTİR BEBEM HERŞEYİ OLURUNA BIRAK BEBEK FİKRİNİ AKLINDAN ÇIKAR İNAN O AY GEB KALMAZSAN YANIMA GEL ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENİ SORUCAK OLURSANIZ BİR GELİŞME YOK KİLO VERMEKTEN BAŞKAHERKEZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM

maşşallah kuzucuguna :)) allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza :))

cnm benim arkadaşım 9 ay hep aşagıda taşıdı hiç bişiciklerde olmadı şuan bebeişi kocağında bugün 40 ı çıkıyo sen hiç takma kafana herşey yolunda gidicek :))

slm canlarımmmmaysem hayırlı olsun bebişin rabbim analı babalı büyütsün darısı bizle birlikte tüm istiyenlerin başınasemroşum içini rahat tut herşey yoluna gircek bol bol dinlenyaemin canım eşin ne yaptı ne zaman dra gidiceksiniz sakın üzülme eninde sonunda olucak bu bebişler:13:birsen paşam ılgım nasılsınız zuzuzlarımmmm

caanım seni özlemekle geçiyo günlerimdiyete girdim veriyorum yavş yavaş :18:işşallah vericem allahımın izniyle azimliyim kararlıyım

günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum
canım benim yaaa en bunaldığın ve umutsuzluğa düştüğün anda gelicek bebeğin biliyosun dimi... dr sana ne gibi testler yaptı? sperm testi yumurtalık testi vs bişiler yapsın yeniden gitsende...

cnm ben aktardan aldım bugün küçük bi şişede sabah akşam 1 kaşık yicem, çok pahalı diildi kampanyadaydı 20 den 13 e inmiş... ama tadı kötüüü bögggg....neyse yumurtalarım sağlıklı olsunda katlanırım artık...

maşallah size, topiğimiziin ilk bebişi resmini bekliyoruz en kısa zamanda... duaların için sağol Allah kabul eder inşallah canım.

dr en olumsuzunu söylemiş yine sana cnm hiç moralini bozma bak neler söylendi senin oğlun için aslanlarrr gibi duruyo orda:) yine bişey olmayacak içini ferah tut sen olurmu

slm cnm geldinmi sen??? ben iyim sen nslsn nsldı istanbul

paşaaaaammmmmmmmmmmmm beni özlemiyomusun sen hııııııııııııııııı

canım özlamezmiyim seni ilk aşkımsın senfaceyi dondurdu eşim giremiyorum canım haberin olsun zannetmeki paş seni unuttu burda işşallah görüşücez bol bol ben geliyorum sen çıkıyosun sengeliyosun ben çıkıyorum ne olacak biizm bu halimizama işşallahlah elbet kavusucaz birbirimizesen nasılsın neler yapıyosun bakalım

oyyy canııım biliyodum beni unutmadığını bi öpeyim seni o zaman evet duydum faceyi dondurduğunu bende bu aralar pek giremiyorum kayınvalidemler bizde akşam pek fırsat bulamıyorum gündüz de iş malum neyse en kısa zamanda kavuşucaz inş... nasıl gidiyo diyet?

kızlar dün bi arkadaşım beni rüyasında görmüş anlatıyım size nsl güzel bi rüya:) inşallah olacakları görmüştür diyorum, hastanedeymiş kendisi , bi hemşire çıkıyomuş içerden diyomuşki birsen in ailesine haber verin ikizler doğdu :)) hemen aileme haber veriyomuş filan sonra bi bakıyomuş ben yatakta yatıyorum iki yanımda iki bebek nasıl mutluymuşum :) ve bu arkadaşımın haberi yok öyle bebeklerimi düşürdüğümden tüp bebek planımızdan filan, Allah ım acaba içinemi doğduuuu:))) mutlu oldum duyunca rüyalarrrr gerçek olsaaaa diye şarkı sölemek istiyorummmm:))...

kuzum benim arkadaşının rüyası hayrolsun hayırlısıyla gerçek olsun inşallahh ben bu rüyayı sen tüp bebek yaptırcaksın ikizlerin olacak oılarak yoruyorum:)

günaydın herkeslereee kızlar bana bi işler yığdılar akşam nasıl oluyo anlamıorum haliyle bebek filan aklıma gelmio akşamları sürekli misafirim oluyo günler hemen geçio bu ay hiç bişey yapmıorum bitkisel ilaçda kullanmıcam sadece ateşimi ölçüorum öptüm herkesiii

kızlar yine kimsecikler yok nerelerdesiniz ne oldu bu topiğe..
YASEMİN,BİRSEN,YONCA,PAŞAM,KETENHELVA,DİRMİT,MİRAGE,SEMRA,MUGE,TUĞBA umarım hepiniz iyisinizdir..
inşallah ismini unuttuğum kimse yoktur,hadi toplaşın eskisi gibi olun yaaa..

dileğiiiiiim şükür iyyim kuzum sen nasılsın asıl?? topiğimizin eski neşesi yok gerçektende yaaaaaHHH ahhhhhhh nerde o eski günler.....
dumanıım işlhh arkadaşınn içine doğmuştue rüyası gerçek olsun biranewel...
yasemün cnmm aman çalış çalış hiç aklına gelmesin işlhhh bebek fln bnce ateşte ölçme yaa bırak koywer gitsin

nasılsın beydağlı? umudumu yitirmeye başlayınca kayboldum. hiç iyi değilim bu aralar...

nasılsın beydağlı? umudumu yitirmeye başlayınca kayboldum. hiç iyi değilim bu aralar...

hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım bu psikolojiyi, Allah sabırlar versin...

hoşgeldiin ben iyiyim bu ay antibiyotik kullanıcam. sorunlar olsada atlatmaya çalışıyoruz bi şekilde, sen nasılsın :)

ayy ne mutlu gündüz niyetine hayrolsun inşallah :)

canım ne demek biz kardeş gibi olduk burda sanalda olsa sizinle sevinip siizinle aglıyorum inanın siz olmasanız kesin kafayı yerdim okadar güzel destek oldunuzki

canım yaa hepimiz için aynı şey geçerli sizlerin desteği olmasa bende bu kadar güçlü olamazdım sanırım

ayy kuzucum inşallah işe yarar ya. Bende küçük bişey alayım bari bu akşam... Daha nelere ümit bağlıcaz bakalım...

kıslar nasılsınızz neler yapıosunuz benım kardesım geldı pek gıremıyorum bu aralar bu arada gördunuzmu bı kadın 12 bebek dogurmusss rabbım verdımı nasıl verıo bı arastırdım bıde baktım 8bebege hamıle bı kadın resım cektırmıs gozlerıme ınanamadım bız bı taneyı zor tasıos bınbır sorunla rabbım hepımıze yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…