kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh
kızlar hepinize slm.. geçmişşi okuyamadım heyecanım çok bu gece... yarın sabah allah izin verirse kavuşucaz kızımla... sabah 9:30 gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin çok öpüyorum hepinizi....
cnmm hadi bakalım kavuşuyosun meleğine allah sağlıklı sıhatli uzun uzun ömürler versin doğumdada allah yardımcın olsun :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz :))kızlar hepinize slm.. geçmişşi okuyamadım heyecanım çok bu gece... yarın sabah allah izin verirse kavuşucaz kızımla... sabah 9:30 gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin çok öpüyorum hepinizi....
Bende bebeğimi 4 ay önce kaybettim
allah yardımcınız olsun
kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh
kızlar hepinize slm.. geçmişşi okuyamadım heyecanım çok bu gece... yarın sabah allah izin verirse kavuşucaz kızımla... sabah 9:30 gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin çok öpüyorum hepinizi....
Mrblar bende 03/02/2012 de bebeğimi kaybettim.kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.3 ay korunup tekrar hamile kalmak için elimden geleni yapacağım.inş allah tekrar nasip eder.bu süreçte sizlerle olmak isterim.hepimiz için hayırlısı..
allah yardımcınız olsun
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye...ben de ölü doğum yaparak kaybettim kızım o kadar nazlıydı ki hamile iken öğrenemedim cinsiyetini doğumda doktorum kızmış dedi...4 ay geçti ortak kararımız ile çocuk istedik bakalım allah dan hazyırlısı ne olucak inşallah hayırlı haberi burda duyurucam bekleme aşamasındayımdua edin kızlar benim için allahım hayırlı evlat versin kucağıma almayı nasip etsin böyle bir acı kimseye yaşatmasın çok zor
hadi Allah kolaylık versin cnm sağlıcakla alırsın bebişini kucagına inş. hatta şimdiye kucagındadır :) ne güzel yaaaaaaaaaa.....kızlar hepinize slm.. geçmişşi okuyamadım heyecanım çok bu gece... yarın sabah allah izin verirse kavuşucaz kızımla... sabah 9:30 gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin çok öpüyorum hepinizi....
allah yardımcınız olsun
geçmiş olsun kızlar..inşallah en kısa zamanda yeniden hamile olur ve doğum yaparsınız sağlıcakla...merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye...ben de ölü doğum yaparak kaybettim kızım o kadar nazlıydı ki hamile iken öğrenemedim cinsiyetini doğumda doktorum kızmış dedi...4 ay geçti ortak kararımız ile çocuk istedik bakalım allah dan hazyırlısı ne olucak inşallah hayırlı haberi burda duyurucam bekleme aşamasındayımdua edin kızlar benim için allahım hayırlı evlat versin kucağıma almayı nasip etsin böyle bir acı kimseye yaşatmasın çok zor
günaydıııınnnn..günaydın kızlar hepinize...
hoşgeldin cnm ben iyim sen de iyisindir umarım..senin pc soğuk odadaydı dimi ondan giremiyosun.yaz gelsin rahat rahat girersin artıknasılsınız kızlar kaçak geldi ...............naz nazlım paşam ketenhelvam dumanım ismini sayamadıklarım iyisinizdir işlh bende iyim bendede tıkyok kürtaşdan sonra pek korunmadık ama olmadı .hayırlısı nete giremiyom demeyin bukız bizi unuttu hepiniz aklımdasınız sabah yasin okudum hepinize dua ettim hayırlısıyla hayırlı evlatlarımız olsun diye nazcım hamileliğinin iyi gitmesine sevindim işlh hayırlısıyla kucagınada alırsın canım .izmirdeki soguk benim nette vuruyo her halde bu ay çok az geldi internet muaabetinizi özledim valla hepinizi öptüm yeni katılan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum alllahım hepimize hayırlısıyla versin işlh evlatlarımızı
hoşgeldin cnm ben iyim sen de iyisindir umarım..senin pc soğuk odadaydı dimi ondan giremiyosun.yaz gelsin rahat rahat girersin artıkbu arada hamile filan olursan haber ver ama olurmu:)
aman dikkat et cnm ayaklar çoook önemli üşütme sakınevt canım oda soguk elektirikli kulanıyom hiç yerler buzgibi biraz üşüttümü hem karnım agrıyo hamilelikde olursa hayırlısıyla hemen haber verim canım işlh olurda sonuna kadar hayırlısıyla devam edre kucagımıza alırız işlh hepimiz
kızlar nasılsınız benım mısafırlerım gıttı artık yıne sahalardayım :)
bu arada alın ın dogum 16 sındaymıss gelıo bebeklerımız yavas yavassss
benı sorarsanız aynıyım endıselı korkulu bı bekleyıs var bende ne olcak bılmıyorum
kızlar nasılsınız benım mısafırlerım gıttı artık yıne sahalardayım :)
bu arada alın ın dogum 16 sındaymıss gelıo bebeklerımız yavas yavassss
benı sorarsanız aynıyım endıselı korkulu bı bekleyıs var bende ne olcak bılmıyorum
günaydın canlarım kısçelerim ayrı düştük sürekli şikayet modundayım kusura bakmayın ama valla bedenen ve ruhen çökük durumdayım bu işler yordu beni günler nasıl geçio anlamıorum sabah geliorum arkadaş arıyo hadi öğle yemeğine ne zaman öğlen oldu diyorum sonra akşam oluyo evdede yoğunluk maşallah gelen giden eksik olmuyo kendimi dağlara vurasım var geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
KIZLARRR GÜNAYDINNNN :)))
ben hala hasta olmadım bat 9 uydu ve ne adet için bi belirti var nede hamişlik için(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?