Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım benim aynısında annem ablama dügünde taktı anladım ne dediginiişşallah ogluma kullanmak nasip olur canım bende çok şey aldım ama kullanmak nasip olmadıki biliyosun nasip işi birdaha hamile kalırsam hiç birşey alömayı düşünmüyorum çümnkü çok kötü oluyorum emeklerim hayallerim dualarım seninle canım inan hayal ediyosun umud ediyosun hep yarım kalıyo onun için bir daha gebe kalırsam allah nasip ederse hamile olmamışım gibi davranıcam canım ultrosona bile bakmayı düşünmüyorum kalp atışlarını bile duymak istemiyorum taki bebegimi sag saglim görene kadar çünkü böyle canım daha az acır
canım tamam siliyorum mesaj kutusunu şimdi

dualrım seninle canım benim sen şimdi adamları bulmaya başla selatı tefiiciye için bende yardım ederim selavat var elimde çok keşicem 5000 tane kadar biterse sanada yardım ederim hayırlısıyla gelir ozaman bebeklerin tatlım her namazlarımda ediyorum canım dua sen merak etme
kızlar genetik sonuşlarım çıkmışta hani bir test bekliyorumya o testin gene çıkmamış 2 hafta sonra ara dediler kadınla kavga ettim siizn yüzünüzden dedim doktora gidemiyorum bebege vesile olamıyorum ne olacak bu halim dedim keşke parayla yaptırsaydım ya enb azından bu kadar strese girmezdim headet oluyum bir testim var onu yaptırıcam testlerim bitiyo işşallah sonra alamadıgım testimialırsam içim rahat olucak
yorumya

ne alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?

hoşgeldiiiiinnn... cnm arısütünü safmı içiyosun yani bal polen yokmu içinde? eşinle evdeyken çok fazla düşüncede derinlere dalmamaya çalış canm film filan izleyin sürekli daha iyi hissedersin kendini..

kızlaaar naslsınız? semroş yonca oğlanlar nasıl siz nasılsınız? ketenim canım senide gördüm sen nslsn? dirmit sen nerelerdesin kııız kayboldun gene???? tuğbaaaaaaa sende kayıpsın yasemini hiç söylemiyorum o zaten kaçak mirage artık sende uzaklaştın kuzum yaaaa... beydağlı cnm gelirde göremezsem seni de merak ediyorum sık sık yazmaya çalış durumunu olurmu... yani kısaca kııızzzlaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa hepinizin tek tek yolucam saçınızı valla noldu böyle bi ümitsizlik bi kendi kabuğuna çekilmeler filan,,, iyi bende bunalıma gireyim olsun bitsin barii

canım duaların ıcın cok sagol ınan sende bneım sureklı aklımdasın gercekten ne kadar cok testler yaptırsın helal sana valla..
bı testın kalmıs madem artık senınde adetlerını saycaz ınsss canımm
bende ayrıntılı ıcın devlete gıtmeyı dusunuyorum benım hastahane 230 tl dedı cok gıbı gelıo bana bakalımm yaa
canım bız ıyıyız cok sukur sen nasıslın bakım valla gunde bende kac kez gırıom hep benım yazım varrr kotu oldu yaaa

canım bende cok tesıh cekmıstım ya varis de cek tamam hakkında hayırlısı ınss

hep böyle iyi olun siz olurmuuuu

ayşeee selam cnm nasılsın bebiş nasıl ve sen nete nasıl giriyosun uyuttun geldin sanırım bebeki:)

iyi geceler kızlarrr...

saglicakla hayirla gelsin bebegin insAllah cnmmm Allah yar ve yardimcin olsunnn

birsenim valla geeliyorum ara ara ama bakıyorum kimse yok gidiyorum ( ii valla bende hala kırmızlar gelmedi bugün 5 inci günüm cumaya kadar bekleyip test yapıcam :))sen neler yapıyosun kuzum :))

mügecim bebeklerimiz gelene kadar rahat yok bize. ben anladım artık bunu...

dumanım oturdum uzuuun bir yazı yazdım gelmeme nedenlerimle ilgili. sonra göndere bastım sorun çıktı gitmedi. ben de dedim ki demek hayırlısı olan yazıyı göndermemekmiş. şu kadarını söyleyeyim, kendime göre nedenlerim var benim şahsen gelmemek için ve eminim herkesin de vardır bir nedeni...

günaydın kızlar:) nasılsınız özledim sizleri:) paşam duman semra ketenhelva beydağlı müge mirage naz nazlım tubiş gurbet güzeli tüm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)

canım nasip olursa koltuk takımı alıcam evi tamire sokmuştuk vermiştim anneme koltuk takımlarımı gittimde beyenmadim vallahi hiçbenburdayım diyen takım olmadı okadar çeşit vardıki ama içime sinen olmayınca almadık zaten şimdide almayı düşünmüyorum piyasayı gezeyim fiyat alayım diyorum yaza nasipse eşim inegöle gidelim dedi bir iş verenin yerini yapmış bayansa misafrim olun demiş belkim yazın hem tatil hemde balayı babında giderim ne dersinfiyatlar uçmuş baçım gülesim geldi he cins cins şeyler var benimde beyendiklerim magazanın en pahalısından eşimde diyo hanım nasıl becriyosun pahalıları kendine çekmeyi diyo
canım bilmiyorumki vallahı diyete başladım bir aklım diyo haziranda vesile ol diger aklım diyoki eylülde vesile ol öbür aklımda diyoki hemen ol nekadar çok akıl verenim var degilmiama annelik özlemim agır basıyo galiba yavrularımın varlkılarını tekmelerini çok özledim helde yavrularım için kurduklarım hayalleri ise hiç demiyorum eşimle mobilya magazasına gittigimde bebek odası takımları vardı çeşit çeşit gösterdim canım bak bu çok güzel bundan istiyorum dedim adam beni hamile sandı kiloluyumya içim nasıl acıdı bir bilsen gene hamile kalırımda gene giderse diye aklım gidiyo dün kanal d de 10 emiri seyrettim allahım sen ne büyüksün dedim o denizi ikiye yaran yüce kudret iki denizi birbiririne karışrımayan yaradanım benimi mutlu etmicek dedim işşallah bende mükafatımı alırım zamanı gelince ya daha zamanı gelmedi yada bana burda evlat yok öteki tarafta var bilmiyorum ya kafam çok karışık anlıcagın
insan bazen herşeyden uzaklaşmak ister kendinle kalamyı tercih eder mükayese eder ben ne yaptım nerde hata yaptım diye ama insdan içindeki umudu bitiirse işte o an bittiginin resmidir sen sakın umudunu yitirme canım olurmu rahmetli babam derdiki kıızm birşeyi ne kadar istersen olmaz ama istemzsen hemen gerçekleşir derdi anladın sen beni degilmi sabır sabır sabırsonradan diceksinki kafama taktıgıma deymemmiş herşeyin zamanı var zamanı gelince herşey yoluna giricek
günaydın kızlar:) nasılsınız özledim sizleri:) paşam duman semra ketenhelva beydağlı müge mirage naz nazlım tubiş gurbet güzeli tüm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)

canım nasıl oluyum herzamanki gibi depresyondayım bebekten depresyondayım diyete girdim yiyemiyorum depresyondayım ailevi sorunlarım var depresyondayım anlıcagın depresyondayımgöksel gibi dolabın önüne oturupta şarkımı desem acaba depresyondayım diye anca keserde beni

HERKEZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU MUTLU HUZURLU ROMANTİK OLSUN İŞŞALLAH

selamlar hepinize nasılsınız?? ben fıtıklarla mücadele ediyorum boynumda da üç tane çıktı ve ayrıyetten düzleşme vs.. özledim hepinizi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah..

seninde sevgililer günün kutlu olsun canım..ne haber nasıl gidiyor??

gurbetgüzeli,paaşamm,müge,sizlerin isimlerinizi gördüm aşağıda ne yapıyosunuz bakalım..

selamlar hepinize nasılsınız?? Ben fıtıklarla mücadele ediyorum boynumda da üç tane çıktı ve ayrıyetten düzleşme vs.. özledim hepinizi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah..
canım rabbim şifa versin işşallah beterinden korusun ben ne yapayım birazdan çıkıcem namazı kılıcam tespihlerim var onları çekicem vs her zamanki işler işte

sagol cnm senunde ins

naber tatlım nasıl gidiyo

ben klomeni bi defa denedim ya doktor hala devam edicez diyo aslında bende bi an önce olsun diye düşünmedim değil aşılamayı gittiğimde konuşucam bu konuyu canım. gelmeden rahatlıyamıcam galiba gerçekten

canım saf arı sütü aldım doğada bulunan haliyle onu balla karıştırıyorum eşimde bende yiyoruz her akşam. ya aslında annemler gelmişti, arkadaşlarım geldi haftasonu, onlar gidince böyle oldu. ev birden boşalınca sinirlerimde boşaldı demekki

sorma canım ya sadece ona odaklanıp onun için yaşıyomuşuz gibi oluyo Allah'ın gücüne gitmesin ama evlat hasreti başka acıya benzemiyo işte...

seninde canıııımm

Kızlaaar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :)

canım rabbim şifa versin işşallah beterinden korusun ben ne yapayım birazdan çıkıcem namazı kılıcam tespihlerim var onları çekicem vs her zamanki işler işte

naber tatlım nasıl gidiyo

amin canım sağol..ALLAH kabul etsin kuzum..

seninde sevgililer günün kutlu olsun canım..

gurbetgüzeli,paaşamm,müge,sizlerin isimlerinizi gördüm aşağıda ne yapıyosunuz bakalım..

ben iyi olmaya çalışıyorum... eşim çiçek gönderdi sabahın köründe şirkete çok mutlu oldum geçici de olsa :) hediye almış bi de haftaiçi dayanamamış verdi deli kocam işte ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum. sanada geçmiş olsun fizik tedavi verdimi doktor.

birsenim valla geeliyorum ara ara ama bakıyorum kimse yok gidiyorum ( ii valla bende hala kırmızlar gelmedi bugün 5 inci günüm cumaya kadar bekleyip test yapıcam :))sen neler yapıyosun kuzum :))
tubişim canımm inşallah hamilesindir güzel haberini bekliyoruz cnm...

canım mutlaka herkesin geçerli bi sebebi var sadece özledim szilerle muhabbet etmeyi o yüzden şikayetçiiym ben, böyle dağılınca toparlanmak zor gibi geliyo güzel bi gruptuk biz ona üüzlüyorum sdadece(

selamlar hepinize nasılsınız?? ben fıtıklarla mücadele ediyorum boynumda da üç tane çıktı ve ayrıyetten düzleşme vs.. özledim hepinizi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah..
CNM YAA İYİLEŞ ARTIK ZOR DİİL BU DERTTEN KURTULAN ÇOK KİŞİ VAR, SENİNDE DÜZELİR İNŞ.EN KISA ZAMANDA.

KIZZZLAAAR HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜÜN KUTLU OLSUN HER GÜNÜNÜZ SEVGİ DOLU GEÇSİNNN

Paşam canım mobilya almak çoook zor evlenirken ne sıkıntı çekmiştim ben yaaaaa offf yani Allah sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…