KIZLARRR GÜNAYDINNNN :)))
ben hala hasta olmadım bat 9 uydu ve ne adet için bi belirti var nede hamişlik için(
kızlar bu ay benim doğum ayımdı şubatta alacaktım yavrumu kollarımahep düşünüyorum gözlerim doluyor ben alamadım yavrumu bu ay doğum yapan herkes allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin inş.
sendemi burdaydın kııızzz nasılsınız????günaydın kızlaaar herkes ii demi şükür bnde iyiyim tubiiş test yaptınmı cnmm
cnmm burdaydım ama annem wardı mutfaktaydım geldim gitmişsinsendemi burdaydın kııızzz nasılsınız????
günaydın kızlaaar herkes ii demi şükür bnde iyiyim tubiiş test yaptınmı cnmm
inşallah cnm son kez yapmak için test aldım yarın sabah yapıcam kısmet güzel haberler veririm inşallah :))duman canım bende özledim sizleriiyiki varsınız canlarım
semra canım kalbini ferah tut allahın izniyle yarıladınız yolu umutsuzluğa kapılma nolur :)
alinin kuzusu 16 sağlıkla gelecek inş.
yasemin kuzum biraz yoğunluk iyidir kafanı dağıtırsın bende yoğunum bugünlerde çabuk dön aramıza:)
günaydın canım inş. bebişin seninledir bi hamiş haberine ihtiyacı var bu topiğin :)
ayyy cnm yaa aynen öle benimkisilerde sapıttı geçen ay erken geldi bu ayda gelmiyo yarın test yapcam bakalım ne çıkcak :))günaydın kızlarrr...
tugbişim ne ilginçtir ki burda bir ay birinin regl düzeni bozuksa hepimizin birden bozulmuş oluyo. nazlım geç oldu, ben erken oldum, şimdi de sen geciktin. ben yine kesin ve kesin havalardan diorum. bir çok soğuk bir sıcak bir soğuk falan da oldu ya istanbulda ondandır merak etme. test yapıp da negatif gördüğün için söylüyorum, yoksa hamilesindir demeyi çok isterdim yani :)
dirmitim ben aralık ayında yaşadım onu ama merak etme, diğer aylarda üzüldüğünden daha çok üzülmüyosun. sonrasında da şimdiye doğmuş olacaktı, şimdiye şu kadar aylık olacaktı diosun ama acı hep aynı. ne eksik ne fazla. ta ki yeniden hamile kalıp bu defa sağlıkla bebişi doğurmayı başarana kadar...
selam canlarım nasılsınız bakalım....dirmitcim neden üzgünsün senüzülme artık geride kaldı farzetki bu ay yeniden başlıyosun herşeye tuğbaaaaaa acaba hamişmisin kıııızzzzzzz:18::18: çok heyecanlııııı...
yaseminnn canımm ben seni çoook özledim ciddi ciddi sen mailine de bakmıyosun hergün mail atıyorum sanaabitir artık şu işleri kavuşalım:)
miragee ketenhelva nasılsınız kızlaaarrr...
aman dikkat et cnm ayaklar çoook önemli üşütme sakınhavalar ısınınca gelirsin bol bol...inşallah yaza hamiş muhabbetleri yaparız burda hep beraber...
cnmm 2.bebeğimiz bu sabah doğru alin 3 olucak gerçi foto göremedik henüz ama olsun :) senin oğlan nasıl bakalım :) iyisindir inşallah korkularına bişi demiyorum geçerrr
tugbaemrah
umarim hamilesindir gunun gecmis
guzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar merhaba
ben de basladim calismalara biliyorsunuz gecen ay olmadi
simdi de yakin zamanda yumurtlama donemim var
yeni umitlerlerle basladim bu aya
yarın gormeye gıdecegız oglusumu bakalım uclu testım cıkmıs onu gosterecegım ıns korkularım hep var sureklı aglıyorum cok korkuyorum ama gecmıyor canım benımmmmaman dikkat et cnm ayaklar çoook önemli üşütme sakınhavalar ısınınca gelirsin bol bol...inşallah yaza hamiş muhabbetleri yaparız burda hep beraber...
cnmm 2.bebeğimiz bu sabah doğru alin 3 olucak gerçi foto göremedik henüz ama olsun :) senin oğlan nasıl bakalım :) iyisindir inşallah korkularına bişi demiyorum geçerrr
ay canım hadı hayırlısıKIZLARRR GÜNAYDINNNN :)))
ben hala hasta olmadım bat 9 uydu ve ne adet için bi belirti var nede hamişlik için(
duman canım bende özledim sizleriiyiki varsınız canlarım
semra canım kalbini ferah tut allahın izniyle yarıladınız yolu umutsuzluğa kapılma nolur :)
alinin kuzusu 16 sağlıkla gelecek inş.
yasemin kuzum biraz yoğunluk iyidir kafanı dağıtırsın bende yoğunum bugünlerde çabuk dön aramıza:)
günaydın canım inş. bebişin seninledir bi hamiş haberine ihtiyacı var bu topiğin :)
ayşemmmm canım doğum yaptınmı sennnn
ben seni bulurum facedecnmm burdaydım ama annem wardı mutfaktaydım geldim gitmişsin
tuğbaaaaaa güzel haber ver bize lütfeeeen uzun zamandır aramızda hamiş yok açılışı yapalım artık yaaaaaaainşallah cnm son kez yapmak için test aldım yarın sabah yapıcam kısmet güzel haberler veririm inşallah :))
ayyy cnm yaa aynen öle benimkisilerde sapıttı geçen ay erken geldi bu ayda gelmiyo yarın test yapcam bakalım ne çıkcak :))
ayy bilmiyorum ki yarın adetimin üzerinden 2 gün geçmiş oluyo yapcam bakalım kısmet yarın sabah yazarım size :))
hadi bakalım gazaaan mübarek olsun :) inşallah bu ay hemencik tutar cnm fazla beklemezsin...bende 1-2 haftaya kadar korunmayı bırakıcam,ama kendime bakım uyguluyorum suan polen bal arı sütü, günde 1 bardak taze sıkılmış portakal folik asit bişiler yapmaya çalışıyorum kendi çabamla inşallah bu kez sağlıklı bebişlere kavuşuruz...tugbaemrah
umarim hamilesindir gunun gecmis
guzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar merhaba
ben de basladim calismalara biliyorsunuz gecen ay olmadi
simdi de yakin zamanda yumurtlama donemim var
yeni umitlerlerle basladim bu aya
canım yaaa bak senin en azından olduğunun garantisi var biz napalım ya çocugumuz olup olmayacagını bile bilmiyoruz sen de böyle konuşursan biz napalımİŞLH canım ya hayırlısıyla yaza hamiş muabbeti yaparmıyız işlh zor bi bekleyiş birgün olurmu 2 çocugumu kucagıma alırmıyım acaba hayırlısı rabbim büyük ona sıgınıyorum zor bi bekleyiş
ayşe cnm yaa nasılsın oğlun nasıl göremedik bi ne tatlıdır şimdi o daha minicik anasının kuzusu oyyyy yerim ben onu....evet canım 2.2.2012 de yaptım.bu arada oğlumun adı enes kerem.iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
yarın heyecanlı bi gün olacak senin için desene semroşum hadi güzel haberlerle dönersin inşallah...yarın gormeye gıdecegız oglusumu bakalım uclu testım cıkmıs onu gosterecegım ıns korkularım hep var sureklı aglıyorum cok korkuyorum ama gecmıyor canım benımmmm
ay canım hadı hayırlısı
hakıkaten ole bole derken geldık bu zamanlara ama cok zor emın olkı sureklı sorun sorun
evet canım 2.2.2012 de yaptım.bu arada oğlumun adı enes kerem.iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
evet canım 2.2.2012 de yaptım.bu arada oğlumun adı enes kerem.iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
günaydın kızlar herkes iyidir umarım ama yine kimsecikler yok ben de hala aynıyım..
aminnnnnngözünaydın canım ALLAH analı babalı büyütsün darısı tüm çocuk isteyenlerin başına...
ben o saatte uyuyodum ama yaaagünaydın kızlar herkes iyidir umarım ama yine kimsecikler yok ben de hala aynıyım..
aminnnnnn
ben o saatte uyuyodum ama yaaanaptın sen cnm ameliyat filan ne zaman belli olacak??
mirage selam cnm nslsn umarın iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?