iyi olmaya çalışıyorum tatlım ya. hamile kalmayı başarırsam şayet mükemmel olacağım :) bu akşam yine zorunlu aile toplantılarından var ve eltimi göreceğim. İnşallah bu defa öncekiler gibi olmayacak, inşallah bugünü takip eden ilk 3 gün kafayı yemiş vaziyette geziyor olmayacağım ve ruh sağlığımı koruyabileceğim diye umut ediyorum.
Sen nasılsın?
canım yaaa valla yazını okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu, inşallah hep böyle mutlu olursun... bebişimiz iyidir inşallah kaç kilo? Allah bizede nasip etsin...alin 16 sında doğum yapıcak sanırım cnmkızlar herkese slm. ben kızımı kucağıma aldım çok şükür allah hepinizi nasip etsin kızlar.. çok farklı bi duygu. hep allahım olmayan herkese nasip etsin diye dua ediyorum . adını elif nisa koyduk perşembe sabahı 10.20 de dünyaya gözlerini açtı kızım maşallah bende kızımda çok iyiyiz. kızımdan fırsat buldukça ara ara girerim kızlar. bu arada alinden haberiniz varmı ne yaptımerak ettim . kızımda bende öpüyoruz sizi teyzeleri....
canım valla bugun hıc oturmadım desem yerıdır ogluma alısverısler yaptıkkk neler aldım neler kendıme engel olamıyorum bole gıderse yakında batacagız esım dogum hedıyemı bıle aldı dogumdan sonra takacak bana :) bın besyuz tl harcadık nerdeyse bugun :)doktora gelınce uclu testımız ıı cıktı sukurler olsun ve bu doktor benı ııce tanıdı gecen hafta bebek asagıda demıstı ya bende basına eksıdım tabı sureklı soru soruyorum adamda sanırım ıcımı rahatlatmak ıcın hersey normal olması gerektıgı gıbı dedı bı haftada hersey normale nasıl doner bence donmedı benım kendımı yıprattıgımı anladı ve ole soledı yalnıs dusuk onleyıcı ıgne verdı ya bana oldum oldum yanıo halen yuruyemedım hıc oturamıyorum da ıgne cok garıp bıseydı sırıngaya bıle gelmıo kadın baya beklettı benı yalnız tehlıkelı recetesız burmayız dedıler aklım karıstı benımdeyarın heyecanlı bi gün olacak senin için desene semroşum hadi güzel haberlerle dönersin inşallah...
iyi olmaya çalışıyorum tatlım ya. hamile kalmayı başarırsam şayet mükemmel olacağım :) bu akşam yine zorunlu aile toplantılarından var ve eltimi göreceğim. İnşallah bu defa öncekiler gibi olmayacak, inşallah bugünü takip eden ilk 3 gün kafayı yemiş vaziyette geziyor olmayacağım ve ruh sağlığımı koruyabileceğim diye umut ediyorum.
Sen nasılsın?
canım valla bugun hıc oturmadım desem yerıdır ogluma alısverısler yaptıkkk neler aldım neler kendıme engel olamıyorum bole gıderse yakında batacagız esım dogum hedıyemı bıle aldı dogumdan sonra takacak bana :) bın besyuz tl harcadık nerdeyse bugun :)doktora gelınce uclu testımız ıı cıktı sukurler olsun ve bu doktor benı ııce tanıdı gecen hafta bebek asagıda demıstı ya bende basına eksıdım tabı sureklı soru soruyorum adamda sanırım ıcımı rahatlatmak ıcın hersey normal olması gerektıgı gıbı dedı bı haftada hersey normale nasıl doner bence donmedı benım kendımı yıprattıgımı anladı ve ole soledı yalnıs dusuk onleyıcı ıgne verdı ya bana oldum oldum yanıo halen yuruyemedım hıc oturamıyorum da ıgne cok garıp bıseydı sırıngaya bıle gelmıo kadın baya beklettı benı yalnız tehlıkelı recetesız burmayız dedıler aklım karıstı benımdedaha 4 tane daha var ne yapacam bılmyorum tetenozuda hafta ıcı gıdıp vurulcam of yaaa
canım sen neler yapıosun ıslerın cok yogunmus sanırım uzme kendını kımseylede ugrasma herseyı bosver gıtsın
canım senı gercekten cok ıı anlıyorum ama bunlar hep oldu ve olacakta lutfen kendını uzme herkeze ınat sen gul dua et kı aynı evde degılsınız bıde bunları dusun derım ben sana
esraaaaaaaaaaaa napıyosun sen nerdesin bakim hııııııııııı??? gelişmeleri bekliyorumm ne alemde tedavi????birsennnnnnnnnnnn
esraaaaaaaaaaaa napıyosun sen nerdesin bakim hııııııııııı??? gelişmeleri bekliyorumm ne alemde tedavi????
canım yaaa valla yazını okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu, inşallah hep böyle mutlu olursun... bebişimiz iyidir inşallah kaç kilo? Allah bizede nasip etsin...alin 16 sında doğum yapıcak sanırım cnm
evet cnm yaaa artık topikimiz çok sesssiz bende özlüyorum eski günleritatlım geliyorum topiğe ama kimseler olmuyorewskizamanlarımızı çok ösledimmm yaa nazarmı değdi bize böyle tedwvi devam canım iğnelerim var koldan ve göbüşten bugün yumoşlara bakıldı 10mm olmuşlar salı günü yeniden kontrol var çok dua edin canlarım bu arada bana iki emriyo koyucaklar ikiz bebişim olucakkkkk sen ne yaptın tatlımm
oyyyy maşalllaaahhh Allah nazardan saklasın kilosu süper kızımızın, bak erken aldıkları halde nerdeyse 4 kilo doğmuş:) üzülme bi sorun olmaz cidden çok güzel bi kilo nazar değmesin... ayrıca amin :)inşallah bitanem allah sanada bebiş isteyen herkese yarabbim nasip etsin. allah kimselere aratmasın...3900 doğdu bitanem. benim biraz erken aldılar sanırım bebişi bende ona üzülüyorum..allah gökçeye naza ve semraya ve diğer hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin. sizlerede hayırlısıyla hamiş kalmayı....
kızlar herkese slm. ben kızımı kucağıma aldım çok şükür allah hepinizi nasip etsin kızlar.. çok farklı bi duygu. hep allahım olmayan herkese nasip etsin diye dua ediyorum . adını elif nisa koyduk perşembe sabahı 10.20 de dünyaya gözlerini açtı kızım maşallah bende kızımda çok iyiyiz. kızımdan fırsat buldukça ara ara girerim kızlar. bu arada alinden haberiniz varmı ne yaptımerak ettim . kızımda bende öpüyoruz sizi teyzeleri....
işşallah söyler biri çıkarda bende bugün gezdim mobilya magazasına gittim canım oradanda anneme ama kafama göre bişey bulamadım yacanım arkadaşlarımmmmm hepinize güzel bi hafta diliyorum,lütfen bu hafta biri hamile olduğunu söylesiiiiiinnnnnnnnnnnn
canım rabbim ömür versin minigimize işşallah adıyla yaasasın senin adına çok sevindim inankızlar herkese slm. ben kızımı kucağıma aldım çok şükür allah hepinizi nasip etsin kızlar.. çok farklı bi duygu. hep allahım olmayan herkese nasip etsin diye dua ediyorum . adını elif nisa koyduk perşembe sabahı 10.20 de dünyaya gözlerini açtı kızım maşallah bende kızımda çok iyiyiz. kızımdan fırsat buldukça ara ara girerim kızlar. bu arada alinden haberiniz varmı ne yaptımerak ettim . kızımda bende öpüyoruz sizi teyzeleri....
işşallah canım benim bellimi ne zaman ebriyonun konucagı selatı tefficiye okuyoalım toplayalımdatatlım geliyorum topiğe ama kimseler olmuyorewskizamanlarımızı çok ösledimmm yaa nazarmı değdi bize böyle tedwvi devam canım iğnelerim var koldan ve göbüşten bugün yumoşlara bakıldı 10mm olmuşlar salı günü yeniden kontrol var çok dua edin canlarım bu arada bana iki emriyo koyucaklar ikiz bebişim olucakkkkk sen ne yaptın tatlımm
adıyla yaşasın yavrum benim annesi senin adına çok sevindim inanevet canım 2.2.2012 de yaptım.bu arada oğlumun adı enes kerem.iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
canım ıkı gundur bıseyler oluo ama ben cok kosturmaca ıcındeydım takıp edemedım pek tık tık bıseyler oluo ama anlık tabı sole arka arkaya olsa anlıcam:) gıysıler aldım canım dogum hedıyemıde aldı esım hem sevgılıler gunu hedıyem hemde dogum hedıyem olsun dedım bende zaten adamın durumu bellı anası hala borc yıkıo ustumuze bole buyuk altın oluo etrafında yuvarlak cerceve suslu bısey oluo sonrada zıncır oluo yaa ısmını bılmıyorum canım bende ozenıodum hep aldı allh razı olsun gozumu bıseyde bırakmıo gıysıler aldım mavıs mavıs battanıye felan goreceksın yaa sureklı acıp bakıom kafayı yıcem dolabı hazır esımın genc odası vardı ben dolap almıcam bazası herseyı yenı yenı almıstı zaten sonra evlendık onu kullancam canım dolabına artık herseyını dızıcem aglumun sureklı bakıyorum ac kapa ac kaoa delı oldum heee kaynanada eltıme gelıp te kullanılmayanları bana verdı benım oglum ıcın ozenıp ormesede ozenmesede yınede sevındım kayınpederın yanında gosterıs yapacak yaaa verdı bana aksam gunduz vermez kımselere reklam olmaz cınku neyse ıste eltıme ozenmıs yapmıs bana kısmet oldu ole ıste canım sende ne var yokişşallah söyler biri çıkarda bende bugün gezdim mobilya magazasına gittim canım oradanda anneme ama kafama göre bişey bulamadım yabaşka yerlere bakıcaz allah nasip ederse işşallah sen nasılsın görüşmeyeli tatlım
canım rabbim ömür versin minigimize işşallah adıyla yaasasın senin adına çok sevindim inan
işşallah canım benim bellimi ne zaman ebriyonun konucagı selatı tefficiye okuyoalım toplayalımdahemde rabbim işşallah 2 bebegiminde tutunmasını nasip eder işşallah sende evlat hasretiyle yanmazsın benim gibi
adıyla yaşasın yavrum benim annesi senin adına çok sevindim inan
semracım tekmelerine az kalmış canım maşşallah gözünmü döndü kız kıyafetleri görünceeşin ne aldı kız merak ettim işşallah sag saglım alırsın bebegimi kucagına seviniriz burda işşallah
beydaglım seni iyi gördüm kendine iyi bakıyorsun degilmi
dirmitçin sen nasılsın nazlım naz ve diger kızlar sizler nasılsınız
Been geldiiiiiiimmm :) Arı sütümü aldım tadı ekşimiş boza gibi ama fena değil ilk kez dün akşam yedim bu ay full kullanıcam bakalım nolucak... Bu arada dün akşam bir ağlama krizi daha geçirdim ben sanırım gittikçe kötüleşiyo durumum. Günlük hayatımda çok pozitif, kahkahası eksik olmayan bi insanım ama evde eşimle yanlız kaldığımda aklımdaki tek soru ne zaman olacak bunu aşmanın bi yolunu bulamadım. Kendimi aklımı oyalamaya çalışsamda olmuyo sanırım
semracııım ne gzl oğlana bisürü şey almışın allah sağlıklı gnlerde kullanmayı nasip etsin işlhh
bn daha bi iğne almadım walla az daha geçsin öle alıcam
paşaaaaaaaaaaaam warya okdr yazdım yazdım sana bi baktım postan doluymuş gelmedi msjıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?