tebrik koyuyorummm bende öyle yorumlarım:)kuzum benim arkadaşının rüyası hayrolsun hayırlısıyla gerçek olsun inşallahh ben bu rüyayı sen tüp bebek yaptırcaksın ikizlerin olacak oılarak yoruyorum:)
günaydın herkeslereee kızlar bana bi işler yığdılar akşam nasıl oluyo anlamıorum haliyle bebek filan aklıma gelmio akşamları sürekli misafirim oluyo günler hemen geçio bu ay hiç bişey yapmıorum bitkisel ilaçda kullanmıcam sadece ateşimi ölçüorum öptüm herkesiii
canım benim hoşgeldin ara sıra geliyosun bakıyosun kimse yokkızlar yine kimsecikler yok nerelerdesiniz ne oldu bu topiğe..
YASEMİN,BİRSEN,YONCA,PAŞAM,KETENHELVA,DİRMİT,MİRAGE,SEMRA,MUGE,TUĞBA umarım hepiniz iyisinizdir..
inşallah ismini unuttuğum kimse yoktur,hadi toplaşın eskisi gibi olun yaaa..
inşallah cnm içine doğmuştur..dileğiiiiiim şükür iyyim kuzum sen nasılsın asıl?? topiğimizin eski neşesi yok gerçektende yaaaaaHHH ahhhhhhh nerde o eski günler.....
dumanıım işlhh arkadaşınn içine doğmuştue rüyası gerçek olsun biranewel...
yasemün cnmm aman çalış çalış hiç aklına gelmesin işlhhh bebek fln bnce ateşte ölçme yaa bırak koywer gitsin
nasılsın beydağlı? umudumu yitirmeye başlayınca kayboldum. hiç iyi değilim bu aralar...
inşalllllaaaaahhhhhhhhhh............hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım bu psikolojiyi, Allah sabırlar versin...
ayy ne mutlu gündüz niyetine hayrolsun inşallah :)
nolcak kız ilaç diil bişey diil bitkisel en fazla iştah açar kilo yapar yani:) al sende al hepiniz alın kızlar hadi polen süt arı sütü kampanyası başlatalım bakalım ne kadar işe yarıycak:)ayy kuzucum inşallah işe yarar ya. Bende küçük bişey alayım bari bu akşam... Daha nelere ümit bağlıcaz bakalım...
yaaa semraaa bana hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama o kadar bebeği neresine sığdırmış yaa valla inanamadım... sen nslsn bakalım herşey yolundamı moralin filan iyi dimi?kıslar nasılsınızz neler yapıosunuz benım kardesım geldı pek gıremıyorum bu aralar bu arada gördunuzmu bı kadın 12 bebek dogurmusss rabbım verdımı nasıl verıo bı arastırdım bıde baktım 8bebege hamıle bı kadın resım cektırmıs gozlerıme ınanamadım bız bı taneyı zor tasıos bınbır sorunla rabbım hepımıze yardım etsın
dr a gitmeyecekmisin sen cnm??? QUOTE]
dumanım martta gidicem. 6 ay dene sonra gel demişti. bu ayki 6.denemem olacak. sen nasılsın canım? uzundur konuşamadık.
canım yaa hepimiz için aynı şey geçerlisizlerin desteği olmasa bende bu kadar güçlü olamazdım sanırım
canım görüşmeyeli nasılsın özlettin kız kendinikızlar yine kimsecikler yok nerelerdesiniz ne oldu bu topiğe..
YASEMİN,BİRSEN,YONCA,PAŞAM,KETENHELVA,DİRMİT,MİRAGE,SEMRA,MUGE,TUĞBA umarım hepiniz iyisinizdir..
inşallah ismini unuttuğum kimse yoktur,hadi toplaşın eskisi gibi olun yaaa..
ay canım çok sagol öptügün için ben bile bu saate vakit buldum inanoyyy canııım biliyodum beni unutmadığını bi öpeyim seni o zamanevet duydum faceyi dondurduğunu bende bu aralar pek giremiyorum kayınvalidemler bizde akşam pek fırsat bulamıyorum gündüz de iş malum neyse en kısa zamanda kavuşucaz inş... nasıl gidiyo diyet?
kıslar nasılsınızz neler yapıosunuz benım kardesım geldı pek gıremıyorum bu aralar bu arada gördunuzmu bı kadın 12 bebek dogurmusss rabbım verdımı nasıl verıo bı arastırdım bıde baktım 8bebege hamıle bı kadın resım cektırmıs gozlerıme ınanamadım bız bı taneyı zor tasıos bınbır sorunla rabbım hepımıze yardım etsın
kızlaaar günaydııın hepinizee bgn uyuyamadım nasipse ayrıntılımız war dua edin hayırlı hbrlerle geliim
kızlaaar günaydııın hepinizee bgn uyuyamadım nasipse ayrıntılımız war dua edin hayırlı hbrlerle geliim
iyi cnm az kalmış inş.gerek kalmaz dr a bu ay olur... bende düşündüğün gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorumdr a gitmeyecekmisin sen cnm??? QUOTE]
dumanım martta gidicem. 6 ay dene sonra gel demişti. bu ayki 6.denemem olacak. sen nasılsın canım? uzundur konuşamadık.
paşam üzüldüm valla benim kocişte sürekli gidiyo zor oluyo yaaaevet canım ateş düştügü yeri yakıyo malesef allah yardımcımız olsun işşallah canım vardır rabbimin bir bildigi
canım görüşmeyeli nasılsın özlettin kız kendini
ay canım çok sagol öptügün için ben bile bu saate vakit buldum inanevi dip köşe temizlige kalktım canım eşim perşembe safranboluya gidicek iş için salı günü anca gelirmiş benide anneme bırakıcak onu çok özlücem malesef hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin işşallah
canım aman diyimm kendine dikkat et canım sen iyi olda girmesende olur benim oglum neler yapıyo annesi tekmeleri artık rahat hissediyomusun merak ettim
güzel haberler bekliyoruz canımmmm senden...kızlaaar günaydııın hepinizee bgn uyuyamadım nasipse ayrıntılımız war dua edin hayırlı hbrlerle geliim
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kuzum allah rast getirsin inşallahhh güzel haberlerle dön inşallah nazım ya ateş ölçeyim çok güzel yönlendiriyo hem zararı yok en azından ama bitkisel falan hiç bişey yemiorum sadece doktorum folbiol vermişti folik asit sanırım onu kullanıorum
günaydın herkrseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı tatlım önümüzdeki aya inşallahhhhhkızlarrr günaydınnn bugün idrar testi yaptım negatif kırmızılarımı bekliyorum artık umudum marta kaldı nazlı bebişler galiba bizimkisiler gelemediler bi türlü :))
canımmmm iyim sen nslsn??????????canlarım günaydınnnnnnnn yoncam dualarım seninletubişim dur bakalım idrarda hemen çıkmayabilir kırmızılar gelene kadar umut var birsennn kuşum nasılsın bakalım yaseminnnnnn öpüldünnnnnn
kızlarrr günaydınnn bugün idrar testi yaptım negatif kırmızılarımı bekliyorum artık umudum marta kaldı nazlı bebişler galiba bizimkisiler gelemediler bi türlü :))
Mrblar bende 03/02/2012 de bebeğimi kaybettim.kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.3 ay korunup tekrar hamile kalmak için elimden geleni yapacağım.inş allah tekrar nasip eder.bu süreçte sizlerle olmak isterim.hepimiz için hayırlısı..
yok canım hıc bısey hssetmıyorum doktor da 15 gunun var dedı cumartesı gunu bazen balık kayar gıbı oluo ama tekme yada tıtreme dıolar yaa ole bısey olmuo canım benım bende heycanla beklıyorum bakalım ne zaman tekmeler gelecekkk :)evet canım ateş düştügü yeri yakıyo malesef allah yardımcımız olsun işşallah canım vardır rabbimin bir bildigi
canım görüşmeyeli nasılsın özlettin kız kendini
ay canım çok sagol öptügün için ben bile bu saate vakit buldum inanevi dip köşe temizlige kalktım canım eşim perşembe safranboluya gidicek iş için salı günü anca gelirmiş benide anneme bırakıcak onu çok özlücem malesef hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin işşallah
canım aman diyimm kendine dikkat et canım sen iyi olda girmesende olur benim oglum neler yapıyo annesi tekmeleri artık rahat hissediyomusun merak ettim
canım lutfen doktora gııdın ve testlerını zı yaptırın yaaagünaydın kuzum allah rast getirsin inşallahhh güzel haberlerle dön inşallah nazım ya ateş ölçeyim çok güzel yönlendiriyo hem zararı yok en azından ama bitkisel falan hiç bişey yemiorum sadece doktorum folbiol vermişti folik asit sanırım onu kullanıorum
günaydın herkrseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrr günaydınnn bugün idrar testi yaptım negatif kırmızılarımı bekliyorum artık umudum marta kaldı nazlı bebişler galiba bizimkisiler gelemediler bi türlü :))
inşallah cnm hayırlısı bakalım :))hayırlısı tatlım önümüzdeki aya inşallahhhhh
canımmmm iyim sen nslsn??????????
ahhh ahhhh bidenem benimm :))) bi gün kader bizede gülecek inşallah :)) ayy git cnm ihmal etme ben gittim içim inanılmaz rahat :))günaydın kızlar hepinize...
nazcım inşallah sorunsuz bir şekilde hayırlı güzel haberlerle döneceksin bize...
ah tubişim ahh, kader arkadaşım :)) ben martta doktora gideceğim. belki beni bir silkeler de hem kendine gel die... :)
cnm benimm allah bidaha yaşatmasın en kısa zamnda tekrar hamiiş olmanı diliyorum :))Mrblar bende 03/02/2012 de bebeğimi kaybettim.kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.3 ay korunup tekrar hamile kalmak için elimden geleni yapacağım.inş allah tekrar nasip eder.bu süreçte sizlerle olmak isterim.hepimiz için hayırlısı..
inşallah cnm bende hayırlısını diliyorum :))yok canım hıc bısey hssetmıyorum doktor da 15 gunun var dedı cumartesı gunu bazen balık kayar gıbı oluo ama tekme yada tıtreme dıolar yaa ole bısey olmuo canım benım bende heycanla beklıyorum bakalım ne zaman tekmeler gelecekkk :)
canım lutfen doktora gııdın ve testlerını zı yaptırın yaaa
hayırlısı olsun rabbım en yakın zamnada versın ıns canım
kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh
aramıza hoşgeldin inşallah korunma sonunda yeniden sağlıkla hamile kalırsın cnm...Mrblar bende 03/02/2012 de bebeğimi kaybettim.kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.3 ay korunup tekrar hamile kalmak için elimden geleni yapacağım.inş allah tekrar nasip eder.bu süreçte sizlerle olmak isterim.hepimiz için hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?