Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

tebrik koyuyorummm bende öyle yorumlarım:)
yasom canım benim günlerinin dolu geçmesi çok güzel biraz kafanı dinlemiş olursun sende ne güzel işte,,, sen yine çalışmalarına devam et artık vaktidir olacak bak ne zamandır bekliyosun Allah gülecek hepimizin yüzüne...

canım benim hoşgeldin ara sıra geliyosun bakıyosun kimse yok bende çok üzülüyorum ama gündüz girmeye korkuyorum işyerinde işler tuhaf bi hal aldı kuyular daha hızlı kazılıyo herkes birbirinin açıını arıyo valla bende cesaret edipde giremiyorum ama çok bunaldım sizlerle muhabbet etmeyi özledim valla...sen nsl oldun?

inşallah cnm içine doğmuştur..

yaa kızlar ne anlatıcam size üniversiteden bi arkadaşım vardı, yazın düğünü olacaktı bugün haber geldi düğün bu cuma olacakmış...nedeni de babası kansermiş 4.evredeymiş tüm vücuda yayılmış çok üzüldüm babası görmek istemiş kızının evliliğini o yüzden düğünü erkene çekmişler, herkes farklı bi yönde sınanıyo işte...birde akşam spordan gelirken o karanlıkta ve soğukta kadının biri sırtına bebeğini bağlamış çöpten plastik topluyodu, ona o bebek belkide fazla biz bulamıyoruz Yine aklıma aynı şeyler geldi Allah büyüktür herkesi bi yerden sınav yapıyo biizmkide bu...hepsi geçecek bu günlerin inanıyorum

nasılsın beydağlı? umudumu yitirmeye başlayınca kayboldum. hiç iyi değilim bu aralar...
dr a gitmeyecekmisin sen cnm???

hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım bu psikolojiyi, Allah sabırlar versin...

ayy ne mutlu gündüz niyetine hayrolsun inşallah :)
inşalllllaaaaahhhhhhhhhh............

ayy kuzucum inşallah işe yarar ya. Bende küçük bişey alayım bari bu akşam... Daha nelere ümit bağlıcaz bakalım...
nolcak kız ilaç diil bişey diil bitkisel en fazla iştah açar kilo yapar yani:) al sende al hepiniz alın kızlar hadi polen süt arı sütü kampanyası başlatalım bakalım ne kadar işe yarıycak:)

yaaa semraaa bana hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama o kadar bebeği neresine sığdırmış yaa valla inanamadım... sen nslsn bakalım herşey yolundamı moralin filan iyi dimi?

canım yaa hepimiz için aynı şey geçerli sizlerin desteği olmasa bende bu kadar güçlü olamazdım sanırım
evet canım ateş düştügü yeri yakıyo malesefallah yardımcımız olsun işşallah canım vardır rabbimin bir bildigi
canım görüşmeyeli nasılsın özlettin kız kendini
ay canım çok sagol öptügün için ben bile bu saate vakit buldum inanevi dip köşe temizlige kalktım canım eşim perşembe safranboluya gidicek iş için salı günü anca gelirmişbenide anneme bırakıcak onu çok özlücem malesefhayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin işşallah

canım aman diyimm kendine dikkat et canım sen iyi olda girmesende olur benim oglum neler yapıyo annesi tekmeleri artık rahat hissediyomusun merak ettim

kızlaaar günaydııın hepinizee bgn uyuyamadım nasipse ayrıntılımız war dua edin hayırlı hbrlerle geliim

kızlaaar günaydııın hepinizee bgn uyuyamadım nasipse ayrıntılımız war dua edin hayırlı hbrlerle geliim

günaydın kuzum allah rast getirsin inşallahhh güzel haberlerle dön inşallah nazım ya ateş ölçeyim çok güzel yönlendiriyo hem zararı yok en azından ama bitkisel falan hiç bişey yemiorum sadece doktorum folbiol vermişti folik asit sanırım onu kullanıorum

günaydın herkrseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrr günaydınnn bugün idrar testi yaptım negatif kırmızılarımı bekliyorum artık umudum marta kaldı nazlı bebişler galiba bizimkisiler gelemediler bi türlü :))

canlarım günaydınnnnnnnn yoncam dualarım seninletubişim dur bakalım idrarda hemen çıkmayabilir kırmızılar gelene kadar umut varbirsennn kuşum nasılsın bakalım yaseminnnnnn öpüldünnnnnn

paşam üzüldüm valla benim kocişte sürekli gidiyo zor oluyo yaaa

güzel haberler bekliyoruz canımmmm senden...

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr günaydınnn bugün idrar testi yaptım negatif kırmızılarımı bekliyorum artık umudum marta kaldı nazlı bebişler galiba bizimkisiler gelemediler bi türlü :))
hayırlısı tatlım önümüzdeki aya inşallahhhhh

canlarım günaydınnnnnnnn yoncam dualarım seninletubişim dur bakalım idrarda hemen çıkmayabilir kırmızılar gelene kadar umut varbirsennn kuşum nasılsın bakalım yaseminnnnnn öpüldünnnnnn
canımmmm iyim sen nslsn??????????

günaydın kızlar hepinize...

nazcım inşallah sorunsuz bir şekilde hayırlı güzel haberlerle döneceksin bize...

ah tubişim ahh, kader arkadaşım :)) ben martta doktora gideceğim. belki beni bir silkeler de hem kendine gel die... :)

Mrblar bende 03/02/2012 de bebeğimi kaybettim.kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.3 ay korunup tekrar hamile kalmak için elimden geleni yapacağım.inş allah tekrar nasip eder.bu süreçte sizlerle olmak isterim.hepimiz için hayırlısı..

hoşgeldin canım, umarım biraz da olsa acın hafifler burada benimde bebeğimin kalp atışları durduğu için aldılar

yok canım hıc bısey hssetmıyorum doktor da 15 gunun var dedı cumartesı gunu bazen balık kayar gıbı oluo ama tekme yada tıtreme dıolar yaa ole bısey olmuo canım benım bende heycanla beklıyorum bakalım ne zaman tekmeler gelecekkk :)
canım lutfen doktora gııdın ve testlerını zı yaptırın yaaa

hayırlısı olsun rabbım en yakın zamnada versın ıns canım

kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh

hayırlısı tatlım önümüzdeki aya inşallahhhhh

canımmmm iyim sen nslsn??????????
inşallah cnm hayırlısı bakalım :))
ahhh ahhhh bidenem benimm :))) bi gün kader bizede gülecek inşallah :)) ayy git cnm ihmal etme ben gittim içim inanılmaz rahat :))
cnm benimm allah bidaha yaşatmasın en kısa zamnda tekrar hamiiş olmanı diliyorum :))
inşallah cnm bende hayırlısını diliyorum :))
kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh

ohh şükürr çok sevindim adınıza nazz gördünmü kuzucunu ???

aramıza hoşgeldin inşallah korunma sonunda yeniden sağlıkla hamile kalırsın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…