Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar hepinize slm.. geçmişşi okuyamadım heyecanım çok bu gece... yarın sabah allah izin verirse kavuşucaz kızımla... sabah 9:30 gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin çok öpüyorum hepinizi....

canımmm dualarım seninle rabbim yanında olsun

cnmm hadi bakalım kavuşuyosun meleğine allah sağlıklı sıhatli uzun uzun ömürler versin doğumdada allah yardımcın olsun :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
Bende bebeğimi 4 ay önce kaybettim
allah yardımcınız olsun

cnm çok geçmiş olsun allah bu acıyı bidaha yaşatmasın inşallah kısa zamnda tekrar dolsun göbüşün :))

kızlar ii dilekleriniz için saolun drdan geldik şükür ii geçti darısı hepinizin başına işlhh

çok sevindim yoncam inş. daha güzel günlerde görürsün, bebişinin resmini yüklersin bizde görürüz o yakışıklıyı:)

canım rabbim sağlıkla yavrunu kollarına almayı nasip etsin doğumda allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)

kızlar günaydın canlarım nasılsınız? bugünlerde çok yoğunum iş çok giremiyorum, herkes kendine çok iyi baksın öptüm kızlar hepinizi

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye...ben de ölü doğum yaparak kaybettim kızım o kadar nazlıydı ki hamile iken öğrenemedim cinsiyetini doğumda doktorum kızmış dedi...4 ay geçti ortak kararımız ile çocuk istedik bakalım allah dan hazyırlısı ne olucak inşallah hayırlı haberi burda duyurucam bekleme aşamasındayım dua edin kızlar benim için allahım hayırlı evlat versin kucağıma almayı nasip etsin böyle bir acı kimseye yaşatmasın çok zor

allah yardımcınız olsun

kızlar hepinize geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalıp bu defa sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz. Allah hepimizin yardımcısı oldun. Çok tuhaf bir duyguymuş bu, hiçbirşeye benzemio.

hadi Allah kolaylık versin cnm sağlıcakla alırsın bebişini kucagına inş. hatta şimdiye kucagındadır :) ne güzel yaaaaaaaaaa.....
allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun kızlar..inşallah en kısa zamanda yeniden hamile olur ve doğum yaparsınız sağlıcakla...

günaydın kızlar hepinize...
günaydıııınnnn..

selam canlarım nslsnz????dirmit özlettin kendini... ayyy ben bugün yine rüya gördüm bizim hande maxderin olan doğum yapmaya çalışıyodu bebeğin yarısı içerde yarısı dışarda görüyodum çok güzel saçlı bi kızdı, ama içeri sıkışıp kalmıştı ellerindne tutuyodum minicik kabus gibiydii

kızlar faceye girebilen varsa bi baksın lütfen hande iyimi aklıma takıldı benim bu rüya yaaaaa...

nasılsınız kızlar kaçak geldi ...............naz nazlım paşam ketenhelvam dumanım ismini sayamadıklarım iyisinizdir işlh bende iyim bendede tıkyok kürtaşdan sonra pek korunmadık ama olmadı .hayırlısı nete giremiyom demeyin bukız bizi unuttu hepiniz aklımdasınız sabah yasin okudum hepinize dua ettim hayırlısıyla hayırlı evlatlarımız olsun diye nazcım hamileliğinin iyi gitmesine sevindim işlh hayırlısıyla kucagınada alırsın canım .izmirdeki soguk benim nette vuruyo her halde bu ay çok az geldi internet muaabetinizi özledim valla hepinizi öptüm yeni katılan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum alllahım hepimize hayırlısıyla versin işlh evlatlarımızı

hoşgeldin cnm ben iyim sen de iyisindir umarım..senin pc soğuk odadaydı dimi ondan giremiyosun.yaz gelsin rahat rahat girersin artık bu arada hamile filan olursan haber ver ama olurmu:)

hoşgeldin cnm ben iyim sen de iyisindir umarım..senin pc soğuk odadaydı dimi ondan giremiyosun.yaz gelsin rahat rahat girersin artık bu arada hamile filan olursan haber ver ama olurmu:)

evt canım oda soguk elektirikli kulanıyom hiç yerler buzgibi biraz üşüttümü hem karnım agrıyo hamilelikde olursa hayırlısıyla hemen haber verim canım işlh olurda sonuna kadar hayırlısıyla devam edre kucagımıza alırız işlh hepimiz

kızlar nasılsınız benım mısafırlerım gıttı artık yıne sahalardayım :)
bu arada alın ın dogum 16 sındaymıss gelıo bebeklerımız yavas yavassss
benı sorarsanız aynıyım endıselı korkulu bı bekleyıs var bende ne olcak bılmıyorum

aman dikkat et cnm ayaklar çoook önemli üşütme sakın havalar ısınınca gelirsin bol bol...inşallah yaza hamiş muhabbetleri yaparız burda hep beraber...

cnmm 2.bebeğimiz bu sabah doğru alin 3 olucak gerçi foto göremedik henüz ama olsun :) senin oğlan nasıl bakalım :) iyisindir inşallah korkularına bişi demiyorum geçerrr

günaydın canlarım kısçelerim ayrı düştük sürekli şikayet modundayım kusura bakmayın ama valla bedenen ve ruhen çökük durumdayım bu işler yordu beni günler nasıl geçio anlamıorum sabah geliorum arkadaş arıyo hadi öğle yemeğine ne zaman öğlen oldu diyorum sonra akşam oluyo evdede yoğunluk maşallah gelen giden eksik olmuyo kendimi dağlara vurasım var geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

KIZLARRR GÜNAYDINNNN :)))
ben hala hasta olmadım bat 9 uydu ve ne adet için bi belirti var nede hamişlik için (

duman canım bende özledim sizleri iyiki varsınız canlarım

semra canım kalbini ferah tut allahın izniyle yarıladınız yolu umutsuzluğa kapılma nolur :)
alinin kuzusu 16 sağlıkla gelecek inş.

yasemin kuzum biraz yoğunluk iyidir kafanı dağıtırsın bende yoğunum bugünlerde çabuk dön aramıza:)

KIZLARRR GÜNAYDINNNN :)))
ben hala hasta olmadım bat 9 uydu ve ne adet için bi belirti var nede hamişlik için (

günaydın canım inş. bebişin seninledir bi hamiş haberine ihtiyacı var bu topiğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…