canım benim aynısında annem ablama dügünde taktı anladım ne dediginicanım ıkı gundur bıseyler oluo ama ben cok kosturmaca ıcındeydım takıp edemedım pek tık tık bıseyler oluo ama anlık tabı sole arka arkaya olsa anlıcam:) gıysıler aldım canım dogum hedıyemıde aldı esım hem sevgılıler gunu hedıyem hemde dogum hedıyem olsun dedım bende zaten adamın durumu bellı anası hala borc yıkıo ustumuze bole buyuk altın oluo etrafında yuvarlak cerceve suslu bısey oluo sonrada zıncır oluo yaa ısmını bılmıyorum canım bende ozenıodum hep aldı allh razı olsun gozumu bıseyde bırakmıo gıysıler aldım mavıs mavıs battanıye felan goreceksın yaa sureklı acıp bakıom kafayı yıcem dolabı hazır esımın genc odası vardı ben dolap almıcam bazası herseyı yenı yenı almıstı zaten sonra evlendık onu kullancam canım dolabına artık herseyını dızıcem aglumun sureklı bakıyorum ac kapa ac kaoa delı oldum heee kaynanada eltıme gelıp te kullanılmayanları bana verdı benım oglum ıcın ozenıp ormesede ozenmesede yınede sevındım kayınpederın yanında gosterıs yapacak yaaa verdı bana aksam gunduz vermez kımselere reklam olmaz cınku neyse ıste eltıme ozenmıs yapmıs bana kısmet oldu ole ıste canım sende ne var yok
canım senı cok ıı anlıyorum bende sen gıbıydım esımde bana cok erken dıe kızıodu hep bu sefer gunduzlerı galıodum ozellıkle adet oldugumda ama ben karar verdım tedavı doktor dedım kı doktor a gıtmeyı sevmeyen ben doktora gıtttım ozeldı ee maddıyatlarımızda bellı ama evde sureklı heray aglamaktansa bu yolu sectım lutfen elınden ne gelıosa yap ama doktoru ıhmal etme cok ara verme ne kadar dınlenmeye cekıldık de desek bız ole dınlenemeyız kendımden bılıorum ne zaman bebek o zaman dınlenme tamam csanım gerekırse asılama ol
canım tamam siliyorum mesaj kutusunu şimdisemracııım ne gzl oğlana bisürü şey almışın allah sağlıklı gnlerde kullanmayı nasip etsin işlhh
bn daha bi iğne almadım walla az daha geçsin öle alıcam
paşaaaaaaaaaaaam warya okdr yazdım yazdım sana bi baktım postan doluymuş gelmedi msjıım
paşam canım benim sana ve dualarına çok ihtiyacım var sen şimdiden başla tatlım okumaya sanırım cumartesi ko9nulacak bana emriyolar.bende meryem suresini okuyorum hergün ve tesbi,h çekiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin sizleri çok seviyorummmmm
ne alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?işşallah söyler biri çıkarda bende bugün gezdim mobilya magazasına gittim canım oradanda anneme ama kafama göre bişey bulamadım yabaşka yerlere bakıcaz allah nasip ederse işşallah sen nasılsın görüşmeyeli tatlım
:
Been geldiiiiiiimmm :) Arı sütümü aldım tadı ekşimiş boza gibi ama fena değil ilk kez dün akşam yedim bu ay full kullanıcam bakalım nolucak... Bu arada dün akşam bir ağlama krizi daha geçirdim ben sanırım gittikçe kötüleşiyo durumum. Günlük hayatımda çok pozitif, kahkahası eksik olmayan bi insanım ama evde eşimle yanlız kaldığımda aklımdaki tek soru ne zaman olacak bunu aşmanın bi yolunu bulamadım. Kendimi aklımı oyalamaya çalışsamda olmuyo sanırım
canım duaların ıcın cok sagol ınan sende bneım sureklı aklımdasın gercekten ne kadar cok testler yaptırsın helal sana valla..canım benim aynısında annem ablama dügünde taktı anladım ne dediginiişşallah ogluma kullanmak nasip olur canım bende çok şey aldım ama kullanmak nasip olmadıki biliyosun nasip işi birdaha hamile kalırsam hiç birşey alömayı düşünmüyorum çümnkü çok kötü oluyorum emeklerim hayallerim dualarım seninle canım inan hayal ediyosun umud ediyosun hep yarım kalıyo onun için bir daha gebe kalırsam allah nasip ederse hamile olmamışım gibi davranıcam canım ultrosona bile bakmayı düşünmüyorum kalp atışlarını bile duymak istemiyorum taki bebegimi sag saglim görene kadar çünkü böyle canım daha az acır
canım tamam siliyorum mesaj kutusunu şimdi
dualrım seninle canım benim sen şimdi adamları bulmaya başla selatı tefiiciye için bende yardım ederim selavat var elimde çok keşicem 5000 tane kadar biterse sanada yardım ederim hayırlısıyla gelir ozaman bebeklerin tatlım her namazlarımda ediyorum canım dua sen merak etme
kızlar genetik sonuşlarım çıkmışta hani bir test bekliyorumya o testin gene çıkmamış 2 hafta sonra ara dediler kadınla kavga ettim siizn yüzünüzden dedim doktora gidemiyorum bebege vesile olamıyorum ne olacak bu halim dedim keşke parayla yaptırsaydım ya enb azından bu kadar strese girmezdim headet oluyum bir testim var onu yaptırıcam testlerim bitiyo işşallah sonra alamadıgım testimialırsam içim rahat olucak
yorumya
canım bız ıyıyız cok sukur sen nasıslın bakım valla gunde bende kac kez gırıom hep benım yazım varrr kotu oldu yaaane alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?
hoşgeldiiiiinnn... cnm arısütünü safmı içiyosun yani bal polen yokmu içinde? eşinle evdeyken çok fazla düşüncede derinlere dalmamaya çalış canm film filan izleyin sürekli daha iyi hissedersin kendini..
kızlaaar naslsınız? semroş yonca oğlanlar nasıl siz nasılsınız? ketenim canım senide gördüm sen nslsn? dirmit sen nerelerdesin kııız kayboldun gene???? tuğbaaaaaaa sende kayıpsınyasemini hiç söylemiyorum o zaten kaçak mirage artık sende uzaklaştın kuzum yaaaa... beydağlı cnm gelirde göremezsem seni de merak ediyorum sık sık yazmaya çalış durumunu olurmu... yani kısaca kııızzzlaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa hepinizin tek tek yolucam saçınızı valla noldu böyle bi ümitsizlik bi kendi kabuğuna çekilmeler filan,,, iyi bende bunalıma gireyim olsun bitsin barii
paşam canım benim sana ve dualarına çok ihtiyacım var sen şimdiden başla tatlım okumaya sanırım cumartesi ko9nulacak bana emriyolar.bende meryem suresini okuyorum hergün ve tesbi,h çekiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin sizleri çok seviyorummmmm
hep böyle iyi olun siz olurmuuuucanım duaların ıcın cok sagol ınan sende bneım sureklı aklımdasın gercekten ne kadar cok testler yaptırsın helal sana valla..
bı testın kalmıs madem artık senınde adetlerını saycaz ınsss canımm
bende ayrıntılı ıcın devlete gıtmeyı dusunuyorum benım hastahane 230 tl dedı cok gıbı gelıo bana bakalımm yaa
canım bız ıyıyız cok sukur sen nasıslın bakım valla gunde bende kac kez gırıom hep benım yazım varrr kotu oldu yaaa
canım bende cok tesıh cekmıstım ya varis de cek tamam hakkında hayırlısı ınss
ne alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?
hoşgeldiiiiinnn... cnm arısütünü safmı içiyosun yani bal polen yokmu içinde? eşinle evdeyken çok fazla düşüncede derinlere dalmamaya çalış canm film filan izleyin sürekli daha iyi hissedersin kendini..
kızlaaar naslsınız? semroş yonca oğlanlar nasıl siz nasılsınız? ketenim canım senide gördüm sen nslsn? dirmit sen nerelerdesin kııız kayboldun gene???? tuğbaaaaaaa sende kayıpsınyasemini hiç söylemiyorum o zaten kaçak mirage artık sende uzaklaştın kuzum yaaaa... beydağlı cnm gelirde göremezsem seni de merak ediyorum sık sık yazmaya çalış durumunu olurmu... yani kısaca kııızzzlaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa hepinizin tek tek yolucam saçınızı valla noldu böyle bi ümitsizlik bi kendi kabuğuna çekilmeler filan,,, iyi bende bunalıma gireyim olsun bitsin barii
Been geldiiiiiiimmm :) Arı sütümü aldım tadı ekşimiş boza gibi ama fena değil ilk kez dün akşam yedim bu ay full kullanıcam bakalım nolucak... Bu arada dün akşam bir ağlama krizi daha geçirdim ben sanırım gittikçe kötüleşiyo durumum. Günlük hayatımda çok pozitif, kahkahası eksik olmayan bi insanım ama evde eşimle yanlız kaldığımda aklımdaki tek soru ne zaman olacak bunu aşmanın bi yolunu bulamadım. Kendimi aklımı oyalamaya çalışsamda olmuyo sanırım
ne alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?
canım nasip olursa koltuk takımı alıcam evi tamire sokmuştuk vermiştim anneme koltuk takımlarımı gittimde beyenmadim vallahi hiçbenburdayım diyen takım olmadı okadar çeşit vardıki ama içime sinen olmayınca almadık zaten şimdide almayı düşünmüyorum piyasayı gezeyim fiyat alayım diyorum yaza nasipse eşim inegöle gidelim dedi bir iş verenin yerini yapmış bayansa misafrim olun demiş belkim yazın hem tatil hemde balayı babında giderim ne dersinne alacaksın mobilya evinimi yeniliyosun bakim? ben iyim cnm valla yorgunum biraz uykum filan var sen nslsn?
canım bilmiyorumki vallahı diyete başladım bir aklım diyo haziranda vesile ol diger aklım diyoki eylülde vesile ol öbür aklımda diyoki hemen ol nekadar çok akıl verenim var degilmicanım duaların ıcın cok sagol ınan sende bneım sureklı aklımdasın gercekten ne kadar cok testler yaptırsın helal sana valla..
bı testın kalmıs madem artık senınde adetlerını saycaz ınsss canımm
bende ayrıntılı ıcın devlete gıtmeyı dusunuyorum benım hastahane 230 tl dedı cok gıbı gelıo bana bakalımm yaa
canım bız ıyıyız cok sukur sen nasıslın bakım valla gunde bende kac kez gırıom hep benım yazım varrr kotu oldu yaaa
canım bende cok tesıh cekmıstım ya varis de cek tamam hakkında hayırlısı ınss
insan bazen herşeyden uzaklaşmak ister kendinle kalamyı tercih eder mükayese eder ben ne yaptım nerde hata yaptım diye ama insdan içindeki umudu bitiirse işte o an bittiginin resmidir sen sakın umudunu yitirme canım olurmumügecim bebeklerimiz gelene kadar rahat yok bize. ben anladım artık bunu...
dumanım oturdum uzuuun bir yazı yazdım gelmeme nedenlerimle ilgili. sonra göndere bastım sorun çıktı gitmedi. ben de dedim ki demek hayırlısı olan yazıyı göndermemekmiş. şu kadarını söyleyeyim, kendime göre nedenlerim var benim şahsen gelmemek için ve eminim herkesin de vardır bir nedeni...
günaydın kızlar:) nasılsınız özledim sizleri:) paşam duman semra ketenhelva beydağlı müge mirage naz nazlım tubiş gurbet güzeli tüm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)
günaydın kızlar:) nasılsınız özledim sizleri:) paşam duman semra ketenhelva beydağlı müge mirage naz nazlım tubiş gurbet güzeli tüm kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)
canım rabbim şifa versin işşallahselamlar hepinize nasılsınız?? Ben fıtıklarla mücadele ediyorum boynumda da üç tane çıktı ve ayrıyetten düzleşme vs.. özledim hepinizi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah..
sagol cnm senunde ins
canım ıkı gundur bıseyler oluo ama ben cok kosturmaca ıcındeydım takıp edemedım pek tık tık bıseyler oluo ama anlık tabı sole arka arkaya olsa anlıcam:) gıysıler aldım canım dogum hedıyemıde aldı esım hem sevgılıler gunu hedıyem hemde dogum hedıyem olsun dedım bende zaten adamın durumu bellı anası hala borc yıkıo ustumuze bole buyuk altın oluo etrafında yuvarlak cerceve suslu bısey oluo sonrada zıncır oluo yaa ısmını bılmıyorum canım bende ozenıodum hep aldı allh razı olsun gozumu bıseyde bırakmıo gıysıler aldım mavıs mavıs battanıye felan goreceksın yaa sureklı acıp bakıom kafayı yıcem dolabı hazır esımın genc odası vardı ben dolap almıcam bazası herseyı yenı yenı almıstı zaten sonra evlendık onu kullancam canım dolabına artık herseyını dızıcem aglumun sureklı bakıyorum ac kapa ac kaoa delı oldum heee kaynanada eltıme gelıp te kullanılmayanları bana verdı benım oglum ıcın ozenıp ormesede ozenmesede yınede sevındım kayınpederın yanında gosterıs yapacak yaaa verdı bana aksam gunduz vermez kımselere reklam olmaz cınku neyse ıste eltıme ozenmıs yapmıs bana kısmet oldu ole ıste canım sende ne var yok
canım senı cok ıı anlıyorum bende sen gıbıydım esımde bana cok erken dıe kızıodu hep bu sefer gunduzlerı galıodum ozellıkle adet oldugumda ama ben karar verdım tedavı doktor dedım kı doktor a gıtmeyı sevmeyen ben doktora gıtttım ozeldı ee maddıyatlarımızda bellı ama evde sureklı heray aglamaktansa bu yolu sectım lutfen elınden ne gelıosa yap ama doktoru ıhmal etme cok ara verme ne kadar dınlenmeye cekıldık de desek bız ole dınlenemeyız kendımden bılıorum ne zaman bebek o zaman dınlenme tamam csanım gerekırse asılama ol
mügecim bebeklerimiz gelene kadar rahat yok bize. ben anladım artık bunu...
dumanım oturdum uzuuun bir yazı yazdım gelmeme nedenlerimle ilgili. sonra göndere bastım sorun çıktı gitmedi. ben de dedim ki demek hayırlısı olan yazıyı göndermemekmiş. şu kadarını söyleyeyim, kendime göre nedenlerim var benim şahsen gelmemek için ve eminim herkesin de vardır bir nedeni...
canım rabbim şifa versin işşallahbeterinden korusun ben ne yapayım birazdan çıkıcem namazı kılıcam tespihlerim var onları çekicem vs her zamanki işler işte
naber tatlım nasıl gidiyo
ben klomeni bi defa denedim ya doktor hala devam edicez diyo aslında bende bi an önce olsun diye düşünmedim değil aşılamayı gittiğimde konuşucam bu konuyu canım. gelmeden rahatlıyamıcam galiba gerçekten
canım saf arı sütü aldım doğada bulunan haliyle onu balla karıştırıyorum eşimde bende yiyoruz her akşam. ya aslında annemler gelmişti, arkadaşlarım geldi haftasonu, onlar gidince böyle oldu. ev birden boşalınca sinirlerimde boşaldı demekki
sorma canım ya sadece ona odaklanıp onun için yaşıyomuşuz gibi oluyo Allah'ın gücüne gitmesinama evlat hasreti başka acıya benzemiyo işte...
seninde canıııımm
Kızlaaar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :)
gurbetgüzeli,paaşamm,müge,sizlerin isimlerinizi gördüm aşağıda ne yapıyosunuz bakalım..
tubişim canımm inşallah hamilesindir güzel haberini bekliyoruz cnm...birsenim valla geeliyorum ara ara ama bakıyorum kimse yok gidiyorum( ii valla bende hala kırmızlar gelmedi bugün 5 inci günüm cumaya kadar bekleyip test yapıcam :))sen neler yapıyosun kuzum :))
canım mutlaka herkesin geçerli bi sebebi var sadece özledim szilerle muhabbet etmeyi o yüzden şikayetçiiym ben, böyle dağılınca toparlanmak zor gibi geliyo güzel bi gruptuk biz ona üüzlüyorum sdadecedumanım oturdum uzuuun bir yazı yazdım gelmeme nedenlerimle ilgili. sonra göndere bastım sorun çıktı gitmedi. ben de dedim ki demek hayırlısı olan yazıyı göndermemekmiş. şu kadarını söyleyeyim, kendime göre nedenlerim var benim şahsen gelmemek için ve eminim herkesin de vardır bir nedeni...
CNM YAA İYİLEŞ ARTIK ZOR DİİL BU DERTTEN KURTULAN ÇOK KİŞİ VAR, SENİNDE DÜZELİR İNŞ.EN KISA ZAMANDA.selamlar hepinize nasılsınız?? ben fıtıklarla mücadele ediyorum boynumda da üç tane çıktı ve ayrıyetten düzleşme vs.. özledim hepinizi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?